Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
1.Нік в Jedi Academy: Naruto
2.Реєстрація на порталі: 9.1.2008
3.Інформація про персонажа:На протязі свого життя знажодився в СГ,ЕЕ(ЕД),РЕП,НС.
4.Історія персонажу:
Я проживав на Олдероні до 14 років.Потім вступив до организації SG .Там мене тренерував Anarien і навчив володіти світловим мечем.Топім, я пішов з СГ. Після довгих скитань по галактеці.Я оселився на планеті Корелія, в одному маленькому місті Маджуг .Все було добре,але через 2 місяці Імперські війська атакували місто,і зруйнували його вщент,всіх хто вижив після бою забрали в рабство. Але через деякий час прилетіли два джедаЇ,які хотіли врятувати нас.Вони вітчайдушно пішли в бій з ворогом.Бій був нерівний, але джедаї вирали перемогу у Імперськіх військ. Після цих подій я потратив в ЕЕ.Це були темні часи мого життя.Мені доводилося вбивати,різати,мучати всі хто протистояв цій організації.Але довго я там не затримався,не міг витримати такої напригу і хаоса.
Потім, я побачив прекрасних людей які мене зрозуміли і підтримали.Це буди Республіканці,а саме Ралф.Він мене запросив до могутньої і дуже старої Республіки.Цей клан за свою довгу історію здобув великий авторитет.
Після вступу, я деякий час був просто громадянином до утворення армії.В армії я знаходився не довго,але зміг отримати звання копрал.Знаходився в армії не довго тільки із-зі однієї причини,бо був Утвориний Сенат(я пробув сенатором 2 і половини 3 скликання).
Але в зв'язку з особистими проблемами в реальному житті,мені довелося на час війти із скаду Республіки.
Після,мене прийняли в НС.Я так і незрозумів що від мене там вимагали і я пішов з клану.
Зараз,я стою перед вами.З надією повернутися.

5.Причина(и) вступу:Хочу повернутися. Бо серед всіх кланів Республіка є справді велика сім'я.