Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Shtaket
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Shtaket
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Я хлопчик з Татуїну.Після смерті друга,пішов до Ордену Джедаїв,щоб захищяти людей від моєї участі.Довгий час був з Орденом,потім пішов в Армію і все пішло шкереберть,змані влади,безпорядок.Загалом справи мої були погані,тому я пішов до Анфору,розширювати свої круги пізнання.Але і в Анфорі в мене справи не склались,не відчував я себе там своїм.Пішов і з Анфору,зараз незнаю куди дітись.Багато старих друзів з Республіки кажуть повертатись,але особистого бажання не маю.Трохи обдумавши я вирішив подати заявку і буде,як буде.
В Ордені Джедаїв я почав свій життевий шлях,там його і закінчу...
Хочу до Республіки щоб виправити свої помилки.Я казав що не піду до іншого клану,крім Республіки,але слова не дотримав.Може я і не гідний місця в Республіці,так тому і бути.
Swifty
Можно спросить, почему ты покинул Анфор?
Shtaket
(Shtaket @ 22.9.2009, 20:38) *
Але і в Анфорі в мене справи не склались,не відчував я себе там своїм.

Тому і покинув
-Danilka
за!!
Потомучто это я его поддержал в возвращении ad.gif
Swifty
Только поэтому? Ладно.

А я думаю, что ты достоен быть в Республике. Но, голосовать пока не буду, посмотрю что скажут о тебе другие, и потом уже проголосую.
Snakkar
Shtaket, я чуть не расплакался. Очень трогательно описал:) В общем я буду за.
Только ты придумай для начала, что конкретно ты бы делал в Республике) Позиция "будь как будет" и "некуда дется" немного странная, тебе не кажется?)
Olsney
О_о
рад тебя видеть...Очень рад... _a1.gif

Я сразу хочу проголосовать ЗА !!!Игрок приятен в общении,полностью адекватен,сильный в бою,вообщем я считаю,что такие люди нам нужны!))Но расскажи мне для меня,про Х-Винг повстанцев(вроде правильно написал)Всегда про него хотел узнать побольше _a1.gif xwing2.gif
Shtaket
Snakkar
Есть немного))Думаю турнир устроить,брать участие в жизне Республике
Lotr
Звісно За.) Ну як, отримав відповідь на своє питання?))
Він повертаєтся додому і цим все сказано. Гарний гравець, має немалий досвід. А що ще треба? ) А ще просто приємно з тобою пограти.)
Leksa
У меня будет всего один вопрос, что будешь делать если вступишь , куда дальше подйет твой путь ? Орден, армия, политика ( сенат) и почему именно ?
Yanek
Ну ты и свинко)) Начинаешь становится похожим на Претора)) Что за турнир хочешь устроить?)
Shtaket
Grave Max
X-Wing - невеликий одномісний зоряний винищувач,складав основу Повстанського флоту.Мав два стабілізатори,які під час бою розкривались для збільшення зони враження лазерних кулетемів.Саму тому йому дали назву "Х" ,бо був схожий на цю букву))Мав декілька режимів ведення вогню,чотири двигуни для звичайного польоту,а також гіпердвигун для пересування в гіпермісцевості...
Ralf
Знаю манеру письма Shtaket'a давно. Його "може", "не може" завжди треба читати між рядків, бо це людина, яка завжди була з Республікою. І я завжди знав, що він повернеться і врешті-решт назавжди. Хороший воїн, спокійний, приємний в спілкуванні, йому можна доручити багато важливих справ, особливо, тренувати молодих бійців. Бо саме Shtaket, як я вже писав колись, був моїм першим тренером в Академії і навчив азам володінню мечем і тактиці бою. ЗА.
Shtaket
Leksa
Думаю піти до Ордену.Там спокійно,тихо.Вже довго там був.Все знайоме.
Yanek Kos
Начинаешь становится похожим на Претора))

Та не дай Боже ninja.gif .Хочу влаштувати BDT(Blaster Duel Tournament,типу як в вестрернах,але в ДЖА _a1.gif )
Yanek
Неплохая идея, которая требует реализации)) Что ты можешь сказать о Преторе?))) Как о человеке и как о бывшем республиканце)
Leksa
Вобщем долго можно говорить, нго скажу короче, человек знает чего он хочет и идет к своей цели ради которой, пытаеться вернуться, я голосую ЗА, возвращайся домой )
Swifty
За возвращение домой Штакета. Ну а причины: хороший, веселый человек, который действительно предан Республике.
Daiver
Конечно же ЗА! _a1.gif Идейный, хороший человек, достойный республиканец.
Shtaket
(Yanek Kos @ 22.9.2009, 21:21) *
Что ты можешь сказать о Преторе?))) Как о человеке и как о бывшем республиканце)

Може краще в ПМ? _a1.gif
Ater
Человек хороший,надежный и надеюсь от нас неуйдет)и поэтому я ЗА
Shtaket
Ну добре
Праетор - адекватний неадекват.Трохи нестриманий,нестабільний.Але мій друг _a1.gif
-Elrond
Помню Штакета как классного Республиканца, несколько раз уже уходил, но дело не в этом, ЗА, так как считаю что он достоин вернуться и вновь стать джедаем.
Valtar
Безсумнівно ЗА.
Знаю,що ніколи не підведе Республіку.Завжди допоможе навіть незнайомцю(перевірено мною).Ніколи не покини у біді.І я сподіваюся,що він нарешті визначив свій шлях і буде йти по ньому до кінця.
-Dzin
Я скажу одно: ЗА потому, что ты вроде не плохой человек и вобще про тебя отзываються хорошо.
ЗЫ: На своей фотографии (аве) напиши REP или Republic (а то будут ПМ флудить)
Nikooz
За, т.к. показал себя только с хорошей стороны)

Поздравляю. Ты принят!

Думаю, уже 30% против никак не наберется))
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.