Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я Кіллрой житель планети Кореллія(взагалі я народився на Тарісі,але більшу частину свого життя жив з бабусею неподалік Бела Вістал).Мої батьки перевозили провіант Республіці за гроші,але одного разу їм довелось тікати від переслідувань Республіки,оскільки їх обвинуватили в контрабанді спайсу(але це було неправдою,оскільки ці дані підкинув один сенатор,в якого мій батько перед весіллям увів мою матусю

),тому вони переселилися на Таріс,де я й народився.Але це була Республіканська планета,тому моїх батьків знайшли і кинули до в'язниці,коли мені було 7 років,засудили і відправили на Кессель.Тому мене відправили до бабусі на Кореллію.Коли мені було 12,прийшла звістка що мої батьки померли,коли обвалилася шахта,в якій батьки працювали

.З того часу бабуся,до речі патріотка Імперії,почала виховувати мене як Імперця.Тому не дивно,що в 18 років,коли я покинув бабусин дім,я полетів на столицю Імперії,Бастіон.Там мене прийняли в громадяни,а потім узяли в Армію,де я й служив.Але нещодавно відбувся переворот в Імперії,і Імператора Рамієля було прибрано з його посту Імператору,і новий Імператор вирішив мінімізувати Імперію,видаливши громадян і армію,залишивши лиш одних ситхів.Але я не хотів бути ситхом,тому я й покинув Імперію(тепер Орден Ситхів),бо це було не та держава,в яку я йшов.А мене сюди запрошували деякі відомі і невідомі люди(не буду називати їх імен,вони самі зрозуміють про кого йдеться),і подобається устрій(але дещо не подобається,але це моє ІмхО).Тому я тут,чекаю вашого рішення.
Причини вступу:Зможу допомагати клану чим зможу.
Подобається клан,тут дружні люди є,в мене є тут пару друзів,устрій клану(але дещо на мою думку непоганно змінити)
i |
| Сповіщення: Голосование членов приемной комиссии: Alphax Kenobi - Bumble-Bee - За Haydamaka - За Leksa - 3a Nikooz - 3а Vovcheg - 3а Yanek Kos - |
А что конкретно тебе не нравиться в клане ?)
Destroyer
1.9.2009, 18:11
Не підтримую заявку. Причина ось
тут(думаю більше причин не треба).
Не подобається ось що:в Республіканську армію дуже легкі квести при прийомі(обов'язкові квести тобто).
Доволі мала кількість сенаторів і відсутність канцлера(але і без канцлера непоганно).
Дестроер,це особистий твій вибір.Я написав це необдуманно(я перед цим хотів піти з Імперії,Гордон Фрімен це може підтвердити),тому якщо зможу,то спробую змінити твоє рішення.А тим що я написав,я вирішив перед своїм відбуттям чимось допомогти Імперії(оскільки я в душі добрий,і завжди чим можу допомагаю іншим).Можливо це дико,але я такий
А чем конкретно ты планируешь заниматься в Республике ?
Я?Я звісно ж,хочу піти у армію і служити там.Оскільки я в душі воїн(але не кровожерливий

)
Ладно, скажи, какое у тебя отношение к кланам по 5и бальной сис-ме ?)
Якщо,то я можу не рівняти по одній системі,бо в кожного клана своя цікавинка(родзинка).Але мій рейтинг:
Імперія-4(в останній час там тоталітаризм змішався з крихтою демократії,за своїх горою)
СГ-4(клан дружній,веселий,за своїх горою)
СА-4(теж дружній клан,можуть за себе постояти,не кидають своїх у біді)
Оуткаст(вигнанці)-4(теж дружній клан,веселий)
Фоллен(падші)-4(де що специфічна для деяких ідея клану,але теж дружні,не кидають своїх)До речі,жаль,що СА,Вигнанці і Павші не замічають схожостей у будовах кланів,ідеях і іншому...)
Орден Анфору-4(теж дружній клан,веселий,за себе постояти можуть)
Нео-Крестоносці-4(теж дружній клан,на мій погляд в них криза,але вони виберуться з кризи)
Мандолоріанці-4(дружній клан,переживають також кризу.Жаль що НК і Ман не хочуть об'єднатися,це було б непогано для обох кланів)
Класно, все дружелюбные))
А почему нету Республики ?)
И такой вопрос - можешь объяснить минусы в своей репутации ?)
