Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Gwoolf
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Gwoolf
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я клон номер GW-213 народився як і усі клони на планеті Каміно. Я був звичайним солдатом і на протязі войнів клонів отримував нові звання 19ДБЯ я отримав звання капітан. Мене призначили керівником клонів Джедайського легіону. Я та мої люди не виконали наказ і я вбивав своїх братів зрадників з 501 легіону. Під час бою мене сильно поранело 501овці не добили мене. я ввів собі знеболювальне та став чекати спасінняю На наступний день з'явились Магістри Йода та Кенобі вони відправили мене на Тантив 4 згодом ми відправились на Поліс Маса там мене залатали, але вони не врятували Падме Амідалу я чув що її задушив Дарт Вейдер. І ось я опинився на Набу там були ще клони які не виконали наказ 66 з нами зустрілась Мон Матма та королева і запропонувала стати першим спецпідрозділом Повстанців ми погодились. Наша воля Незламна і Віра непереможна адже ми всі БРАТИ. СЛАВА РЕСПУБЛІКІ!!!!
Dvd-man
у меня подозрения, что это не есть твой основной аккаунт
правдиво расскажи какие аккаунты были у тебя до этого
ЗЫ: вранье не поможет, это очень легко проверяется
Kaine
Привет кандидат.Помню твою первую заявку,вернулся всетаки.Ладно вот тебе пару вопросов-
1)Почему у тебя такая плохая активность?
2)У меня есть данные,что после приказа 66,император дал приказ убить королеву Набу и захватить контроль над планетой.Что ты на это скажеш?
3)Куда ты пойдеш после поступления?
-Gwoolf
(Alexis @ 26.9.2009, 9:31) *

Привет кандидат.Помню твою первую заявку,вернулся всетаки.Ладно вот тебе пару вопросов-
1)Почему у тебя такая плохая активность?
2)У меня есть данные,что после приказа 66,император дал приказ убить королеву Набу и захватить контроль над планетой.Что ты на это скажеш?
3)Куда ты пойдеш после поступления?

1.Есть такой интернет ГолденТелеком он у меня на 2 неделе пропал и моя активность розвеялась
2.Первие дни после приказа 66 на набу небило Имперцев к тому некоторие клони сообщили про етот план и повстанци смогли скритса
3. Я думаю что в Армию

(Dvd-man @ 26.9.2009, 8:29) *

у меня подозрения, что это не есть твой основной аккаунт
правдиво расскажи какие аккаунты были у тебя до этого
ЗЫ: вранье не поможет, это очень легко проверяется

Ето есть мой действующий и оригинальний АКАУНТ

не оверквоть (с) Leksa
Leksa
Если будешь идти в армию, то попробуй назвать положительные и негативные (если они есть )стороны армии в данный момент.
Dvd-man
Почему заявка на украинском а ответы на русском?

Он тебе знаком?
Hellrazor
Посмотрев на твой аватар у меня возникла мысль)
1)Расскажи о броне,которую носит клон на твоей аватаре и расскажи о винтовке в его руках.
2)объясни мне пожалуйста хорошо ли что ситхи существуют? и дай на второй вопрос развёрнутый ответ
-Gwoolf
(Dvd-man @ 26.9.2009, 12:53) *

Почему заявка на украинском а ответы на русском?

Он тебе знаком?

нет

(Hellrazor @ 26.9.2009, 13:20) *

Посмотрев на твой аватар у меня возникла мысль)
1)Расскажи о броне,которую носит клон на твоей аватаре и расскажи о винтовке в его руках.
2)объясни мне пожалуйста хорошо ли что ситхи существуют? и дай на второй вопрос развёрнутый ответ

1)Це універсальна бластерна гвиньтівка DC-17 використовувалась клонами Командос можна перетворити на снайперську гвинтівку DC-17s та в гранатомет. Броня- стандартна броня клона 1 зразку модернізована для клонів командос в шолом вбудований пристрій нічного бачення та тактичні програми.
2)Сітхи хм.. яби їх не було то небуло й джедаїв добро без зла не існуе хоча якби їх не було так само як і джедаїв то більшість воїн не булоб зовсім.

(Leksa @ 26.9.2009, 12:49) *

Если будешь идти в армию, то попробуй назвать положительные и негативные (если они есть )стороны армии в данный момент.

Вибачте але в данний момент я незнаю до тогож я тільки думаю куди я вступлю якщо звісно мене візьмуть до республіки

!
Попередження:
Оверквотінг. 10 дів Р/O
-Dzin
Не оверквоть.
Квест: 10 качеств на каждое найди Республиканца.
Тоесть - Доброта = Alexis
И должен сказать почему.
Leksa
Закрыто в связи с тем, что кандидат получил Р/O
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.