Джайден...Колись це ім"я знало досить багато людей в Ордені.Причому знали його не за якісь надзвичайні заслуги,а через те,що він був досить неординарною особистістю й завжди на все мав власну думку...Він завжди був суворим з новоприбулими Юнлінгами,завжди знаходив їхні мінуси й вказував на них. Якось йому набридло це робити і він став ініціатором створення Академії. Йшли роки,проте не все було так гладко як хотілося...Одного разу він був підставлений деяким Культом Смерті,через що його називали зрадником. І хоча з часом хитрий задум культу було розкрито,але всеодно неприємний осад залишився. Незабаром після цього було перше вигняння - Джай вирішив все обдумати в тихій атмосфері в горах на Набу. Проте в той же час активізувалися сили Імперії й Ситів загалом і він вимушений був повернутися. Проте і в Ордені почалися перебудови:відбір юнлінгів був не достастньо жорстким і тому з часом Орден було заповнено безліччу "джедаїв для галочки". Саме це й стало останнім кроком для того,щоб остаточно покинути Орден та й Республіку загалом...
Я залишив свого меча в храмі на Корусанті й відправився в далеку подорож за зовнішнє кільце Галактики. Там я знайшов невелику планету де й провів останні роки в медитаціях та аналізі минулого. Але останнім часом я почав бачити видіння з Гайдамакою та Кольяном (

Зібравши речі я відправився назад на Корусант,щоправда за роки моєї відсутності мене забули й вичеркнули зі списків зареєстрованих республіканців (бюрократи блін).
Саме тому я стою тут в черзі на отримання громадянства вже...е-е-е...Кілька днів

i | Сповіщення: Голосование членов приемной комиссии: Bumble-Bee - Destroer - Gaydamaka - За Gothmog - 3a Leksa - 3a Nikooz - 3a Vovcheg - За |