Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Neros
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Neros
Я ознайомився з Кодексом джедаїв та зобов'язуюся неухильного його дотримуватися

Історія

Не дивлячість на мою расу-людина, родився на планеті Kashyyyk.Моя
сімя осилилися тут після революції в 5 ПБЯ.Моїй сімї допомагав освоїтися один вукі, який був обовязаний моєму батьку "Борг Життя".Мій батько був членом "Разбойної эскадрилі", яка допомагала в організуванні революції.Пізніше освоював землеробську працю.Поки батько працював, мама займалася моєю освітою.Після роботи батько навчав мене володіти зброєю для захисту.Вільний час я проводив з молодими вукі.Після повноліття, батько мене благосливив на службу Республіці.Сказавши що кожен має віддади борг батьківщині.

Мені треба було спочатку отримати досвід армійського життя та начвитися стратегії бою, війни. А де це краще зробити, як не у воєнному середовищі.
Після кількох бойових операцій і 1 з джедаєм, я досягнув бажаного - отримав досвід якого так прагнув. Після получення наступного звання, я вирішив що готовий до наступного кроку.

А, що до історії яка б мене характерузувала, то розакажу вам ось таку:
Коли я вже був готовий(по моєму) до наступного кроку, поступив сигнал про необхідність допомоги капітану Алексісу. Хоч я знав, що це сповільне мене не менш як на тиждень, я з Вальтаром все ж таки полетів на Татуїн, на пошуки Алексіса. Хоч було це резиковано, паразит робив його практично не переможним, наш досвід з Вальтаром допоміг і успішно врятували Ала.
Nikooz
Прочитав твою историю, я так и не понял, почему ты хочешь вступить в Орден Джедаев.
Расскажи мне об этом. Также расскажи, чего ты хочешь достичь в Ордене.
Vovcheg
дізнайся історію Храму джедаїв. Як ти вважаєш чому на протязі кількох тисячоліть і Храм і Орден не загубилися в історії?
Neros
2Nikooz
Для захисту мені дорогого, не достатньо вивчити всі тактики і навчитися добре стріляти. Потрібно розвиватися все стороньо. Також є ворогі, від яких в армії не навчуть захищатися, сітхи чи наприклад різні культи. Треба пізнати ідеологію, навчитися співіснувати з силою. А цього можуть навчити тільки в ордені. В ордені є і найбільша бібліотека з такими матеріалами(де можна взнати про ідеологію різних угрупувань), є розумні люди які не тільки навчать поводженю з силою, а й дадуть цінні поради та настанови. Отже основною ціллю і метою є бажання розкрити весь мій потенціал для максимально ефективного захисту Республіки, республіканці, моральних ціностей і взагалі всього цінного(батьки, друзі, рідні і т.д.).

2Vovcheg
Орден був завжди за збереження рівноваги та миру в Галактеці, тому вони впринципі немали права загубитися в історії). Так як завжди були і будуть війни, зради, агресивновно настроєні організації, так і буде необхідність в джедаях, в захисниках. Хоч не раз і самим джедаям доводилося воювати, та вони були змушені. Багато лідерів держав хотіли їх бачити тіки, як воїнів в армії. І їм доводилося вибирати сторону, на якій вони зможуть повернути хоч і хиткий но все ж таки баланс і мир. Такими війна були Ситська, Клонічна, Юужань-вонгська та інші війни. Вони завжди несли мир, тому і не загубилися.
Vovcheg
Будь-яке розумне життя - цінне. Що не так в цій фразі?
Neros
Будь-яке життя - цінне.
Vovcheg
Чому?
Lotr
Привіт, допоможи. Татуїнський купець обіцяв дати знижку, якщо розв*яжу задачку. В мене (чи в тебе) є 2 мотузки.

|-----------|
|-----------------|

Кожна з них горить рівно годину, але не з однаковою швидкістю(десь вона просто товстіша, десь тонша). Мені треба виміряти проміжок часу 15 хвилин. Як ? оО Підпалювати можна з будь-яких сторін, чи з двох кінців відразу... як хочеш. Допоможеш? _a1.gif
Neros
2Vovcheg
Будь-яке життя - цінне. Цінне тому, що:
а) всьому живому притаманна Сила, через все вона проходить(е яякщо з точки зору джедайської філософії)
б) життя дає любій істоті вибір, а вона в свою чергу може зробити великі справи - добрі справи. Не виключено, що це може бути і зло. Але, практично, з усіма розумними істотами можна найти компроміс, переконати дії правильно, пояснити не правильнісить її дій. Любе життя може кардинально змінити хід любих ситуацій.
Тому воно цінне і важливе.

