Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.Моє ім’я Guxx. Я народився на планеті Татуін. Я з малку був охоплений турботою своїх батьків. Мої батьки були заможною сім’єю, тому з фінансовою недостачею я та моя сім’я ніколи не зустрічались! Мене ,в 6 років,відправили в найкращу школу в моєму місті. Я навчався з усіма заміжніми дітьми нашого міста, але мені не подобався наш клас та його обстановка! Та все ж таки мені прийшлось в ньому вчитись ,бо в цій школі вчителі давали найкращу освіту! Граючи на вулиці я спілкувався з дітьми,з бідних сімей! Мої однокласники глузували з мене,бо вони вважали,що це неправильно! Але мені було все рівно що про мене думають! Після цього мені хотілось чимось допомагати бідним! Після закінчення школи я пішов в НМЕУ(Національний Міжгалактичний Економічний Університет)!Після його завершення мій батько хотів залишить мені весь спадок,та я відмовився тому,що хотів все здобути руками та власною працею! Все що я попросив у мого батька це :20000кредитів на дорогу і проживання на планеті Куроскант!Після довгої дороги я прийшов до вас,щоб об’єднатись…
Причина вступу:В мене добре серце ,та дуже розвинена стратегія та логіка,й я хочу пустити їх(логіку й стратегію) на користь людям та всій галактиці!
Приветствую.Я не помню что бы была на Татуине школа

.Что же за школа это была?
яка була обстановка класу??опеши
Це була сама новітня школа на планеті тому,що в ній навчалась вся еліта міста!
Мій батько пропонував мені навчання на планеті Набу,але я відмовився!
Ладно,тогда вот:Что вы учили в университете?
(Unsafe @ 26.10.2009, 20:30)

яка була обстановка класу??опеши
в нашому класі не було поваги до учнів та учителів! в нашому класі вважався кращим той, у кого батько вище стоїть,та мати більше заробляє!
що для тебе означає повага ??
(Aramor @ 26.10.2009, 20:32)

Ладно,тогда вот:Что вы учили в университете?

так як університет був економічний, то основною наукою було економіка! а взагалі ми вивчали ринкову економіку в галактиці,а так як галактика не маленька,то було не солодко з уроками!
(Unsafe @ 26.10.2009, 20:36)

що для тебе означає повага ??
повага-це відчуття зростання людини в свої очах!коли виникає справжня повага,то у людини виникає мала зависть,але розумна людина не буде просто завидувати !розумна людина зробить щось таке,що заставить її поважати....
Ладно,ладно.
Розкажи мне про джедая-магистра Йоду.
(Aramor @ 26.10.2009, 20:46)

Ладно,ладно.
Розкажи мне про джедая-магистра Йоду.
Йода,зріст якого складає 66см. є одним з найстаріших членів Ради джедаїв і, швидше за все, наймудрішим і сильним джедаєм свого часу; таке високе положення, звичайно ж, було засноване на дуже солідному віці Йоди. Вчителем Йоди був Н’ката Дель Гормо. Протягом свого життя в ученні Йоди знаходилися такі видатні джедаї, як граф Дуку, Мейс Вінду, Обі-ван Кенобі (лише деякий час, поки його не прийняв в учні Квай-гон Джінн), Ки-аді-мунді і Люк Ськайуокер. Окрім цього, він вів заняття майже з кожним молодим джедаєм в Галактиці в Храмі джедаєв, перш ніж вони були приставлені до наставника.
ЯКЩО МЕНЕ НЕ БУДЕ НА САЙТІ,ТО ВИ МОЖЕТЕ ПИСАТИ ПИТАННЯ ЗАРАЗ,А Я ВІДПОВІМ НА НИХ ЗАВТРА ВРАНЦІ!
Надай мені всю інформацію, яку ти знаеш про гравця Ruslan .
(Unsafe @ 26.10.2009, 21:15)

Надай мені всю інформацію, яку ти знаеш про гравця Ruslan .
Якщо дивитись як ігрового персонажа,то він з планети Набу!в 17 років він полетів з батьком на Корусант й зостався там жити та навчатись боєвому мистецтву!Внього є брат,його звать Діма! Його батько був в Армії Республіці!
якщо дивитись як він грає,то він грає по різному(не має одного стилю),і його слабе місце,це його спина! про неї він забуває і не прикриває!!!!!
(Unsafe @ 26.10.2009, 21:44)

