Я ознайомився з Кодексом джедаїв та зобов'язуюся неухильного його дотримуватися
Не дивлячість на мою расу-людина, родився на планеті Kashyyyk.Моя
сімя осилилися тут після революції в 5 ПБЯ.Моїй сімї допомагав освоїтися один вукі, який був обовязаний моєму батьку "Борг Життя".Мій батько був членом "Разбойної эскадрилі", яка допомагала в організуванні революції.Пізніше освоював землеробську працю.Поки батько працював, мама займалася моєю освітою.Після роботи батько навчав мене володіти зброєю для захисту.Вільний час я проводив з молодими вукі.Після повноліття, батько мене благосливив на службу Республіці.Сказавши що кожен має віддади борг батьківщині.
Мені треба було спочатку отримати досвід армійського життя та начвитися стратегії бою, війни. А де це краще зробити, як не у воєнному середовищі.
Після кількох бойових операцій і 1 з джедаєм, я досягнув бажаного - отримав досвід якого так прагнув. Після получення наступного звання, я вирішив що готовий до наступного кроку.
А, що до історії яка б мене характерузувала, то розакажу вам ось таку:
Коли я вже був готовий(по моєму) до наступного кроку, поступив сигнал про необхідність допомоги капітану Алексісу. Хоч я знав, що це сповільне мене не менш як на тиждень, я з Вальтаром все ж таки полетів на Татуїн, на пошуки Алексіса. Хоч було це резиковано, паразит робив його практично не переможним, наш досвід з Вальтаром допоміг і успішно врятували Ала.
Прочитав твою историю, я так и не понял, почему ты хочешь вступить в Орден Джедаев.
Расскажи мне об этом. Также расскажи, чего ты хочешь достичь в Ордене.
Vovcheg
10.10.2009, 18:19
дізнайся історію Храму джедаїв. Як ти вважаєш чому на протязі кількох тисячоліть і Храм і Орден не загубилися в історії?
2Nikooz
Для захисту мені дорогого, не достатньо вивчити всі тактики і навчитися добре стріляти. Потрібно розвиватися все стороньо. Також є ворогі, від яких в армії не навчуть захищатися, сітхи чи наприклад різні культи. Треба пізнати ідеологію, навчитися співіснувати з силою. А цього можуть навчити тільки в ордені. В ордені є і найбільша бібліотека з такими матеріалами(де можна взнати про ідеологію різних угрупувань), є розумні люди які не тільки навчать поводженю з силою, а й дадуть цінні поради та настанови. Отже основною ціллю і метою є бажання розкрити весь мій потенціал для максимально ефективного захисту Республіки, республіканці, моральних ціностей і взагалі всього цінного(батьки, друзі, рідні і т.д.).
2Vovcheg
Орден був завжди за збереження рівноваги та миру в Галактеці, тому вони впринципі немали права загубитися в історії). Так як завжди були і будуть війни, зради, агресивновно настроєні організації, так і буде необхідність в джедаях, в захисниках. Хоч не раз і самим джедаям доводилося воювати, та вони були змушені. Багато лідерів держав хотіли їх бачити тіки, як воїнів в армії. І їм доводилося вибирати сторону, на якій вони зможуть повернути хоч і хиткий но все ж таки баланс і мир. Такими війна були Ситська, Клонічна, Юужань-вонгська та інші війни. Вони завжди несли мир, тому і не загубилися.
Vovcheg
12.10.2009, 19:28
Будь-яке розумне життя - цінне. Що не так в цій фразі?
Vovcheg
12.10.2009, 19:42
Чому?
Привіт, допоможи. Татуїнський купець обіцяв дати знижку, якщо розв*яжу задачку. В мене (чи в тебе) є 2 мотузки.
|-
----------|
|---
------
--------|
Кожна з них горить рівно годину, але не з однаковою швидкістю(десь вона просто товстіша, десь тонша). Мені треба виміряти проміжок часу 15 хвилин. Як ? оО Підпалювати можна з будь-яких сторін, чи з двох кінців відразу... як хочеш. Допоможеш?
2Vovcheg
Будь-яке життя - цінне. Цінне тому, що:
а) всьому живому притаманна Сила, через все вона проходить(е яякщо з точки зору джедайської філософії)
б) життя дає любій істоті вибір, а вона в свою чергу може зробити великі справи - добрі справи. Не виключено, що це може бути і зло. Але, практично, з усіма розумними істотами можна найти компроміс, переконати дії правильно, пояснити не правильнісить її дій. Любе життя може кардинально змінити хід любих ситуацій.
