Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Andy McKee
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Музика
Xose

Дата народження : 1979 Торека , Канзас
Стиль гри : фінгерстайл
Початок захоплення : Почав грати у 13 років , коли батько купив на день народження класичну гітару , потім у нього з*явилась електрогітара , і він поав на ній награвати мелодії тиї композиторів , які йому подобались : Металіка , Ерік Джонсон , Джо Сатріані , Дрім Театр.

Альбоми виконавця :
2001 - “Nocturne” ;
2004 - “Dreamcatcher” ;
2005 - “Art of Motion” ;
2007 - “Gates of Gnomeria”.

Найвідоміші записи (ютуб) :
Andy McKee - Rylynn
Andy McKee - Guitar - Drifting

Цікава інформація :
У віці 16-ти років сталася ключова подія в його житті. Двоюрідний брат познайомив його з творчістю таких гітаристів як Preston Reed, Michael Hedges, Don Ross, і Billy Mclauglhin. Їх гра стала неоцінимим досвідом в житті юного Andy Mckee. Саме вони максимально вплинули на творчість Andy Mckee і саме їх він вважає своїми головними натхненниками.
Andy Mckee брав участь в різних престижних конкурсах гітаристів, наприклад в національному конкурсі Fingerstyle Guitar у Вінфілді він зайняв 3-е місце, що зробило його наймолодшим лауреатом цього конкурсу серед всіх учасників лідерів, що будь-коли потрапляли в трійку. Він, також, зайняв перше місце в конкурсі фінгерстайл гітаристів в своєму рідному штаті Канзас. Після цього було перше місце на конкурсі гітаристів в Канаді – Canadian Fingerstyle Guitar Competition.
У 2003, Andy став грати на міжнародному рівні – почав з поїздки до Тайваню спільно з такими гітаристами як Jacques Stotzem, Isato Nakagawa, і Masaaki Kishibe. На даний момент Andy встиг вже відвідати зі своїми концертами Японію, Китай, Бельгію, Англію, Канаду, США.
Про свою гру Andy Mckee говорить наступне:Перш за все, я сподіваюся, що моя музика коммуніює із слухачем. Я не хочу просто грати музику з великою майстерністю. Я сподіваюся, слухаючи мою музику, ви отримуєте емоційний досвід!”.
-Archrised
Лично как по мне так єто гениальный музыкант. В его музыке идет ощущение как минимум 2-3 людей играющих на гитарах, но когда смотришь как он играет... понимаешь, что он один, и все что ты слушал и пытался играть до этого было... хмм... ничтожным biggrin.gif
Cheshir
Потрясающий музыкант)) Приятно то, что он основное внимание уделяет не технике скорости как большинство, а мелодии. Когда-то начал разучивать его "Drifting", но быстро забросил xD
Kaine
Согласен с вышесказаным-парень играет очень классно.Еще не слышал столь нежной и мелодичной музыки+романтичной ^^.Человек чувствует музыку,чувствует ритм.В итоге-создает потрясающую мелодию.Прослушайте все,реально!Респект!
Xose
Реально хороший гітарист . Коли вперше його почув , я зрозумів що гітара це круто) і вже скоро почну вчитись. У нього хороша душевна музика яка піднімає настрій і розслабляє. Це найкращий з гітаристів , яких я чув у своєму житті.
+1 до слів Ала - реально романтична happy.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.