Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Віртуальний проц.для гітари
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Музика
Dilanio
недавно натрапив на таку веселу штуку , як процик для гітари на компі , звучить чудово , але з затримкою , мо хто допоможе як це подолати ?
Wizardos
Аналогічна проблема з роботою в ReValver Live ,та IK.Multimedia.AmpliTube це жах звучить краще ніж ... але гальмує ...це неможливо.
Shell Shock
у тебя звуковуха встроенная? пропробуй поставь драйвера ASIO задержка станет поменьше раза в два. Если не поможет, тогда лучше забудь об таком процессоре, пока не поставишь на комп новую звуковуху. Из гитарных софтовых процов мне больше всего нравится Overloud TH1, хотя тут уже дело вкуса каждого...
Dilanio
Мені зараз не сама програма важлива (Overloud TH1 ,як я глянув має непогану візуалку )
Саме пауза ....
ссилочку не даси ?
або закинь його кудинебудь , будл
Wizardos
Драйвер допоміг , щодо програми , то дійсьно скинь ссилку , мені вона сподобалась happy.gif
Cheshir
Я бы использовал виртуальные инструменты. В частности многофункциональный Guitar Rig, JVM 900, JCM 900, Tube Baby и пр. VST.
Dilanio
Кинь ссилку ?
Cheshir
В гугле гитар риг посмотри, остальное где-то в забугорье находил. Если поймешь как ВСТ пользоваться пиши в пс и куда-нить выложу остальные инструменты.
Wizardos
Діл. Сам довго морочився , просто в настройках ставиш замість свого стандартного зв.драйвера , ASIO іде з затримкою в якісь долі секунди!
Rock
Можете пожалуйста выложить Guitar Rig 3, и все приколы к нему чтобы он работал.А то я уже полтора часа качаю всякую хрень и ничерта не работает.
Большое спасибо.
Blood Raven
просиммм)

!
Попередження:
Нарушение правила 4.11. 10 дней р/о
Wizardos
http://cjcity.ru/soft/index.php?action=select&cat=12&id=15
чудова штука качай демку потым знайди ліки точно працюватиме , програма суперська і не забудьте ставити драйвери ASIO так паузи майже немає .
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.