Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Jaiden
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Jaiden
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Джайден...Колись це ім"я знало досить багато людей в Ордені.Причому знали його не за якісь надзвичайні заслуги,а через те,що він був досить неординарною особистістю й завжди на все мав власну думку...Він завжди був суворим з новоприбулими Юнлінгами,завжди знаходив їхні мінуси й вказував на них. Якось йому набридло це робити і він став ініціатором створення Академії. Йшли роки,проте не все було так гладко як хотілося...Одного разу він був підставлений деяким Культом Смерті,через що його називали зрадником. І хоча з часом хитрий задум культу було розкрито,але всеодно неприємний осад залишився. Незабаром після цього було перше вигняння - Джай вирішив все обдумати в тихій атмосфері в горах на Набу. Проте в той же час активізувалися сили Імперії й Ситів загалом і він вимушений був повернутися. Проте і в Ордені почалися перебудови:відбір юнлінгів був не достастньо жорстким і тому з часом Орден було заповнено безліччу "джедаїв для галочки". Саме це й стало останнім кроком для того,щоб остаточно покинути Орден та й Республіку загалом...

Я залишив свого меча в храмі на Корусанті й відправився в далеку подорож за зовнішнє кільце Галактики. Там я знайшов невелику планету де й провів останні роки в медитаціях та аналізі минулого. Але останнім часом я почав бачити видіння з Гайдамакою та Кольяном ( megalol.gif ), в яких вони запрошували мене назад до Ордену.
Зібравши речі я відправився назад на Корусант,щоправда за роки моєї відсутності мене забули й вичеркнули зі списків зареєстрованих республіканців (бюрократи блін).
Саме тому я стою тут в черзі на отримання громадянства вже...е-е-е...Кілька днів biggrin.gif

i
Сповіщення:
Голосование членов приемной комиссии:
Bumble-Bee -
Destroer -
Gaydamaka - За
Gothmog - 3a
Leksa - 3a
Nikooz - 3a
Vovcheg - За
Kol-yan
Ну извини, что заставили долго ждать))

Прошу приемную комиссию шустренько выдать этому кандидату паспорт)
Jaiden
Та ладно...Ось чому я в вигнанні добре навчився,так це терпимості happy.gif
Nikooz
Мне совсем нечего возразить)) Но я тебя почему-то не помню(наверное, что-то с памятью...)
Не мог бы ты рассказать подробно о своем пребывании в Ордене ?)
готов проголосовать, т.к. наслышен... но правила, однако... ^^
Jaiden
Хм...Не люблю про себе говорити. Ну що ж,я був одним із перших джедаїв в ордені. Мав звання Падавана (так і не взяв Найта,бо забив),був засновником і головою Академії Джедаїв...Ах да,ще дістава новоприбулих юнлінгів і намагався підтримувати рольову частину буття джедаїв на серверах )

П.С.Ніби колись тобі кілька уроків володіння Сінглом давав...)
Nikooz
А что ты планируешь принести с собой в этот раз ?)

П.С. Что-то припоминаю... Склероз... xD
Jaiden
Хто знає...Для початку потрібно повернути свого меча ))
Gothmog
А я помню ту историю с Культом... Некрасиво получилось))). Короче, надо задать тебе вопрос для галочки и я задам: Как ты относишься к Культу Смерти? ninja.gif

З.Ы. Надеюсь, тот меч, который мы пропили в "Пьяном Джедае", был не твоим blush2.gif
Nikooz
Ну... То дело не долгое))
На тле общей размытой картины(имхо по ответам) вспоминаеться что-то... ))
За)

О, кстати) Востанови академию, когда сможешь ^^
Jaiden
Культ Смерті дав змогу нам пройти випробування віри ))

А взагалі не погано,щоправда він ніби розвалився?)

2 Nikooz
Відновлю,як тільки відновлю власні навички володіння Сабером...Бо меча я в руках не тримав уже багато років )
Gothmog
Та не, Культисты всё так же терроризируют местных граждан _a2.gif

На вопрос ответил, я ЗА
Jaiden
Значить будемо з ними боротися ninja.gif
Haydamaka
О _a1.gif Оскільки ти тут, думаю, із псевдобаном розібрався? ninja.gif
Jaiden
Угу...Все набагато краще ніж я думав ))
Haydamaka
Так що темні сили в обличчі культиста-судді не змогли завадити _a1.gif
Радий твоєму поверненню _a1.gif ЗА
(ну і сутто для дотримання необхідних формальностей додам: був активним та ідейним джедаєм, засновником і керівником академії)
Jaiden
А я значить був не активним і не ідейним? happy.gif
Haydamaka
А про кого я по-твойому написав щойно? ninja.gif
Jaiden
Йой..."був..." ,а я прочитав як "не був..." rolleyes.gif

