Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Sony-made
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Sony-made
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Драстуйте панове .
Пройшов довгий час , доки мені довелось оправитись від старих ран , але мені довелось змиритися , з тим , що не всі люди доброчинні , і не всім притаманний розум для блага себе або ж чого(кого) небуть , дехто з нас , навіть найкращі люди не можуть дати собі ради в тому щоб хтось страждав , відчував біль , втягав у метушню огидну серцю , та душі ... у гайдамаки в підписі все правильно написано ... головне бути собою і не забувати хто я !
Одже все починалось так :
*******************************************************Початок
Я народився на Явіні XIII , досить небезпечна планета , але наша сім*я там гарно прижилась , згодом батьки вирішили віддати мене , на обівчення шляху сили , вони вважали , що так буде краще для мене , навчання йшло гладко .
коли мені виповнилось 18 розпочалась клонічна війна , і я мусив воювати під керівництвом генералів , так тривало довго , здавалось ми вже виграємо цю війну , але кінець їй поклали не ми !
Повертаючись з розвід місії , на мій датапад прийшло повідомлення :
"всім джедаям повернутись до храму " але , мій корабель був пошкоджений місцевими рослинами , які мали обплели його зовні буквально повністю , і ще й пошкодили мікросхеми .
Як виявилось , це було моїм щастям , бо наступного дня на датападі було нове повідомлення:
" це пастка , храм знищено , усіх вбито , всім хто вижив джедаям не наближатися до храму , нас , зрадили!"
І тоді мене охопила лють вперше в житті , і я зрозумів чому я мав закінчити навчання , але тепер у мене нічого не було , мені було нікуди повернутись і нікого кликати , на якись момент я відчув себе одиноким у цілій галактиці , а через декілька днів я почув голос сили :
"падаван юний , відчуваю я тебе , скажи де зараз ти знаходишся , щоб могли тебе ми знайти , небезпечні часи прийшли , дій вимагає ситуація від нас негайно"
Мені заледве вдалось відповісти що я застряг на флорні , на розвід місії , через декілька годим мене підібрали !
Виявилось це нове повстання , проти першої галактичної імперії...
Я недовго міркуючи приєднався , до нас об*єднує одна ціль , покласти край деспоту імперії , і повернути все те у що вірили мої брати та друзі!
пройшов час , я покинув республіку того разу , але зараз , я знаю що є головним , я не зраджував принципам республіки , навіть коли не був у ній , прошу прийняти мене назад!
Haydamaka
Зявка не відповідає правилам
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.