Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Elessar
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Elessar
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

В місто увійшов молодий чоловік міцної статури, одягнений в сірий плащ з каптуром, який прикривав його лице. Спокійно оцінивши ситуацію, Елессар вийшов вузькою вуличкою до основної магістралі та спитав в зустрічного перехожого як пройти до основного корпусу республіканців.
Через декілька хвилин він вже впевнено крокував назустріч власній долі.
"Цікаво, як вони поставляться до людини, яка абсолютно чужа не тільки на цій планеті, а в цьому дивному світі вцілому? Чи є мені що сказати їм, окрім тих небагатьох біографічних даних, які залишились в моїй пам"яті, незважаючи на багатомісячні поневіряння у пошуках власного шляху? І навіть, якщо ці люди повірять, що я сприймуть на віру те, що існує багато світів, чи зможу я переконати їх у тому, що втратив усе лише заради примарної обіцянки невідомих віднайти себе у цих реаліях?". За цими роздумами мій герой незчувся, як опинився прямо напроти високої будівлі, яка, незважаючи на похмурий вигляд, все рівно притягувала погляди людей своєю величністю.
"Що ж, все ж мені є що сказати цим людям. Я прийшов сюди, щоб здобути мудрість. Мудрість джедаїв та їх погляди на життя. І якщо моє життя хоч якось знадобиться в їхніх цілях, то мій меч завжди до їхніх послуг."-подумав Елессар і піднявся на першу сходинку, першу на шляху до виконання свого обов"язку.
Помітивши незнайому людину, всі стихли і зацікавлено розглядали його з ніг до голови. Потім один з них підійшов до Елессара і стиха промовив - "Ти прийшов додому, брате. Ходімо, я покажу де ти зможеш розказати про себе та продемонструвати вміння в бою..."
Елессар посміхнувся і швидко послідував за своїм першим знайомим.
Khan Jsi
В пустынных залах звучала тонкая, приятная слуху мелодия, волшебные звуки которой, усиливались с каждым шагом приближающегося человека. Когда незнакомец довольно близко подошел, многие узнали в нем представителя ордена Кхана Джисая. Не обнаружив Элесара, Джисай оставил записку:
- Хм ты желаешь стать гражданином республики, в будущем возможно и ордена, однако что ты будешь делать если твои амбиции будут разочарованы, если реальность не оправдает ожидаемого, ты покинешь нас?
После чего Джисай продолжил свой путь.
-Elessar
Не буду лгать, мои амбиции действительно касаются ордена, но я останусь в республике до конца моих игровых дней. Мне нету смысла менять клан, тем более в республике довольно много хороших людей. Во всяком случае больше, чем в других кланах.
Swifty
Нечего не знаю о тебе. У меня задание: расскажи о себе, в каких кланах был, что делал на портале, вообщем все, что можешь. _a1.gif
Khan Jsi
Выслушав ответ Elessar-a Джисай выдержал паузу, а затем ответил:
- Тогда я не вижу никаких препятствий, что может помешать твоему вступлению. Нам нужны верные, идейные люди. Видел я как ты и сражаешься - довольно умело. Из всего вышесказанного говорю, что я ЗА твое вступление и искренне надеюсь на то, что многие согласятся со мной

После чего Кхан дальше отправился бродить по пустынным коридорам.
Hellrazor
Hellrazor находившийся в медитации услышал беспорядочные шаги и нервное дыхание нового человека в приёмной Республике.Встав Hellrazor погладил падавнскую косичку и сказал Elessar'y
-Добрый день друг,рад видеть,что ты получаешь наше гражданство.
Вот тебе вопрос:Ты генерал армии Реп.ты узнал,что на дальних рубежах идёт ожесточенная битва между нейтральными государствами и неизвестными захватчиками,захватчиков больше и они уничтожат нейтральное гос-во за 2 Корускантских дня.Ты можешь отправиться в сенат и объяснить ситуацию или же собрав свой флот,отправиться на помощь нейтралам.
Какие твои действия и аргументируй их
-Elessar
(Swifty @ 20.9.2009, 0:47) *

Нечего не знаю о тебе. У меня задание: расскажи о себе, в каких кланах был, что делал на портале, вообщем все, что можешь. _a1.gif

Елесар підійшов назустріч Свіфті, і, поклонившись, відповів:
"Доля доволі довго вела мене вулицями цього світу, під час цього часу мені зустрівся воїн на ім"я Lion Kenedy (Nirvana), який запропонував мені вступити в демони. Де я власне знаходився до цього часу, здебільшого із-за вдячності за те, що він навчив мене знанням володіння синглу та акробатиці, в якій я можу впевнено сказати добився неабияких упіхів.

