Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Ventura
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Ventura
Я ознайомився з Кодексом джедаїв та зобов'язуюся неухильного його дотримуватися

Я народився на Маластері в родині інженера-проектувальника "Зоряного колізею" - Ерона Вентури та його дружини Аура До Вентури. Нашу родину завжди поважала місцева діаспора с Корусанту. Один з найближчих друзів батька - Орнел Аса Ромер в минулому поважний член Орден джедаїв завжди проявляв інтерес до мене, як до творчої та обдарованоъ дитини, якій легко давались науки та вчення. Коли мені виповнилося 8 років Орнел запропонував мені вибрати свою подальшу долю- випробувати себе у ролі юнлінга Академії джедаїв або залишитись на Маластері. Я щаслив, що батьки зрозуміли мій вибір, зрозуміли моє прагнення до пригод. У майбутньому я хочу допомогти Ордену у їх священній справі - встановленні миру по всій Галактиці.

Snakkar
О кандидате могу сказать, что я его считаю потенциально очень сильным джедаем! Главное, что есть стремление к определенной цели у него.
Хочу проверить твое владение световым мечем, Ventura)
-Ventura
Дякую тобі за гру. Маю надію, що ти задоволений результатом. Чекаю інших джедаїв. _a1.gif
Ralf
Ми завжди проектуємо себе в майбутнє, ми завжди прагнемо відчути себе в майбутньому. Що є ближчим для тебе: меч воїна, мудрість дипломата чи гострий розум розвідника?
-Ventura
Розум розвідника в поєднанні з мечем воїна. _a1.gif
Lotr
Останім часом часто грав з тобою на серверах. Склав гарне враження. Гарно володієш сабером, досить спокійний. Ось прочитв твої заявки в Республіку і пости, теж враження склав гарне. Ну але кілька питань будуть.
По-перше ти так і не назвав причину вступу до Ордену.
Далі, сподобалась твоя відповідь "Друзі, це і є сила". Але поясни цю фразу. І це справді так?
Я так і не зрозумів з чим ти граєш, стафер? Просто пости типу *він не юзає підсічку* збивають.
-Ventura
Дякую за добрі слова. Насправді я вказав причину - "У майбутньому я хочу допомогти Ордену у їх священній справі - встановленні миру по всій Галактиці". Сім`я та друзі є найважливішими у нашому житті. Вони є стимул. Стимул до перемог та нових звершень.
Частіше за все граю синглом та стафом, дивлячись який настрій. _a1.gif
Lotr
Це одна з основних цілей всіх джедаїв. Але чому ти хочеш цього? Що таке мир?
Лише слово, і для кожного воно значить різне. Лише риси схожі. А що це значить для тебе?
-Ventura
Мир- це сума взаємодіючих елементів. Навіщо марнувати життя на зло? У цьому немає сенсу. Любов та мир - ось, що треба для нашого суспільства.
Lotr
Яких елементів?
Чому в злі немає сенсу? Хіба в добрі його більше?) Поясни.
Любов та мир... З чого ти це взяв? чому саме любов та мир, а не наприклад лояльність чи конкуренція?)
-Ventura
Все повертається, зло не залишається безкарним. Наші емоції спрямовані на любов з самого народження, а мир це і є любов.
Lotr
Ти взагалі на мої питання відпоівдав?)))
Можеш трохи розширити свою відповідь?)
1 - "Мир- це сума взаємодіючих елементів. " Дай відповідь, яких елементів.
2 - "Чому в злі немає сенсу? Хіба в добрі його більше?) Поясни." Тут ти сказав лише що зло не залишається безкарним. Це не піде... Та й сумніваюсь я, що зло не залишається безкарним.
3 - "Мир це і є любов." - Чому так? Ну стануть в нашому суспільстві всі один одного любити, буде мир?) Виправ мене.
-Ventura
1. Взаємодіючих елементів всесвіту. Завдяки чову виникають обставини, які сприяють подіям, таким як випадок. Я впевнений, що й у тебе були подібні обставини, завдяки яким ти досягав цілі. Наприклад тобі зацвонив телефон, ти в свою чергу подививсю в ту сторону і побачив що твій кіт ходить по підвіконню і ось-ось перекине вазон. Ти запобіг падінню вазона. Його врятував випадок. Це моя філософія, я пояснив своїми словами, як ти й просив _a1.gif

2. Все повертається. Можливо не зараз, а через 20 років, можливо у іншому житті людина буде відповідати за свої справи. Це факт. Який в цьому сенс?

