Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Sony-made
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Sony-made

Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Драстуйте панове .
Пройшов довгий час , доки мені довелось оправитись від старих ран , але мені довелось змиритися , з тим , що не всі люди доброчинні , і не всім притаманний розум для блага себе або ж чого(кого) небуть , дехто з нас , навіть найкращі люди не можуть дати собі ради в тому щоб хтось страждав , відчував біль , втягав у метушню огидну серцю , та душі ... у гайдамаки в підписі все правильно написано ... головне бути собою і не забувати хто я !
Одже все починалось так :
*******************************************************Початок
Я народився на Явіні XIII , досить небезпечна планета , але наша сім*я там гарно прижилась , згодом батьки вирішили віддати мене , на обівчення шляху сили , вони вважали , що так буде краще для мене , навчання йшло гладко .
коли мені виповнилось 18 розпочалась клонічна війна , і я мусив воювати під керівництвом генералів , так тривало довго , здавалось ми вже виграємо цю війну , але кінець їй поклали не ми !
Повертаючись з розвід місії , на мій датапад прийшло повідомлення :
"всім джедаям повернутись до храму " але , мій корабель був пошкоджений місцевими рослинами , які мали обплели його зовні буквально повністю , і ще й пошкодили мікросхеми .
Як виявилось , це було моїм щастям , бо наступного дня на датападі було нове повідомлення:
" це пастка , храм знищено , усіх вбито , всім хто вижив джедаям не наближатися до храму , нас , зрадили!"
І тоді мене охопила лють вперше в житті , і я зрозумів чому я мав закінчити навчання , але тепер у мене нічого не було , мені було нікуди повернутись і нікого кликати , на якись момент я відчув себе одиноким у цілій галактиці , а через декілька днів я почув голос сили :
"падаван юний , відчуваю я тебе , скажи де зараз ти знаходишся , щоб могли тебе ми знайти , небезпечні часи прийшли , дій вимагає ситуація від нас негайно"
Мені заледве вдалось відповісти що я застряг на флорні , на розвід місії , через декілька годим мене підібрали !
Виявилось це нове повстання , проти першої галактичної імперії...
Я недовго міркуючи приєднався , до нас об*єднує одна ціль , покласти край деспоту імперії , і повернути все те у що вірили мої брати та друзі!
пройшов час , я покинув республіку того разу , але зараз , я знаю що є головним , я не зраджував принципам республіки , навіть коли не був у ній , прошу прийняти мене назад!
Yanek
А почему ты нас покинул?)
-Sony-made
важкі були часи , можна сказати анархія ( раджу подивитись що я пройшов ще до вступу в республіку у моїх плюсах мінусах) а потім просто почали щемити !! Стало важко , і в дечому я вже не був лицем республіки , я зробив , як зробив би кожен чесний республіканець пішов зберігши лице!
Yanek
Что ты можешь сказать в ответ на минусы Резарвета?
-Sony-made
звичайно , у тій тому довгому конфлікті мене також позбавии права на зміну репутації тому я резервату не відповідав тим самим ,
Ставить він їх тому що йому робити нічого як порушувати правила , та нервувати людей , а трапилось це тоді коли він почав заперечувати очевидне , і невміє слухати !! просто не повіри що я йому сказав , що я 3 роки граю на юа граю в джа - ( між інишим до нього так і не дійшло що я казав не про портал юа гелексі ) мені нема чого сказати , на правду всі плюють , в цьому я переконався дуже жорстким шляхом!
Yanek
А что насчет минусов Аттона и Завы?
-Sony-made
Подивись теми які на них позначені і роздивись самі теми ! це тебе зацікавить , при наявності всіх доказів мою тему закривав сам зава , не менше трьох разів !!
І вже потім з сторонньою допомогою я програв!! при наявності усього що треба було якщо треба скріни , ти їх отримаєш!
Yanek
Подивись теми які на них позначені і роздивись самі теми ! це тебе зацікавить