Расскажи мне про Эвоков
Евоки — раса маленьких волохатих двоногих істот з супутника Ендора.Вони відомі тим, що допомогли Альянсу повстанців здолати сили Галактичної Імперії в Битві в Ендора.Зріст евоков складає приблизно 1 метр. Вони всеїдні. Для полювання і битв застосовують примітивну зброю: списи, пращі і ножі.Евоки швидко вчаться коли стикаються з досконалішою технікою, що має простий механічний пристрій. Деяких евоков відвозили з рідної планети,і брали як домашніх тварин або рабів...ЯКЩО МЕНЕ НЕ БУДЕ НА САЙТІ,ТО ВИ МОЖЕТЕ ПИСАТИ ПИТАННЯ ЗАРАЗ,А Я ВІДПОВІМ НА НИХ ЗАВТРА ВРАНЦІ!
Куда собираешься поступать если тебя приймут?
-Корусант.....что может быть лучше етой планеты и етих людей? думал Xemul лежа в больнице.-Всего пару дней преступил к работе, а уже в больнице оказался))
После того как Xemul выписался из больницы он направился в штаб сквада Clear Sky что бы просмотреть задания и опрос. Xemul вошёл в здание , поднялся в свой кабинет и обнаружил что задаине не выполнено, и в опросе мало кто отписался.
-Хм....? Интересно?
Хотя в здании кипела робота, но на задания никто не обращал внимания. После работы я направился в парк что бы развеятся и прогулятся, проходя мимо скамейки я увидел странного человека, когда я подошёл он поприветствовал меня и продолжил о чём то думать. Я узнал его ето был - Guxx который подавал заявку комнату получения гражданства.
-Что же, у меня будет к тебе задание:
Найди всех членов моего сквада в разных системах, поклонись и скажы что бы они когда прилетят на Корусант зашли в здание сквада и отписались в отчете(Зделать Скрины).
Состав сквада которых нужно найти и узнать:
1-[Rep:RA] Big Loo (Captain II-R) найти и пригласить.
2-[Rep:RA] Danilka(F.Soldier)- + разпросить почему не выполнили задание
3-[Rep:RA] Maratz(F.Soldier)- + разпросить почему не выполнили задание
(Aramor @ 27.10.2009, 10:42)

Куда собираешься поступать если тебя приймут?
Сообщение от
Guxxa(в нього р/о) :в орден!
(Xemul @ 27.10.2009, 12:12)

-Корусант.....что может быть лучше етой планеты и етих людей? думал Xemul лежа в больнице.-Всего пару дней преступил к работе, а уже в больнице оказался))
После того как Xemul выписался из больницы он направился в штаб сквада Clear Sky что бы просмотреть задания и опрос. Xemul вошёл в здание , поднялся в свой кабинет и обнаружил что задаине не выполнено, и в опросе мало кто отписался.
-Хм....? Интересно?
Хотя в здании кипела робота, но на задания никто не обращал внимания. После работы я направился в парк что бы развеятся и прогулятся, проходя мимо скамейки я увидел странного человека, когда я подошёл он поприветствовал меня и продолжил о чём то думать. Я узнал его ето был - Guxx который подавал заявку комнату получения гражданства.
-Что же, у меня будет к тебе задание:
Найди всех членов моего сквада в разных системах, поклонись и скажы что бы они когда прилетят на Корусант зашли в здание сквада и отписались в отчете(Зделать Скрины).
Состав сквада которых нужно найти и узнать:
1-[Rep:RA] Big Loo (Captain II-R) найти и пригласить.
2-[Rep:RA] Danilka(F.Soldier)- + разпросить почему не выполнили задание
3-[Rep:RA] Maratz(F.Soldier)- + разпросить почему не выполнили задание
Сообщение от
Guxxa(в нього р/о) :ОК,но у меня
Сало ещё 8 дней! Ви можете задавати питання,а я буду зв'язуватись з ним по мобільному телефону!(
від Guxxa)
! |
| Попередження: Ого!! Нарушение правил раздела, дважды нарушение правил форума... 15 дней р\о. |
Закрыто в связи с р\о. канидата.