Каюсь,грішний )))
Jaiden
Джай знову сидів в повній самотності і інколи поглядував на пробігаючих членів приймальної комісії,які так і не заглянули у його справу... ObiWan1.gif
Vovcheg
Задача
Горожанин Кенни поехал за город и купил там у одного старого фермера за $100 осла.
Фермер согласился завтра его доставить в город сам.
На следующий день он действительно подъехал и сказал:
– Извини сынок, но у меня для тебя плохие новости, пока я его вёз, осёл умер.
– Хорошо, тогда верните мне мои деньги, – отвечает Кенни.
– Не могу, я их уже потратил, – говорит фермер.
– Хорошо, тогда выгружайте осла.
– Ты же не можешь продать мёртвого осла! Что ты собираешься с ним делать?– спрашивает Фермер.
Месяц спустя фермер встречает Кенни и спрашивает:
– Что сталось с тем мёртвым ослом?
Кенни отвечает:
– Я ... и получил прибыль в размере 998.00$.
Питання: як можна виручити за мертвого осла 998.00$?
Jaiden
Знаю цю загадку ))

Горожанин просто розіграв цього осла в лотерею. Він продав 500 білетів по 2$ за штуку і отримав 1000$.Тільки потім йому довелося віддати 2$ за білет переможцю лотереї,оскільки осел був мертвий. Ось так він і отримав 998$ ad.gif
Vovcheg
Помоги развязать еще одну задачу. Мы с друзьями отбили у ситхов контейнер спирта. Ну и решили сделать из него аналог водки "Патриот". Мы притащили еще один контейнер с водой.
Итого в одном сто литров спирта 96%, в другом - сто литров воды. Имея одну литровую кружку, нужно получить в одном контейнере раствор спирта 40%.
Начнём с того, что перельём литр спирта в воду. Это первый перелив. Потом кружечку назад. Это второй.
После какого по счёту перелива нужно остановиться?
Jaiden
В мене вийшло приблизно 180...Задовбався рахувати правда ))

І взагалі,Вовчик,пити шкідливо happy.gif
Vovcheg
Ок, я подумаю над цим завтра вранці) Я голосую ЗА. Позитивний гравець, і наскільки я зрозумів, показав себе як такого, задовго до мого появлення на просторах УАГа.
-Chewbatya
(Jaiden @ 3.11.2007, 23:32) *
"...о чем говорят они? А в ответ тишина,наигрывает жизнь последние свои аккорды, не осознавая какова ее цена..." (с) Триада "О чем говорят звезды"
Это я к тому, что звезды благосклонны к твоему возвращению! biggrin.gif
handshake.gif
Jaiden
Скоріше то був гімн мого вигнання happy.gif
Leksa
Я наблюдаю за заявкой, но квест пока не даю.

Jaiden
За чим спостерігаєш,за пустотою? Ти один із 2-х членів приймальної комісії,які й досі нічого не сказали,хоча активно відпусуються в інших заявках. closedeyes.gif
Destroyer
Якщо чесно я й не знаю, що думати. В заявці в тебе один позитив, але я в тобі побачив наглість, бо твоє повідомленням з проханням проголосувати, якось не дуже мені сподобалось. Інші просять, щоб я дав їм квести або задав питання, а тут одразу голосувати. Тому в мене декілька питань:
1) Чим ти такий особливий, що я одразу повинен голосувати(я навіть не знаю тебе)?
2) Спробуй описати свій характер(якщо ти сам не можеш попроси когось, і відповідь сюди).
Jaiden
Дестроєр,я не одразу голосувати просив,а просто відписатися в завці.Якщо ти це сприйняв як "проголусуй плз" і т.д. то сорь,але це не так.Мені в принципі всерівно,даси ти мені завдання чи просто поставиш голос,головне хоч якась активність. happy.gif

З приводу другого: психічно не врівноважений параноїк та цинік з компексом Бога та вічно гарним настроєм. rolleyes.gif
Ralf
Почуття гумору завжди позитивно свідчить про інтелект людини _a1.gif Спостерігав за заявкою кандидата. Підтримую _a1.gif
Jaiden
Джай знову залишився на самоті...Трабли виникли з представниками армії,ну що ж,не в перший і не в останній раз... ObiWan1.gif

П.С. Джайден вже довго в приймальні сидів
Так довго,що його потягнуло до рифмованих слів.
Сидів та складав невеликий текс
Про те,що армійці влаштували йому ненормальний тест...
Дестроєр злобний,як пес,попросив описати себе
Та май же і честь...
Лекса ж просто заявку ігнорує,
Та скільки ж можна,у мене від сидіння тут уже гулі!
То ж хлопці,давайте вже щось вирішувати,
Бо ще трохи тут посиджу,трохи підіжду,
Але якщо не хочете бачити мене тут,
То скажіть одразу,щоб я не лазив,як по дну спрут... =\

Leksa
Я наблюдал за твоим терпением, но как я вижу у тебя его нет
За чим спостерігаєш,за пустотою? Ти один із 2-х членів приймальної комісії,які й досі нічого не сказали,хоча активно відпусуються в інших заявках

В виду отсутствия терпения и критики в мой адрес, а также писем в ПМ о том чтобы я проголосовал и критики в адрес представителей армии, в часности моего коллеги Дестроера
Дестроєр злобний,як пес,попросив описати себе
Та май же і честь...

