Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я родом з планети Ірідонія , на переликий жаль під час окупації я мусив з батьком та сестрою переміститись на Абаджі оскільки нас взяли в полон , згодом мене відпустили , але мого батька залишили , я так і не побачив його знову , це був великий шок для мене і сестри , але я знав що ніколи він не розповість їм те що вони хочуть знати, мені довелось з тих пір мені довелось працювати під примусом на їхній базі , так тривало приблизно три місяці ...
Одного дня все змінилось , на базу напали калійці вони знижували імпарців один за одним , я думав що це мій шанс , і пішов рятувати батька , мені довелось пройти церез випробування яке , тоді було вище мене , мій батько хотів вибратись по цій нагоді але був важко поранений , але я встиг вислухати його останню волю :
- Аді-ріан забирай сестру і як можна швидше лети на Флорн там у секторі 35.2 18 ти знайдеш мого друга , він знає що робити , біжи і пам`ятай смерті нема , я виконав його волю якраз на наше щастя калійці очистили ангар і було не складно взяти корабель поїздка була довга , найгірше трапилось в переході на дикий простір нас підстерегли на переході систем хоч на супер швидкості з нами й не мало нічого статися проте заряд просто перед нами вибухнув таким чином наш гіпердвигун став неконтрольованим , і ми буквально втиснулись на Флорн на мій превеликий жаль я зміг вижити але моя сестра , ні в піщаному каньйоні ми були не самі , причому корабель навіть не встиг догоріти як зник під тоннами пісків ледве живі (тільки завдяки навичкам виживання на ірідонії) ми знайшли прибіжище від цих потвор на скелястому виступі , акичь згодом моя сестра втратила свідомість , я протягнув ще 3 хвилини і випав ...
-Це кінець ....
Отямившись я відчував біль у спині , а голова боліла так неначе мені відірвало ріг .
-Назвись , синку !
-Хто ви?-раптом скрикнув я побачивши перед собою постать у каптурі .
-Не бійся на цій ворожій планеті , це мабуть найнадійніше місце , я не заподію тобі шкоди..
-А сестра де вона я її не бачу ??
-Все дуже складно ви наступили на тропічний глибник він дає паралізуючий ефект , але думаю вона скоро видужає , а ти як я бачу Забрак..
-так !
-мав лише одного знайомого з твого роду , Віін-галі , мабуть твій батько 7
-Так, але він помер ...
-Співчуваю , він мабуть прислав тебе , щоб ти став джедаєм ??
-Яким джедаєм , він сказав що ви знатимете що робити ..
- Так і я знаю , він не розповідав , був Лицарем республіки , інакше б тут тебе не було ...
Ми ще довго спілкувались і врешті моя сестра одужала , йому довелось починати все спочатку але це його зовсім не засмутило , того вечора я прийняв навчання і проходив курс , він навчив мене слухати силу , бути з нею , тримати її під контролем , він сказав що вивчить мене медичним премудростям джедаїв , ми провели на Флорн близько 7 років , доки не прибули імперці , хтось здав нас , або мого вчителя , але вони не заставляли чекати , бій був не рівним ,але несподівано прибув флот повстанців його було важко не впізнати , битва тривала довго але повстанці таки взяли гору Ю тоді мені запропонували стати повстанцем , вчитель розповів мені про випробування джедаїв , і дозволив мені піти з ними . Тоді я взяв нове ім`я Адріан , моя сестра лишилась з вчителем , щоб обівчатись його мудрості далі.
А за что минус от Альфакса ?
було діло він вимкнув меч а у мене був ріпітер , шкодую але..
Прикольно... Вот тебе задание: сделай так, чтоб Альфакс поставил тебе +.
Adrian, т.е. ты считаешь себя неправым в данном случае? Объясни, почему.
Не тільки тому що так НЕ подобає джедаю , або республіканцю , але й тому що це нечесно по відношенню до нього як до гравця(це було на дуелі!)
Adrian,сразу ли ты это понял?

И если да, то извинился ли?
Одразу , Причому написав а пп вибачення , я не просив його давати + за вибачення , навпаки! але зараз.
Хотелось бы, чтобы Альфакс отписался в заявке и изложил свою точку зрения:)
Bumble-Bee
25.8.2009, 11:32
Приветствую!
Расскажи мне что изображено на твоей аватарке! Как по мне так она больше подходит для клана Fallen а не для Республики!?
Аватар я зміню по вступу до республіки , бо я не хочу бути судженим по зовнішності .
