Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Баг с темой
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi > Bug Reports
Maple
В этой теме не могу редактировать свои посты с 1го по 88ой включительно. Прошу исправить.
Haydamaka
Було таке, що ти тимчасово виходив із Імперії?
Якщо право відписуватись у тій темі мають лише певні категорії користувачів, то із виходом з клану ти міг втратити можливість редагувати свої пости, навіть після того, як повернувся.
Maple
Да, выходил. Но право отписываться в той теме имеет все пользователи портала т.к. он находится в самом разделе "Империя"
Dan
(Gaydamaka @ 12.8.2009, 17:14) *

Було таке, що ти тимчасово виходив із Імперії?
Якщо право відписуватись у тій темі мають лише певні категорії користувачів, то із виходом з клану ти міг втратити можливість редагувати свої пости, навіть після того, як повернувся.

на чому основані твої твердження?

(Maple @ 12.8.2009, 13:55) *

В этой теме не могу редактировать свои посты с 1го по 88ой включительно. Прошу исправить.

Покажи мені повідомлення піврічної давності з інших тем, які ти маєш право редагувати
Maple
Извини, я не силен в тех. деталях форума. Можно мне как-то поставить чтоб я мог редактировать первый пост той темы? Это как-бы шапка, в которую время от времени надо вносить дополнения (к примеру новою блюдо в меню как сейчас).
Dan
Якщо ти не силен в деталях форума, хто ти взагалі такий щоб судити що таке бага, а що ні? Навчись користуватись форумом, а потім уже пиши баг-репорти.

Від Gaydamaka очікую відповідь протягом 24 годин.. інакше мінус в репу )
Maple
Хорошо, я понял. В любом случае спасибо.
Haydamaka
(Dan Mor @ 12.8.2009, 19:18) *
на чому основані твої твердження?

На підставі неодноразових спостережень. Часто помічав, що людина після виходу з клану і повернення в нього, не мала можливостей редагувати свої ж повідомлення. Такий глюк має місце
Можу навести навіть кілька прикладів, якщо хочеш
Dan
наведи
Haydamaka
https://xjedi.com/forum/index.php?s=&show...ndpost&p=196961
Jaiden близько року тому виходив з Республіки. Потім повернувся. Редагувати свій пост в темі не міг.
https://xjedi.com/forum/index.php?s=&show...ndpost&p=215022
Dark Mara попередньої осені виходила з Республіки. Потім повернулася в Орден. Редагувати пост не могла
Dan
А ти не думав що це зв'язано з тим, що повідомлення дуже давнє, а не з тим що переходили з клану в клан?
Haydamaka
не думав
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.