Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Neros
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Neros
Я ознайомився з Кодексом джедаїв та зобов'язуюся неухильного його дотримуватися

Не дивлячість на мою расу-людина, родився на планеті Kashyyyk.Моя
сімя осилилися тут після революції в 5 ПБЯ.Моїй сімї допомагав освоїтися один вукі, який був обовязаний моєму батькові "Борг Життя".Мій батько був членом "Разбойної эскадрилі", яка допомагала в організуванні революції.Пізніше освоював землеробську працю.Поки батько працював, мама займалася моєю освітою.Після роботи батько навчав мене володіти зброєю для захисту.Вільний час я проводив з молодими вукі.Після повноліття, батько мене благословив на службу Республіці.Сказавши що кожен має відати борг батьківщині.

І мріяв я служити в армії та захищати Батьківщину як від зовнішніх так і внутрішніх ворогів, як від військових так і від політичних катастрроф.
Отримавши громадянство Республіки і ставши на чергу до призвання в армію, я вирішив викоористати отриманий час з вигодою. Встиг побувати на багатьох планетах та ще більше впевненився в необхідності захисту Республіки.
Встиг також побувати в бібліотеці та ознайомитися з історіїєю та політичним становищем. І все йшло добре,йшов до цілі, був впевнений що зможу захистити рідну і так полюбившисю мені Республіку. Але цю ілюзію було в одну мить розвіяно перед моїм носом. Вирішив я зустрітися з другом-джедаєм Khan Jsi.
*Якого я вже давно признав своїм наставником і тіки не давно попросив навчати*
При цій зустрічі я і зустрів сітхів які розвійлимої солодкі ілюзії.
Тобі здолавши наставника, дав зрозуміти мені шо тільки через глибокі тренування в Ордені, я зможу захисти мені дорогих людей. Дальше не стало краще, дальше сталася подія яка тільки закріпила цю ідею в моїй голові. Зустрів я Omega і Exar Kun, які буквально забили в мені думки про інший вихід.

Ось тепер я стою перед вам і прошу прийняти мене до Ордену
Kol-yan
i
Сповіщення:
Для подачі заявки кандидат має бути гравцем Республіки не менше двох місяців.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.