Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Имперії і Конституціею Республіки.
Планета на якій я народився зветься Татуін.Мені 20 років.Мої батьки загинули коли мені було 15 років, вони летіли на кораблі та врізались в астероїд та корабель розорвало на частинки.Після цієї трагедії я пересилився на планету Коруссант.Я почав нове житя.Я мріяв стати солдатом в армії Республіки.Я приймав участь у битві клонів на планеті Гіанозіс.Я був тяжко ранений в плече,
та мене оглушило.Мене витяг мій друг з поля бую.Тоді він служив вже в армії і був солдатом.Я був йому дуже вдачний,тому що він врятував мені життя.Коли я прийшов до тями, то у мене вже було забинтовано плече та голова.Після бою я запитав у нього-"Хто виграв битву",він сказав, що ми.Тоді ми відірвались по повній.Ми пили,іли короче говоря святкували перемогу.Доречі тоді він мені і запропонував полетіти на його рідну планету Коруссант.Він розказав мені,що там народився та виріс.Розказав як він поступав в армію,розказав як служив до того як познайомились та поторушували.Той вечір мені запам'ятався нодовго.Тоді вже давно всі поснули,а ми все сиділи та розказували друг другу історії,які точно історії я вже не пам'ятаю.А щодо того,що він пропонував мені полетіти з ним на його рідну планету, то я погодився.
Коли ми летіли з ним до планети подорозі на нас напали 5 зорельотів Імперії.(тоді ми пролетали повз планети Корелия)І нас почали атакувати.Ми відстрілювались але все було марно.Корабель підбили і стався вибух переднього края корабля ,і людей 5-8 загинуло та ми почали падати на планету Корелия.Нам повезло тому що ми були на іньшому краю корабля.На кораблі було 2 X-Wing (корабиль був середнього розміру и мав ці кораблі)мені вдалось сісти в корабель і я утік,а інші люди екипажу загинули,а куди дівся мій друг я не знаю. Я знову прилетів на Корусант и подаю заяву в Республіку
Тебя не приняли в Имп и ты из-за этого решил пойти к нам?
(Nikooz @ 20.9.2009, 11:12)

Тебя не приняли в Имп и ты из-за этого решил пойти к нам?
Нет!
А почему тогда ?
Знаешь ли ты, сколько прошло лет с битвы за Геонозис до нашего времени?
Чего ты хочешь достичь в Республике ?
(Nikooz @ 20.9.2009, 11:31)

А почему тогда ?
Знаешь ли ты, сколько прошло лет с битвы за Геонозис до нашего времени?
Чего ты хочешь достичь в Республике ?
я поступаю в республику потому что тут есть мой друг и некоторые знакомые
Хочу поступить в Republic Army и попытаюсь достичь чего только смогу.
я поступаю в республику потому что тут есть мой друг и некоторые знакомые
Кто твой друг и знакомые ?
В империи у тебя тоже были друзья и знакомые ?))
Чего конкретно ты хочешь достичь?
(Nikooz @ 20.9.2009, 11:39)

Кто твой друг и знакомые ?
В империи у тебя тоже были друзья и знакомые ?))
Чего конкретно ты хочешь достичь?
Друг -Ganlis .Знакомый - Ventura,Neji Hyuuga
Хочу поступить в армию и воевать за республику!
В империи не было никого.
-Killroy
20.9.2009, 11:05
Ответь на вопрос Никоза:сколько лет прошло со времени битвы при Джеонозисе?И еще
Я хочу еще бится за честь Империи ведь я всегда хотел быть на стороне Империи.
-твои слова?И не оверквоть.
ПРОТИ
Стандартний пошук приписки. Імп -- Реп або Реп -- Імп.. часто так.
-Hit By Hit
20.9.2009, 15:26
Если от свободы отрезать кусочек, то вся свобода перейдет в этот кусочек. - Как ты понимаешь эту фразу?
(Killroy @ 20.9.2009, 12:05)

Ответь на вопрос Никоза:сколько лет прошло со времени битвы при Джеонозисе?И еще -твои слова?И не оверквоть.
Killroy
Да ето я говорил но тогда я мог сказать всё что угодно!
(Hit By Hit @ 20.9.2009, 16:26)

Если от свободы отрезать кусочек, то вся свобода перейдет в этот кусочек. - Как ты понимаешь эту фразу?
Я понимаю так-Свобода одна на всех и все мы емеем кусочек свободы!(И вообще ето философский вопрос)
-Hit By Hit
20.9.2009, 21:44
Да, Про, это философский вопрос. Очень. Вот и пофилософствуй немного, покажи мне, что умеешь пользоваться мозгом. И скажи, почему ты атаковал меня сегодня на ФФА?
(Hit By Hit @ 20.9.2009, 22:44)

Да, Про, это философский вопрос. Очень. Вот и пофилософствуй немного, покажи мне, что умеешь пользоваться мозгом. И скажи, почему ты атаковал меня сегодня на ФФА?
Я тебя атаковал тебя потому что ты был против меня вот и всё!
А насчет вопроса - Я понимаю его так "Свободу всю уничтожить нельзя ето просто невозможно!"
Привет Про.А расскажи,мне про клонов и их оружия.
-Hit By Hit
21.9.2009, 13:46
Про, я не был "против" тебя, уверяю) Хорошо, свободу полностью уничтожить нельзя. А что ты вообще понимаешь под словом "свобода"?
(Grave Max @ 21.9.2009, 13:19)

Привет Про.А расскажи,мне про клонов и их оружия.
я особо про них не знаю!
(Hit By Hit @ 21.9.2009, 14:46)

Про, я не был "против" тебя, уверяю) Хорошо, свободу полностью уничтожить нельзя. А что ты вообще понимаешь под словом "свобода"?
Можна многие вещи понимать под словом свобода
-Chewbatya
21.9.2009, 14:16
Против, т.к. Pro лень поискать ответ на простые вопросы.
И вообще, за такое копирование постов (т.н. "овеквотинг") пора уже и наказывать?
П.С. Pro, ты хакер? Или это только я вижу первый пост Starforcа не из темы Отримання громадянства Республіки...
(Chewbatya @ 21.9.2009, 15:16)

Против, т.к. Pro лень поискать ответ на простые вопросы.
И вообще, за такое копирование постов (т.н. "овеквотинг") пора уже и наказывать?
П.С. Pro, ты хакер? Или это только я вижу первый пост Starforcа не из темы Отримання громадянства Республіки...
Никакой я не хакер!
И если те так надо то найду я тебе ответ!
Black Hawk
21.9.2009, 14:49
(Chewbatya @ 21.9.2009, 15:16)

он тут не причём)
2 Pro - не оверквоть
Против. Кандидат нудный до ужаса, да и приписочка только нужна, видно чтобы на серверах ходить понты показывать)
Haydamaka
21.9.2009, 19:36
Не побачив жодної нормальної відповіді на жодне запитання. Із таким ставленням робити в Республіці немає чого. Проти
Согласен с вышесказанным. Против.
-Hit By Hit
21.9.2009, 20:18
Не поддерживаю. Все уже сказано.
Haydamaka
21.9.2009, 20:30
відмовлено.
10 "за" вже не буде..