Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Isaac
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Isaac
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Моя історія розпочалась на пленеті Корібан,легендарна темна планета,багато великих темних майстерів Джедаїв (так звані Ситхи)отримували свої початкові навики володіння темної сили на цій планеті,але моє життя це окрема часточка , і кожному з нас обирати ким ми хочемо стати,моє життя взагалі не було повязане із ситхами,але мої батьки чомусь їх дуже боялися ,оскільки я був маленький я цього не розумів,але планета була настільки насичена злобою що мій батько перйшов на сторону загадкових темних воїнів ,які прагнули захопити галактику,він зїхав з глузду і зоряною саблею вбив маму, але в Темних джедаїв на рахунок цього були правила і вони спіймавши батька транспортували його у вязницю і я більше його не бачив,далі моє життя проходило з дядечком,він був моїм наставником і він навчив мене володінню зоряною саблею, а потім запитав чи я хочу ввійти у велику армію Ситів, але я відмовився,тоді він видав мені все необхідне і я відправився в подорож, де я дізнався про Рицарів захисників які завжди стоять на правді й вірності народу, для яких допомога ближньому являється честю, і я вирішив повязати своє життя з ними , і ось я у ї хніх воріт представ перед приймальною комісією для того щоб подалі творити мир і гармонію в галактиці, рішити правосуддя, і допомагати друзям і недругам.
Yanek
Почему ты не упомянул в истории о своем пребывании в рядах мандалорианцев?
-Isaac
Томущо цей клан розпався, хоча ні він існує , але як говорять гарне майбутнє це добре забуте минуле,тому я порахував що краще про це не говорити.
Yanek
А ты что то делал для того, чтобы как то помочь клану возродиться?
Chensky
гарне майбутнє це добре забуте минуле - це не підходить для МАН.

Історія, насправді, не надихає. Ми правосуддя не "рішаємо".

Знайди тих, хто завжди в масці, тих для кого маска є їх образ, але маска не є маскою, а є реальністю. Для кого захистом є нове лице і найбільшою небезпекою він для них виступає. Серед них знайди людину чий стиль гри критикувався вже не раз.. хто був одним із нас і Current Value про нього написав.

Слова ці тобі допоможуть:

У него супер умение лупить в спину критические удары, а также огромнейший опыт ликвидации соперников в чате при выключенном мече

Знайди і думай сам, що з ним зробити. Сюди покажеш нам свою ти дію.
-Isaac
Ні, я нічого не зробив щоб допомогти клану возродитись,тумущо ніхто навіть не хотів глянути в його сторону коли я намагався допомогти.
Yanek
Если ты ничего не сделал, то как могли "глянути в його сторону коли я намагався допомогти."? И что за "його"?
-Isaac
Гаразд я бачу що до колишніх Мандолоріанців ви відноситесь добре=)) ну нічого я не проти я не суджу людей, томущо я їх всіх люблю,миру й щястя вам , мені тут не місце...
П.С.Не плачь, потому что это закончилось. Улыбнись, потому что это было.
Старі часи були хороші .
Yanek
Я отношусь ко всем так, кто ничего не сделав в одном клане, идет выполнять туже функцию в другом.
Chensky
Як ти був у МАН ?!!

мені тут не місце... - навіть люди у відчаї намагаються щось та зробити.. а ти СЛАБАК. Тобі тут не місце і бла бла бла. Розвісив нюні. Так, тобі тут НЕ місце.

!
Попередження:
Ченя, спокойней!
-Isaac
Ви вважаєте що я нічого не зробив в клані Мандолоріанс, ну мені здається ви помиляєтесь,Айзек колишній мандолорець це я ...
Yanek
Ну тогда зачем идти к нам под ботом?
-Isaac
Також я хотів сказати що Джакен Фетт один із засновників клану нео крусайдерс також я,я надіявся на другий шанс після випадкового бану на форумі,Ченскі все гаразд я відчуваю що ти хороша людина і я не ображаюсь на тебе і ні на кого не ображаюсь=))Ви хороші люди ,але я знаю що прийняти колишньго мандолоріанця ви не захочете=(тому я дивлюсь на речі своїми очима,так можливо я і слабак,але я недавно змінив повністю своє житя, і тепер я живу для того щоб допомагати людям а не критикувати і унижати їх, мені приємно що ти назвав мене так, томущо ми всі люди , в нас бувають ситуації які ми не можемо подолати і які долаються з трудом,але...
Yanek
"Наша песня хороша - начинай сначала..."
Ну зачем вот так сразу строить из себя обиженного и говорить про ман?) Я же сказал, что отношусь негативно только к тем, кто ничего не делал раньше для клана. Как ты сказал свой ник, то это все изменяет. Тогда вопрос - почему именно Республика?
-Isaac
Моя душа завжди стремилась робити хороші вчинки я прагну допомагати людям, робити добро, жити так як я хочу я в ман пішов колись томущо туди пішов мій брат хоча це не по темі але так вставочка=))Мені неймовірно сильно хочеться потрапити в республіку,доречі я не строю з себе ображеного мені навпаки приємна критика, коли хтось мене критикує я можу зробити висновки і виправлятися.Тому це клан в який я хотів потрапити ще до Ман.
Yanek
Что ты мжешь сказать о Империи? А так же охарактеризуй ее одним словом и обоснуй свой ответ.
-Isaac
Від тепер я не користуюсь ніякими копіпастами і іншим ,я буду виражати особисто свою думку...
Імперія-Тиранія.Імперія це шлях темряви який може обрати кожен кому припаде до душі прагнення всього і одразу,але також ці люди можуть бути хорошим томущо ми самі обираємо яким нам бути, тому не потрібно говорити що вся імперія чисте зло кожна людина по своєму зла і добра,і всі вони мають свої ідеали кодекси і закони яким вони підкоряються задля їхнього гармонійного існування,Імперія- це шлях завоювання, вирішення проблеми за допомогою бластера або зоряної шаблі,так було по крайній мірі у всій історії зоряних війн.
Я не хочу нікого ображати тому я погано до імперії не відношусь.Вибір за кожним із нас чи обрати Світлу сторону і допомагати людям, чи обрати погану сторону і покоряти їх.
Yanek
Почему ты идешь под этим именем, а не под своим старым к нам в Республику?
-Isaac
Вибачте звичайно за поправку ,але відповідь була в пості №13, тому що тепер це мій офіційний нік.І ще тепер в мене немає взагалі ботів, тому можете не переживати,я буду вірно слугувати Республіканцям.
Nikooz
Ayzek - это ты ?
-Isaac
Так це я.
Haydamaka
І в Ayzek'a бан? _a1.gif
-Isaac
Так точно=))Тому я написав в пості номер 13 про нову можливість виправити все.

!
Попередження:
Нажаль, це не вихід. І це не є можливістю щось виправити. Нічого особистого, за обхід бану - бан.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.