______
На порталі давно, грав іще під ніком "Делфи". Інколи дозволяв собі грубість, в чому признаюсь, проте обіцяю що буду толерантним по відношенню до гравців ЮАГА , знаходячись в Республіці. Зауважу, що постійно підтримував якщо не приятельські, то хороші стосунки с гравцями нашого клану.

(Hellrazor @ 20.9.2009, 16:48) *

Hellrazor находившийся в медитации услышал беспорядочные шаги и нервное дыхание нового человека в приёмной Республике.Встав Hellrazor погладил падавнскую косичку и сказал Elessar'y
-Добрый день друг,рад видеть,что ты получаешь наше гражданство.
Вот тебе вопрос:Ты генерал армии Реп.ты узнал,что на дальних рубежах идёт ожесточенная битва между нейтральными государствами и неизвестными захватчиками,захватчиков больше и они уничтожат нейтральное гос-во за 2 Корускантских дня.Ты можешь отправиться в сенат и объяснить ситуацию или же собрав свой флот,отправиться на помощь нейтралам.
Какие твои действия и аргументируй их

Із поваги до ХелРазора, Елесар почекав доки його співбесідник закінчить медитацію і встане, після чого, витримавши коротку паузу, відповів:
"Думаю, ти сподіваєшся отримати відповідь, що я пішов би у сенат, мій друже, проте навіть якщо це зашкодить моєму прийняттю, відповім правдиво:
Якщо б я мав справді великі повноваження, тим більше генерал, то без сумнівів виступив би на боці нейтральних держав, але наголошую, лише як приватна особа, щоб не втягувати у випадку поразки і війну весь сенат."

Що ж аргументаці, моя відповідь очевидна. Я виступав би на боці нейтралів, проте не тільки в зв"язку з тим, що вони захищають власну планету, а тому що їх менше і в них мало шансів вистояти проти загарбників. Якщо б і загарбники, і нейтрали мали однакові шанси на перемогу, я б пішов до сенату, або взагалі взяв би на себе роль спостерігача. happy.gif
Xose
Узнай информацию про игрока Sora , и также победи его в честной схватке всеми видами лазерных мечей (дуалы, сингл , глефа).
-Elessar
(Fenixon @ 21.9.2009, 17:51) *

Узнай информацию про игрока Sora , и также победи его в честной схватке всеми видами лазерных мечей (дуалы, сингл , глефа).

Наскільки я Знаю взагалі, Сора це емп, ситх, і взагалі практично не вміє грати з моєї точки зору. На глефі я його перемагаю, а він на неї і профілюється. що ж. як тільки сора буде в онлайні я його знайду. Проте з огляду на те, якщо я не виконаю квест, якщо його довго не буде, чи маю я право вбити будь-якого іншого ситха?

Вот вбив глефою сигурда, думаю це важче ніж Сору)
його зараз нема в онлайні, а цей скрін свіжий, щойно зроблено на айсі.
Hellrazor
Я очень рад,что ты ответил так-это очень храбрый поступок и ты достоин стать Республиканцем,не буду мучать другими вопросами т.к видел тебе на серверах,общительный,хороший человек тем более ты дал ответ,который я не часто слышу..Я за!
-Elessar
(Hellrazor @ 21.9.2009, 18:43) *

Я очень рад,что ты ответил так-это очень храбрый поступок и ты достоин стать Республиканцем,не буду мучать другими вопросами т.к видел тебе на серверах,общительный,хороший человек тем более ты дал ответ,который я не часто слышу..Я за!

Спасибо.
Xose
Сигурт ето хорошо +1 , но нужно Сору, он очень активный на КС Екстриме , ищи его.
-Elessar
(Fenixon @ 21.9.2009, 18:49) *

Сигурт ето хорошо +1 , но нужно Сору, он очень активный на КС Екстриме , ищи его.

угу. Дякую за інформацію. Обов"язково знайду його) проблема в тому, що якщо він емп, то це буде постійний пуш. closedeyes.gif
Yanek
Закрыто в связи с тем, что кандидат плохо ознакомился с правилами раздела, в итоге и получил 10 дней р/о.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.