Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Naruto
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Naruto
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Історія персонажу:
Я проживав на Олдероні до 14 років.Потім вступив до организації SG .Там мене тренерував Anarien і навчив володіти світловим мечем.Топім, я пішов з СГ. Після довгих скитань по галактеці.Я оселився на планеті Корелія, в одному маленькому місті Маджуг .Все було добре,але через 2 місяці Імперські війська атакували місто,і зруйнували його вщент,всіх хто вижив після бою забрали в рабство. Але через деякий час прилетіли два джедаЇ,які хотіли врятувати нас.Вони вітчайдушно пішли в бій з ворогом.Бій був нерівний, але джедаї вирали перемогу у Імперськіх військ. Після цих подій я потратив в ЕЕ.Це були темні часи мого життя.Мені доводилося вбивати,різати,мучати всі хто протистояв цій організації.Але довго я там не затримався,не міг витримати такої напригу і хаоса.
Потім, я побачив прекрасних людей які мене зрозуміли і підтримали.Це буди Республіканці,а саме Ралф.Він мене запросив до могутньої і дуже старої Республіки.Цей клан за свою довгу історію здобув великий авторитет.

i
Сповіщення:
Голосование членов приемной комиссии:
Alphax Kenobi -
Bumble-Bee - 3а
Haydamaka - 3а
Leksa -
Nikooz - 3а
Vovcheg -
Yanek Kos -3а
-Dzin
Привет Наруто.
У меня к тебе будит 3 задания:
1) Роскажи про такую организацию Fallen
2) Выследи 3 - х Имперцем в системе ФФА и накажи как ты щитаеш нужным (голограма)
3) Найди информацию про человека по имени Triomera
Jedcat
В кiмнату зайшов Кет. Роздививись, та побачивши Наруто, вiн обережно пiдiйшов до нього.
Вiтаю тебе... кхм... навiть не знаю як звернуться. Не на ймення ж. - задумливо мовив клон.
Коротше, вiтаю! Дуже гарно, що ти повернувся, але, дозволь задати одне питання: а де гарантiя, що ти не присланий сюди шпигувати? Тiк не треба ображаться! Просто, цiкаво якось. I до того ж, ти просився в падшi... Просто поясни це, як квест ad.gif - Кет ретельно пiдмигнув, забувши про шолом, та сiв навпроти кандидата.
Йо... Персонажi... Нiк в грi... А по рольовому - неяк?
Naruto
Dzin
1.Це елітний клан(типу СА) в якого є сувора ідеологія.Всі члени клану адекватні, з почуттям гумору і просто хороші люди.
2.Виконую.
3.Triomera це взагалі хто?(я просто жодного разу не бачив)
Jedcat
Я більше таким не займаюсь,бо я зрозумів,що це повний бред.Зараз,я хочу вступити в Республіку(я більше не покину вас).
Bumble-Bee
Привет, Наруто)
Расскажи что произошло со времени твоей последней заявки? Изменилось ли твое мировоззрение!? И чем собираешься заниматься в Республике?
Naruto
1.Изменилось ли твое мировоззрение!?
Звісно.Я зрозумів деякі речі.
2.И чем собираешься заниматься в Республике?
Хочу стати солдатом,пограти в ОБ і Уод на вашому боці,вступити в сквад Чисте небо.
Jedcat
Бiльше не займаэшся? Значить ранiше займався. - мовив Джед. Хiба так важко зробить перше завдання? За такими думками кет вiдкрив папочу "Iсторiя заявки. Наруто."
Ну йолки-дрова! Я ж попросив переробить!
Bumble-Bee
зрозумів деякі речі.

Интригующе! laugh.gif Расскажи про эти вещи!)
Что ты можешь рассказать про сквад в который хочешь вступить!? ad.gif
Naruto
1.Бiльше не займаэшся? Значить ранiше займався.
Думаю можна сказати так.Ця байда з кланом Фоллен і Нео-Крусандер(це була одна з найтупіших і найкращих моїх помилок).
2. Ви просто мені відкрили очі.Я зрозумі,що клан-це колектив, і тим що я пішов з клану вважалося і вважається зрадою(цим я втратив честь і гідність перед кланом).
Ще я осмислив деякі речі із значенням слів: дружба,совість,вірність,зрада.
Bumble-Bee
Вот такое ЗА Наруто!

