-Guitarman
1.9.2009, 15:39
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Все почалося з давніх розповідей мого батька, в яких йшлося про героїчні битви та серце-розриваючі поразки між двома народами. два народи мали одну ціль і різні методи досягнення її. майже як і у всіх історіях, так і в цій був головний герой. Це була чесна, вірна, розумна і щира людина. Мій батько і мати не були настільки молодими як батьки інших дітей і я не міг зрозуміти чому так... Жив я в сім'ї селян. з батьком ми часто любили проводити двобої на палицях в яких зазвичай вигравав я, але бачив як батько боїться зробити зайвий рух, щоб не поранити мене. мати любила дивитись наші розваги і я бачив на ній найщирішу посмішку, яка зігрівала мені душу.
батько був сумним на моє 15 річчя цілий день. і мамина посмішка не була настільки милою як завжди. я запитав у чому річ і отримав відповідь, що ми повинні розлучитись на деякий час. на наступний день прийшов невідомий і сказав батькові що потрібно рушати. я запитав куди ти йдеш, і отримав відповідь що піти повинен я. мати дала зарання приготований рюкзак, стареньку гітару і сказала "бережи себе". я незнав ні з ким йду ні куди. прийшовши в ліс незнайомець став і почав розглядати дерева. на одному із дерев він знайшов непомітну позначку. він притулив руку до неї і передімною відкрився портал.зайшовши в нього я побачив велику і міцну браму. на ній писало Light side forse. це мені нагадало батькові розповіді в яких головний герой (якого звали як і мого батька Viktory) захищав треніровочні зали Light side forse. "невже це правда" проскочила думка в моїй голові. ми зайшли в середину. незнайомець сказав, що настав час розказати мені всю правду і почалася довга розмова в якій я зрозумів, що той герой на якого я ток хотів бути схожи є мій батько і розповів чому мої батьки старі, а не такі як у друзів в селищі. це було тому що він баявся що хтось може втратити когось через війну, або я батька, або він мене. я запитав, "але чому я тут, я лише звичайний хлопчина?!!!" і він відповів що я не просто хлопчина, а що у мені вирує сила.
наступного ранку розпочалися навчання. я повинен був навчитися контролювати свої емоції і відчути енергію. перше чого мене навчив вчитель (незнайомець)- це Jamp, Push, Pull, Speed i Seeing. пройшли довгі місяці перед тим як я навчився їх контролювати і вчитель сказав, що нейлегше ти осягнув, далі все буде складніше. я був здивований , що я стільки часу приклав на навчання і це лише початок... далі я мав вивчити Abcorb, Heal, Protect, Mind trick i Team heal. на ці навички я потратив 2 роки і ось я тут уже 3 роки. вчитель дав мені палицю і сказав " покажи чого ти навчився, бийс зімною!!!!". що мені було робити, слово вчителя для мене було приказом. ми билися і здавалось що кожної секунди приходив новий глядач. "скористайся Mind trick почув я від вчителя, але я знав що так просто не вийде, бо він мав ідеальний слух та зір, яким міг легко побачити мої сліди. довго не роздумуючи я ринув у повітря і приземлився позаду вчителя, він зразу почув і зреагував на мене. він замахнувся і спробував влучити в мене палицею, але я швидко зробив рух \amneo і ухилився від удару, після чого наніс свій черговий. це була підсічка... вчитель не встиг ухилитись і прийняв удар, після чого сів і сказав що моє навчання завершено. народ хіхотав, а я не знав чи мені радіти , чи плакати. я боявся що образив вчителя і принизив перед людьми. повертаючись я завітав до землі святих, земля ХОЛІ. тут я познайомився з Республіканцями , які стали моїми друзями і з якими я навчився краще володіти мечем(в даному випадку палицею )
я повертався додому... по дорозі я здалеку побачив 6тьох людей, які вимагали у якогось старенького гроші. знаючи що мене і діда побють, я всеодно побіг йому на допомогу. злочинці на моє здивування володіли теж силою, але не тією що я... нам з дідом добре перепало, після чого він мене запросив в до себе в дім. зпочатку він вилаявся на мене, за те що я поліз у бійку, але потім подякував що не пройшов мимо. він був здивований що ми ще досі живі. старий сказав, що це були Ситхи і що після них рідко кому вдається вижити. я переночував в нього і на наступний деньвирушив у дорогу.
прибувши додому батько і мати були здивовані побачити мене так швидко і запитали чи вивчив я ще Dark side??? що?, я перепитав і він відповів, що мені не причулося... я запитав "навіщо мені знати це???" "щоб знати добро , потрібно знати зло" через тиждень я вирушив у дорогу. прийшовши в зали мене зустрів один чоловік. який таксамо повільно, але впевнено навчив мене Grip, Drain, Lightning та Dark rage. темна сила приваблювала мене, але я пом'ятав слова батька, що дуже велика сила є великою слабкістю. ось через 2 роки я повернувся додому. батько приніс його улюблені світлові мечі(Alien design) розкрив їх і сказав " обери свій шлях, але подумай". один меч був синій, а другий червоний. звичайно я знав свій вибір давно, але ще раз все обдумав і обрав синій. батьки зраділи і обійняли мене. на очах батька я побачив сльози щастя.
тепер я тут в порогах Республікиблагаю про прийняття мене до себе.
Как ты считаешь, какой способ программирования лучше всего подходит для коммерческих программ - объектно-ориентированный или же ориентированный на правилах?
Чому ти подав заявку в Республіку?
Ти вистояв в бійці з Ситхами...Вивчив кілька фокусів. Володієш палкою і сабером)
Коли тебе приймуть, що буде далі?)
-Guitarman
2.9.2009, 14:31
Yanek Kos
мабуть на правах, але чесно кажучи я не дуже в цьому розуміюсь
Lotr
мій батько був
Республіканцем, він виховав мене як себе, і я хотів бути схожим на нього -
Республіканця.
у мене є звідти друзі... коли мене приймуть, перш за все я удосконалю свої уміння а тоді виконаю все що потрібно буде
Республіці(те, що буде під силу) а вижив мабуть тому, що їм була потрібна не моя смерть а просто гроші.
Ситхи грабують дідів на кілька кредитів. І залишають свідків..) І як з такою конспірацією вони приховували своє існування тисячу років...)
"а тоді виконаю все що потрібно буде Республіці"
Що може бути потрібним Республіці? В тебе є ідеї як ти можеш допомогти? ЧИ може якісь плани..конкретні.
-Guitarman
2.9.2009, 15:43
нажаль план існує стільки скільки ісує життя " виживає сильніший" на разі зможу допогти в рядах бойового строю...
впринципі які можуть бути плани
Імперіятак просто не відступить, так як і
Республіка (може атомну бомбу кинути яка розрізняє мирних жителів
(жарт))
Bumble-Bee
2.9.2009, 17:57
Приветствую тебя
Guitarman!
Опиши Республику пятью словами! И каким в твоем понимании должен быть настоящий Республиканец!?
-Guitarman
2.9.2009, 18:28
привіт Bumble-Bee
я напишу дещо більше і це зразу буде відповідь яким повиненбути бути Республіканець:)
1. Вірність
2. Честь
3. Упевненість (в тих випадках коли ти знаєш що ти можеш...)
4. Вічливість
5. Самопожертва
6. Терпиливість
7. Чесність
8. Розум
9. Спритність (не тільки фізична, а й спритність думки...)
10. Сердечність...
Guitarman, аж надто гарно. Ти змалював, швидше, не республіканця, а ангела

