Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
До зали зайшов чоловік, на ньому був старий мандалоріанський костюм. В руках тримав сабера цікавої форми і листок. Сам новобранець був дуже помітний, його видавали татуювання незвичної форми і шрам на лиці. Після хвилини затишку всі знову почали займатися своїми справами. Підійшовши до паспортного столу він сказав секретарю, що бажає вступити в Республіку і дав листка.
- Це ваша біографія?
- Так, я її нещодавно написав, за цей період ніяких змін в біографії не було,- посміхнувся він.
Вирізка з заявки:
"Народився на планеті Армейгон, яка була знищена імперцями. Дитинство провів у роботі на полях. Мав брата, доля якого мені не відома. На даний момент не маю громадянства ні на одній планеті галактики. Також ставлюся добре до всіх рас і націй."
Прочитавши заявку, секретар запитав:
- А ваша мета вступу?
- Я перепрошую, запишіть будьласка з моїх слів: "Я хочу вступити в ряди республіки для того, щоб стати її звеном. Як кажуть, щоб зміцнити цепа треба замінити старі звена, які уже не можуть існувати на нові або докувати і зробити його більшого. Но ні в якому разі не брати новий цеп, достатньо однієї тріщини і весь організм полетить."
- Дякую, зачекайте республіканців і бутьте завжди на зв'язку,- сказав секретар і помітив щось собі в журналі.
- Добре, допобачення.
- Допобачення.
Привеисивую,
розкажи про своего великого Республицанца на аватаре.
Це великий дзоб, народився в нашій галактиці, а туди долетів своїми силама.
А твій??
Hellrazor
9.9.2009, 15:55
првиетствую кандидат

) Расскажи мне пожалуйста о Клоне Люка Скайвокера)) да погуще и без коппи-паста)
Bumble-Bee
9.9.2009, 16:52
Приветствую, почему ты хочешь вступить в Республику!? Как ты оцениваешь свои шансы!?
Hellrazor Клон Люка Скайвокера виростив К'Баот з руки самого Люка Скайвокера. Він помер від руки Мари Джейн, бо її мучили сни, в яких Імператор казав щоб вона вбила Люка. Після смерті клона сни покинули її. Він народився\помер 9ПЯБ
Bumble-Bee шанси є в кожного. Якби шансів не було то я не подавав заявку.
Позитивно отношусь к кандидату. Кажеться человек виселый и общительны с фантазией конешно.
Мой кото - птах он не из нащей галактеке прилетло - допрыгал тоже своим ходом.
Bumble-Bee
10.9.2009, 16:22
Ну а почему хочешь к нам вступить!?
-Hit By Hit
10.9.2009, 16:38
Приветствую, Ergeron. У меня для тебя очень непростой квест, но, обещаю, от меня он будет единственным. На Татуине найди человека по имени Nespoy. Убей любого, кто нападет на него, из снайперской винтовки, да так, чтобы он стоял вплотную к Неспою. Смотри не зацепи самого Неспоя! Скрин сюда)
-Ergeron
10.9.2009, 19:11
Bumble-Bee я хочу вступити, тому що ввас багато позитивних людей. Наприклад мене з Кіллройом папками Сіджа називають)))
Hit By Hit буде виконано найблищим часом.
Bumble-Bee
11.9.2009, 14:35
Кого-нибудь еще назвать можешь из позитивных Республиканцев!?
Hellrazor
11.9.2009, 14:43
Приветствую ещё раз)
Мне нужно слетать на Манаан и отвезти губернатору Киевского хлебушка т.к я из РФ у меня не будет времени сделать всё сразу) мне нужен киевский хлеб с Холи)
Далее проверь x-wing стоящий на Татуине нет,ли там врагов если есть очисть территорию. ну и конечно слетай на Таспир и черпни немного лавы,мой корабль расходует её как энергетический сгусток(залезь не надолго в лаву и выйди живым:) ) и скинь сюда скрины всех этих действий
-Ergeron
11.9.2009, 17:49
Знаю ше Лотра, хоч і халтурить, але за допомогою можна звернутися.
Данилко, непогано грає і думаю добрий друг.
Гордон фрімен класний мен. З цими я зустрічався не сервері?
Bumble-Bee
11.9.2009, 18:52
А куда хочешь двигать дальше после своего вступления!?
-Ergeron
11.9.2009, 21:41
Піду в Армію. Мені подобається військова дисципліна.
Bumble-Bee
11.9.2009, 22:48
Расскажи мне про орден джедаев. С какой целью он был создан?
Дисципліна... хм. Подобається виконувати накази?)
Як ти вважаєш, чи справедливо що кожна людина від народження повинна слідувати законам?
Bumble-Bee орден джедаїв був створений для підтримки миру в галактиці. Це найбільш відома організація, яка мала силу.
