Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Yamakaci
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
-Yamakaci
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Моя історія почалася на планеті Татуін!
Мені 23 роки, моїх батьків вбили Імперці коли мені будо 7, і я вирішив помститися Імперцям будь-якою ціною! Після цього випадку мене забрала тітка і почала вчити граматиці, щоб я став дипломатом! Я не витримав такого життя і втік від неї! Тепер мені нема нічого робити нічого крім помститися Імперцям за смерть моїх батьків!
Nikooz
Отношусь негативно к заявке...
История... пропустим...
мені нема нічого робити нічого крім помститися Імперцям за смерть моїх батьків!

Это не слова республиканца...
---------------------
А как там будет дальше - посмотрим...
Yanek
Знаешь, а ты не хочешь организовать с другими рожденными на Татуине и у которых тоже убили родителей имперцы, клуб "Отачаяных мстителей"?
Республика это место, чтобы мстить?
-Yamakaci
Розумієте по-моєму Імперці не будуть заключати мирний договір і не підуть на компромат, тому-що вони створили війну щоб захопити галактику, і вони не будуть згідні навіть на те щоб одна планета не була їхня, а ми маємо встановити порядок і знищити Імперців до останього!

Ні просто життя така річ якщо зараз дає шанс помсти треба за нього триматись!
А Республіка це для мене Помста і мир в одному!
Yanek
Иди в Империю и мсти им там, могу даже пару способов рассказать. А тут отчайдушным мстителям не место)
-Yamakaci
Нема що сказати!
Yanek
Хочешь, можешь и нам мстить))) Тоже расскажу парочку способов)
Ну вот расскажи, отомстишь ты, и что будет? Твои родители воскреснут или появятся новые?
И чего ты везде предложения восклицательными знаками заканчиваешь? Ведь есть такая прилесная точка - ".". Или ты на нас кричишь постоянно?
-Yamakaci
Ні!

lol © Nikooz
Yanek
Что "Ні!"? Такой объемный ответ...
Ты на меня кричишь или как твой восклицательный знак воспринимать?))
-Yamakaci
Ні- це спокійна відповідь врівноваженої людини!
Yanek
Ты знаешь что такое "точка"?)
Я задал тебе несколько вопросов, ты написал только слово - Нет. И все. Это ты сразу на все ответил так?
-Yamakaci
Я відповів словом "ні" тільки на ті запитання після яких стояло це слово.
Yanek
Ну так, вижу отсутствие восклицательного знака, что есть очень хорошо.
Жду тогда ответов на все свои вопросы.
-Yamakaci
Якщо ви чекаєте на відповідь, то я чикаю на запитання.
Yanek
А ты внимательно прочти мои посты выше. Ты сам сказал, что твой ответ "Нет" был к последнему вопросу, а у меня в одном посте было 3)
-Yamakaci
Вибачте но я уже сам заплутався!
Yanek
Запутаться может ты и запутался, а вот ответить на мои вопросы тебе необходимо. Напомню о них:
Ну вот расскажи, отомстишь ты, и что будет? Твои родители воскреснут или появятся новые?
-Yamakaci
Батьки не повернуться, але я буду знати що вбивці моїх батьків покарані!
Yanek
А откуда ты будешь знать, что ты убил именно тех, кто убил твоих родителей? Ты запомнил их в лицо?
-Yamakaci
Ні я вб'ю всіх щоб знати напевно! Цим зроблю добро для всіх!
Yanek
И чем ты отличаться будешь от имперцев?
-Yamakaci
Тим що у мене мита не підкорювати, а робити добро!
Yanek
Т.е. ты собираешься убивая творить добро? Инквизитор прям.
Имеприя как раз и действует, она убивает, чтобы сделать себе жизнь лучше, ты поступаешь аналогично по твоим словам. Тогда, почему именно Республика? У нас тут сборище мстителей или как?
-Yamakaci
Я убиваю щоб добро було не для мене.
От ви подумайте скільки галактик постраждає якщо не дати опір Імперії, скільки людей помруть?..
А так ми врятуємо весь всесвіт?
Навіщо створювати армію якщо ви не хочете воюєти?, замість армії створили би дипломатів, людей які робили договори.
І як я казав напочатку що "Імперія" почала існувати з митою захопити всесвіт, а не посередині натикнувшись на сильного ворога як "Республіка" піти на компромат!
Yanek
Объсни тогда мне, чем будет отличаться Республика от Империи? Тем, что убивает по причине - принести мир в Галактику? Так ведь Империя поступает тогда так же. Это для нас они приносят страдания и смерти, а для себя они приносят добро.
Jaiden
По-перше,не "компромат",а "компроміс".
По-друге,а ти не подумав,що вбиваючи імперців,ти також будешь приносити біль їхнім батькам або рідним? Зараз же Імперія не армія клонів... closedeyes.gif
-Yamakaci
Як я казав ми робим мир не для себе, а для людей!
Yanek
А ты знаешь, что в Империи тоже есть люди - простые граждане, которые не имеют отношения к убийствам и при этом им нравится как они живут. То нашими действиями мы наоборот будем для них такими же как Империя для нас. Ты об этом не думал?
-Yamakaci
Але вони самі вибрали цей шлях!
Yanek
Так и нам нужно идти тогда по ихнему пути?)
Jaiden
Ямакасі,вбивство ніколи і нічого не виправляло.Насильство породжує тільки насильство.А просто вбиваючи всіх підряд,ти будеш не більше ніж мясником,але аж ніяк не героєм...

