Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Adrian
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Adrian
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Я родом з планети Ірідонія , на переликий жаль під час окупації я мусив з батьком та сестрою переміститись на Абаджі оскільки нас взяли в полон , згодом мене відпустили , але мого батька залишили , я так і не побачив його знову , це був великий шок для мене і сестри , але я знав що ніколи він не розповість їм те що вони хочуть знати, мені довелось з тих пір мені довелось працювати під примусом на їхній базі , так тривало приблизно три місяці ...
Одного дня все змінилось , на базу напали калійці вони знижували імпарців один за одним , я думав що це мій шанс , і пішов рятувати батька , мені довелось пройти церез випробування яке , тоді було вище мене , мій батько хотів вибратись по цій нагоді але був важко поранений , але я встиг вислухати його останню волю :
- Аді-ріан забирай сестру і як можна швидше лети на Флорн там у секторі 35.2 18 ти знайдеш мого друга , він знає що робити , біжи і пам`ятай смерті нема , я виконав його волю якраз на наше щастя калійці очистили ангар і було не складно взяти корабель поїздка була довга , найгірше трапилось в переході на дикий простір нас підстерегли на переході систем хоч на супер швидкості з нами й не мало нічого статися проте заряд просто перед нами вибухнув таким чином наш гіпердвигун став неконтрольованим , і ми буквально втиснулись на Флорн на мій превеликий жаль я зміг вижити але моя сестра , ні в піщаному каньйоні ми були не самі , причому корабель навіть не встиг догоріти як зник під тоннами пісків ледве живі (тільки завдяки навичкам виживання на ірідонії) ми знайшли прибіжище від цих потвор на скелястому виступі , акичь згодом моя сестра втратила свідомість , я протягнув ще 3 хвилини і випав ...
-Це кінець ....
Отямившись я відчував біль у спині , а голова боліла так неначе мені відірвало ріг .
-Назвись , синку !
-Хто ви?-раптом скрикнув я побачивши перед собою постать у каптурі .
-Не бійся на цій ворожій планеті , це мабуть найнадійніше місце , я не заподію тобі шкоди..
-А сестра де вона я її не бачу ??
-Все дуже складно ви наступили на тропічний глибник він дає паралізуючий ефект , але думаю вона скоро видужає , а ти як я бачу Забрак..
-так !
-мав лише одного знайомого з твого роду , Віін-галі , мабуть твій батько 7
-Так, але він помер ...
-Співчуваю , він мабуть прислав тебе , щоб ти став джедаєм ??
-Яким джедаєм , він сказав що ви знатимете що робити ..
- Так і я знаю , він не розповідав , був Лицарем республіки , інакше б тут тебе не було ...
Ми ще довго спілкувались і врешті моя сестра одужала , йому довелось починати все спочатку але це його зовсім не засмутило , того вечора я прийняв навчання і проходив курс , він навчив мене слухати силу , бути з нею , тримати її під контролем , він сказав що вивчить мене медичним премудростям джедаїв , ми провели на Флорн близько 7 років , доки не прибули імперці , хтось здав нас , або мого вчителя , але вони не заставляли чекати , бій був не рівним ,але несподівано прибув флот повстанців його було важко не впізнати , битва тривала довго але повстанці таки взяли гору Ю тоді мені запропонували стати повстанцем , вчитель розповів мені про випробування джедаїв , і дозволив мені піти з ними . Тоді я взяв нове ім`я Адріан , моя сестра лишилась з вчителем , щоб обівчатись його мудрості далі.

Nikooz
А за что минус от Альфакса ?
-Adrian
було діло він вимкнув меч а у мене був ріпітер , шкодую але..
Nikooz
Но что ?)
-Adrian
але вистрілив!
Nikooz
Прикольно... Вот тебе задание: сделай так, чтоб Альфакс поставил тебе +.
Gothmog
Adrian, т.е. ты считаешь себя неправым в данном случае? Объясни, почему.
-Adrian
Не тільки тому що так НЕ подобає джедаю , або республіканцю , але й тому що це нечесно по відношенню до нього як до гравця(це було на дуелі!)
Gothmog
Adrian,сразу ли ты это понял?_a1.gif И если да, то извинился ли?
-Adrian
Одразу , Причому написав а пп вибачення , я не просив його давати + за вибачення , навпаки! але зараз.
Gothmog
Хотелось бы, чтобы Альфакс отписался в заявке и изложил свою точку зрения:)
-Adrian
Завдання виконане!
Bumble-Bee
Приветствую!
Расскажи мне что изображено на твоей аватарке! Как по мне так она больше подходит для клана Fallen а не для Республики!? closedeyes.gif
-Adrian
Аватар я зміню по вступу до республіки , бо я не хочу бути судженим по зовнішності .