1.Про Мінус від Алексіса не можу нічого сказати не можу,але він його поставив мені мабуть тому,що вирішив,що я вважаю що Імперія краще всіх,
2.про мінус Кейна теж.
3.мінус від Джека не весь правдивий,оскільки я не вживав мати.А один раз підсказував,коли один гравець заховався зверху на горі на КС,і я підсказав одному гравцю (нас тоді було 4 на сервері) де ций гравець був,тому мені потім поставив Джек(але це було один раз і більше витримки не втрачав).
4.А про мінус від Юріко я точно не знаю,але один раз я з ним грав на Екстрімі і сказав що я Бог Джа (я пожартував звісно),коли вбив Юріко.Можливо за це він мені і поставив мінус.
Ну якщо чесно,то я до усіх кланів відношуся добре і чесно я хотів оцінити всіх п'ятіркою і Республіку теж
Haydamaka
1.9.2009, 19:15
А ОД ми з тобою так і не дограли
А тим що я написав,я вирішив перед своїм відбуттям чимось допомогти Імперії
І яким чином той твій пост мій би допомогти Імперії?)
Нічим,це було необдуманне і дурне рішення.Якби можливо,то я б змінив це рішення
Хотів кинути Імперію раніше?)
Якщо ми вже заговорили про репутацію, то поясни тепер про мінуси, які ставив ти.. Наприклад сьогодні =) Тиц
О_оНу і це пояснив би заодно)
о_О
в Республіканську армію дуже легкі квести при прийомі(обов'язкові квести тобто)
ну в имперскую армию вообще очень просто было попасть, а выполненные обязательные квесты в республиканской армии - не показатель, что кандидата сразу примут.
Доволі мала кількість сенаторів
а я не видел активность моффов) Ты и не можешь видеть активность сенаторов))
відсутність канцлера(але і без канцлера непоганно)
а зачем демократическому государству человек, у которо больше всего власти?)
Смотри кто пожаловал Привет,Килрой.Хмм... я сначала думал,что у меня что-то с глазами,но нет же!Это тот "имперский патриот" ,который свободно раздает минусы на право и на лево,ой сорри-раздавал,тем,кто не подчиняется "Виликой Империи".Я пока воздержусь от высказываний,имхо не люблю говорить плохо о кандидатах.Покачто мое отношение к тебе негативное,имхо два твоих минуса:в мою репу и репу друга стоят без оснований.
Посмотрим,как ты себя дальше будеш вести.Уверен-это будет интересно.
Ждем других беженцев "самой великой Империи"!
Якщо чесно,то я дійсно хотів покинути Імперію раніше,але я боявся що про мене погано подумають і в Республіці і в Імперії,тому я чекав доки не з'явиться можливість покинути клан (і доки в мене не набереться досить сміливості,чи самовпевненості,бо я дійсно не впевнений в собі).
Янек,я казав про те що непоганно було б збільшити кількість людей у приймальній коміссії в армії(наприклад Ченскі взяти у коміссію).
Ну про кількість сенаторів я трошки поспішив.Але ми ж начебто слідуємо курсу галактики Зоряних Війн,а в Сенаті завжди був канцлер.І ще,я не кажу щоб надавати канцлеру надзвичайних повноважень,а просто щоб канцлер міг виносити вирок чи щось таке
Лотр,це дійсно так і було.Але причини свого затримання в Імперії я пояснив вище.
Алексис,я поважаю твоє рішення.Можливо це допоможе мені якось змінитися внутрішньо(сподіваюсь в кращий бік)
Добре. Які цілі у Республіки? Для чого вона існує, адже у різних планет є свої народи і правління.
Які цілі і Імперії?
Gordon Freeman
1.9.2009, 22:37
Не судите строго, но я
поддерживаю кандидата. Я знаю его довольно давно и могу сказать, что это веселый и отзывчивый человек. Он сам мне писал, что в Империи ему неуютно и он хочет вступить в Республику. Что ему помешало уйти? Наверное то, что не хотелось что-то менять, ведь в Империи кандидат уже освоился, ИМХО. Я думаю, он станет хорошим республиканцем. А насчет патриотизма Империи, то это наверное было формальностью... (какой смысл состоять в клане, не быв его патриотом...)
З.Ы. Насчет того, что Империя лучшая, то Киллрой перегнул палочку

.