А сам аватар з восьмибітного творіння Пола Робертсона - pirate babe cabana battle street fight 2006 ! Це сам по собі мульт але дуже цікавий (жорстокий) у нього ще чотири творіння які можна назвати геніальними!
Що ж до самого Робертсона то у нього дуже дивний хід думки , у нього в голові сплутані ідеї релігії , сексу , плоті і крові , і супергеройства ...
власне варто вам відвідати його жж!
Bumble-Bee
25.8.2009, 11:48
...бо я не хочу бути судженим по зовнішності .
Как раз именно этой аватаркаой ты вызываешь неуважение с моей стороны! Ну хочу оскорблять твои интересы к этому мульту, но у меня он вызывает чувство отвращения! Не люблю подобных персонажей...

Смени плз, чтобы твою заявку хоть смотреть приятно былО!
А теперь собственно к твоей заявке: Почему ты хочешь вступить в Республику!? Ответ обоснуй!)
Alphax Kenobi
25.8.2009, 11:55
Прошло 11 дней, в деталях уже не припоминаю. Кажется я использовал задержку, прокрутку или жёлтый - в общем, насколько я помню, меня расстреляли на дуэльном из рипитера за что-то из этого. Я же посчитал это несправедливым (хотя купить что-либо было и в моих силах).
Сразу после минуса он, действительно, извинился.
Вчера Адриан напомнил мне об этом, и предложил поставить плюс. Что было - то прошло, тем более, по большому счёту, это не стоящие особого внимания вещи. Тогда минус был поставлен мною, как сейчас говорят, в состоянии аффекта.
Не могу сказать точно, искренни ли его слова.
Кстати, мне интересно, откуда у человека в первый день появления в Галактике (регистрации) есть кредиты на покупку такого оружия, как рипитер?
1) Кто-то из друзей дал
2) Это бот
3) вариант с очень умным новичком, готовым сразу заплатить реальные деньги, мне кажется, маловероятным
Bumble-Bee
Мій вступ в республікою пов*язаний з спільними почуттями до вашого клану , оскільки підтримує всі стандарти фільму , я вважаю що речей цінніших ніж дружба , справедливість і підтримка немає , і ще ціную ідеологію джедаїв , у всіх її проявах !
Альфакс
3 - я вже помічав той феномен , що спочатку всі реєструються , а потім розбираються , це на мою думку просто дивно ...
А перед тим як реєструватись я ще був на сайті близько тижня , і мене зацікавили об , я з самого початку купував кредити для створення об ( там і близько не вистачило ) а там і дізнався що можна купувати речі на сервері ,і справа не в тому що я готовий віддавати гроші, ще були зауваження що я граю досить добре попри мою реєстрованість 11 днів , я скажу що вчився грати не на Юа гелексі , і навчився я майже всьому самостійно , те що я зареєстрований 11 днів не означає що я граю в джа 11 днів.
Bumble-Bee
25.8.2009, 12:42
И кем ты хочешь стать после своего вступления? Солдатом Джедаем, а может простым гражданским!?
напевне джедаєм лицарем республіки!
мене навчив мій вчитель на Флорні всьому чого зміг!
Дык, научить Силе нельзя) Или как?)
Він не вчив мене силі він вчив слідувати їй , і контролювати її ( прочитай будл заявку!)
Объясняю для тебя, если ты не владеешь Силой, то и научиться контролировать и следовать за ней ты тоже не можешь. Нигде не сказано, что ты чуствуешь Силу... Я только увидел в твоей истории одно огромное предложение... Да и аватарка высказывает отвращение... Кароче говоря - негативно отношусь к тому, чтобы кандидат был принят в Республику.
Bumble-Bee
25.8.2009, 13:25
А на чем основывается твой выбор? Обоснуй!
Ради того щоб бути з людьми , які мене розуміють!
Bumble-Bee
25.8.2009, 15:39
ЧЕ?
Не убедительно.... А не понял суть твоего ответа так что попробуй еще раз!
власне основна причина , це прагнення республіки зробити світ краще , і всі хто тут є цим і займаються , власне республіка це для мене і є порядок а анархії , спарава не в спокої а в тому що що б не сталося принципи тут будуть одні і тіж , тому я хочу вступити в республіку!
Я вважаю , що зло , Жага влади , помста , агресія , та жадність , саме ті якості яких треба позбутись назавжди!
Я готовий бути обличчям республіки та слідувати її законам та принципам!
! |
| Попередження: Заборонено "піднімати" свою тему. 10 днів р.о |
Haydamaka
25.8.2009, 17:56
р.о
закрито