-Morlish Veed
24.8.2009, 13:27
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Мене звати Морліш Від.Хочу вступити в республіку бо хочу навчитись мудрості,якою володіють тільки ваші Великі Політики.Також навчитися духовної рівноваги.
Про своє дитинство я згадувати не буду,для мене воно на стільки огидне і аморальне,що хочеться лізти на стелю.Назву планети на якій виріс не пам'ятаю.
Пам'ятаю,що там було багато дерев.
Працював комісаром полійії на Кореллії.
Зараз хочу приєднатися до вас (причини зазначені вище).
Дякую за увагу.
Про своє дитинство я згадувати не буду,для мене воно на стільки огидне і аморальне,що хочеться лізти на стелю.
Не годится, рассказывай давай.
Назву планети на якій виріс не пам'ятаю.
Где это я?! о_О
Працював комісаром полійії на Кореллії.
ем...такие на Кореллии не водятся...
Зараз хочу приєднатися до вас (причини зазначені вище).
Всем твоим причинам можно научится и не находясь в Республике. Это же не школа, чтобы тебя учили...
Ну а так, хочу узнать твое прошлое, а то история не годится... И еще вопрос,зачем ты идешь в Республику, если
Также ненавижу этих жалких республикашек.
-Morlish Veed
24.8.2009, 13:44
Ну на мою думку лише в Республіці живуть настількі мудрі політики,і лише від них можна пізнати частину цієї мудрості.
Під опис планети підходить Набу,але ж я кажу,що я не пам'ятаю.
До 12 років я був у рабстві у жахливих потвор,вони посилали мене на різні завдання.Але від однієї згадки про це мені стає боляче.Одного вечора мені вдалося втікти від цього покидька.Я заліз в багажний відсік одного з його кораблів,і заснув.Прокинувся вже на планеті Кореллія,в одному із госпіталів.Розповідали,що той корабль,затримали війська республіки.
Мене взяв на виховання чоловік,який служив в правоохоронних органах цієї планети,коли мені виповнилось шістнадцять я вирішив,також служити на користь людям.
Це одна із частини мого сумного минулого.
Але якщо пошевелити,то можна за кожним з ваших громадян знайти грішки і по більше.Да і було це досить давно,з того часу я дуже змінився,хоча рішати про свої зміни не мені.
Мы сейчас про тебя говорим, а не про республиканцев или других людей. Если ты служил в "правоохранительных органах" на Кореллии, то ты должен знать, как они называются. Ты же знаешь?
-Morlish Veed
24.8.2009, 14:09
Як би це смшно чи безглуздо звучало,але я не пам'ятаю назви.
Ну откапай какой-то "грешок" на меня

Интересно будет вспомнить прошлое)
Ты знаешь, люди должны такое помнить, если там тем более работали и с этим связан промежуток времени. Так что, подозрительный ты человек. Тогда расскажи, что ты думаешь о Империи.
Khan Jsi
24.8.2009, 15:01
Расскажи о персонаже на свой аватарке и скажи как он связан с Star wars
-Morlish Veed
24.8.2009, 15:31
Імперія це держава яка мріє захопити галактику під свій контроль,знищити джедаїв,та будь які прояви демократії.Взагалі Імперія являється повною протилежністю Республіки.(на порталі все так перекручено:по ЗВ імперія і республіка-це одне і те саме тільки в різні часи)
Нікоз-на тебе серйозних порушень не бачив.Хоча ти знаходився в дружних стосунках з представнико ДК.Хоча вони вороже налаштовані на Республіку та на Імперію.
Khan Jsi:Оо,ніяк.
Ну плохо ты историю знаешь) Это только Империя и Старая Республика - одно и тоже, только в разные периоды времени. А вот Империя и Новая Республика - это уже два разных государства)
Ладно, расскажи мне о планете Валрар.
-Morlish Veed
24.8.2009, 15:40
Валрар-планета в секторі Гліз (Glythe), місце розташування бази Імперії характерихується густим лісом.
Khan Jsi
24.8.2009, 15:43
Ну понятно что никак, но ты все же расскажи про него
-Morlish Veed
24.8.2009, 15:45
Вустроід-розумна гуманоїдний раса з планети Вустрі. Відрізняються червонувато-оранжевою шкірою і вогненно-рудим волоссям. Мирні за своєю природою, зі схильністю до логічних міркувань.