Я
за.Провел немало времяни в беседах с Килроем, еще в то время понял, что от него будет толк в Республике. Потом было время, что пришлось вступать с ним в битву. Не смотря на то, что владеет мечем он... средне, когда я был повален на землю, Килрой деактивировал меч и дал мне спокойно подняться)
После этого я много времяни провел медитирую, раздумывая... И еще тогда пригласил его в Республику

Но вполне уверен, что не только я это сделал... Правда джедаи,.. республиканцы ?)
Ну и вот, настал тот час, когда он решился покинуть Империю и пойти к нам... Путь, что ты выбрал не легек и очень тернист. Но пройти до конца его не так сложно, как кажется
Киллрой, а ты в курсе, что у нас не Страя Республика?) А у Новой совсем иное правительство со своими законами) Тем более:
просто щоб канцлер міг виносити вирок чи щось таке
так это и есть "больше власти в его руках")
Насчет приемной комиссии, то Ченский был в ней, он ушел в отставку просто)
Ладно, хоть убей, но я не верю, что ты хотел покинуть Империю. Может ты ушел из нее, зная, что тебя не примут в Новый Орден ситхов? Или же просто побоялся новых трудностей?
Янек,нет,я не испугался что меня не примут в Новый Орден Ситхов,мне просто не нравится ситхи вообще,я даже хотел создать подклан Имперских Рыцарей,потому что мне просто нравились серые джедаи и не нравились ситхи.Насчет Новой Республики-а как же Галактический Альянс?Разве Галактический альянс заменили на Новую Республику?Можно еще выбирать по одному представителю от Армии и Ордена
Лотр,насчет целей старой Империи и Республики-цели то одинаковые-добится мира в Галактике,вот только методы разные:У Республики-дипломатией почти всегда,у Империи-силой подчинить Галактику.У новой Империи задача легче-просто захватить всю Галактику,кого-то силой,кого-то убеждений.
Зачем существует Республика?Хмм....Вопрос довольно простой и в то же время сложный.Вообще то цель существования Республики-обьедёнить разные народы,расы в одно демократическое государство.
Дестроер,я говорил что неплохо бы увеличить количество в комиссии приемной,например взять еще от разведки и космических войск,которые могли бы узнать предразположеность кандидата к тем или иным родам войск
Bumble-Bee
3.9.2009, 16:01
Приветствую тебя Килрой!
Опиши мне пожалуйста Республику (особенности, политику, ценности, цели) и Империю! А потом сравни. Постарайся развернуто!
Республика
Особенности-Новая Республика это Конфедерация,члены которой могут спокойно войти в её состав или же выйти из состава.Первоначально право представительства (и право голоса) было предоставленно любому гражданину Новой Республики.
Но существуют и такие граждани,которые не имели права голоса:это послы союзников Новой Республики и граждани государств,которые находятся в подчинении у полноправных членов Новой Республики.
Создано государство было на основе Союза Свободных планет.
Политика была направлена на мирное сосуществование разных народов.
Цели-мир в Галактике,равенство всех существ и членов государства.
Экономика Новой Республики.
Экономика Новой Республики запутана очень и многоукладна,не было государственного управления кредитами.После битвы за Эндор появилось множество разных валют,которые создавали кто только мог,поэтому Новой Республике приходилось боротся с инфляцией и дикими скачками валют.
В первые годы Новой Республики деньги вообще не использовались для различных оплаты и закупок,для этих целей служили новакристалы.
Империя
Особенности
Империя-это жестко централизованное государство,главой которого является пожизненно избираемый Император.Выйти из состава Империи было почти невозможно.
Политика
Политика направленна на насаждение мира дипломатией(но почти всегда силой Армии и Флота)
Цели
Цели-захват и управление Галактикой(всёй).Насаждение своих порядков.
Экономика
Галактическая Империя имела очень сложную и многообразную экономическую инфраструктуру, которая также управлялась достаточно централизованно.После Войн Клонов Император Палпатин начал процесс стабилизации экономики и централизации экономики.Но наряду с легальным бизнесом процветал и нелегальный(контрабанда и т.д.).
После битвы за Эндор экономика Империи была нарушена,поскольку в Галактике появилось множество разных валют.
Бамбл-Би,это два полностью противоположных государства,противоположности.Различия в политике,экономике
1. Каково твое отношение к Империи в данный момент ?
