Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Crafter
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Crafter
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Хвилина до того. я тики помятаю як имперци мене з хватили та кинули в морозильну камеру и вони казали на 5 рокив.очнувшийсь через 5 рокив коли видкрилась камера я побачив шо на мени була стара республиканьська форма а тоди йшла вийна миж республикой та империей коли я вийшов я побачив шо там було багато теж заморожиних республианцив я хотив их спасти но подишовши шоб видкрити камери треба була имперська карточка поти я ходивши я побачив лазерний меч взявши його пидбиг до дверей я риризав дирку в двери та зацепив имперця та вбив його я обшукав його та знайшов картку та видчинив камери писля пару часив вийшла тильки одна людина його звали вовчег ми зним поторушували вин владив лазерним мечем та той шоя знайшов видав йому и ми начили вибираться ну як ишла вийна вси имперци йшли вбий но ми зайшовши вякусь комнату ми знайшли форму имперцив ми переодяглись.
-вовчег сказав пишли знайдемо литак
-ну я согласився
ми побачили шо имперци розробляли литаки республиканцив вовчег сказав треба повбивати их та повзривати литаки но один литак оставити шоб ми в литили ми пишли ми побачили имперця ну вовчиг зрозумив и пустив меч та вбив його и я подибрав бластер та шо в ньго були коли дошовши до лабороторий ми знайшли й ше бомби я сказав тий ди садись в литак а я тут все запрограмирую шоб все зирвалось вин сказав ок прошовши 2 хвлини я все зробив коли я побижав я побачив шо там було 3 имперця схативши вовчега но в мене був бластер ну я их перестриляв ну вовчих сказав шо я меткий стрилок сивши ми на истребитель ми трохи видлитили и я все пидирвав шо було в лабороторий прилетивши до главного штабу республики но я ише захвотив якись плани имперцив я видав це вовчегу а я в пав в обморок.
Я прийшов шоб служить в республику захишяти ийи та робити те шо мени накажуть
Nikooz
i
Сповіщення:
Заява не відповідає правилам розділу.

>> Читай правила подавання заяв <<

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.