Пробачати вбивць не потрібно,але і вбивати також не метод,тимпаче вбивати всіх підряд.Найкращим способом було б віддати їх у руки правосуддя.
-Yamakaci
Кожен робить як хоче.
Є багато версій акінчити війну- моя перемогою.
Jaiden
Закінчення війни це в будь-якому випадку перемога однієї сторони happy.gif

А от закінчити війну можна різними способами,було б бажання...
Yanek
Кожен робить як хоче.

Слова истинного имперца, не так ли?
-Yamakaci
Мабудь ви не прочитали мою історію!

Я знаю ви будете против за то шоб я був в Республіці!
Jaiden
Ми прочитали,просто в тобі кипить гнів та жага помсти,а ці якості не притаманні республіканцям.
-Yamakaci
Я не жорстокий і незлопам'ятний!
Nikooz
А слова твои говорят иначе...
-Yamakaci
У мене добра душа і хоробре серце!
А щоб ви робили якби у вас була така історія?
Yanek
Тут у многих была подобная история, но никто не шел мстить, все шли, чтобы не допустить такого как произошло с ними. При этом это не обязательно путь убийства или подобного "добра". А вот ты идешь только чтобы отомстить, а Республика - прикрытие, чтобы ты считал, что делаешь добро и поэтому ты очень сильно ошибаешься.
-Yamakaci
Я розумію за то що я скажу мене забаннять, но
Люди в натурі я народився в Києві і батьки мої живі!
Jaiden
Якщо придумаєш нову,то людина вже повинна бути інша...Ти мабуть просто ще не готовий до вступу...
Yanek
И что теперь?)))
Я живу в Днепропетровске и с родителями тоже все норм))
При чем тут заявка в Республику тогда?)
-Yamakaci
Ну да галіму історію придумав, прям ща можу іншу придумати!
Yanek
А толку то, о тебе уже сложилось хорошее мнение, которое ну очень сложно изменить.) Лучше попроси закрыть заявку и не трать времени как своего, так и нашего)
-Yamakaci
А у кого просить?
Nikooz
!
Попередження:
Не забывайте про отличие форума от чата.

3 страницы, и в основном - флуд. Посты пишем более содержательными.

2 Jaiden: в каком месте ?)
Jaiden
Хм...То в мене залишилися старі заморочки з поданням заявок,сорь )))

Особисно я вважаю цього кандидата не готовим до вступу.
Haydamaka
(Yamakaci @ 17.8.2009, 16:25) *

Люди в натурі я народився в Києві і батьки мої живі!

Я живу в Запоріжжі, і насправді я взагалі ніякий не джедай ak.gif

Ну і власне конкретно стосовно заявки:
Епіграф:
Ні я вб'ю всіх щоб знати напевно! Цим зроблю добро для всіх!

І за пунктами:
1. Заявка не сподобалась
2. Від нескінченних знаків оклику вже в очах блимає. І прохання не тулити їх усюди було кандидатом проігноровано
3. Про ідеологію Республіки не має жодного уявлення
4. Суперечить сам собі
----------------
= Проти

п.с. Блін, забув) Мушу хоч одне запитання задати)) Ну добре:
- Що тобі відомо про ідеологію Республіки?
Bumble-Bee
Янек, откуда такая агрессия!? blink.gif

Приветствую тебя Yamakaci, предположим что ты вступил в Реп ( laugh.gif ). Что дальше? Твои действия? Куда хочешь пойти и кем хочешь стать!?

Мысля сия уже была... так и прошла... _a1.gif © Nikooz

Ну так! Давай Никооз! Следи чтобы мысля не прошла! ad.gif © Bumble-Bee
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.