Ти пишеш, що можеш "допомогти в рядах бойового строю". Чи означає це, що ти командний гравець, чи, може, все-таки індивідуал?
-Guitarman
3.9.2009, 15:44

впринципі я люблю чесні дуелі на мечах, але командою лекше подолати велику кількість( очевидно

)
Bumble-Bee
3.9.2009, 15:56
Хорошо) А теперь попробуй соотнести 1 Республиканца к 1 пункту! Не обязательно к каждому! Попробуй...)
И еще вопрос: Как ты считаешь ты подходишь по этим пунктам?
-Guitarman
3.9.2009, 16:17
важко звичайно вибрати одне що підходить найбільше, але мені здається що це самопожертва...
з 1 по 7 точно я такий, 8 мабуть трохи не хватає

9 і 10 вистачає, хоча мені на це питання не зручно відповідати, бо про це повинен говорити хтось інший...
Bumble-Bee
3.9.2009, 17:00
Будем надеяться что это так!
Выполняй первую часть моего вопроса
+
Объясни смысл слов
Верность и
Вежливость!
-Guitarman
3.9.2009, 17:10
вірність- це протилежне до зради, це служити чомусь одномі і не переходити до іншого...
вічливість- це вміти відплатити добром, забути погрішності, (хоча якщо таке сталось, я краще буду на увазі не виказуючи цього занадто) усміхнутись навіть якщо розповідь чи анегдот для тебе не смішний...
перша частина завдання
Jedcat-5 він при виконувані квесту жертвував своїм здоров"ям.
Bumbel-bee-8 він завжди задає цікаві та розумні запитання( в заявці

) і дає хорші поради...
(Guitarman @ 3.9.2009, 16:44)

впринципі я люблю чесні дуелі на мечах, але командою лекше подолати велику кількість( очевидно

)
Не в кількості справа

Переважно в командах однакова кількість бійців. Але думку я вловив. І ще одне: за якої умови ти можеш відступити з поля бою?
-Guitarman
4.9.2009, 14:24
своєї смерті я не боюсь, але якщо вона загрожуватиме комусь, я змушений буду покинути поле бою і зробити все можливе щоб врятувти його( якщо вона не загрожувати моїм товаришам у битві)
Bumble-Bee
4.9.2009, 16:31
Хорошо, куда хочешь пойти после своего вступления? И почему?!
-Guitarman
4.9.2009, 16:36
хотілось би в джедаї, так як я казав, що люблю помахати мечем...
Bumble-Bee
4.9.2009, 16:42
Ну это по ролевому) А на серверах ты в любом случаи будешь
махать мечом! Так что не убедительно!
-Guitarman
4.9.2009, 17:36
ну, мій батько був джедаєм і я б хотів продовжити це далі, з покоління в покоління...
Расскажи мне о судьбе Дарта Вегаса, и скажи какую мораль можно извлечь из его трагедии.
(Guitarman @ 4.9.2009, 15:24)

