Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Gwoolf
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Gwoolf
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я клон номер GW-213 народився як і усі клони на планеті Каміно. Я був звичайним солдатом і на протязі войнів клонів отримував нові звання 19ДБЯ я отримав звання капітан. Мене призначили керівником клонів Джедайського легіону. Я та мої люди не виконали наказ і я вбивав своїх братів зрадників з 501 легіону. Під час бою мене сильно поранело 501овці не добили мене. я ввів собі знеболювальне та став чекати спасінняю На наступний день з'явились Магістри Йода та Кенобі вони відправили мене на Тантив 4 згодом ми відправились на Поліс Маса там мене залатали, але вони не врятували Падме Амідалу я чув що її задушив Дарт Вейдер. І ось я опинився на Набу там були ще клони які не виконали наказ 66 з нами зустрілась Мон Матма та королева і запропонувала стати першим спецпідрозділом Повстанців ми погодились. Наша воля Незламна і Віра непереможна адже ми всі БРАТИ. СЛАВА РЕСПУБЛІКІ!!!!
Leksa
Мене призначили керівником клонів Джедайського легіону

а чому ж джедай сам не окмандував ним ?
-Gwoolf
(Leksa @ 28.8.2009, 17:59) *

а чому ж джедай сам не окмандував ним ?

Джедаї ним командували а я був клоном я кий командуе
Kaine
Привет,"супер-клон"!Вижу ты хорошо знаеш историю трилогии Star Wars,но ты забыл,что говорилось в 2 эпизоде о клонах?Их обучали безприкословно слушаться своих командиров.По приказу 66(по воле императора-ликвидировать всех джедаев)ты и твои "непослушные" братья должны были выполнить приказ,но если вы не выполнили...Ты получается "брак" какойто или как?Объясни!
Haydamaka
(Gwoolf @ 28.8.2009, 16:57) *
адже ми всі БРАТИ.

брати. І що? Чим для тебе є братерство? Чому це поняття для тебе таке святе?
Haydamaka
у зв"язку із р.о закрито
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.