Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Guxx
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Guxx
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.Моє ім’я Guxx. Я народився на планеті Татуін. Я з малку був охоплений турботою своїх батьків. Мої батьки були заможною сім’єю, тому з фінансовою недостачею я та моя сім’я ніколи не зустрічались! Мене ,в 6 років,відправили в найкращу школу в моєму місті. Я навчався з усіма заміжніми дітьми нашого міста, але мені не подобався наш клас та його обстановка! Та все ж таки мені прийшлось в ньому вчитись ,бо в цій школі вчителі давали найкращу освіту! Граючи на вулиці я спілкувався з дітьми,з бідних сімей! Мої однокласники глузували з мене,бо вони вважали,що це неправильно! Але мені було все рівно що про мене думають! Після цього мені хотілось чимось допомагати бідним! Після закінчення школи я пішов в НМЕУ(Національний Міжгалактичний Економічний Університет)!Після його завершення мій батько хотів залишить мені весь спадок,та я відмовився тому,що хотів все здобути руками та власною працею! Все що я попросив у мого батька це :20000кредитів на дорогу і проживання на планеті Куроскант!Після довгої дороги я прийшов до вас,щоб об’єднатись…
Причина вступу:В мене добре серце ,та дуже розвинена стратегія та логіка,й я хочу пустити їх(логіку й стратегію) на користь людям та всій галактиці!
Aramor
Приветствую.
Я не помню что бы была на Татуине школа blink.gif .Что же за школа это была?
Unsafe
яка була обстановка класу??опеши
-Guxx
Це була сама новітня школа на планеті тому,що в ній навчалась вся еліта міста!
Мій батько пропонував мені навчання на планеті Набу,але я відмовився!
Aramor
laugh.gif
Ладно,тогда вот:Что вы учили в университете? ninja.gif
-Guxx
(Unsafe @ 26.10.2009, 20:30) *

яка була обстановка класу??опеши

в нашому класі не було поваги до учнів та учителів! в нашому класі вважався кращим той, у кого батько вище стоїть,та мати більше заробляє!
Unsafe
що для тебе означає повага ??
-Guxx
(Aramor @ 26.10.2009, 20:32) *

laugh.gif
Ладно,тогда вот:Что вы учили в университете? ninja.gif

так як університет був економічний, то основною наукою було економіка! а взагалі ми вивчали ринкову економіку в галактиці,а так як галактика не маленька,то було не солодко з уроками!

(Unsafe @ 26.10.2009, 20:36) *

що для тебе означає повага ??

повага-це відчуття зростання людини в свої очах!коли виникає справжня повага,то у людини виникає мала зависть,але розумна людина не буде просто завидувати !розумна людина зробить щось таке,що заставить її поважати....
Aramor
Ладно,ладно.
Розкажи мне про джедая-магистра Йоду.
-Guxx
(Aramor @ 26.10.2009, 20:46) *

Ладно,ладно.
Розкажи мне про джедая-магистра Йоду.

Йода,зріст якого складає 66см. є одним з найстаріших членів Ради джедаїв і, швидше за все, наймудрішим і сильним джедаєм свого часу; таке високе положення, звичайно ж, було засноване на дуже солідному віці Йоди. Вчителем Йоди був Н’ката Дель Гормо. Протягом свого життя в ученні Йоди знаходилися такі видатні джедаї, як граф Дуку, Мейс Вінду, Обі-ван Кенобі (лише деякий час, поки його не прийняв в учні Квай-гон Джінн), Ки-аді-мунді і Люк Ськайуокер. Окрім цього, він вів заняття майже з кожним молодим джедаєм в Галактиці в Храмі джедаєв, перш ніж вони були приставлені до наставника.

ЯКЩО МЕНЕ НЕ БУДЕ НА САЙТІ,ТО ВИ МОЖЕТЕ ПИСАТИ ПИТАННЯ ЗАРАЗ,А Я ВІДПОВІМ НА НИХ ЗАВТРА ВРАНЦІ!
Unsafe
Надай мені всю інформацію, яку ти знаеш про гравця Ruslan .
-Guxx
(Unsafe @ 26.10.2009, 21:15) *

Надай мені всю інформацію, яку ти знаеш про гравця Ruslan .