Извини, но такой возможности у меня нет, так что, рассказывай.
-Sony-made
05.04.2009 23:16 - це сталось тоді , я був на Холі сервері , запропонував заві дуель , але той тікав , я не знав куди і пішов за ним , (це було на мапі сасус тавер ) сів на вогонь і почав калічити собі хп , зрештою побачивши це , я просто пішов нагору , через хвилину і зава був там , помоєму він помахав перед якимось гравцем кулаками , буцімто хоче його на дуель запросити ( на кулаках ) і той так і зрозумів , і з першого удару вбив його , МЕГАдивуванням було те що він дав йому бан через 4 секунди , і після цього я ВЖЕ мав про заву певну думку , ми залишились з ним удвох , я просто придурювався , махав кулаками (в простір ) аж тут летить зава , якимось дивним чином , змінивши траекторію польоту , на моє щастя я зробив 2 скріни цього , я його вбив заледве він до мене долетів , ха 4 секунди я , отримав бан ( за те що не сказав вибач ) це - початок історії , далі був форум , 4 заявки , з закриті з моменту подачі завою !, Сало , БАН , 10% і заборона змінювати репутацію , поставлені гравцем зава!
Я долучився допомогою всіх адмінів , маючи 2 абсолютно чіткі скріни , де було видно , хто і як ? я програв бо судді вирішили , що це притензія до адміністрації , і того не більше , це мене підбило і просто скалічило , як людину що вірили в честь і совість , але це не було закінченням , його прибічники , Норб , і Аттон власне почали зриватись на мене , просто нізащо!
Це мене добивало крок за кроком і просто стало нестерпним , я вийшов з республіки і кинув джа на місяць поки вже не змирився зі всім цим , це власне гарно сформульовано у підписі гайдамаки , і все там правильно !є такі люди і просто вони загублені для світу поки не знайдуть себе як щось благородне!
Khan Jsi
1)Ты всегда считаешь что ты прав и правда за тобой?
2)Что ты считаешь подлостью? (Перечисли все моменты)
3)Способен ли ты на крайне агрессивное поведение если тебе, что то не нравится?
важкі були часи , можна сказати анархія

blink.gif
-Sony-made
1) правда за тим хто правий , з логічної точки зору , а той хто правий , якщо ти про мій випадок , то перемогла влада!
2) Підлість - це дуже розширене понятя , поно включає зраду , обман , несправедливість , але підлість можна виявити так - якщо одному дозволено все , а іншому - дещо , і той хто має все , насміхається, давить , і обдурює завдяки своїй могутності(як розширене поняття) то це підлість .
Приклади : вбити у вісь ні , звести на марне , обдурити , принизити коли того не очікуєш , є багато речей , настільки простих, і доступних , щоб просто допекти , ато й гірше , іншому.
3) НІ.Агрессія породжує агресію , це не вихід , і не замкнене коло , це маятник , як ти кинеш , так і повернеться !

Прочитай вище описане і зрозумієш!(в очевидності , республіка , це і є те місце спокою у всьоиу цьому , я це зрозумів і повернувся.
Bumble-Bee
С возвращением Сони!
Меня интересует только один вопрос, а именно твои минусы в Репу! Меня это интересует т\к сколько мы видились на серверах ничего подобного я не замечал за тобой! И был очень удивлен увидев их! Как ты можешь это объяснить? Причину их получения и справедливо ли они поставлены тебе?
-Sony-made
Привіт друже!
Мінуси , на всьому форумі небагато людей поставили мінус з таким же контекстом опоненту , і отримали БАН на зміну репутації , не всі мінуси поставлені справедливо !Я деякі АРХі несправедливо! Я звичайно не можу бути правим всюди і вся , але я також не ідіот , який не відстоює свої права!
Ну що я тобі скажу на грі на сервері , врешті решть є ті речі які завжди в тобі , і їх просто не можна проявляти , ти так не вважаєш ?
Bumble-Bee
ЗА!!!
Не вижу смысла давать квесты и надеюсь что всетаки плюсы эти не заслуженные!
Человек хороший, лольский, и просто приятный в общении! Для меня этого достаточно!

