"Я ознайомився з Кодексом джедаїв та зобов'язуюся неухильного його дотримуватися"
Некоторые из вас знают человека, который примерно год назад вошел в стены храма джедаев, который когда-то поклялся в верности Республике и демократии, может кто-то спросит его, что изменилось за это время. Вы услышите ответ, что ничего не изменилось, помимо того что долго находлился в армии Республики, но и при этом оставаясь джедаем вне ордена...
Вы спросите кто он ?
Это я.
Моя цель вернуться к тому с чего я начинал и идти дальше по пути джедая.
Haydamaka
18.8.2009, 20:39
Що тобі найбільше запом"яталося з тих часів, коли ти був джедаїм? І, відповідно, чому?
Гайдамака, пам'ятаю багато, це були часи, коли лише починалося становлення сенату, ще не було підклану у вигляді Республіканської арміі, яскраво пам'ятаю війну з Імперією в якій деякі джедаї приймали участь, я запам'ятав ті часи, як такі, коли я навчився довіряти людям і поважати своїх ворогів.
На моїй пам'яті також один не досить приємний момент, це те як я перший і останній раз порушив кодекс, після чого вперше пішов з Республіки.
Haydamaka
19.8.2009, 16:49
(Elrond @ 18.8.2009, 23:02)

поважати своїх ворогів.
У чому полягає повага до ворога? І чи відрізняється вона від поваги до друга?
На моїй пам'яті також один не досить приємний момент, це те як я перший і останній раз порушив кодекс, після чого вперше пішов з Республіки.
Що тебе змусило тоді порушити кодекс, і які висновки з тієї ситуації ти виніс?
Black Hawk
19.8.2009, 22:51
(Elrond @ 18.8.2009, 23:02)

пам'ятаю багато, це були часи, коли лише починалося становлення сенату, ще не було підклану у вигляді Республіканської арміі
ну тогда и меня должно быть помнишь.
"Всегда следуй своему внутреннему свету, каким бы тусклым он порой не казался"
© BH
Подходят ли эти слова Ордену Джедаев?
Gaydamaka
1. Повага до ворога, проявляється на мою думку у довірі до нього та чесному ставленні. Звісно це відчуття відрізняється від поваги до друга, повага до друга це, як правило постійне явище, і взаємне, а повага до вогрога не завжди може бути взаємною.
2. На холі сервері мені спричинили глибоку особисту образу, після чого я вбив цю людину , яка в той момент була без зброї.
Black Hawk
Тебя тоже помню, и еще Биг Фила.)
Не могу сказать на все сто, что эта фраза подходит джедаю, но впринципе я с ней согласен, так как нельзя отвергать часть самого себя, какой бы она ни была, ту часть котрая имеет право на жизнь, могу сказать что лишь тот человек который не уважает себя, был бы готов это зделать.
Я не думаю что хоть один джедай сказал бы про свою жизнь, что она тусклая.
Haydamaka
21.8.2009, 7:09
(Elrond @ 20.8.2009, 12:07)