Тому воно цінне і важливе.
2Lotr
Підпалюємо обидва шнури, причому один з них із двох сторін. Як тільки згорить той, що підпалено із двох сторін, пройшло 30 хв. Підпалюємо інший з другої сторони. Оскільки він уже горів 30 хв, то буде горіти тільки 30/2=15 хв.
Спс) Завжди мріяв купувати вологоуловлювачі задешево, і продавати їх на Манаані чи Каміно.
Тепер стандартний набір.
В тобі є сила, але ти сам її відчуваєш? Як саме?
Vovcheg
12.10.2009, 20:37
Що для тебе шлях джедая?
2Lotr
Велика Сила є якась сила, що зв'язує між собою все суще (абсолютно все). Ця сила міститься у всьому, вона безкінечна і безмежна. Це не енергетичне, магнітне або інформаційне поле, хоча і може виявлятися в цих якостях. Таке явище як Велика Сила досить важко пояснити словами, але більш всього до нього личать визначення «Душа Всесвіта», «Загальна Душа».
Так ось через мідіхлоріани, які встанвлють здатність відчувати і користуватися Силою. Якшо їх кількість висока, то ти, практично, завжди будеш відчувати її присутність і навіть не значні зміни в ній. В іншому разі, легко відчути Велику Силу через медитації. Коли ти медитуєш, розлабляєшся і звільняєш свій розум від зайвих думок, ти відчуваєш потоки Великої Сили, що проходять через все живе
2Vovcheg
Шлях Джедая - дорога, повна небезпек і пригод, випробувань і відкриттів, це страждання і подяка, це життя, відмінне від інших. Життя, яке накладає тягар відповідальності за долю Галактики і що всіх живуть в ній, зобов'язало дотримувати Кодексу. Але подібні труднощі - лише зовнішня сторона життя Джедая, сторона, яка видно необізнаним.
Джедаї - благородні лицарі, охоронці світу і спокою, що дали клятву захищати Галактику від зла; це мудреці і філософи, що пізнають Силу і наступні її велінням; це ті, кого можна назвати матеріальним втіленням Сили, посередниками між нею і іншими істотами, менш чутливими до цієї таємничої енергії.
Отже для мене шлях джедая не тільки вище описані труднощі, але й це дорого до самоудосконалення яке триває впродовж всього життя і якому не буде кінця. Навіть після того, як падавани стають Лицарями, вони осягатимуть все нові і нові закони Сили і Життя, їм будуть відкриватимуться досі незвідані галузі знань, вони вчитимуться впродовж всьог Шляху. Навіть після злиття з силою Ви житимете.
Були кілька спроб знищити Силу, деякі події залишали рани в Силі. Що ти знаєш про ці події?
Мої пошуку в архівах бібліотек привели лише до одного факту. В якому говориться про спробу знищити Силу і про рани які в ній лишилися. Також згадуються причини спроби. Якщо вам відомі інші спроби із задоволоненням їх послухаю(ПМ), а поки що я хочу вам повідати, що мені вдалося найти:
...Крея стала відноситься до Сили, як до жорстокого і підступного Бога, який контролює своїх людей, щоб отримати якийсь баланс, що спричинив величезні жертви за багато століть. Вона стала вважати, що конфлікт Світла і Тьми ніколи не закінчитися і, що Галактика приречена на вічний хаос. Упевнена в цьому вона придумала хитрий план, щоб знищити Силу, раз і назавжди. Крея покинула Малахор з Т3-М4 і повернулася в Республіканський космос на борту Чорного Яструба, у пошуках останнього відомого Джедая Вигнанку, Генерала Мандолоріанських Воєн, яка виграла Битву при Малакоре V; хоч і з великими втратами та вона частково достигла свого і використавши Генератор Масової Тіні, створила рану в Силі. З чуток і непідтверджених даних, Крея знайшла спосіб позбавити Галактику Сили. Вона вирішила скористатися талантом Вигнанки з її Силовим Зв'язком і створити інший світ, кращий цього, чиє відлуння триватиме вічності і ніколи не досягне свого призначення...