3. Нажаль зараз не всі люди розуміють заради чого треба жити. Вони сліпі. Їми керують жадоба (у різних аспектах життя). Я вірю і знаю що у майбутньому люди збагнуть, що тіж війни і приносять гроші, але вони не варті тісяч життів які полягли заради неіснуючих ідеалів.
Lotr
Ну по-моєму це справді лише *випадок*, а не пояснення терміну добра. Ну дивишся ти на підвіконня, зазвонив телефон, ти відвернувся, а кіт вже поліз _a1.gif
Добре, як розумієш цю фразу.
"Мета Джедая - створювати і зберігати атмосферу, в якій правосуддя буде процвітати, ніж безпосередньо самим вершити правосуддя."
Ralf
(Ventura @ 24.9.2009, 0:50) *

Розум розвідника в поєднанні з мечем воїна.

1. Які, на твою думку, якості повинен мати розвідник?
2. Що ти відчуваєш, коли твій меч входить у тіло ворога суперника?
-Ventura
(Lotr @ 28.9.2009, 12:47) *

"Мета Джедая - створювати і зберігати атмосферу, в якій правосуддя буде процвітати, ніж безпосередньо самим вершити правосуддя."

Мета джедая донести до людей самосвідомість своїх вчинків. Коли люди це зрозуміють, нам, джедаям, можна буде йти на відпочинок _a1.gif

to Ralf

1. Стойкість, відвага, самопожертва.
2. Його біль.
Ralf
1. Твоє бачення рис розвідника зрозумілі, але що ти можеш сказати про такі риси, як аналітичний склад розуму, спокій, уміння вжитися в навколишнє середовище? Деталізуй, будь ласка.
2. Його біль ти відчути ніколи не зможеш _a1.gif Поясни свої відчуття.
-Ventura
1. Розвідник повинен аналізувати ситуацію і приймати рішення на основі логіки, а не емоцій. Ці дії вплинуть на його подальшу місію. Помилок бути не може. Також, не залежно від ситуації, розвідник має зберігати спокій. Кожен шпигун це актор, його акторське уміння допоможе йому вжитись у навколишнє середовище.
2. Це не фізичній біль, а скоріш моральний. Я звільняю світ від цієї людини, можливе тепер він стане кращий. Проте нарівні з цим я розумію, що вбив у людині і добрі почуття. У всіх вони є. Ця людина теж мала надію, віру, любов. Ось від цього мені стає насправді страшно.
Stanley
Привіт.
В мене є завдання.
У скваді "WoC" я був техніком. На штаб нашого скваду були напади...
Зараз сквад розформований,але у штабі скваду зберігається величезна кількість зброї.

Мені потрібні креслення (малюнок підійде) двох видів турелей-вартових...

1 - Легка турель - (бластерно-кулеметна)
2 - Важка турель - (ракетно-мінометна)

Допоможеш? _a1.gif
Lotr
У Ордена багато цілей. Берегти мир, підтримувати баланс. Але не можна й забувати, що Орден місце для навчання, пізнання себе та сили. На мою думку, ти гідний стати джедаєм. В тебе є потрібні якості. Все інше прийде з досвідом.
Відповів на всі запитання достатньо гарно, ЗА.
-Ventura
Так, звичайно)

Ось, знайшов покращений варінт турелі бластерно-кулеметного варіанту.

Ще я викрав нову зброю імперії, чув, що вони хочуть озброїти цим всю армію клонів.
Stanley
Це керована штуковина?
Мені потрібні турелі-вартові,в яких можна запхнути штучний розум...
Також вона дуже велика і матеріали дорого обійдуться...
До того ж,щоб вони не "ламаули" зброю,і не від'єднали контроль штучного розуму над нею,потрібна нова модель,якої нема ніде...

Тобі дали невірну інформацію щодо того,що ти викрав,АлЕ ТИ КрутиЙ!.. Це зброя імператора (єдиний екземпляр.) Він називає його "У-у-у",після чого швидко зникає за дверима туалета.
Ralf
ЗА. Для мене зрозуміло, ким ти зараз є, тим, ким ти можеш стати в майбутньому, покаже час.

(Ventura @ 30.9.2009, 19:29) *

Ще я викрав нову зброю імперії, чув, що вони хочуть озброїти цим всю армію клонів.

не варто недооцінювати сили імперії _a1.gif
Black Hawk
Принят. Поздравляю.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.