Знову повертається свято!
Турнір, конкурси! І зараз ви маєте змогу намалювати красивий логотип новорічного турніру для нашого чудового порталу, а також заробити гроші!Логотип повинен обов'язково бути не меншим за
400×200px і не ширшим за
450×250px. Тільки у форматі
PNG. Малюнок повинен гарно відображатись на
сірому фоні сайту/форуму. (Можна використовувати
прозорий колір). Також на ньому повинні бути відображені
дві призові відео-карти.
Також не забудьте надпис "Новорічний турнір 2010"
Модель відео-карти: Radeon HD 4870 Gigabyte GV-R487D5-1GD
За достойний і кращий малюнок окрім вдячності порталу, вам буде вислан чек на суму у 10000 кредитів. Роботи приймаються до 28-ого жовтня.
i |
| Сповіщення: Також, всі ваші малюнки складаємо у одне ваше повідомлення способом редагування, бо ця тема не потребує зайвого флуду =) |
Бажаю успіхів!
Мой Вариант

ПС: Заметил только что пару багов, исправил

UPD: Beta 2 Released! ^^)

UPD: Beta 3 Released!!))

UPD: Beta 4 Released!)))

UPD: Beta 5 Released!) ^^

UPD: Beta 6 (BIG) Released!!)) ^^))

UPD: Beta 6 (SMALL) Released!!)) ^^))
Непогано, приклад для тих хто незнає як нормально малювати відео-карти. Але всетаки не вистачає чогось новорічного, да і атмосфери турніру не бачу.
Infinity
16.10.2009, 14:44
Вариант #1:
Вариант #2:
Два варианта которые понравились, уменьшил до 450х250.
В рамки не лізи, і призи обов*язково треба зобразити. Також не бачу нічого зв*язаного з новим роком..
Big Hamster
16.10.2009, 15:09
Мой вариант
2)
п.с: Изменил тока читаемость Текста , если нет то скажите что примерно изменить \ добавить
Neverwin
16.10.2009, 15:10
Вот ищё 1 работа!

вот ищё 1 должна поднять настроение под новый год самое то

и ищё 1 классная работка

4 работа на подходе
Хамстер, у твоєму варіанті є щось зв*язане з новим роком, але якось просто, на швидку руку і надписи погано читаються. Невервин, якось все наоборот треба читати, да і дуже надписи ріжуть око, але вже щось є =)
(Sly @ 16.10.2009, 16:16)

Невервин, якось все наоборот треба читати, да і дуже надписи ріжуть око, але вже щось є =)
Що там є? Там нічого нема, щоб навіть натякало на Jedi Academy
Всерівно Хамстер якось просто дуже. Не солідно. Невервин, а у тебе так, не помітив нічого щоб можна було зрозуміти що це є така гра, і у ній турнір.
У Інфініті поки найкращий варіант із цих, але далекий від ідеалу. Нема запалу ніякого, якось нудно, і Новий рік не найліпше переданий. Але все що вимагається практично є.
-Kelborn
16.10.2009, 16:33
1 вариант -
2 варинат -
3 вариант -
4 вариант -
Невервин, гарна робота, поки найкраща тут.
Нерв, якось в*яло, нема нічого щоб могло кинути мене на думку що це турнір по грі Зоряні війни, якісь літаючі відео-карти (при чому вони тоді тут).
-Boogieman
16.10.2009, 20:23
Вот беспонтовщина в стиле Буги, и удачи всем участникам в турнире
Infi, четвертий варіант гарний, але якось погано скомпоновано все. А у Бугімена зовсім вже не на тему новорічного турніру.
Сабер, не погано, але шрифти жирні якісь. А так оригінально, красиво, можеш доробити і подивимось що вийде.
Келлборн, надписи зовсім нікудишні, погано дуже видно їх.
Сабер, гарно, більше з цим малюнком нічого не зробиш, можешь нові малювати, а я поки на інші ще подивлюсь і взагалі =) Невервин, грамотніше пиши, і не дуже мені цей твій останнній 4.
П*ята у Інфініті дуже гарно зроблена, видно що старався, і впринципі мені подобається.
Але нема ізюминки якоїсь.
Frizzer
16.10.2009, 22:45
Дууже великий. Тільки не бачу якихось дуелей, які притаманні турнірам.
У всіх нових варіантах окрім Інфініті нема практично нового року. І не чекайте моїх коментарів, вчіться самостійно знаходити недоліки чи покращувати малюнки.
-Darth Art
17.10.2009, 20:35
Ось моя робота
Ось ише 2
Вот моя версия=))