...До кінця її пригод з Вигнанкою, Трея розробила метод знищення Сили за допомогою "ехо" (коливаннь), які залишили тривалі рани у Всесвіті, що приводило до ускладнення використання Сили, а інколи взагалі її унеможливували...
Та по при все їй не вдалося довести свій план до кінця.
Vovcheg
13.10.2009, 18:06
Розкажи кодекс джедаїв, спробуй його розтлумачити.
Нет эмоций - есть лишь покой.
Нет невежества - есть лишь знание.
Нет страсти - есть лишь безмятежность.
Нет хаоса; только гармония.
Нет смерти - есть лишь Сила.
1) Емоції це не погано, але часто вони нас розслабляють і не дають сконцентруватися.
Спокій нам дає можливість сконцентруватися і *холодний* розум. Нам легше зробити правильний вибір, а концентрація нам дає змогу максимально ефективно використати наш потенціал
2) Якщо істота хоче жити і розвиватися їй потрібні знання. Знання можуть бути обмежені наданий час, але істота може вчитися. Знання нам дають загальні відомості про правельність вибору і досвід минулих поколінь. А коли нема знань - нема людини, ну чи рано чи пізно вона перестане існувати.
3) Пристрастя є одною і з не гативних емоцій, добре що її відокремлють в кодексі. Адже вона дуже не безпечна, оскільки лишає істоту розсудку. Ця частина кодексу вказує на небезпеку пристрасті і на те, що до будь-чого треба підходити з де-якою безтурботністю.
4) Хаос – це дорога з відсутності цілей як таких, що набагато небезпечніше ніж пристрасть чи інші емоції. Спасти від хаосу може тіки гармонія, гармонія - коли поєднюються з покій зі знаннями.
5) 5 частина кодексу вказує на те, що ми продовжуєм наш шлях і після смерті. Не потрібно боятися смерті, адже це в якійсь мірі ступінь еволюції живої істоти. Так не треба боятися, бо страх смерті близьких чи твій може знов ж таки лишити розсудку
Vovcheg
13.10.2009, 19:07
Ще одне завдання, знайди тлумачення кодексу мастером Одан-Урром, з чим ти не погоджуєшся в його тлумченні?
«Галактика будет жить спокойно, если на некоторые вещи смотреть сквозь пальцы и делать вид, что не слышишь их».
– Мастер Одан-Урр
На даний момент я не погоджуюсь з його тлумаченням *Розсудливості джедая*. Можливо, тому що я не докінця розумію зміст його вислову чи мені важко змиритися з цим. Я не розумію, як можна закривати очі на чиїсь неправильні дії
Vovcheg
13.10.2009, 20:45
Подобаються відповіді, хоча не з усім згоден. Гравець хороший, вважаю він достойний вступити в Орден. Я ЗА.
Дякую, завжди радий поговорити з розумную людиною. Постараюсь вас не розчарувати
Яким стилем бою світлового меча ти користуєшся? Опиши детально, чому? Які він має переваги і, можливо, недоліки?
Сокан
Дана техніка була розроблена Рицарямі Джедай в давнину. Вона поєднувала кінетичні рухи Форми 4 з тактикою, що дозволяла підвищити рухливість і уміння ухилятися. Сокан, винайдений за часів Великої Війни Ситськой, будувався на швидких рухах і переворотах у поєднанні з швидкими уколами світловим мечем, націленими на життєво важливі органи противника. Битви, в яких учасники використовували технікові Сокан, незрідка велися на досить значній території, тому що противники постійно прагнули поставити один одного в максимально уразливу позицію.
"+"(зокрема + і явлюються причинима чому я вивчаю саме цей стиль):
- допомагає розвивати спритність
- надає відносний захист від тяжких та не поворитливих ударів
- допомагає в захисті від бластерних вистрілів
"-":
- не обхідність простору для бою
- відносно стара техніка, що дало змогу багатьом її вивчити
Black Hawk
15.10.2009, 18:26
(Neros @ 13.10.2009, 20:48)

Я не розумію, як можна закривати очі на чиїсь неправильні дії
Иногда наибольшее зло возникает из самых лучших побуждений.
Были вопросы, были ответы, но практически никто не голосовал. У Вас есть немного времени, чтобы определиться.
Справедливо. ЗА. Мені достатньо попередніх відповідей Neros'a і вичерпної відповіді на моє питання.
Black Hawk
16.10.2009, 12:11
Принят. Поздравляю.