Мавпочка,я називаю його Монк.
Знайшов його на одному анімешному форумі чотири місяці тому.
З тих пір я ставлю його на всіх форумах,як талісман.
Что ты подразумеваешь под словом - "преданность"?
Khan Jsi
24.8.2009, 15:49
Ну прояви старание, напиши полную историю (хотя бы 70 слов)
-Morlish Veed
24.8.2009, 15:52
Відданність-почуття яке пояснити важко.Це шось таке,що пихає людей на героїзм,самовіддачу.Відданість-це жити,робити,вмирати заради якоїсь вищої мети.
А "патриотизм" может являться "преданностью"?
-Morlish Veed
24.8.2009, 15:55
Я вважаю,що патріотизм це один з під видів відданності,бо якщо її не буде не буде і патриотизму.
Я немного запутался) Т.е. патриотизм - подвид преданности, без которой и нет патриотизма? Может преданность - подвид патриотизма?)
-Morlish Veed
24.8.2009, 16:02
не буде відданності не буде патріотизму.
Це розуміння на 90% філосовське,і кожна людина може трактувати його по своєму.
Ясненько) Как ты думаешь, Силу можно делить на стороны?
-Morlish Veed
24.8.2009, 16:06
Так,темна і світла.
Прибічниками темно сторони сили є сити.А світлої джедаї.
А кто тогда такие серые джедаи?
-Morlish Veed
24.8.2009, 17:46
Сірий джедай-термін який описує джедая який діяв незалежно від рішення Ради Джедаїв.Приміром сірого джедая є Квай-Гон Джин.
Ты уверен в этом ?
А кем тогда был Палпатин ?
-Morlish Veed
24.8.2009, 18:01
Палпатін був лордом ситів, ім'я якому Дарт Сідіус.
Дарт Сідіус відомий великою міццю.Його не міг вбити Мейс Вінду та навіть сам мастер Йода.Саме він перетворив Республіку в Нову Галактичну Імперію,за його правління було винещенно майже всіх джедаїв.Він звернув на темний бік сили Енакіна Скайвокера.
Так,темна і світла.
Приведи примеры тёмной и светлой Силы:)
-Morlish Veed
24.8.2009, 18:04
Вибачаюсь,може я якось не так висловився,але я маю на увазі темна сторона,та світла.
Слушай, а вот почему Палпатина не раскрыл Совет Ордена ? Ведь он часто видился с джедаями...
-Morlish Veed
24.8.2009, 18:09
гм,на це питання я не можу дати відповідь(
А ты подумай
Morlish Veed, хорошо, как отличить тёмную сторону от светлой?

. Приведи примеры действий некоего субъекта
-Morlish Veed
24.8.2009, 18:32
Нестриманість,агресивність.
Khan Jsi:Колись давно я блукав по сайтам,читав,розглядав різни теми та історії.
Одного разу я натрапив на один анімешний сайт,переглядав своє олюблене аніме "Death Note".
Переглянувши його я виршіив подивитись коментарії.
Прогорнувши сторінку до низу я звернув увагу на дивний смайл у вигляді мавпочки,він одразу мені сподобався.
Справа в тому,що я дуже люблю тварин.Мене розвеселило як намальована ця тваринка,вона мене якось веселила.
І я вирішив ставити її аватарою на форумах,щоб коли я приходив втомлений тільки подивився на неї і одразу робилось веселіше.От тако от історія ^^.
Nikooz:Я не можу дати відповідь,тому що гадав,що Палпатін знав про існування ради ордену.Да і ніколи так не вглиблювався в це питання.Да і особливого ефекту не було від того,що він не знав.Він всеодно виконав заплановане на данному етапі:
1)повернув Енакіна на темну сторону сили,
2)винищив більшість джедаїв,
3)переміг у двобої мастера Йоду,
4)обернув Республіку в галактичну імперію.
-Morlish Veed
25.8.2009, 8:53
Вибачте,можна продовжити розгляд теми?
! |
| Попередження: "Поднятие" темы. 10 дней р\о. |