недеюсь понравиться....Буду роботать ище у меня ище парочку есть))так что ждите))
Resarvet
18.10.2009, 13:58
Вот мой вариант:Слай, вот переделал как ты сказал:
Starboy
18.10.2009, 16:46
Перша робота....
Поки найбільше сподобались варіанти перший Сабера, Невервина,Інфі та Ресарвета, але Ресарв, треба дві відеокарти на малюнку, та формат вказаний у правилах.. Фріз, а в тебе якось на всіх малюнках чогось не вистачає.
Frizzer
18.10.2009, 19:23
Ну а чего же на моём последнем варианте не хватает то??7 Аааа??? Есть и файт, и новый год, и видюхи оригинально вставлены D:
Ну так просто для интереса, в напутствие, так сказать...
Красиво, але нудно, букви погано видно, точно не скажу по-малюнку що це є новорічний турнір, з різними битвами.
Frizzer
18.10.2009, 20:26
А можно спросить?
Как будет проходить выбор логотипа? Будешь выбирать ты? Иль будет какое-то всеобщее голосование?)
-Ajunta Pall
18.10.2009, 21:55
Вот мои наброски
вот чуть переработаная
Я буду вибирати кращі і можливо ставити на голосування, якщо будуть достойні малюнки.
О, гарний малюнок дуже, видно що якась дуель на турнірі, ялинка з подарунками яка дає зрозуміти що це новий рік, І це не дві відео-карти різні, це одна)) Radeon HD 4870 Gigabyte GV-R487D5-1GD . Ще не подобається мені шрифти.
Ресарвет, другу відео-карту погано видно.
Поки так щоб повністю підходили, окрім пари дрібниць які я написав їх авторам, є тільки два логотипа, це у Інфініті останній та у Аюнти Палл.
-Tavion
22.10.2009, 14:56
Занадто лого велике, да і не чітка зовсім, новорого року нема.
Fireman
25.10.2009, 15:35
#1:
Опиум, велика сильно да і нового року нема. Файрмен, щось зовсім не те, немає цікавинки якоїсь, нудно якось.
-Cookie
25.10.2009, 18:18
(Sly @ 25.10.2009, 18:36)

Опиум, велика сильно да і нового року нема.
Вслід у мене питання...
- має бути не ширшим за 450x250px - (1 пост) -
(у мене вона навіть менша) - а ти пишеш що велика...
тоді яка найкраще підійде по розміру?
І ще одне, новий рік як намагатись зобразити? Мені малювати ялинку, діда мороза з сабером чи снігурку, шари і тд ? Чи як?
(ато я зобразив гілки ялинки та на екрані візерунок - ice) і цього мало...
Поясни будь-ласка. Що значить відобразити НР , та атмосферу нового року. 0-о
Щоб врахувати всі зауваження та зробити щось більш пристойнеТак, наплутав, вибач...
Обновил пост (34)
У тебе 651px × 300px, числа не розбираєш чи що..
Це ти малюєш і повинен знати як зобразити, тим паче тут є вже варіанти гарні. Більше будь-ласка не задавайте дурних питань, краще малюйте поки час є.
Опіум, всерівно, якось погано зкомпоновано..
Завтра останній день конкурсу.