Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Lotr
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Lotr
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

-Ні! Танків немає в топ двадцятці. Думай. Контратакуй. Налаштуй свої думки на контратаку. В такому разі вижити набагато легше. Ти і не думаєш як уникнути удару, підсвідомо ти вже це вирішив. Як тільки опонент замахнувся, ти не думаєш як зберегти своє життя, ти вже бачиш як забрати його.
- Давай ще раз.
4 клинки енергії заполонили всю кімнату своїм гулом. Битва почалась в момент як зброя була увімкнена. З того моменту, як зелене сяйво сабера намагалось пересилити світло опонента через всю кімнату.

- Ще з години дві тому, я кинувся б на опонента, тільки почувши слово "дуель", хоча навіть незважаючи на це, отримав би на горіхи. Але зараз опіки нагадували про себе, і не давали робити дурниць.
Обоє очікували першого ходу.
Тишу перервав скрип дверей. Хтось ввійшов чи то потренуватись, чи може подивитись за навчальним процесом.
- "Поки ось такі думки змушують мене відволікатися, я навіть надіятись не можу на перемогу" - промайнуло в голові.
Але Бальт відволікся теж, і здавалось відвернув погляд.
В мозку вже почав зароджуватись план.
- прижок і імітація атаки з повітря...кат в бік і потім... - Але не дивлячись
на те, що такі роздуми займали долі секунди, було занадто ПІЗНО!
Це було ясно коли лише дивом я підняв сабер, щоб відбити атаку Бальтазара.
Далі лишалось лише задкувати. Полетіли удари, пурпурне сяйво здавалось ніби заполонило весь простір навколо мене.
Кожен новий удар йшов з іншого кута, адже стаф, та ще й в руках майстра був зброєю, для широких атак.
Зараз мене рятувало тільки те - що він мав такі ж властивості і в захисті.
Знов серія ударів від Бальтазара. Сила і логіка ясно давали зрозуміти що наступні два удари я зблочу, а далі...
Довелось відступити... Високий прижок назад мав би дати кілька секунд щоб перебудуватися, і обдумати новий план, але навіть в повітрі Бальт не відставав. Час призупинив свій біг лише на секунду, щоб був час зрозуміти що буде далі,
але не залишав шансів на те, - щоб цього уникнути. Бальтазар викинув ногу вперед, і вже не контролюючи своє тіло я пролетів набагато далі, ніж надіявся на початку.
Тіло врізалось в підлогу з такою силою, що на мить здавалось, що я впав з Корускантського хмарочосу. Але прогнавши такі думки я зробив різкий рух вбік, щоб уникнути зустрічі з клинком вчителя.
Вибору просто не залишалось, довелось знов задкувати. Я розумів що я знесилений, хоч і не відчував втому, я знав що побитий, хоча ще і не програв. Лише адреналін в крові тримав мене на ногах, і лише воля не дозволяла випустити сабер під титанічними ударами. В думках промайнула думка:
- Наскільки ж потужним сила може зробити Бальта, коли він перестане гратись?
Усвідомивши відповідь, я зібрався з силами, забув про планування, відкинув всі думки, і просто почав відходити, намагаючий як можна далі відтянути болючу мить, а там гляди і випадок допоможе.
Зблочивши ще два удари, зробив рух назад, який спочатку робив щоб уникнути сабера вчителя, але побачивши що Бальт вже зробив крок в напрямку до мене, різко зробив кат вперед, і піймавши вчителя на проти ході, нарешті отримав кілька секунд на такий довгоочікуваний відпочинок.
- Не тікай від мене! Я не буду за тобою бігати.
- Фух, навіть коротенький діалог дасть мені ще трохи часу щоб перевести дух. - промайнула перша радісна думка за весь бій.
- Всього лише намагаюсь вижити Бальт…
- Не атакуючи опонента, на даний момент мене, ти його не вб’єш. - запанувала тиша. -А значить і не виживеш. Перемогти може лише один. Інший помирає… По-іншому ніяк.
- Добре… - На той момент ці слова звучали досить правдиво, напевно тому, що Бальт сам вірив в свої слова.

