Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Rex
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Rex
"Я ознайомився з Кодексом джедаїв та зобов'язуюся неухильного його дотримуватися".

Моя історія починається з Татуїну, Анкохерд .
Жив я з матір*ю, без батька,
мати казала що його в мене нема, але в мене була своя думка про це.
Та от одного дня, коли мені вже було десь 13 років- мати моя зникла, коли йшла до вологозбирача. В пошуках, я натрапив на логово Крайт-Дракона,
в якому знаходилася кристалічна печера. Взявши пару кристаллів, повернувся у місто. Після того як я влаштувався на роботу, до мене дійшла звістка- мій батько є, живий й здоровий, і зараз перебуває в Мос Ейслі.
Я зустрівся з ним. Після довгої розмови, я поросив взяти його з собою. На пригороді, у будинку знаходилася, таємна академія, де батько був вчителем. Там було вже двоє учнів. Завдяки моєму батьку ми здобули необхідні знання, для подальшого життя.
Але одного дня коли я йшов з одним із учнів, ми зайшли до продавця зброї, де була лавка для робіт. Я згадав, що в мене є кристалли, а також що в мене є усі деталі від так званого "світлового меча", діставши схему, зібрав усе в одне ціле.
Меч світився ззовні помаранчевим. Після ми пішли до академії, мій супутник пішов до кантини, а я йшов далі.
Прийшовши та побачивши що в будику все поламано, перебито, також батька було вбито. Попрямувавши до підвалу будинку(академії) , зустрівся з ситхом разом з іншим учнем. В запалі битви, я почав відувати, щось накшталт Сили. Після
того як ми (усі хто вижили) втікли звідти, полетіли на Корускант.
Після мого вступу в Республіку, я займався всамодосконаленям, тренувався, пізнавав Силу в медитуваннях, я вирішив здійснити свою давню мрію, стати таким же Джедаем як і ви,
і ось тепер я перед вами.
Причина- бажаю внести свій вклад в Республіку, своєю допомогою якою вона б небула.

p.s. повна історія знизу

Haydamaka
i
Сповіщення:
В тексті заявки обов'язково вказуйте причину вступу до Ордену

То яка причина?
Black Hawk
(Rex @ 30.8.2009, 17:37) *

Причина- бажаю внести свій вклад в Республіку, своєю допомогою якою вона б небула.

Как ты считаешь, в чём заключаются задачи Ордена Джедаев. Какие пути для их решения Орден может принимать?

з.ы. лучше всего своими словами)
Rex
Black Hawk
Задачі Ордену Джедаїв заключаються в оцінці сітуаціїї в галактиці, виришення, або ж втручання в них при крайніх випадках; Вирішування внутрішніх задач, питань, проблем, глубоке пізнання- вивчення можливостей Сили; вирішення зовнішніх питань стосовно Ордену.
Для оцінки ситуації в галактиці, (як мені відомо) відсилали Джедаїв в системи що пов"язані з цією задачею, для збору інформації, та прийняттям рішенням Ордену втручання, чи ні, при розумінні усієї справи.
Втручання в ситуацію, є дипломатичні переговори, між сторонами, та знаходження компромісу,(якщо це конфлікт наприклад), також Джедаї можуть прийняти радикальніші міри.
Вирішування внутрішніх задач, проблем - це наприклад- щодо виключення з Ордену\прийняття в Орден, призначенням нового учня Магістру.
Black Hawk
Джедай не является существом морали. Согласен ли ты с этим изречением? Что оно для тебя означает?
Rex
Black Hawk