2. Расскажи в чем заключаеться превосходство великой Республиканской Армии над, на мой взгляд, небоеспособной армией Империи.
Haydamaka
3.9.2009, 20:54
(Killroy @ 2.9.2009, 16:07)

цель существования Республики-обьедёнить разные народы,расы в одно демократическое государство.
Тобто коли всі народи і раси будуть об"єднані в одну державу, ціль зникне?))
А взагалі, а навіщо
одна держава? Чи хіба, наприклад, 5 демократичних держав - це гірше ніж одна наддержава?
Граф Лекса,1-в данный момент если честно то я разочаровался в этой державе.Но все-таки есть уважение(всех врагов и друзей надо уважать,несмотря на их поступки и другое....).
2-Я бы не сказал что армия была небоеспособна,я бы сказал,что РА возвышает тот факт,что армейцы участвует в разных мероприятиях,проводятся тренировки,развита ролевая игра.
Гайдамака,ціль не зникне ніколи.У Республіки не одна ціль,їх багато:наприклад встановити мир у Галактиці
5 держав це не гірше ніж одна наддержава,головне щоб ці держави жили у мирі,були союзниками,допомогали один одному.
Одна-це не погано,головне щоб всі жили у мирі,не було корупції,розвивалася всебічно держава,не утискалися права одних.
У мене одне питання : Чому ти йдеш до нас не під попереднім ніком( я про Батерса)?
Bumble-Bee
4.9.2009, 16:29
это два полностью противоположных государства,противоположности.Различия в политике,экономике
Так почему же ты так резко поменял свое мировоззрение!?
всех врагов и друзей надо уважать
а в чем по твоему проявляеться уважение к врагу ?
Бамбл,это не резко случилось,а со временем.Я просто начал замечать,что я уже не тот,кем я был,мне перестало нравится идеология Империи,я начал чувствовать что я не там,где мое место,и тем не менее,я сразу испугался уйти,т.к. не хватало смелости или решимости
Лекса-уважать противника-значит не делать подлостей врагу,уважать достоинство врага(возможно,врагу может понадобится помощь в тяжелый момент и он попросит помощи,тогда не надо отказывать,а протянуть руку)
Хорошо.
Теперь убей 5 разных имперцев, любым методом, только не добивая на земле и не используя темную силу.
Haydamaka
5.9.2009, 12:34
Незважаючи на все, я схильний повірити в даному випадку... Я сам грав із Кілроєм не одну дуель, знаю, що бруду у його грі немає. Пам"ятаю, він думав піти з Імперії. До манів, правда, здається. Але річ не в цьому. Незважаючи на те, що він був імперцем, його поведінка на серверах могла б бути зразком для багатьох республіканців. Я рідко коли "даю шанс". Зараз, гадаю, такий випадок. ЗА
Отримав інформацію в пм, тепер практичне завдання :
На Явіні(КС сервер) наші розвідники розповіли про групу імперців - контабандистів.
Твоє завдання : сфотографувати двох імперців зі зброєю в руках, а потім знешкодити їх.
Bumble-Bee
5.9.2009, 20:51
А можно ли сказать что Республика хорошая а Империя плохая!? И наоборот?!
Hellrazor
5.9.2009, 20:56
Зачем тебе Республика??Ты веришь в демокартию?
Приведи мне 5 пимеров демократии в разделе
Bumble-Bee,На мою думку,це не так.Цілі у Імперії можна сказати,злі,у Республіки добрі,але ж держави не існують без громадян,які й роблять щось,щоб їхня держава добилась цілі,але громадяни бувають і добрі і злі,тому поділяти Імперію і Республіку на злу і добру не можна,а за політикою робити це не добре.Але це раніше була Імперія,а зараз це вже Орден Ситхів,тому можна вважати що Імперія зараз зла
Hellrazor,я сподіваюсь що в Республіці я знайду свій душевний спокій,тут в мене є декілька друзів,в демократію вірю.
1.Коміссія приймальна-в коміссію може потрапити будь-який республіканець.
2.Сенат.
3.Вибори сенаторів
4.Рада Джедаїв
5.І звісно бар "Drunk Jedi"
Bumble-Bee
5.9.2009, 21:44
Голосую
ЗА, бо кандидат
ололололл и флудер адекватная личность приятная в общении! + Норм машет мечом!