Наш час

-Ясно…Але задумка провалилась? – Новини як я і підозрював були поганючими. І справдилось те, що я ще чотири тому місяці обговорював з уМКОю..
-Так, академії не вийшло. Я всупив щоб довести цю справу до кінця, але воно мені одному й треба. Ну а потім прийшов Еміль, і ми почали нове життя в Анфорі…

-Що далі робитимеш?
-Не знаю. – Відповів я, хоча й збрехав.
-В АНФ не підеш до своїх?
-Що я там забув? Звісно є гарні знайомі, гарні принципи клану, але…Але я рідко змінюю клани… точніше взагалі не міняю, якщо є вибір, тому й виберу той, чий світогляд є найближчим…

-А ось і воно, серце республіки. – Хоч я і раніше бував на Корусканті, але вперше виникло відчуття що саме це місце може стати новою домівкою.
Всюди ходили заклопотані перехожі, які вже звикли до краси цього міста, й не звертали на неї уваги, але в мене був час і бажання помилуватись цим краєвидом…

(с) Це лише мала частина історії. Мій початок на ЮАЗі, і теперішній час. В майбутньому кину цілу історію в бібліотеку, якщо вступлю.)

i
Сповіщення:
Голосування членів приймальної комісії:
Alphax Kenobi - 3а
Bumble-Bee -
Нaydamaka - За
Gothmog - За
Leksa -
Nikooz - 3а
Vovcheg - 3а
Gothmog
Уо!:) Даже не знаю, чего тебя такого спросить... Шо у тя за гитара? Расскажи мне, что такое СИЛА в твоём понимании? ninja.gif
Yanek
Почему и для чего ты идешь в Республику?)
Nikooz
Who are the jedi ? What are they doing ?_a1.gif
Haydamaka
Ну нарешті _a1.gif
ЛОТРа я запрошував ще мабуть понад рік тому) Але тоді він сказав, що незважаючи на те що Республіка йому імпонує, кидати свій клан не стане. З того часу він був вірним одному клану. Це викликає тільки повагу.
Ще він хороший боєць, з ним приємно поговорити, потенційний джедай)
Згідно із правилами розділу маю щось запитати _a1.gif )
Тому суто формальне запитання:
хто крутіший, Брюс Лі чи Рембо?
Як гадаєш, чи правильно зробила Рада джедаїв, що недовіряла Енакіну, тим самим давши йому привід сумніватись?
Khan Jsi
Я поддерживаю этого кандидата. Опытный воин, проверенный временем человек.

Никоз что за закос под иностранца? laugh.gif
Lotr
Gothmog
В моєму розумінні сила, це енергія, яка повязує все живе в галактиці. Абсолютно все. Деякі думають що Сила це майже якесь божество яке може мислити... Інші просто вважають її інструментом. Я схиляюсь до першого варіанту, але доля правди є і в другому. В моєму розуміні сила не має сторін, Їх маємо ми, і чим сильніші наші переконання і наша віра, тим сильнішими робить нас Сила.
Нажаль, багато хто вважає що можливості сили закінчуються на вміні битись і тд. І що ще гірше, її для цього і застосовують.

Yanek Kos
Хм... Республіка це уособлення ідеалів добра. Подобається світогляд та принципи. Тут панує демократія. Є друзі. Гарний колектив. Адекватні гравці.
Гарна рольова гра) Це все справді так, але простіше буде сказати що я поділяю точку зору Мейса Вінду. Це цивілізація, і без Республіки війни давно б знищили багато народів. Республіка оберігала галактику тисячі років. Хтось може заперечити, адже і за часів республіки війни були. Може й так, але це моя точка зору.
Ну і в майбутньому хочу вступити в орден.)

Гайдамака
Є багато точок зору, але я думаю що винен лише Енакін. Він мав голову на плечах, мав друзів, мав у кого спитати поради. І не рада винна що їх відповіді йому не підходили(коли не прийняли його до ради чи порада Йоди щодо Падме і смерті...).
Але рада бачила що з Енакіном щось не так. В ньому завжди кипіла боротьба. Проблема в тому що силу його сумнівів не дооцінили, а багато хто і не бачив. Інший джедай навіть і не подумав що рада йому не довіряє.
Рада ставилась до нього як до звичайного джедая. А він ним не був. Він мислив як проста, добра людина, яка керується почуттями.
Висновок: Якщо Рада і винна, то тільки в тому що багато років тому його прийняли. До нього потрібно було ставитись як до звичайного джедая, не виділяючи. Це справедливо. Так і робили, але як виявилось цього було недостатньо.