своєї смерті я не боюсь, але якщо вона загрожуватиме комусь, я змушений буду покинути поле бою і зробити все можливе щоб врятувти його( якщо вона не загрожувати моїм товаришам у битві)
Даю тобі це питання, бо розумію, що в майбутньому ти обереш шлях воїна.
Guitarman, часто в бою доводиться робити важкий вибір, який потім каменем лягає на плечі. Ким би ти зміг в якості командира пожертвувати під час бою, якби обставини склалися так, що це врятувало б життя іншим?
Тільки не пиши "собою", щоб відповідь не звучала банально.
Bumble-Bee
4.9.2009, 22:32
Тогда, например, чем солдат отличается от джедая!?
Haydamaka
5.9.2009, 12:09
Наскільки я зрозумів з твоєї історії, твій батько теж був чутливим до Сили. Чому тоді він так недбайливо поставився до твого вибору? Типу "хоче, будь злим, хочеш, будь добрим.."

Такі дії з боку людини, що знає багато про Силу здаються дещо абсурдними...
Как ты можешь охарактеризовать свой стиль владения сабером?
-Guitarman
5.9.2009, 20:02
Leksa
мені дуже шкода, але я не знаю цієї історії і був би радий якби ти мені її коротенько розповів, я б написав свій висновок...
Ralf
над питанням справді потрібно задуматись, але відповідь у мене є. як би це жорстоко не звучало, але пожертвувати я б міг ким завгодно, навіть якщо це є рідні чи блискі мені люди, якби я знав точно, що зміх би врятувати більше життів. (розумію, що картав би себе після цього все життя. але можливо це б дало можливості до наступних подвигів...)
Gaydamaka
батько хотів, щоб я зробив свій вибір сам, щоб потім не жалів про це все своє життя. так це здається абсурдним але мабуть він зробив правильно. він все життя направляв мене на цей шлях...
Yanek Kos
я не скажу, що я досить сильно володію мечем, (покищо) але я продовжую свої тренування... якщо я б"юся із кимось з глефою, то мої удари часто наносятся зверху. ці люди часто захоплюються перевагою непідступності, тому часто починають набігати на суперника (мене) і намагаються його порубати доки він відступає. щож, я іноді намагаюсь перестрибнути сеперника і спробувати нанести удар з іншого боку, але резулютат іноді буває той самий... тоді я просто розвернусь і починаю ніби відступати і наносити удар одночасно, тоді я розвертаюсь і наношу удер в районі голови...
якщо це один меч, то я люблю наносити удари зверху і бокові.
коли це два мечі, то удари зверзу часто закінчуються плачівно. тут краще вичекати підходящий момент коли ти зможеш нанести удар у незахищену точку...
не б"ю одразу при початку дуелі, не використовую баги і не б"ю лежачого...
а впринципі чому б нам не подуелитись разом?...
Позиція твоя зрозуміла

Ну й останнє: чи маєш ти якісь критерії, за якими вимірюєш цінність людського життя?
-Guitarman
6.9.2009, 10:14
ну, як... кожне життя для мене безцінне
нехай буде 10 бальна шкала, тоді всі друзі і інші безневинні люди мають 10 балів, вороги - 9.5 ворог також має когось, хто ним дорожить, тому така висока оцінка. зрадник для мене- 9. зрадити це підло і безчесно
Першою фразою можна було б і завершити відповідь.

Це питання духовне, морально-етичне. Але й шкала непогана тим, що дає змогу зрозуміти твоє ставлення до людей.
Підтримую кандидатуру Guitarman'a.
-Guitarman
6.9.2009, 16:10
Bumble-Bee
вони відрізняються форсом... у джедая він є, а у солдата ні
Приветствую тебя любезный.
Почему всегда в биографии проходят такие слова:"Татуин" "Моих родителей убили" "Мой отец республиканец\он перешол на темную сторону силы и я хочу его вернуть"?
Слидил за тобой и зделал вывод как кандидат ты хорош, но вот я хочу тебе задать квестик: найди телефон человека по имени Victoria Найди 3 - х Имперцев которые напишут в чат:"Я тебя уважаю, а так же нашего противника в лице Республики". Так вот можеш менять фразировку но смысл должен остаться.
Hellrazor
8.9.2009, 12:52
Приветствую тебя, расскажи мне о Катарн коммандос)
Bumble-Bee
8.9.2009, 16:32
Гениально!
Можно ли сказать что солдаты хуже а джедаи лучше и наоборот!?
-Guitarman
10.9.2009, 15:57
вибачте що забрав ваш час, але немає зовсім часу на заявку

прохання закрити її
прошу вибачення, що пишу не в тему, але я ніде не можу залишати свої відповіді крім заявки...(Р\О немає )
прошу допомогиЗакрыл © Nikooz