Jedcat
Клон деякий час сидiв нерухомо, потiм, повiвши пiдборiддям, сказав до Наруто:
-Тут таке дiло... Я поговорив з де-ким... Коротше, комiсiй поки нема, сенату ще нема, а коли сенат оберуть - будем вводить законопроект про нейтралiзатьцiю, чи реорганiзацiю комiсiй. Коротше, тиждень будем катувать тебе квестами. I почну я: знайди Мiракла, Лiла Скряппi, Екстрiма та Гiмлi. Попроси протестувать тебе на дуельному тренажорi марки Холi. I хай вони пошлють менi в персональний поштовий термiнал характеристику бою.
Кет поклав голову на кулак, та призадумався. Що б тобi такого зробить... тобто запитать...
Невдовзi Кет повернувся до Наруто та сказав:
-Як ти думаэш, а чи можна республiканцям використовувать грiп?
Naruto
Jedcat
У мене дуже лагає холи сервер і я чисто физично не виконаю квест добре.
-Dzin
У меня сегодня хорошое настроение поетому последний пункт отменяю.
Naruto
Ось:
1.Емперець Мен

Neji Hyuuga
Що би ти робив би якщо тебе прийняли до клану Fallen?
Naruto
Підійшовши до Неджі,сказав:
Якось допомагав,а якшо взагалі казати я про це не думав. Якщо б взяли просто піднімав активність на серверах.
Повернувшись до Jedcat,промовив:
Що таке грiп? Я просто довго був відсутній,тому покищо незнаю значення цього слова.
Підійшовши до стіни, почав чекати відповідь.
Jedcat
Кет вислухав вiдповiдь, та вiдповiв:
Ну, так називають темний телекiнезис.
Naruto
Підвівши голову,промовив:
Звісно,ні!Бо це темна сила і вона не дуже ефективна.
Chensky
Привіт, мультяшко )
Як ти вважаєш, який буде мій голос і мої думки щодо тебе?

Віповіді на зразок: я хз, не знаю.. да, нє - не приймаються.
Xose
Ти на айс дуелі вбивав противників на землі коментуючи це тим що якщо їх не поставити на місце, то потім боком вилізе.
Тоді нащо тобі Республіка, якщо ти можеш ставити їх на місце і в Імперії?
Khan Jsi
Расскажи о целях клана Республика, об идеологии клана Fallen, о различиях между этими двумя кланами и о своих намерениях на ближайшее будущее
Neji Hyuuga
Підтримую кандидата не раз зустрічав на серверах, підлоти не помічав, досить приємна людина
Naruto
Подивившись на Феніксона,промовив:
Феніксон... чому зразу Імперія?Я написав причину вступу у першому пості моєї заяви.
Моя гра з суперником - залежить від самого суперника.Пояснюю:
1.Якщо людина відчлива,адекватна або просто людина яка не виявляє агресії в мою сторону.Я завжди граю з нею по законах честі і совісті.Навіть, якщо вбє мене гравець ненароком вбє на підлозі;від мене ніякої ніякого негативу не отримає.
2.Якщо людина неадекватна,вбиває в чаті,на підлозі,підчас лагу і тд.То про що з людиною можна розмовляти?Вбиваєш два рази так, як вона робить і говориш проце, негатив - вітром здуває.(До цих правил не належать Атлан,Ченя,Янек,Лу,Гімлі,Анаріен,Скролл,Тео,Неджі,Наруто-кун,Бамбл-Бее,Реван та інші.Це люди яких я поважаю і захоплююсь!

Повернувши голову до Чені:
Думаю ти будеш проти, бо я недав тобі хабар.)Ти мене вважаєш мультяшкою значить все на дуже погано і трагіяно.)Якщо серйозно мабуть за.
Підійшовши до столу,сказав:
Khan Jsi на даний момент незнаю,дай мені деякий час освоїтися і пошукати інформацію.
Lotr
"Якщо людина відчлива,адекватна або просто людина яка не виявляє агресії в мою сторону.Я завжди граю з нею по законах честі і совісті."
Добре. Але якщо людина вбиває в чаті, на підлозі, підчас лагу і тд, але не тебе, а іншого гравця, який нічим це не спровокував, твоє відношення залишиться таким же?
І якщо людина грає "підло", вона неадекватна?
Як ти думаєш, ти вірна людина? Що може змусити порушити клятву клану?...
Naruto
Подивившись,сказав:
1.Це не моє діло чому вони так грають один з одним(одним з випадків може бути домовленість обох сторін).
2.Ні,в більшості випадків це просто лольство,але є такі кадри яких я називаю неадекватами.
3.Це не мені вирішувати вірний я чи ні.
Що може змусити порушити клятву клану?