Nikooz
По-перше скажу ким Джедаї не є. Вони не воїнами.
Джедаї - це захисники. Джедаї служать Силі, Республіці, і людям.
Вони проводять своє життя пізнаючи силу і захищаючи добро.
Хоча в останій час доля змусила джедаїв воювати, вони все одно не зраджують своїм принципам.
Саме слово Джедай змушує поганців тремтіти)))
Yanek
Я поддерживаю кандидата и желаю, чтобы он вступил в Республику)
Это тот человек, который не изменяет своим идеалам)
Haydamaka
Власне, я ЗА. Чому, пояснив вище _a1.gif

п.с. а я вважаю, що крутіший Брюс Лі tongue.gif
Nikooz
Good _a1.gif
Do you want to be a jedi ?)
Lotr
Yeap _a1.gif
Nikooz
Why ?_a1.gif What you going to do, when you'll be a jedi ?_a1.gif
Chensky
Ігноруй Нікоза _a1.gif

а я паддєрживаю !!! Ця людина поставила мені мій перший плЮс _a1.gif Цього вже досить, але до того ж він ніколи не тупив, не прикидався ідіотом, а головне - був нормальною людиною! ТАкі люди завжди треба _a1.gif До того ж він тримав сонце у руках 0_о !!
Lotr
Буду пізнавати шляхи Великої Сили в компанії джедаїв. )) І взагалі джедаї завжди викликали в мене повагу. Маючи таку владу - вони служать. Маючи такі можливості - вони нічого не мають(матеріального). Це справді викликає повагу.
І до того ж це гарний стимул стати краще.
Також хочеться брати активну участь у розвитку Республіки. ) Адже без розвитку навіщо існувати)
Nikooz
What do you know about Sith and Empire ? _a1.gif
Gothmog
Голосую ЗА. Хороший боец и действительно идейный человек:)

P.S. Чак Норрис круче всех ninja.gif
Alphax Kenobi
Знаю кандидата уже давно. В его Светлом Начале не сомневаюсь. Не прошла мимо моего внимания и организация L(ight)TS. Конечно, всё же следовало задать несколько вопросов - иначе может создастся несколько ложное впечатление о приёме в Республику и прочее, но...
Я доверяю ЛОТРу и склонен считать его заявку совершенно искренней, а значит его слова о мировоззрении - правдивы.

Я ЗА
и да пребудет с тобою Сила. Всегда.

ЗЫ: ждём полной версии истории =)
Lotr
Одним словом Ситхи І Імперія являють собою пряму протилежність Джедаїв і Республіки.
В різні епохи існували багато Імперій. Наприклад Імперія, створена расою Ракат, чи Нова Галактична Імперія. Але всі вони були створенні проливши багато крові.
Треба визнати що така форма правління має свої плюси... Наприклад Палпатін, ставши Імператором швидко покінчив з корупцією і тп, але ціна, яку було за це заплачено була занадто велика.
Ситхи... Це раса з Коррібану. Колись її взяли під контроль темні (павші) джедаї.
Назва так сказати прижилась, і ці самі темні джедаї, адепти темної сторони, стали так називатись. Взагалі незрозуміло яка першочергова ціль у ситхів. Завоювати галактику, чи знищити джедаїв які боряться проти цього. Ненавість до джедаїв їх просто засліплює.
Nikooz
Ситхи... Це раса