повага до друга це, як правило постійне явище, і взаємне, а повага до вогрога не завжди може бути взаємною.
Ну чому ж. Хіба не може бути такого, що вороги поважають одне одного? Може ми взагалі про різні поняття говоримо. Як ти сам розумієш слово "повага"?
Стосвно запитання Блек Хаука, там є про що подискутувати, із чим непогодитись, але краще він сам прокоментує відповідь на своє запитання. Бо насправді дещо не так розтлумачив ті слова.
Маю тоді ще кілька запитань до вже заданого:
- Відмовлятися від частини самого себе - це обов"язково не поважати себе?
- Як зрозуміти, яка частина себе має прао на життя, а яка ні?
- Чому ти вважаєш, що життя джедая не може бути тьмяним?
Як ти сам розумієш слово "повага"?
Відчуття достойності, відношення, що базується на визнанні цих достоїнств та високих якостей людини. Також визнання значимості цієї особи.
- Відмовлятися від частини самого себе - це обов"язково не поважати себе?
Отже, на основі того, чим для мене є повага : кожна частина як. я говорив має право на життя, отже і ті якості які до неї належать, якщо людина відмовляється від неї або ж не визнає, отже поваги до себе в неї не має...
- Як зрозуміти, яка частина себе має прао на життя, а яка ні?
Першопочатково, кожна має право на життя, а далі кожен сам для себе вирішує, яку роль він буде грати в цьому житті і в залежності від цього одна з них відходить на другий план.
- Чому ти вважаєш, що життя джедая не може бути тьмяним?
Тому, що джедаї самовідвержені, вони самі вибрали собі таке життя, а чи логічно називати свій правильний вибір тьмяним ?...
Black Hawk
21.8.2009, 10:07
Солидарен с Гайдамакой.
В данном случае тусклый - не не яркий. Отталкивайся от Светлая Сторона/Тёмная Сторона и ответь ещё раз.
Уважемый Магистр, я понял о чём вы, если в этом контексте, то светлая строна - не позвонляет делать всё что может хотеть человек, в отличи от тёмной строны. но все же если выбран этот путь, нужно ему следовать, насколько бы он не ограничивал, так как он есть правильным, это всё равно что выбирать между тем, что правильно и тем, что легко, последствия правильного выбора могут быть ограниченными в отличии от последствий легкого выбора, но тем не менее он будет являться правильным, не смотря на то что немного тусклый по сравнению с легким, следовательно нужно следовать ему.
Надеюсь я ответил на ваш вопроос магистр.
Black Hawk
21.8.2009, 14:01
Уже близко =)
Способен ли ты убить десять людей, чтобы спасти сотню?
Магистр. нам дано решать только то, что делать со своей жизьнью.
Всё зависит от ситуации, кого убивать и кого спасать.
Haydamaka
24.8.2009, 6:41
Продовжимо розмову
(Elrond @ 21.8.2009, 15:08)

кожна частина як. я говорив має право на життя, отже і ті якості які до неї належать, якщо людина відмовляється від неї або ж не визнає, отже поваги до себе в неї не має...
А як бути з людськими вадами? Наприклад, я визнаю що маю якийсь великий недолік. І хочу його позбутись. Це теж буде неповага себе?
І ще, в тебе в підписі написано:
"Чем больше света, тем темнее становиться тень..."Як ти це розумієш і чому взагалі так вважаєш?
А як бути з людськими вадами?
Вади мабудь э вийнятком стосовно того, що я говорив раніше, їх потрібно намагатися позбутися, але на мою думку, щойно людина позбудеться одієї вади - на її місце стане інша, більш глобальна, тому що, ідеальних людей - людей без вад не існує.
"Чем больше света, тем темнее становиться тень..."
Проста мораль. яку тут бачу я : коли людина робить якийсь вчинок, цим вона несе і світло і тінь. Як відомо, те що для одного може бути світлим вчинок, для іншого може ним не бути, так же можна сказати і про насліднки від своїх вчинків, кожен мій вчинок, що має позитивний наслідок наприклад для мене, може мати негативний для тих хто мене оточує.
Але це не моя фраза, а одного з близьких мені людей.
Black Hawk
25.8.2009, 18:45
Как на меня - достойные ответы, вопросов к кандидату нет на данный момент. За.
Haydamaka
28.8.2009, 19:57
(Elrond @ 24.8.2009, 19:30)

щойно людина позбудеться одієї вади - на її місце стане інша, більш глобальна,
Хм... Тому виходить, із власними вадами боротись неварто?
Варто, але варто не лише боротися з ними, а і вчитися з ними жити, так щоб вони не заважали.
Haydamaka
29.8.2009, 9:30
Не можу із цим цілком погодитись... Ну припустимо.
Добре, оскільки не дуелився із тобою дуже давно, оцінити твої бойові навички я не можу.
Тому тобі необхідно провести десяток дуелей із будь-яким магістром ордену, аби той потім тут, в заявці, підтвердив або спростував необхідний рівень володіння сабером
ну то давай з тобою і поджуелимось, буду чекати на відповідь в ПМ.
Black Hawk
29.8.2009, 10:56
Дуэлился со мной, берите его уже)
Haydamaka
30.8.2009, 18:37
Ну добре, відповіді непогані. за
Похоже, кандидат подходит на роль джедая. Голосую за.
Black Hawk
1.9.2009, 21:34
Так держать, принят.