Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Axilles
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Axilles
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Мене звуть Axilles.Цим им`ям батьки назвалы мене в честь одного воїна,відомим сотні столить тому.Я родівся на віддаленій планеті Каміно.Мое життя було зовсим нецікавим ,а навідь похммурним.Я зранку доночі працював,щоб хоть чимось допомогти сімї.Ми з батьками та сестрою приїхали на Каміно щоб почати нове життя яке буде наповнене добротою та радістю.Але все було не так просто Прилетівши нам було ніде навідь перекочувати.До мого батька підійшов чоловік який запропонував заробити(лехкі гроші)Батько незадумуючись погодився.А коли він дізнався на що погодівся Покінчив з собою.Минув якийсь відрізок и мати померла.Моя сестра вийшла замиж за якогось волоцюгу.А я залишився один.Став шукати собі притулок аджє я хотів бути людиною яка не шукае помсти.Одного разу повертаючись з роботи бандити що спробували пограбувати банк ,але в них нічого не вийшло бо зупинили їх Республіканскі війська.І я недовго думаючи вирішив приєднатися до вас в війнах проти зла.

Я іду в Республіку з метою викорінення зла з галактики.Мої наміри дуже серйозні.Я запевняю я непідведу.

i
Сповіщення:
Голосування членів приймальної комісії:
Alphax Kenobi -
Bumble-Bee -
Нaydamaka - Проти
Gothmog -
Leksa -
Nikooz -
Vovcheg -
Yanek
И каким способом ты будешь искоренять зло?
Bumble-Bee
И что в твоем понимании зло? Что ты подразумевал под этим словом в своей реплике?
-Axilles
1.Думаю що зло непотрібно шукати ,воно саме мене знайде.
2.Зло-це ненависть, агресія людина до людини,брехня,зради і так далі... .Ось на мою думку зло.
Bumble-Bee
А каким на твой взгляд должен быть настоящий Республиканец!?
-Axilles
Скромним,непримітним,стриманим,в будьякій ситуації міг збернігати холоднокровність,добрим,хоробрим,мудрим,витривалим і так далі...
Haydamaka
А для чого республіканцю скромність?
Bumble-Bee
И как ты считаешь, ты подходишь по этим критериям!?
Yanek
Так и не услышал ответа на свой вопрос) То что тебя зло всегда найдет - это одно, а вот какими способами ты его будешь искоренять?)
-Axilles
1.Скромність ну щоб непривертати увагу до себе.
2.Неповністю бо ніхто не ідеальний.
Haydamaka
(Axilles @ 25.8.2009, 17:11) *
1.Скромнысть ну щоб непривертати увагу до себе.

А що, привертати увагу до себе це погано?
-Axilles
Зло є повсюду його непотрібно шукати.Досить тільки перейти комусь дорогу і він уже тебе ненавидить.
Думаю привертати до себе уваг -це погано.
Yanek
Зло є повсюду його непотрібно шукати.Досить тільки перейти комусь дорогу і він уже тебе ненавидить.

Откуда ты этот бред взял?) Тем более ты так и не ответил на мой ответ)
Bumble-Bee
Ну как ты думаешь убийство в спину относится к качествам Республиканца?
-Axilles
1.Важко сказать.Зло знайти неможливо я говорив в переносному значенні.
2.Ні ні ні нівякому разі ні.
Bumble-Bee
Ну раз нет, то почему же ты себе это позволяешь на серверах?
-Axilles
Ну якщо я таке зробив вибачте.
Yanek
Кошмар, ты в который раз говоришь про поиск зла, при чем тут это к моему вопросу?)))
Bumble-Bee
Чтобы больше подобного не было!
Теперь практическое забание! Получи поклон от игрока по имени Laks и принеси скрин!
Но пока ты выполняешь это задание, ответь мне на вопрос: Правильно ли поступил Энакин Скайвокер убив графа Дуку в третей части саги и почему?
Nikooz
Убей 5 имперцев для моей колекции.
Желательно, чтоб двоим ты отрубил головы... ad.gif
-Axilles
Він вчинив Невірно.Томущо Потрібно було доставити Дуку в Раду Джедаїв.Там від нього булоб більше користі.
Bumble-Bee
Ну это в политических соображениях, а как человек он поступил правильно?
Haydamaka
(Axilles @ 25.8.2009, 18:42) *
Потрібно було доставити Дуку в Раду Джедаїв.

Корабель розвалюється, необхідно врятувати канцлера + непритомного Обі-Вана. Як уявляєш це мало б відбуватись практично?
-Axilles
1.Думаю що так.Він врятував багато людей від смерті яку приніс би Дуку.
2.Викликали клонов на допомогу.
Chensky
Дата народження, яка вказана у профілі мало ймовірна. Це підтверджується наівністю у постах і простотою. Історія зовсім не надихнула та і мета.. з цим викоріненням зла, імхо, брєд.
Опис республіканця.. був би я скромним laugh.gif
Негативно
Bumble-Bee
Грозный грозный Ченя! laugh.gif
А что тебе известно о связи графа Дуку и Оби - Вана!?
Yanek
Негативно.
Так и не получил нормальный ответ на свой вопрос. А также бредовые ответы не понятно на что.
-Axilles
Оби - Ван і графа Дуку.Дуку був вчителем Квай-Гона, а Квай-гон був вчителем Оби - Ван.
Haydamaka
"Краткость - сестра таланта" - не про тебе. Все коротко, але таланта не спостерігається. Відповіді на порожньому місці, не обгрунтовані, неохайні взагалі якісь. ПРОТИ
Bumble-Bee
Мда старания в ответах от тебя не замечаю! closedeyes.gif
Расскажи мне про принцип строения светового меча!
-Axilles
Закрийте будласка мою тему boxing.gif

Закрыл. © Nikooz
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.