Are you sure ?
But allright, you pass the exam _a1.gif

Now, please, go to the Holy System and take a duel with 2 jedi, rank - Padawan. And they must wright a result _a1.gif
Квест отменяю, т.к. подуэлился сам) Было довольно приятно играть с тобой, никаких притензий нету) И я обеими руками зa. _a1.gif
Good luck and let the Force be with you ))
Leksa
Какое твое отношение к бессмертию ?
Lotr
Чи хотів би я бути безсмертним, чи як я ставлюсь до цього взагалі? Типу цілі народи живуть вічно?)
Ну щодо себе не знаю. Мені життя не набридло, але я не знаю як весело буде жити коли буде важко пересуватись, та навіть їсти.) З іншого боку бачити еволюцію і розвиток цілого світу на власні очі, це... дуже вражає. Як казав Лукас, "уявіть світ через тисячу років, це ж надзвичайно!)"
Ну але бачити смерть близьких не хотілося б. Хоча навіть до такої страшної речі як смерть можна звикнути. Але люди ж не джедаї, і привязаність завжди буде, як і біль від втрати.
Ну звісно є ще треття сторона - релігія, але думаю на цю тему можна філософствувати дуже довго.
Leksa
Не проблема, давай будем дискутировать дальше.
1. И что же для тебя философия в религии ?
2. После вступления пойдешь в армию или орден ?
Bumble-Bee
Приветствую Lotr!
Мне интересен один вопрос: Когда в V эпизоде Дарт Вейдер отсек Люку Скайвокеру руку и рука вместе с синим мечом была потеряна, почему в VI эпизоде меч уже был восстановлен и имел зеленый кристалл!? blink.gif Откуда!? ad.gif
-Chewbatya
Можна філософствувати дуже довго, але не буду...)
Убедила меня твоя репа. Не количество плюсов, а содержание...
handshake.gif yes.gif
Lotr
Bumble-Bee
У Люка Скайвокера був час створити новий меч.
По-перше про це говорив і сам Дарт Вейдер побачивши новий клинок Люка.
Після подій 5 Епізоду, Люк повернувся на Татуїн, в дім Бена Кенобі. В тій скринці, з якої в 4 Епізоді Кенобі вперше показав Люку меч, знайшов інструкцію з виготовлення сабера, а також компоненти.
Щодо кольору меча, то тут Люк не мав вибору. Він взагалі думав що створить синій меч, і здивувався, коли вперше активувавши його, вийшов зеленик клинок.
Є інформація і про той сабер, яким він користувався в 5 Епізоді.
Мастер Джедай, а точніше павший джедай К'баот клонував Скайвокера з його відсіченої руки, і віддав клону його меч. Той самий, яким бився Люк в 4 і 5 Епізодах. Але ще раніше, цю відсічену кість разом з мечем отримав Імператор, як трофей від Вейдера.

Leksa
Продовжувати дискусію про релігію? По-моєму, це не найкраща ідея, скільки людей, стільки і думок щодо цього, адже кожен вірить в своє.
Говорячи про релігію, я мав на увазі її ставлення до безсмерття. А не хотів продовжувати, бо це справді дуже довго. Кожа людина в щось вірить, в щось своє. Є купа різних вірувань, в кожного народа своя релігія, і своє бачення. Хтось вірить в життя після смерті, хтось ні, хтось вірить що потрапить в рай, а хтось, що потрапить на Альфа-центавра)
Тут не можна навести факти чи докази, а лише фантазувати. Але якщо ти просто хочеш побачити хід моїх думок, то прошу.
Я не маю уявлення про життя після смерті і тд. З одного боку ми з дитинства стикаємось з релігією. Батьки вчать нас цьому. Наприклад коли ми втрачаємо когось, то просто надіємось що це ще не кінець. Більше того ми в це віримо... Ну я можу судити тут лише по собі. Всюди по телебаченню чи в газетах, чи навіть від знайомих чуємо історії про чудеса і тд. Але якщо подивитись на все це трезво, то я бачу лише свої страхи і надії. Раніше люди не знали що таке блискавка, тому думали що це бог. Якщо вони принесуть жертву - він їх не спалить. Прошло багато років. Люди вірять в те саме, тільки все це гуманіше.
З одної сторони нібе щось і правда, але ж ми завжди наділяємо щось над силою. Все те, чого не розуміємо. Але відповіді прийдуть з часом...

Орден.

Ralf
Знаю Lotr'а давно, разом ходимо на полювання _a1.gif І все про що хотів запитати, перепитав. Тому підтримую його кандидатуру відразу.
Vovcheg
Знаю Lotr'а давно (с) Ralf. Часто грали на серверах, хороший боєць і хороша людина. Я особисто дуже зрадів дізнавшись про бажання вступу Lotr'а в Республіку. Безсумніву я ЗА.
Nikooz
Поздравляю, LOTR, ты принят!

Ознакомься с >>этим<< _a1.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.