-Craftick
6.9.2009, 10:53
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Хвилина до того. я тики помятаю як имперци мене з хватили та кинули в морозильну камеру и вони казали на 5 рокив.очнувшийсь через 5 рокив коли видкрилась камера я побачив шо на мени була стара республиканьська форма а тоди йшла вийна миж республикой та империей коли я вийшов я побачив шо там було багато теж заморожиних республианцив я хотив их спасти но подишовши шоб видкрити камери треба була имперська карточка поти я ходивши я побачив лазерний меч взявши його пидбиг до дверей я риризав дирку в двери та зацепив имперця та вбив його я обшукав його та знайшов картку та видчинив камери писля пару часив вийшла тильки одна людина його звали вовчег ми зним поторушували вин владив лазерним мечем та той шоя знайшов видав йому и ми начили вибираться ну як ишла вийна вси имперци йшли вбий но ми зайшовши вякусь комнату ми знайшли форму имперцив ми переодяглись.
-вовчег сказав пишли знайдемо литак
-ну я согласився
ми побачили шо имперци розробляли литаки республиканцив вовчег сказав треба повбивати их та повзривати литаки но один литак оставити шоб ми в литили ми пишли ми побачили имперця ну вовчиг зрозумив и пустив меч та вбив його и я подибрав бластер та шо в ньго були коли дошовши до лабороторий ми знайшли й ше бомби я сказав тий ди садись в литак а я тут все запрограмирую шоб все зирвалось вин сказав ок прошовши 2 хвлини я все зробив коли я побижав я побачив шо там було 3 имперця схативши вовчега но в мене був бластер ну я их перестриляв ну вовчих сказав шо я меткий стрилок сивши ми на истребитель ми трохи видлитили и я все пидирвав шо було в лабороторий прилетивши до главного штабу республики но я ише захвотив якись плани имперцив я видав це вовчегу а я в пав в обморок.
Я прийшов шоб служить в республику захишяти ийи та робити те шо мени накажуть
я зминив ник
Я прийшов шоб служить в республику захишяти ийи та робити те шо мени накажуть
Ты хочешь быть марионеткой ?
Ну ладна куда ты пойдешь если поступишь в республику ? Сенат ? Армия? Орден Джедаев ?
-Craftick
6.9.2009, 11:03
орден джедаив а або в армию я ише подумаю
Ладно ... Ты зарегистрированный игрок ? Если так то когда сервера наладятся , заходи на холи сыграем с тобой 10 дуелей , я хочу посмотреть как ты играешь !
-Craftick
6.9.2009, 11:06
ок
Скажи, а ты подавал заявку только в Республику?
-Craftick
6.9.2009, 14:29
був ше на одном клане ангел оф фаер но он розпался а пони я подав вам
-Craftick
6.9.2009, 15:10
Я НЕ обманиваю кажу тильки правду
Если не ошибаюсь, то ты - crafter?)
Тогда как ты объяснишь свои заявки в Орден Анфор и Ауткаст?
-Craftick
6.9.2009, 15:50
то ни я був то друг за мене грав на моему аке просто я уежял
да я крафтер я уежал на меяц в москву к бабушке
Ты что издеваешься?))
Ситуация действительно смешная получилась)
Прочитав его заявку в Анфор, я действительно подумал, что она написана другим человеком. В отличии от этой она написана не на албанском
Но потом присмотрелся, что первый же его ответ в заявки в Анфор уже на этом дивном наречие) Тогда мне стало интересно, откуда же он стырил историю и гугл мне помог:
Заявка в АнфорЗаявка игрока СГЯ делаю вывод, что либо он и его друг родом из какого-то сказочного королевства, где все говорят на таком чудесном языке, либо парень малограмотный, но уверен, что умнее нас)
Склоняюсь ко второму варианту и, мягко говоря, не поддерживаю кандидата
-Craftick
6.9.2009, 16:23
я кажу правду це все друг вин не казав про клани я правду кажу
не ну я извеняюсь шо друг коприровал и в клани в ступав
О боже...
Отношусь негативно, имхо тут даже говорить не о чем.
П.С. Порткомстат.
П.С.С. Як зворушливо

(с)Gaydamaka
П.С.С.С. Сори, накипело...
-Craftick
6.9.2009, 16:44
да
1 дни мене не було в школи я тилки пиза в чора був в школе
чого завели ви таку тему мене з питали чи був я в инших кланах я сказал в 1 ангел оф фаер а ви мне показуете куда друг кидал зояви яж не був инших кланах друга не приймали а зараз я хочу к вам
Розкажи мені, будь ласка, які ще подвиги ви встигли вчинити з "людиною-вовчегом"?
Я про школу к тому спросил, что лучше бы ты ей уделял внимание, а не всяким компьютерным играм
Лучше выключи компьютер, сядь на диван поудобней и почитай какого-нибудь "Гарри Поттера", или другую интересную книжку. Потом выполни домашнее задание по украинскому языку, а если есть русский - то и по русскому. Больше пользы будет
Підтримую) Правильно) В комп"ютерні ігри нехай дорослі дядьки типу нас грають)) © Haydamaka
Haydamaka
6.9.2009, 17:23
Чим можеш бути корисним Республіці, і чим може бути Республіка корисна для тебе?
-Craftick
6.9.2009, 17:34
я буду корсним в республици всим шо з можу робити а вона буде для мене корисна бо в мене тут багато друзив для мене тут вси друзи

а книжки я прочитав и все зробив а з вовчегом я багато можу видумати изториями я по мсториям отличник
Когда ты вернулся от бабушки?)
Haydamaka
6.9.2009, 19:05
Проти
Несерйозно все це) Думки плутані, історія з другом надумана, лольство короче)
-Craftick
6.9.2009, 19:44
я никому не брихав от бабушки я приихав у той четверг а з другом я не брихав я йому сьодня позвонив и с питав и вин мени все розповив
Так, стой, от бабушки ты приехал в четверг, а заявка в Анфор была вчера...
Лично я - против. Ради одной приписки идти в клан и рассказывать различные сказки - не серьезно.
Так очень интересная информация да и Янек про вчера заметил , извини меня конечно , но помоему ты халтуришь ... Я не поддерживаю тебя
В мене до тебе питання.
Нащо тобі взагалі клан?
" бо в мене тут багато друзив для мене тут вси друзи" - Хотілося б поконкретніше)
І скільки тобі років, якщо не секрет?
" а книжки я прочитав" - Ти читав Гаррі Поттера?)
Вчора знайшов тест. Текст на 50 слів, з правильними буквами на початку і в кінці. Думав що за лольство, а таки знадобилось...
Звісно є правила, але це занадто.
Против, к.т. не вижу смысла идти тебе в клан.
Отказано.
Лучше бы ты школе уделял внимание, а не всяким компьютерным играм^_^ (с)Kol-yan