(Killroy @ 4.9.2009, 19:52)

уважать противника-значит не делать подлостей врагу,уважать достоинство врага(возможно,врагу может понадобится помощь в тяжелый момент и он попросит помощи,тогда не надо отказывать,а протянуть руку)
Саме це я помітив у Killroy, коли він був ще солдатом імперії. Відповіді кандидата теж непогані, тому
підтримую його на шляху в
Республіку.
Leksa,пока только двое ситхов
Fenixon,твой квест в процессе
ничего, сила будет с тобой, еще трое должны быть повержены...
а пока вопрос : что ты чувствуешь убивая имперцев, как бывший имперец ?
Честно говоря,жалость.Всё-таки они живые существа,а каждая жизнь ценная.
Leksa,от Імперці
Мой квест выполнен, были даны ответы на мои вопросы, следовательно я ЗА
Порівняй характеристики винищувачів: тайфайтера і хрестокрила
Vovcheg,характеристики 1.Инкома T-65(крестокрыла)и 2.Tie Fighter'a:
1.Тип-космический истребитель 2.космический истребитель
Длина-1.12.5 метров 2.6,3 метров----0:1 в пользу Tie-Fighter'a,так как поменьше
Максимальное ускорение-1.3700g 2.4100g----0:2 в пользу Tie-Fighter'a,так как больше ускорение у Тая
Субсветовая скорость-1.100 MGLT 2.100 MGLT----0:2 так и остается,так как скорость одинакова
Скорость в атмосфере-1.1050км/ч(с отключенным экранированием) 2.1200 км/ч-----0:3,так как Тай в атмосфере быстрее
Гипердрайв-1."Инком" GBk-585 (класс 1.0) 2.нету-1:3,в пользу Крестокрыла
Силовая установка:1.генератор "Новэлдекс" 04-Z 2.солнечный ионный реактор SFS I-a2b,дополнительный генератор, питающий вооружение----2:3.так на Крестокрыле генератор помощнее стоит
Экранирование-1.генератор "Чемпэт" 2.нету----3:3 в пользу Т-65,так как есть силовой щит
Вооружение-1.4 лазерные пушки Taim&Bak KX9 (или IX4),2 пусковые установки Krupx MG7 (боекомплект - 3 протонных торпеды) 2.2 лазерные пушки SFS L-s1----4:3 в пользу Крестокрыла,так как арсенал помощнее будет
Системы-1.сенсорный комплекс "Карбэнти", включающий в себя сенсорную систему "Фабритек" ANs-5d (на некоторых модификациях установлены также фазовый тахионный индикатор масс дальнего радиуса действия PA-9r и анализатор повреждений PG-7u), энергорецептор "Мелиат", электрофоторецептор "Тэйна Айр",система управления огнем "Фабритек" ANq 3.6 с голопроектором "Сайтлайн" В-344-B ,навигационная система: дроид-астромеханик (память может хранить данные не более чем для 10 прыжков),система контроля полета "Торплекс" Rq8.Y,дроид-астромеханик.
2.система управления огнем SFS T-s8х2,навигационная система SFS N-s6,система контроля полета SFS F-s3----5:3 в пользу Т-65,так как более оснащен
Корпус-1.титановый сплав 2.титановый сплав----5:3 так и остается,так как сплав один и тот же.
Срок автономности полета-1.1 стандартная неделя 2.2 суток----6:3 в пользу Т-65.
Как видим,Иксвинг уступает Тайфататеру по скорости,но выигрывает вооружением,оснащённостью.
Власне хотів почути тільки останню фразу, добре що додаткову інформацію привів.
1. Всі хто йде в Республіку бажають творити добрі справи. Як ти вважаєш, чому вони не роблять добрі справи поза Республікою?
2. Чи добро завжди є добром?
Вовчег1.Можливо,деякі з цих людей брешуть про добрі справи,робити їх вони не збираються,а дехто вважає що якщо він буде в клані то в нього буде якесь підгруньтя,підтримка з боку гравців клану.
2.Ні,не завжди.Якщо добро ,наприклад,зробле з жалості до істоти,це не добро(так казала Крея,здається)
Alphax Kenobi
6.9.2009, 17:45
Мне нужно изображение энергетической петли в действии. Можешь мне в этом помочь? =)
Вот энергетическая петля в действии
Що ж подобаються відповіді, я ЗА. Однак будь обережніший з клятвами.
Поздравляю! Ты
принят!
>>ТыЦ<<