Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Neros
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Neros
Я ознайомився з Кодексом джедаїв та зобов'язуюся неухильного його дотримуватися

Не дивлячість на мою расу-людина, родився на планеті Kashyyyk.Моя
сімя осилилися тут після революції в 5 ПБЯ.Моїй сімї допомагав освоїтися один вукі, який був обовязаний моєму батькові "Борг Життя".Мій батько був членом "Разбойної эскадрилі", яка допомагала в організуванні революції.Пізніше освоював землеробську працю.Поки батько працював, мама займалася моєю освітою.Після роботи батько навчав мене володіти зброєю для захисту.Вільний час я проводив з молодими вукі.Після повноліття, батько мене благословив на службу Республіці.Сказавши що кожен має відати борг батьківщині.

І мріяв я служити в армії та захищати Батьківщину як від зовнішніх так і внутрішніх ворогів, як від військових так і від політичних катастрроф.
Отримавши громадянство Республіки і ставши на чергу до призвання в армію, я вирішив викоористати отриманий час з вигодою. Встиг побувати на багатьох планетах та ще більше впевненився в необхідності захисту Республіки.
Встиг також побувати в бібліотеці та ознайомитися з історіїєю та політичним становищем. І все йшло добре,йшов до цілі, був впевнений що зможу захистити рідну і так полюбившисю мені Республіку. Але цю ілюзію було в одну мить розвіяно перед моїм носом. Вирішив я зустрітися з другом-джедаєм Khan Jsi.
*Якого я вже давно признав своїм наставником і тіки не давно попросив навчати*
При цій зустрічі я і зустрів сітхів які розвійлимої солодкі ілюзії.
Тобі здолавши наставника, дав зрозуміти мені шо тільки через глибокі тренування в Ордені, я зможу захисти мені дорогих людей. Дальше не стало краще, дальше сталася подія яка тільки закріпила цю ідею в моїй голові. Зустрів я Omega і Exar Kun, які буквально забили в мені думки про інший вихід.

Ось тепер я стою перед вам і прошу прийняти мене до Ордену
centrix
Сильный страх чувствую я в тебе (с) Yoda

Причина вступления, я так понял, это желание защитить близких тебе людей от гибели. А почему ты решил, что для этого нужно быть Джедаем?
И наведу тебе пример:
Энакин Скайвокер желал большего в познании Силы, для того, чтобы спасти от гибели свою любимую женщину, и мы все знаем к чему это привело.
Что ты скажешь по этому поводу?
Neros
Імперія наберая оборотів, зокрема орден. Вони встановили виликі вимоги для вступу. Набирає сильніш гравців яких тіки може найти. Далеко не кожен може з таким потягатися. Після вище описаної ситуації, я надіюсь вже що тільки тут найду необхідні знання. Через тренерування і розмови з більш досвіченими жедаями. А нарахунок тих вище згаданих сітхів, я думаю скоро вони повернуться
Kol-yan
i
Сповіщення:
"Для подачі заявки кандидат має бути гравцем Республіки не менше двох місяців."
Этот пункт никуда не делся за пять дней.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.