Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Mandarin
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Mandarin
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я народився на планеті ТАТУІН у пустелі з мамою та татом, також у нас був собака. Тато підмітав на заводі дроїдів мама була домохозяйкою
Одного разу на космольоті прилетів темний джедай і вбива мого тата і маму.Я сховався під диван і він непомітив мене.Коли він улетів я побіг до тата і він дав мені меч справжнього ДЖЕДАЯ
І я тренувався в сираі на дроідах.Та добився майстерства.Одного разу до мене у городі прийшов ЛЮК і покликав мене на дуель. І я з ним бився і майже переміг.
Він сказав мені що я буду джедаем і дав гроші на білет у храм джедаів!
Але подорозі на космоліт я зустрів темного джедая, і я бився з ним на мечах і од ин раз він кинув мені пісок в очі і це осліпило мене!
я полягався на силу і відрубав його руку. і забрав його меч. Тенпер у мене два меча! і я набагато сильніший.
і я полетів у Храм джедаів.
Я хочу стати джедаем шоб вбити всіх Темних джедаів.
Khan Jsi
Какая трогательная история ak.gif

Вот тебе маленькое задание: найди на серверах девушку парня, который играет под ником MancienNe и передай ему (если он тебе понравится) воздушный поцелуй ( /amkiss ) (фу... ну можно просто надпись Hello?!oO). Скрин сюда ad.gif
-Sound
История лол конечно))) Твой мертвый папа, который был убит могучим темным джедаем дал тебе меч laugh.gif Ты идеш в Республику просто, чтобы убить всех ситхов? Ради мести?
Nikooz
А как это ситхи не почувствовали твоего присутствия ПОД ДИВАНОМ ? о_о
Leksa
дав мені меч справжнього ДЖЕДАЯ

а вони буають не справжні ?
Тенпер у мене два меча! і я набагато сильніший.

неужели сила в мече ? разве не в том как его использовать ?
Я хочу стати джедаем шоб вбити всіх Темних джедаів.

убей игроков Omega, Safrin , Casper используя дуалы (как ты говоришь, два меча)
-Jacen Solo
лолки
это развод)

!
Попередження:
В темі заявок стороннім гравцям відписуватись заборонено. Твій перший пост я видалив, вважаючи, що ти випадково відписався. Бачу, помилявся. 10 днів р.о за порушення правил роздлу
Khan Jsi
Если кандидат передумал в своем решении вступать к нам пусть сам отпишется. Все еще жду выполнения своего квеста.

P.S. нет никуда он не уйдет, возьмем и примем, придется ему сидеть в республике до конца своих дней biggrin.gif
Bumble-Bee
Мдемс! Такую историю увидеть не каждый день! megalol.gif
Под каким ником играл раньше и почему решил идти в Республику!?
Yanek
Я народився на планеті ТАТУІН у пустелі з мамою та татом

ага, а бабушка с дедушкой не родились с тобой вместе?)
Кароче говоря, надоели такие банальные и бредовые заявки. Что бы БХ не говорил по поводу, что нужно принимать в реп всех, но тут реально не такой случай. Негативно отношусь к тому, чтобы кандидат находился в Республике.
Nikooz
Мммм... закрыто за неактивность.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.