Я не згоден, бо само слово "мораль" тримає під собою, світобачення, розуміння де зло а де добро, шлях людини та оцінка, наслідків, життєвих оріентацій.
Якщо Джедай не буде розуміти де зло а де добро, він не зможе обрати правильний шлях.
Я вважаю мараль є усьому, в кожній особистості, бо в кожного свої погляди на справедливість\несправедливість, норму\ненормальнісь, милосердя\жестокість.
Haydamaka
Маю запитання щодо твоєї відповіді про задачі Ордену.
Написав ти багато, але конкретики там імхо мало. Якщо виходити із твоїх слів, Орден займається майже лише тільки тим, що грається в діяльність) Бо, наприклад, "втручання в ситуацію" - це не задача, це метод. А абстрактні "зовнішні питання" не говорять абсолютно ні про що. Отже хотілося б почути все ж таки задачі Ордену _a1.gif

Rex
Gaydamaka
Я це не мав на увазі, я мав на увазі, що Орден перш ніж приймати- важливе рішення, збире якнайбільше інформації, бо "необдумані вчинки тягнуть за собою необдумані наслідки".
----
Я так знаю, що головною задачею Ордену - тримати баланс Сили у всесвіті.
Haydamaka
Тоді закономірне питання, для чого?
Rex
Gaydamaka
бо без балансу, почеться хаос.
Haydamaka
Чому? І взагалі, що страшного у хаосі?
Black Hawk
2 Rex
Эта фраза часто трактуется совсем не так, что подразумевает под собой.

Джедай не является существом морали.
Джедай не насаждает другим моральные принципы, мы можем восстаналивать их или создавать, но не в праве судить.

Но вступающий в ряды Ордена - ученик. И он лишь осмысливает азы джедайского учения. И тут не бывает неправильных ответов. Ведь суть далеко не в этом.

А что понимаешь под словом баланс?
centrix
Приветствую тебя Rex. У меня есть несколько вопросов для тебя.

Причина конечно благородна, и помыслы твои чисты. Но разве для того, чтобы помочь Республики нужно становиться джедаем?

И еще.
Если ты успел заметить, то Орден изменился. Какое твое отношения к нововведениям?
Ты знаешь что есть несколько путей развития. Допустим, что ты стал Джедаем, твой выбор, и почему именно так.
Ralf
Чому такими важливими є для джедая самоконтроль та емоційна витримка?
Rex
centrix
Я вибрав цей шлях та заодно придбати внутрішній спокій, і бойову консентрацію, обрести гармонію.
Щодо змін в Ордені, я дещо незнайомий, бо повернувся сюди я недавно.

Black Hawk
Баланс- це рівновага.

Gaydamaka
Бо коли наприклад- зла стане більше, його неможливо буде зупинити, і почнется хаос, у всьому буде правити зло.
Тому необхідно тримати баланс.
Ralf
Самоконтроль та витримка є однією з найважніших частин підготовки та внутрішній сущності джедая. Як відомо, Темна сторона Сили із легкістю входить у тебе у бою і може зламати тебе вже у спокійну годину. Витримка - це вже втриманість джедая від соблазнів темної сторони Сили...

Haydamaka
Якщо баланс - це рівновага, то випливає, що необхідно, щоб зла було стільки ж скільки і добра _a1.gif Тобто для підтримання балансу необхідно вдень робити одну добру справу і одну погану?) Я правильно тебе зрозумів? Якщо ні, то поясни
centrix
Ты ознакомился с Кодексом Джедаев 30 августа, так как заявка была подана в этот день. Изменения в Ордене с 1 сентября, ознакомся заново, и ответь на вопросы поставленые мною ранее.
Rex
centrix
(1)
Ну значить моє перше перше враження, про зміни з 1 вересня- цікаво; дуже; є також те, що заставило засумніватись.
кратко:
Це з Кодексу
"Вступ до Ордену.

До Ордену Джедаїв має право вступити будь-який гравець клану Республіки, який виконав наступні умови :
- Форумна Активність - > 7;
- Ігрова Активність - > 5 ;"

виходить тільки активні учасники Республіки, можуть подавати заявку на вступ.
Це виходить состав Джедайського Ордену, буде в більшої частині активний.

Звання

В клані є 3 звання :
1. Padawan
2. Jedi Knight
3. Jedi Master

Здивувало, виходить, не 4 а 3. тепер виходить, що ті хто здобули звання padawan стали рівними що у тіх в кого було звання Youngling?

