Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Avattar
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Avattar
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Мене звати Avattar. Народився я на Явіні з батьками. Я був з бідної сім'ї. Коли я став повнолітнім то я вирішив подорожувати по галактиці, шукати кращьої долі. "Я ще ніколи не бачив таких страждань та мук, голоду та мертвих людей.коли я розпитував людей то вони розкавали що Імперія висадилась на їхню планету, більшість померли, а ті що встигли сховатись зараз помирають з голоду. Я домогая людям як можу, але в мене небуло ні коробля, ні грошей щоб привозити на планету провізію.І я просто бачу на власні очі що люди помирають, і одного разу я сидів в печері і до мене зайшов старий,точніше заповз, і він був присмерті і я відчув силу торкнувся до бідолахи і він зцілився -з щоденника Avattarа". І я зрозумів моя сила відкрилась мені на благо людям і маю допомогти Республіці закінчити війни. Хай живе Республіка.
Chensky
Почав читати і одразу.. пріколи :Р

Народився я на Явіні з батьками. - логічно!..
Я ще ніколи не бачив таких ... мертвих людей - та ну!
Імперія висадилась на їхню планету, більшість померли - Імпи, позичте кораблик такий.. і я хочу приземлятись так, щоб всі померали! Або це у пілота такі рівні руки?!
І я зрозумів моя сила відкрилась мені на благо людям і маю допомогти Республіці закінчити війни. - зв"язок втрачено...

автор Аваттар, хай живе та пасеться, зцілювати людей і без Республіки можна. У нас круті медики\дроіди.. лікують так, що аж трактори в полі перевертаються..
-Killroy
Історія смішна і бредова.Ченскі,ти забув ще написати про це Імперія висадилась на їхню планету-це як?Держава висадилася на планету?О_О
Напиши більш-ясніші причини вступу до Республіки
-Hit By Hit
Вот тебе такая задача: общеизвестно, что бутерброд всегда падает маслом вниз, а кошка на все четыре лапы.. Что будет, если привязать к спине кошки бутерброд маслом от шерсти и подбросить эту конструкцию?
-Avattar
Hit By Hit

Відповідь на задачу:
Кіт в паде на чотири лапи, а не на спину на канапку, тому що маса кота ваща за масу канапки.

Killroy

Ну я мав на увазі флот Імперії.

А причини- Я хочу допомогти Республіці захищати галактику, буду допомогати чим зможу biggrin.gif
-Hit By Hit
Хорошо.. а если взять большой, двухкилограммовый "канапко" и прилепить его к новорожденному котенку? Ну и вопрос на миллион - а если "канапко" весит ровно столько же, сколько и кот?
Rex
Привіт Аваттар.
Скажи, що тобі відомо, про відношення Республіки з іншими оффіціальними кланами.
Nikooz
Заявка всё еще актуальна ?
Bumble-Bee
Что ты можешь рассказать о себе как о человеке? ( не о игровом персонаже) _a1.gif
Swifty
Последняя активность: 12.9.2009, 12:01

Возможно, он забыл придупредить, что будет отсутствовать.

i
Сповіщення:
Возможно. Но флудить ненужно, лучше прочитай внимательно правила ad.gif
-Avattar
Hit By Hit
Відповідь:
50 на 50, а також залежить від того як кинули.

Rex:
Війна у нас з Empire, а також з Death Cult.
Мир у нас з Order of Anfor.
А з усіма іншими нейтралітет.

Nikooz, та Swifty вибачаюсь за неактивність blush2.gif

Bumble-Bee
Я сором'язливий, хоч впевнений

Yanek
Ты уже в который раз подаешь заявку к нам. Скажи, тебе не надоело?)
Chensky
Якщо подає... значить НЕ надоїло :Р
Avattar, розкажи про Е-11. А також скажи, щоб ти змінив у цій штуковині.
Bumble-Bee
closedeyes.gif
Ответ не принемается!)
-Hit By Hit
Фантазия зашкаливает. Ну, мог бы придумать что-нибудь вместо серого 50\50.. Развить темы Апокалипсиса, аннигиляции, мирового экономического кризиса.. Ну ладно, тогда еще вопрос, исключительно на фантазию и способность высосать нечто из ничего. Собственно, вот он: Зачем? Задание отменено. Взамен: понаблюдай за игроком по имени Law. Опиши его стиль игры.
-Dzin
Ммм... Мое задание: Напиши за меня курсовую.
Поиграй с гроком по имени Dosh и розкажи про его стиль игры и нравиться ли он тебе или нет, а также ответ обосную.

П.с. активность мала моя учеба завал...
П.с.п.с. но серовно я буду мучать кандидатов.
Chensky
4 дні без активності на форумі. Потім буде: а я був на дачі, мене вполювали вампіри і т.д.
ПРОТИ
-Avattar
Закрийте будь-ласка тему у мене зараз зломаний комп'ютер і я відповідав коли був у друга в гостях.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.