Lotr Так!!! Закони створені людиною і сама людина повинна їм підкорюватися їм.
Hellrazor
12.9.2009, 8:35
Мой квест в процессе?)) а то не успею на Манаан ,не успеююю)))
А київський хліб на холі ше в продажі в ларьку?
Його в ларьку купити?
Hellrazor
12.9.2009, 8:43
Просто приди туда и напиши в общий чат хлеб доставить Hellrazor-у )))
Значить так, я був на Татуіні і роздивлявся корабля:
Тут був замічений ворог, який готовив теракт на кораблі:
і я його знищив:
І побував біля хлібопекарні і привіз хліба:
Bumble-Bee
12.9.2009, 11:23
Можно ли сказать что солдаты лучше а джедаи хуже? И наоборот?!
-Ergeron
12.9.2009, 11:28
Не можна. Джедаї - хранителі миру, а солдати - це воїни.
Bumble-Bee
12.9.2009, 11:34
Кто по твоему мнению был самым сильным и вообще настоящим джедаем (не с UAGа) и расскажи о нем!
Hellrazor
12.9.2009, 11:52
Благодарю тебя))))) и большой селкатский поклон от губернатора Манаана я ЗА)
-Ergeron
12.9.2009, 11:55
ИМХО - Йода. Серед всіх джедаїв він був наймідрішим. А якщо по силі (не джедайскій, а військові) то Генерал Кенобі.
Bumble-Bee
12.9.2009, 12:05
ПРОТИВ! Не вижу я старания в твоих ответах! Все они в одном стиле -
Лишбы от меня отстали! Там где можно было порассуждать и подумать ты отвечаешь одним, двумя словами!
-Ergeron
12.9.2009, 13:23
Bumble-Bee sorry, але ти мене не зрозумів, або я тебе не зрозумів. Я просто думав, що "краткость сестра таланта". Якщо можна то я виправлю свої помилки.
Bumble-Bee
12.9.2009, 18:12
Хорошо! Дам...
Почему Энакин Скайвокер перешел на темную сторону и был ли у него выбор!?
-Ergeron
12.9.2009, 19:01
Єнакін Скайвокер, він же Дарт Вейдер, перейшов на темну сторону з надією, що Падме Амідала і його діти будуть живі. Але насправді він тільки приклав руку для її смерті. Вибір є завжди!!! Єнакін сам привів до цього, з самого початкі він перестав довіряти свому учителеві Куйа-Гона, а почав довіряти сенаторові. Але на цьому його помилки не закінчуються, він не дає вбити Палпатіна, який його вже остаточно перевів на темний бік. На мою думку, що якби він не гордився і довіряв, все було ОК!
Bumble-Bee
12.9.2009, 19:09
...він тільки приклав руку для її смерті.
На самом деле он никак на это не повлиял! Она умерла бы в любом случаи! Такая судьба.
Расскажи про канцлера Палпатина и о его жизненном пути!
-Ergeron
12.9.2009, 21:01
Але не так швидко, як з його допомогою (ИМХО)
Історія Палпатіна дуже довга))) Палпатін, він же Дарт Сітіус, головний сітх, сенатор і імператор. З самого початку він був на темній стороні сили і прагнув знищити джедаїв. Війна клонів та проти повстанців була всього лиш розумним і добре продуманим планом сітха. Він небув гарячої натури і тому всі свої дії продумував так, що навіть рада джедаїв не змогла нічого виявити. Загинув він від руки свого учня Дарта Вейдера.
"Так!!! Закони створені людиною і сама людина повинна їм підкорюватися їм."
Але вони створенні іншими людьми. Не тобою чи мною, а кимось іншим, чия точка зору може суттєво відрізнятися від твоєї чи моєї) Це правильно?
Bumble-Bee
13.9.2009, 18:38
О каком оружии клонов тебе известно и расскажи о нем!) Техника\винтовки!
Эрагон, заявка еще актуальна ?
-Ergeron
18.9.2009, 14:26
Да, мене забанили на форумі. Я вибачаюся.
Тебя забанили на форуме? За что? И теперь ты откупился, да?
-Ergeron
19.9.2009, 10:00
Swifty мене забанили під час взлому ЮАГу, без причини.
Lotr закони створені не одним поколінням і добре від шліфовані. Вони підійдуть для кожного.
-Hit By Hit
19.9.2009, 12:29
Недавно я был на Татуине, сражался с аборигенами, и один из них выбил у меня из рук именной набор детпаков. Он мне очень дорог, поскольку его подарил мне на совершеннолетие мэр деревни, в которой я родился и вырос. Найди его и принеси сюда.
Активність пропала.. актуальне отримання громадянства тут? Черга просто.
Привет Эргерон.Расскажи мне про бластеры,какоторыми пользовалась Республика и Повстанцы.
Закрыта из-за неактивности кандидата.