2Lotr
Підпалюємо обидва шнури, причому один з них із двох сторін. Як тільки згорить той, що підпалено із двох сторін, пройшло 30 хв. Підпалюємо інший з другої сторони. Оскільки він уже горів 30 хв, то буде горіти тільки 30/2=15 хв.
Lotr
Спс) Завжди мріяв купувати вологоуловлювачі задешево, і продавати їх на Манаані чи Каміно.
Тепер стандартний набір.
В тобі є сила, але ти сам її відчуваєш? Як саме?
Vovcheg
Що для тебе шлях джедая?
Neros
2Lotr
Велика Сила є якась сила, що зв'язує між собою все суще (абсолютно все). Ця сила міститься у всьому, вона безкінечна і безмежна. Це не енергетичне, магнітне або інформаційне поле, хоча і може виявлятися в цих якостях. Таке явище як Велика Сила досить важко пояснити словами, але більш всього до нього личать визначення «Душа Всесвіта», «Загальна Душа».
Так ось через мідіхлоріани, які встанвлють здатність відчувати і користуватися Силою. Якшо їх кількість висока, то ти, практично, завжди будеш відчувати її присутність і навіть не значні зміни в ній. В іншому разі, легко відчути Велику Силу через медитації. Коли ти медитуєш, розлабляєшся і звільняєш свій розум від зайвих думок, ти відчуваєш потоки Великої Сили, що проходять через все живе

2Vovcheg
Шлях Джедая - дорога, повна небезпек і пригод, випробувань і відкриттів, це страждання і подяка, це життя, відмінне від інших. Життя, яке накладає тягар відповідальності за долю Галактики і що всіх живуть в ній, зобов'язало дотримувати Кодексу. Але подібні труднощі - лише зовнішня сторона життя Джедая, сторона, яка видно необізнаним.
Джедаї - благородні лицарі, охоронці світу і спокою, що дали клятву захищати Галактику від зла; це мудреці і філософи, що пізнають Силу і наступні її велінням; це ті, кого можна назвати матеріальним втіленням Сили, посередниками між нею і іншими істотами, менш чутливими до цієї таємничої енергії.
Отже для мене шлях джедая не тільки вище описані труднощі, але й це дорого до самоудосконалення яке триває впродовж всього життя і якому не буде кінця. Навіть після того, як падавани стають Лицарями, вони осягатимуть все нові і нові закони Сили і Життя, їм будуть відкриватимуться досі незвідані галузі знань, вони вчитимуться впродовж всьог Шляху. Навіть після злиття з силою Ви житимете.
Vovcheg
Були кілька спроб знищити Силу, деякі події залишали рани в Силі. Що ти знаєш про ці події?
Neros
Мої пошуку в архівах бібліотек привели лише до одного факту. В якому говориться про спробу знищити Силу і про рани які в ній лишилися. Також згадуються причини спроби. Якщо вам відомі інші спроби із задоволоненням їх послухаю(ПМ), а поки що я хочу вам повідати, що мені вдалося найти:
...Крея стала відноситься до Сили, як до жорстокого і підступного Бога, який контролює своїх людей, щоб отримати якийсь баланс, що спричинив величезні жертви за багато століть. Вона стала вважати, що конфлікт Світла і Тьми ніколи не закінчитися і, що Галактика приречена на вічний хаос. Упевнена в цьому вона придумала хитрий план, щоб знищити Силу, раз і назавжди. Крея покинула Малахор з Т3-М4 і повернулася в Республіканський космос на борту Чорного Яструба, у пошуках останнього відомого Джедая Вигнанку, Генерала Мандолоріанських Воєн, яка виграла Битву при Малакоре V; хоч і з великими втратами та вона частково достигла свого і використавши Генератор Масової Тіні, створила рану в Силі. З чуток і непідтверджених даних, Крея знайшла спосіб позбавити Галактику Сили. Вона вирішила скористатися талантом Вигнанки з її Силовим Зв'язком і створити інший світ, кращий цього, чиє відлуння триватиме вічності і ніколи не досягне свого призначення...
...До кінця її пригод з Вигнанкою, Трея розробила метод знищення Сили за допомогою "ехо" (коливаннь), які залишили тривалі рани у Всесвіті, що приводило до ускладнення використання Сили, а інколи взагалі її унеможливували...
Та по при все їй не вдалося довести свій план до кінця.
Vovcheg
Розкажи кодекс джедаїв, спробуй його розтлумачити.
Neros
Нет эмоций - есть лишь покой.
Нет невежества - есть лишь знание.
Нет страсти - есть лишь безмятежность.
Нет хаоса; только гармония.
Нет смерти - есть лишь Сила.