а)Яка клятва?(Це зараз в Республіці потрібні клятву давати?0_о)
б)Є одна причина, по якій я можу зрадити клану-це зрада моїх друзів(особисто мене).
Chensky
Человек ближе всего к совершенству в те моменты, когда он заполняет анкету при
поступлении на работу.

Кабинет начальника как общественный туалет - зайти туда можно только
по крайней нужде.

Поясниш ці слова?)
Naruto
Прочитавши ці вислови... сказав:
1.Человек ближе всего к совершенству в те моменты, когда он заполняет анкету при поступлении на работу.
Коли людина пише антеку при вступі на роботу вона на 100% впевнена, що цій роботі може присвятити своє життя і готова витримати всі обовязки.
2.Кабинет начальника как общественный туалет - зайти туда можно только по крайней нужде.
Просто більшість людей відвідують начальство або начальника тільки підчас термінових справ,які потрібно вирішувати швидко.

(Квести виконую)
Chensky
Щодо пункту 1:
...вона на 100% впевнена, що цій роботі може присвятити своє життя і готова витримати всі обовязки...
Знайди свою ж недогадку _a1.gif
Naruto
Одним словом, я не можу пояснити бо покищо не опинявся в такій ситуації.
Chensky
а ось це зараховується _a1.gif
Сказати правду не є злочином. Ми не усесильні і не всезнаючі.
ЗА
позитивно ставлюсь до кандидатури))
Big Loo
Підтримую кандидата.Знаю його давно і він мені перший раз показав ЮАГ.
Haydamaka
Мав до нього претензії як до Сенатора, але як республіканця бачити його не проти. Досвід гри має, "в связях, порочащих его" не помічений) За
Lotr
ЗА. Він на ЮАЗі не перший день, і зі своїми принципами вже визначився. Непогано грає і не несе негативу. Ну і має плани для себе в Республіці, це вже щось...
Leksa
Скажи мне Наруто, что ты понял когда покинул Республику, чем она для тебя стала ?
И еще : На Татуине был замечен имперский след, выйди на него, и обезвредь их.
Отряд примерно четверо человек.
(На ффа, убиваешь четыре Емпа)
Yanek
Голосу За. Думаю уже все осознал и не будешь больше делать таких ошибок)
Игрок действительно сильный, хоть и баггер)
Xose
Ладно, не буду мучати. Підтримую кандидата, оскільки в Республіці він був прикладом для наслідування, хорошим бійцем, але менше багів))).
Nikooz
Голосую за, т.к. Naruto неплохо себя показывал в тот раз, когда был в реп) а щас, думаю, покажет еще лучше ^__^^
Хороший боец, приятный игрок)
Naruto
Leksa
1.Мені вже дали такий квест.
2.Я на Татуїні за 4 дня бачив одного ЕМР,який після того як мене побачив зразу дісконектнувся.
3.Квест виконую і твій виконаю.
4.Я просто зрозумів ,що за всю свою історію, як Наруто в мене не було такого клану-колективу кращого.Тому, я поставив собі за цісь реабілітуватися перед екс-сокланами(думаю це тільки тимчасово екс) і хотів в усіх потросити пробачення за свої дії.
Kaine
Привет Наруто!Чесно говоря,ждал твоей заявки.Мое мнение о тебе остается таким же как и было в предыдущий раз-позитивно отношусь к кандидату+ты сдержал слово,молодец.Думаю не стоит "грузить" кандидата,имхо он достоен Республики!
Oracle
Думаю, мое ЗА будет одним из последних перед его всуплением в Реп) Конечно же я буду очень рад этому человеку в Республике, так как он отличный боец, приятный в общении и еще багер laugh.gif
Swifty
Хороший боец, приятный игрок, багер. Умеет постоять за себя.

Ссылаясь на это за.

Ключевая фраза - багер! xD © Nikooz
Naruto
Спс всім за довіру.Але, я хочу попрохати Лексу змінити квест, бо жоден Імперець за 4 дні непроявляв активності на ФФА сервері.

З.І. В цій заявці слово багер дорівнює слову Наруто(Баг=Наруто).
Leksa
Действительно, вчера играл на серверах, первый раз за последнее время, ативность их на ФФА маленькая, но смотря на твои усилия и то что ты в прошлом был хорошим бойцом, я голосую ЗА.
-Chewbatya
ЗА возвращение, т.к. ..........
Naruto
Ось двое ЕМП.
Haydamaka
Короче, прийнятий.
Із поверненням)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.