Kaine
И я пофлужу крапальПривет Сони!Не привычно было тебя видеть нейтралом,вижу одумался уже.Ну чтож,бывает,я уж точно знаю.ad.gifЯ помню как ты на КС Екстриме меня так не культурно бил,просто жуть была.Еще и говорил такие фразу,что-то на подобие "что с этих республиканцев взять" и тп.В итоге,ты получил небольшой бан от Лексы.Ну то ладно,было давно,может ты уже одумался,все таки.Ах да,я не ошибаюсь,это точно было.(я не злопамятный,я все записую)
Вообщем,верхние строчки были для общего сведения.А теперь поговорим сейчас насчет псыхологычыского квеста.Короче,вопросик:
Как ты считаеш,что нужно сделать с человеком,который считает себя Богом везде,который ставит себя выше всех и который настраивает остальных людей также?
-Sony-made
1. було було , значить таки не стримався ...
2. Одразу кажу , відпустити , ніодна людина не може мати більше ніж довіра , якщо вона має щось на кшталт Влади помсти , ворожнечі , це не нормалоно , це не природньо всі створені бути вільними !
Kaine
Хорошо,что ты признаеш свою вину,а не оправдываешся.Первый тест ты прошел-ты чесный и не боишся "горькой" правды.Это правильно.
Что касается второго,то ты запутался.Подумай лучше.Ну или скажем,приведу тебе ситуацию:
-У тебя в жизни есть человек,который возомнил из себя Бога и тп.Ты находишся с ним очень часто в одной компании.Он руководит твоими глупыми друзьями,а ты смотриш и думаеш:"Что мне делать?"Что тебе делать?
-Sony-made
Я стою на цьому , жоден не заслуговує звання бога , і жоден не має права на людину , але якщо ти хотів сказати Ідол а не Бог то це все міняє , мені не хочеться мати над ним владу , абсолютно ніяку , в найкращому випадку я допоможу йому змінитись , і навчу чого знаю!
Kaine
ВОТ!Вот то,что я хотел услышать."Допоможу йому змiнитись" это я и хотел услышать.Очень хорошо и последний вопрос:
-Чем поможеш или как?Какими методами-физическими или психологическими?
-Sony-made
Фізично допомагають змінитись ситхи , їх шлях іде через ріки болю і страху , і в кінці приводять до гніву , і ненависті!

Тільки психологічними , ну наприклад , ти сказав що він керує моїми Дурними і цього я його позбавлю в першу чергу , влада нікого не покращила , треба дати йому зрозуміти хто він є сам і коли це усвідомить то стане вільним !
Kaine
Хорошо,думаю ты осознал свои ошибки,когда ушел от нас.Отношусь к кандидату позитивно,думаю,ему стоит дать второй шанс.Если ты будеш так размышлять в Республике как сейчас со мной,то хороший путь тебе светит.Удачи! ad.gif
Khan Jsi
Странно и туманно ты отвечаешь. Помнится пересекались мы с тобой на сервере и впечатления оставил ты не лучшие... Я до сих пор не понял (уж прости ты меня, но по моему и не только я) ты ушел из республики из-за того, что ты якобы позорил клан? Исправь меня если я не прав. Просто насколько я помню, ничего постыдного ты не совершал (в принципе как и позитивного тоже) отсюда вытекает еще один вопрос: как ты намерен использовать возможность гражданства Республики?
-Sony-made
Після ремісії , я переосмислив багато речей , на жаль нам так і не довелось як слід зблизитись , бо Bumble-Bee я гарно пам*ятаю , і мабуть він мене також , нікуза , рекса , а з тобою перетинались лише раз , це не факт що я чи ти змогли б пізнати одне одного за декілька раундів ...
А на рахунок виходу республіки ти правий , тільки в майбутьному контексті - тобто я не хотів чогось зробити , і дещо таки зробив , моя помилка була в тому , що я не контролював емоції , про це мені ще в заявці про вступ писали , я ж надіявся на преспективу і в результаті не мав її ...

