Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
В місто увійшов молодий чоловік міцної статури, одягнений в сірий плащ з каптуром, який прикривав його лице. Спокійно оцінивши ситуацію, Елессар вийшов вузькою вуличкою до основної магістралі та спитав в зустрічного перехожого як пройти до основного корпусу республіканців.
Через декілька хвилин він вже впевнено крокував назустріч власній долі.
"Цікаво, як вони поставляться до людини, яка абсолютно чужа не тільки на цій планеті, а в цьому дивному світі вцілому? Чи є мені що сказати їм, окрім тих небагатьох біографічних даних, які залишились в моїй пам"яті, незважаючи на багатомісячні поневіряння у пошуках власного шляху? І навіть, якщо ці люди повірять, що я сприймуть на віру те, що існує багато світів, чи зможу я переконати їх у тому, що втратив усе лише заради примарної обіцянки невідомих віднайти себе у цих реаліях?". За цими роздумами мій герой незчувся, як опинився прямо напроти високої будівлі, яка, незважаючи на похмурий вигляд, все рівно притягувала погляди людей своєю величністю.
"Що ж, все ж мені є що сказати цим людям. Я прийшов сюди, щоб здобути мудрість. Мудрість джедаїв та їх погляди на життя. І якщо моє життя хоч якось знадобиться в їхніх цілях, то мій меч завжди до їхніх послуг."-подумав Елессар і піднявся на першу сходинку, першу на шляху до виконання свого обов"язку.
Помітивши незнайому людину, всі стихли і зацікавлено розглядали його з ніг до голови. Потім один з них підійшов до Елессара і стиха промовив - "Ти прийшов додому, брате. Ходімо, я покажу де ти зможеш розказати про себе та продемонструвати вміння в бою..."
Елессар посміхнувся і швидко послідував за своїм першим знайомим.