пока не голосую, но буду учитывать это в дальнейшем.
Jaiden
Лекса,ти 3 дні "перевіряв" мою терпимість?)) Юначе,я просив тебе лише відписатися в моїй заявці,а це означає не "проголуй",а зроби хоч щось.

Критика була до 2-х представників Армії - тебе і Дестроєра,які начисто забили на заявку,тобто технічно забили на свій обов"язок представників приймальної комісії.

П.С.Член приемной комиссии обязуется:
1)Ознакомиться с заявкой кандидата - ознайомився ти після того як я попросив тебе на неї глянути;
2)Задать хотя бы один вопрос в заявке - цього ти взагалі не зробив.

Гарний представник армії?))
Leksa
Свои обязанности я знаю.
1.Хорошо поговорим о тебе, назови три своих позитивных качества и докажи что ты их имеешь.
2. Как ты относишся к фразе мастера Йоды "Не надо пробовать зделать, надо делать" ? И почему именно так ?
3. Расскажи о происхождении своего ника.
4. Представь себе третий эпизод, тот момент когда Анакин отрубил руку Винду, как бы ты поступил на его месте и почему именно так ?
5. Похожи ли по твоему чувства Любви и Страха ? и почему именно так ?
6. Как ты относишся к выражению одного из древних философов "Жизнь не те дни, что прошли, а те что запомнились" ? И почему именно.
7. Что больше всего тебе нравиться в Республике.
8. "Нет смерти - есть сила ", как ты понимаешь последнюю строку ордена джедаев, проведи паралель с человеческой жизнью.

Против, пока не голосую, из за нескольких аргументов моего коллеги из комиссии.
Jaiden
1.Звичайно вибач,але я про себе говорити не люблю,а ще більше я не люблю давати собі оцінку.Аргументую:кожен,незважаючи на свої принципи та мораль в цілому,всеодно хоче здаватися кращим ніж він є насправді і буде намагатися робити так,щоб так здавалося й іншим,в тому числі й факти зможе знайти,але це не буде дійсністю...Це буде бажанням,яке,можливо,з часом стане дійсністю.
2. Спроба - це невідомість,це 50% успіху,але й 50% невдачі.Тому коли ми щось повинні зробити,ми не намагаємося це робити - ми це робимо. Крім того,значну роль грає психологічний фактор,який знову ж таки в пливає із цих "50\50". Коли ми кажемо,що спробуемо,ми готуємо себе до можливої невдачі та не докладаємо достатніх зусиль.Коли ж ми робимо,ми сконцентровуємося на тому,що ми зможемо це зробити і що ми це зробимо,а тому вижимаємо з себе все можливе,щоб цього досягти.
3. Була тема в кантіні тиц .
4. Я б послухався Мейса Вінду,тому що я вже дуже давно навчився робити те,що потрібно.Я давно навчився розмежовувати "емоції" та "необхідність" або "емоції" та "обов"язок".
5. Моя особиста думка щодо цього - вони не схожі,а тісно переплетені.Любов - це прив"язаність до когось,та стах це чиєсь життя як в буквальному так і в фігуральному сенсі.Тобто любов включає в себе поняття страху.
6. Я вважаю його правильним.Наше життя - це в першу чергу,наш інтелектуальний та моральний зріст.Наше життя - це такі собі пригоди та просто веселі дні.Саме вони і запам"ятовуються. А все інше,себто сувора буденність,на мою думку це просто існування.
7. Її демократичні засади.
8. "Нет смерти - есть сила " - цей рядок каже про те,що після смерті ми не зникаємо,ми перетворюємося в Силу.Так казав Йода Енакіну в 3-му епізоді.
Якщо провести паралелі з людським життям,то це частина нашої віри.Ми також віримо в те,що після смерті наша душа не загине,а відправиться в якийсь інших світ,себто Рай або Пекло. Паралель заключається у вірі в вічність та вірі у вічне життя.
Leksa
Що для тебе демократичны засади ?
Jaiden
Демократія - це в першу чергу свобода вибору. В Республіці якраз ця свобода і присутня.
Leksa
А ти вважаєш демократію ідельною системою чи ні ?
Які на твою думку її недоліки ?
Jaiden
Демократію я ідеальною не вважаю.Але із всіх існуючих на даний момент політичних устроїв,вона до цього найближна,ну суто моя думка,нікому нічого не нав"язую happy.gif

Недоліками є те,що нам не завжди є з чого вибирати.Вибір то є,але зачасту немає того ідеалу,який можна було б вибрати...
-Elrond
За кандидатом не помічав нічого поганого, стиль грипідходить для вступу в реп.
Підтримую кандидата.
-Chewbatya
Leksa, один из членов комиссии, после множества вопросов решил уйти из Республики, но это не избавляет двоих оставшихся от необходимости голосования...
Jaiden
У Bumble-Bee ніби ще кілька днів р\о буде.
Leksa
Чебатья, я не ушел из Республики.
Я здесь, как видешь. _a1.gif
Голосую ЗА кандидата, так как даны вполне логичные и осознанные ответы на мой вопрос.
Пусть сила будет с тобой !
Nikooz
Дык! С возвращением, принят! happy.gif

>>загляни<<
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.