-CloneWoolf
31.8.2009, 17:59
Мене звуть Клон WS-1156DW я клон командос. Моя історія починається на планеті Каміно- дім усіх клонів я з дитинства навчався бути войном і виконувати будьякі накази від джедаїв та сенату я був з самої першої партії наступні партії повинні були виконувати ще й накази Канслера. Моя перша місія як була на планеті Геонозис. Я та мої люди (Ведмедь,Маузер,Корі та я Вовк)вбили генерала сепаратистів та підірвали цех по виробніцтву дроїдів. Нас кидали з планети на планету:Набу,Райлот,Татуін,Міджето,Кашік... І ось 19ДБЯ нас відправили виконувати наказ 66. Наше завдання: вимкнути захисні турелі та системи комунікації. Чесно кажучи в нас не було жодного бажання виконувати наказ 66. Ми вимкнули турелі, а потім пішли до джедаїв і все їм розповіли і тут почався штурм нам наказали стріляти в 501шовців і ми стріляли. Ведмедя вбили, а Маузера поранели. Коли джедаїв перебили ми заховалися й чекали.І тут прибули Йода та Кенобі нас трьох відправили на Набу на наступний день мертву Падме амідалу поховали. Розпочалося повстання і ми не могли бути осторонь...