!
Попередження:
40 днів бану за обхід р.о
-Sound
Ну что же, права голоса я не имею, но свое личное мнение оставить я могу. Итак, мое мнение о кандидате негативное. Объясняю : Неадекватен, Вспыльчив, на серверах проявляет негатив. Как я могу позитивно воспринимать человека, который "3 года на портале", а сам зарегистрировался 4 апреля 2009.
Я сам присутствовал, когда Сони говорил, что 3 года на портале ninja.gif
Yanek
Сони, вот видишь, даже Саунд говорит, что ты врал, что ты на это скажешь?
-Sony-made
Різниця в тому, що я не казав що я на порталі 3 роки !!!я казав що в джа граю з роки , те що ви мене не можете зрозуміти річ для мене дивна , і звички брехати ( навіть обманювати ) не маю , абсолютно чиста правда що в джа я граю 3 роки , особисто мені важко спілкуватись з людьми , які , не читають перших постів , я це пишу , не для себе :
(Sony-made @ 25.8.2009, 21:55) *

просто не повіри що я йому сказав , що я 3 роки граю на юа граю в джа - ( між інишим до нього так і не дійшло що я казав не про портал юа гелексі ) мені нема чого сказати , на правду всі плюють , в цьому я переконався дуже жорстким шляхом!
Yanek
Понимаешь, одно дело - ты пишешь, другое - другие пишут. Верить и тем и тем не получается. Ведь у каждого своя правда)
Ладно, пока что посмотрим на то, как будут голосовать другие республиканцы.
Khan Jsi
Все равно я тебя не понимаю. Во первых ты не ответил что ты собираешься делать в республике (мне и нескольких раундов хватило, что бы остался неприятный осадок). Ты говоришь не контролировал эмоции... а сейчас что? Я задавал конкретный вопрос, а получил снова размытый ответ. Знаешь, я вот думаю, все что ты тут пишешь это фальш, обман. Попробуй убедить меня в обратном.
-Sony-made
Yanek Kos
багато чого можна казати , але те що я сказав(написав) я пам*ятаю!

Khan Jsi
Моя місія , як і місія кожного республіканця , нести 3 благодаті всюди і завжди , примножувати добро , і творити його , завжди тримати себе , як лице республіки .Нема емоцій - є спокій.Відповідь на твоє питання ТАК саме тому , але не в тому сенсі в якому ти це мені подав , поки що фальшу не було , ця заявка і є моїм визначенням себе в республіці , якби я хотів обману , пішов би до імперії , там не важливо чи ти віриш чи не віриш ...саме тому і іду в республіку.
(ну що ж тоді шукай мене на дуель сервері , я там часто , не думаю що ти побачиш щось , що б тобі не сподобалось)
-Sound
Сони, если ты будешь мне доказывать, что ты этого не говорил и т.д. то я свое мнение все равно не изменю. Помимо этого я сказал про твою негативность на серверах и неадекватность. Впечатление Негативное.
Khan Jsi
Не убедил. Опять я не услышал четкого ответа. Мне кажется ты не видишь разницы между джедаями и республиканцами. Ты описываешь все так как будто ты идешь в орден, а не получаешь гражданство республики. Из всего выше сказанного я делаю выводы, что ты стараешься угодить, 1-2 дуэли с твоей открытой заявкой ничего не изменят. Разве сложно притвориться? Да и по твоему что бы вступить в империю нужна ложь и обман? За все время, которое ты находился в республике ты так и не понял, что республика это не только джеди, а империя это не только ситхи. Как я и говорил, находясь в республике, ты ничего не совершил и из своего ухода устроил трагедию... Я думаю, что эта история может повториться, так как вижу, что ты еще не определился с взглядами ---> отношение Негативно.
Haydamaka
Обхід р.о. Adrian _a1.gif заявку закрито. Як і будь яку іншу з цього айпі _a1.gif І поки я ще не забив на УАГ, пильнуватиму, щоб твоїх заявок більше в нас не було

п.с. і годі мені з двох аккаунтів в ПП флудити:Е

bye.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.