Якщо дивитись як ігрового персонажа,то він з планети Набу!в 17 років він полетів з батьком на Корусант й зостався там жити та навчатись боєвому мистецтву!Внього є брат,його звать Діма! Його батько був в Армії Республіці!
якщо дивитись як він грає,то він грає по різному(не має одного стилю),і його слабе місце,це його спина! про неї він забуває і не прикриває!!!!!
Unsafe
Расскажи мне про Эвоков
-Guxx
(Unsafe @ 26.10.2009, 21:44) *

Расскажи мне про Эвоков

Евоки — раса маленьких волохатих двоногих істот з супутника Ендора.Вони відомі тим, що допомогли Альянсу повстанців здолати сили Галактичної Імперії в Битві в Ендора.Зріст евоков складає приблизно 1 метр. Вони всеїдні. Для полювання і битв застосовують примітивну зброю: списи, пращі і ножі.Евоки швидко вчаться коли стикаються з досконалішою технікою, що має простий механічний пристрій. Деяких евоков відвозили з рідної планети,і брали як домашніх тварин або рабів...ЯКЩО МЕНЕ НЕ БУДЕ НА САЙТІ,ТО ВИ МОЖЕТЕ ПИСАТИ ПИТАННЯ ЗАРАЗ,А Я ВІДПОВІМ НА НИХ ЗАВТРА ВРАНЦІ!
Aramor
Куда собираешься поступать если тебя приймут?
Xemul
-Корусант.....что может быть лучше етой планеты и етих людей? думал Xemul лежа в больнице.-Всего пару дней преступил к работе, а уже в больнице оказался))
После того как Xemul выписался из больницы он направился в штаб сквада Clear Sky что бы просмотреть задания и опрос. Xemul вошёл в здание , поднялся в свой кабинет и обнаружил что задаине не выполнено, и в опросе мало кто отписался.
-Хм....? Интересно?
Хотя в здании кипела робота, но на задания никто не обращал внимания. После работы я направился в парк что бы развеятся и прогулятся, проходя мимо скамейки я увидел странного человека, когда я подошёл он поприветствовал меня и продолжил о чём то думать. Я узнал его ето был - Guxx который подавал заявку комнату получения гражданства.
-Что же, у меня будет к тебе задание:
Найди всех членов моего сквада в разных системах, поклонись и скажы что бы они когда прилетят на Корусант зашли в здание сквада и отписались в отчете(Зделать Скрины).
Состав сквада которых нужно найти и узнать:
1-[Rep:RA] Big Loo (Captain II-R) найти и пригласить.
2-[Rep:RA] Danilka(F.Soldier)- + разпросить почему не выполнили задание
3-[Rep:RA] Maratz(F.Soldier)- + разпросить почему не выполнили задание
-remaq
(Aramor @ 27.10.2009, 10:42) *

Куда собираешься поступать если тебя приймут?

Сообщение от Guxxa(в нього р/о) :в орден!

(Xemul @ 27.10.2009, 12:12) *

-Корусант.....что может быть лучше етой планеты и етих людей? думал Xemul лежа в больнице.-Всего пару дней преступил к работе, а уже в больнице оказался))
После того как Xemul выписался из больницы он направился в штаб сквада Clear Sky что бы просмотреть задания и опрос. Xemul вошёл в здание , поднялся в свой кабинет и обнаружил что задаине не выполнено, и в опросе мало кто отписался.
-Хм....? Интересно?
Хотя в здании кипела робота, но на задания никто не обращал внимания. После работы я направился в парк что бы развеятся и прогулятся, проходя мимо скамейки я увидел странного человека, когда я подошёл он поприветствовал меня и продолжил о чём то думать. Я узнал его ето был - Guxx который подавал заявку комнату получения гражданства.
-Что же, у меня будет к тебе задание:
Найди всех членов моего сквада в разных системах, поклонись и скажы что бы они когда прилетят на Корусант зашли в здание сквада и отписались в отчете(Зделать Скрины).
Состав сквада которых нужно найти и узнать:
1-[Rep:RA] Big Loo (Captain II-R) найти и пригласить.
2-[Rep:RA] Danilka(F.Soldier)- + разпросить почему не выполнили задание
3-[Rep:RA] Maratz(F.Soldier)- + разпросить почему не выполнили задание

Сообщение от Guxxa(в нього р/о) :ОК,но у меня Сало ещё 8 дней!

Ви можете задавати питання,а я буду зв'язуватись з ним по мобільному телефону!( від Guxxa)

!
Попередження:
Ого!! Нарушение правил раздела, дважды нарушение правил форума... 15 дней р\о.
Nikooz
Закрыто в связи с р\о. канидата.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.