А сам аватар з восьмибітного творіння Пола Робертсона - pirate babe cabana battle street fight 2006 ! Це сам по собі мульт але дуже цікавий (жорстокий) у нього ще чотири творіння які можна назвати геніальними!
Що ж до самого Робертсона то у нього дуже дивний хід думки , у нього в голові сплутані ідеї релігії , сексу , плоті і крові , і супергеройства ...
власне варто вам відвідати його жж!
Bumble-Bee
...бо я не хочу бути судженим по зовнішності .

Как раз именно этой аватаркаой ты вызываешь неуважение с моей стороны! Ну хочу оскорблять твои интересы к этому мульту, но у меня он вызывает чувство отвращения! Не люблю подобных персонажей... happy.gif Смени плз, чтобы твою заявку хоть смотреть приятно былО! _a1.gif

А теперь собственно к твоей заявке: Почему ты хочешь вступить в Республику!? Ответ обоснуй!)
Alphax Kenobi
Прошло 11 дней, в деталях уже не припоминаю. Кажется я использовал задержку, прокрутку или жёлтый - в общем, насколько я помню, меня расстреляли на дуэльном из рипитера за что-то из этого. Я же посчитал это несправедливым (хотя купить что-либо было и в моих силах).
Сразу после минуса он, действительно, извинился.

Вчера Адриан напомнил мне об этом, и предложил поставить плюс. Что было - то прошло, тем более, по большому счёту, это не стоящие особого внимания вещи. Тогда минус был поставлен мною, как сейчас говорят, в состоянии аффекта.
Не могу сказать точно, искренни ли его слова.

Кстати, мне интересно, откуда у человека в первый день появления в Галактике (регистрации) есть кредиты на покупку такого оружия, как рипитер?
1) Кто-то из друзей дал
2) Это бот
3) вариант с очень умным новичком, готовым сразу заплатить реальные деньги, мне кажется, маловероятным
-Adrian
Bumble-Bee
Мій вступ в республікою пов*язаний з спільними почуттями до вашого клану , оскільки підтримує всі стандарти фільму , я вважаю що речей цінніших ніж дружба , справедливість і підтримка немає , і ще ціную ідеологію джедаїв , у всіх її проявах !

Альфакс
3 - я вже помічав той феномен , що спочатку всі реєструються , а потім розбираються , це на мою думку просто дивно ...
А перед тим як реєструватись я ще був на сайті близько тижня , і мене зацікавили об , я з самого початку купував кредити для створення об ( там і близько не вистачило ) а там і дізнався що можна купувати речі на сервері ,і справа не в тому що я готовий віддавати гроші, ще були зауваження що я граю досить добре попри мою реєстрованість 11 днів , я скажу що вчився грати не на Юа гелексі , і навчився я майже всьому самостійно , те що я зареєстрований 11 днів не означає що я граю в джа 11 днів.
Bumble-Bee
И кем ты хочешь стать после своего вступления? Солдатом Джедаем, а может простым гражданским!? happy.gif
-Adrian
напевне джедаєм лицарем республіки!
Yanek
А ты владеешь Силой?
-Adrian
мене навчив мій вчитель на Флорні всьому чого зміг!
Yanek
Дык, научить Силе нельзя) Или как?)
-Adrian
Він не вчив мене силі він вчив слідувати їй , і контролювати її ( прочитай будл заявку!)
Yanek
Объясняю для тебя, если ты не владеешь Силой, то и научиться контролировать и следовать за ней ты тоже не можешь. Нигде не сказано, что ты чуствуешь Силу... Я только увидел в твоей истории одно огромное предложение... Да и аватарка высказывает отвращение... Кароче говоря - негативно отношусь к тому, чтобы кандидат был принят в Республику.
Bumble-Bee
А на чем основывается твой выбор? Обоснуй! happy.gif
-Adrian
Ради того щоб бути з людьми , які мене розуміють!
Bumble-Bee
ЧЕ? happy.gif
Не убедительно.... А не понял суть твоего ответа так что попробуй еще раз! _a1.gif
-Adrian
власне основна причина , це прагнення республіки зробити світ краще , і всі хто тут є цим і займаються , власне республіка це для мене і є порядок а анархії , спарава не в спокої а в тому що що б не сталося принципи тут будуть одні і тіж , тому я хочу вступити в республіку!
-Adrian
Я вважаю , що зло , Жага влади , помста , агресія , та жадність , саме ті якості яких треба позбутись назавжди!

Я готовий бути обличчям республіки та слідувати її законам та принципам!

!
Попередження:
Заборонено "піднімати" свою тему. 10 днів р.о
Haydamaka
р.о
закрито
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.