1) Емоції це не погано, але часто вони нас розслабляють і не дають сконцентруватися.
Спокій нам дає можливість сконцентруватися і *холодний* розум. Нам легше зробити правильний вибір, а концентрація нам дає змогу максимально ефективно використати наш потенціал
2) Якщо істота хоче жити і розвиватися їй потрібні знання. Знання можуть бути обмежені наданий час, але істота може вчитися. Знання нам дають загальні відомості про правельність вибору і досвід минулих поколінь. А коли нема знань - нема людини, ну чи рано чи пізно вона перестане існувати.
3) Пристрастя є одною і з не гативних емоцій, добре що її відокремлють в кодексі. Адже вона дуже не безпечна, оскільки лишає істоту розсудку. Ця частина кодексу вказує на небезпеку пристрасті і на те, що до будь-чого треба підходити з де-якою безтурботністю.
4) Хаос – це дорога з відсутності цілей як таких, що набагато небезпечніше ніж пристрасть чи інші емоції. Спасти від хаосу може тіки гармонія, гармонія - коли поєднюються з покій зі знаннями.
5) 5 частина кодексу вказує на те, що ми продовжуєм наш шлях і після смерті. Не потрібно боятися смерті, адже це в якійсь мірі ступінь еволюції живої істоти. Так не треба боятися, бо страх смерті близьких чи твій може знов ж таки лишити розсудку
Vovcheg
Ще одне завдання, знайди тлумачення кодексу мастером Одан-Урром, з чим ти не погоджуєшся в його тлумченні?
Neros
«Галактика будет жить спокойно, если на некоторые вещи смотреть сквозь пальцы и делать вид, что не слышишь их».
– Мастер Одан-Урр

На даний момент я не погоджуюсь з його тлумаченням *Розсудливості джедая*. Можливо, тому що я не докінця розумію зміст його вислову чи мені важко змиритися з цим. Я не розумію, як можна закривати очі на чиїсь неправильні дії
Vovcheg
Подобаються відповіді, хоча не з усім згоден. Гравець хороший, вважаю він достойний вступити в Орден. Я ЗА.
Neros
Дякую, завжди радий поговорити з розумную людиною. Постараюсь вас не розчарувати
Ralf
Яким стилем бою світлового меча ти користуєшся? Опиши детально, чому? Які він має переваги і, можливо, недоліки?
Neros
Сокан
Дана техніка була розроблена Рицарямі Джедай в давнину. Вона поєднувала кінетичні рухи Форми 4 з тактикою, що дозволяла підвищити рухливість і уміння ухилятися. Сокан, винайдений за часів Великої Війни Ситськой, будувався на швидких рухах і переворотах у поєднанні з швидкими уколами світловим мечем, націленими на життєво важливі органи противника. Битви, в яких учасники використовували технікові Сокан, незрідка велися на досить значній території, тому що противники постійно прагнули поставити один одного в максимально уразливу позицію.
"+"(зокрема + і явлюються причинима чому я вивчаю саме цей стиль):
- допомагає розвивати спритність
- надає відносний захист від тяжких та не поворитливих ударів
- допомагає в захисті від бластерних вистрілів
"-":
- не обхідність простору для бою
- відносно стара техніка, що дало змогу багатьом її вивчити
Black Hawk
(Neros @ 13.10.2009, 20:48) *

Я не розумію, як можна закривати очі на чиїсь неправильні дії

Иногда наибольшее зло возникает из самых лучших побуждений.

Были вопросы, были ответы, но практически никто не голосовал. У Вас есть немного времени, чтобы определиться.
Ralf
Справедливо. ЗА. Мені достатньо попередніх відповідей Neros'a і вичерпної відповіді на моє питання.
Black Hawk
Принят. Поздравляю.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.