Вступаючи до Ордену ви отримуєте звання Padawan
Кожний Padawan повинен обрати свій власний шлях. Цей вибір робиться один раз и назавжди.

Існує три шляхи :
1. Шлях Джедая - Охоронця
2. Шлях Джедая - Консула
3. Шлях Джедая - Вартового

Гарне нововведеня.
тепер є варіанти (вибір) ким бути. Це добре нововедення, бо раніш був тільки один шлях.

також сиволіка, нововведення- підходить, так як тепер більший вибір кольорів меча, з підвищенням звання. (раніш було 2 як я пам"ятаю).

(2)
Я б вибрав шлях Джедая - Охоронця, бо я поглиблюсь на вивчення майстерності володінням мечем, бойовій концентрації.

Gaydamaka
_a1.gif
ні, я мав на увазі, не(робити зла і добра в один день _a1.gif ) а контроль самого себе, бо зло не тільки може бути від інших, а ще в нас самих, самоконтроль.
А ззовні зло є ті хто обрав шлях пітьми, і вониж є загрозою для нас, також те що сакав вище.
"Гармонія долає хаос"
Ralf
Добре _a1.gif Відтвори, будь ласка, втрачений текст: "Страх відкриває доступ до темної сторони Сили. Страх породжує гнів. Гнів породжує ..."
Rex
Ralf
"Страх відкриває доступ до темної сторони Сили. Страх породжує гнів. Гнів породжує ... Ненависть"
Ralf
Добре _a1.gif Тільки давай заверш текст повністю до кінця, щоб він звучав у повному обсязі.
Haydamaka
Ситхи поцупили прапор гарнізону Корусканту ranting.gif Це велика ганьба, і необхідно негайно повернути його назад!
За нашими даними прапор було вкрадено трьома ситхами. Твоя задача знешкодити їх та повернути прапор на базу. А потім звітувати про проведений бій
Rex
Ralf
blush.gif
Страх відкриває доступ до темної сторони Сили. Страх породжує гнів. Гнів породжує ненависть. Ненависть - запорука страждань. Усе це - шлях темної сторони Сили. Шлях, що завжди веде лише до знищення. Такою є темна сторона, і її завжди потрібно остерігатися, оскільки вона може заплутати Джедая, ввести в оману, і в результаті - знищити.
Ralf
Добре _a1.gif
Назви, будь ласка, ім'я джедая - автора цих висловів і спробуй дати своє трактування останнього вислову.
1. "Майбутнє завжди в русі".
2. "Не війни роблять воїна великим".
3. "Страх втрат - найкоротший шлях до Тьми".
4. "Відрізнити хороше від поганого можна, лише перебуваючи в згоді із самим собою".
Rex
Ralf

(1)
Ці слова Магістра Йоди yoda.gif

(2)
"Відрізнити хороше від поганого можна, лише перебуваючи в згоді із самим собою".
я б сказав що, у повіній гармонії, беземоціональності, та концентрації, можна зрозуміти ситуацію. Я б додав до цього кодекс-
Спокій долає емоції
Знання долає неуцтво
Ясність долає пристрасті

Black Hawk
за
Ralf
Відповіді достойні. ЗА.
centrix
Соглашусь с Магистрами. ЗА.
Haydamaka
а я почекаю виконання хоча б частини мого пекельного квесту biggrin.gif
Rex
Gaydamaka

Я прибув на місце призначення, вийшов на центральну вулицю- ситхів там не було, нікого там не було! я просто взяв флаг зі столу, повернув і поставив його на базу,
дивно - таку річ отак от залишили.

closedeyes.gif

Haydamaka
laugh.gif
Доброе) Розумію, що із активністю ситхів на ктф поганенько зараз)
За

Будь готовим до важкого шляху джедая. Неси світло в думках і вчинках. Завжди прислухайся голосу свого сумління. Власне, тебе прийнято) Вітаю)
Нехай Сила буде з тобою
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.