Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Neros
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Neros
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Не дивлячість на мою расу-людина, родився на планеті Kashyyyk.Моя
сімя осилилися тут після революції в 5 ПБЯ.Моїй сімї допомагав освоїтися один вукі, який був обовязаний моєму батькові "Борг Життя".Мій батько був членом "Разбойної эскадрилі", яка допомагала в організуванні революції.Пізніше освоював землеробську працю.Поки батько працював, мама займалася моєю освітою.Після роботи батько навчав мене володіти зброєю для захисту.Вільний час я проводив з молодими вукі.Після повноліття, батько мене благословив на службу Республіці.Сказавши що кожен має відати борг батьківщині.

Основна ціль вступу в Республіку, це бажання служити та захищати свою державу.

офф:також дякую цим республіканцям за допомогу у визначенні клану:Nikooz,Blendo,Tamura.
-Blendo
Пора мне возродить свою активность в заявках)
Ты сказал, что свободное время проводил с вуки.Расскажи мне про эту расу а также про представителя этой расы, который есть в республике _a1.gif .
Расскажи, какие отношения имеет Республика с другими кланами?
И напоследок несколько подлый вопрос.
Если в выборе клана тебе помогли, скажем, имперцы, ты б пошел в империю?
Пока все.
Neros
Вукі-це раса лбдиноподібних істот, які жили на планеті Кашиік.Вони вкриті шерстю. Тривалість життя близько 600 років. Ріст складав більше 2 метрів. Жили в будинка построїніх на деревах, також були відомі поселеня біля узбережжя. Найвідоміша традиція-"Борг життя". Один з найвідоміших представників раси — Чубакка.
Положення в Галактеці:
Empire - ворогує.
Star Group - нейтралітет.
Order of Anfor - знаходиться в союзі.
Star Anarchy - нейтралітет.
Outсast - нейтралітет.
Fallen - нейтралітет.
Death Cult - ворогує.

Ні не пішов би, я думав вступати в Республіку.Але хотів поспостерігати за республіканцями на серверах, чи дійсніть відповідає Конституції Республіки.
Ви мені допомогли тим, що поставили себе з гарної сторони, і допомогли деякими порадами.
Haydamaka
(Neros @ 10.7.2009, 23:36) *
Борг Життя

Розкажи про цю традицію у вукі. Що ти знаєш про Борг Життя, і як до нього ставишся сам? Чи зміг би такий Борг взяти на себе?
Neros
Долг Жизни. Когда не-вуки спасает жизнь вуки, тот обязуется служить спасителю и всей его семье до конца жизни. Чубакка имел долг жизни Хану Соло, и в последствии всей его семье. Это один из самых известных примеров долга.

Борг Життя.
Коли представник іншої раси спасає життя вукі, вукі зобовязується служити йому і його сімї до кінця життя. Один з найвідоміших прикладів це борг життя Чуббаки Хану Соло.

Дуже добра традиція, скільки свідичить про моральний розвиток цієї раси. Оскільки будь-хто має віддячи за спаіння свого життя бо це найдорожче що ми маєм. Не знаю чи я б зміг на таке піти, служити. Але віддячив би рятівнику, можливо допомагав сімї по мірі можливості.
Khan Jsi
Меня кое что смущает З нами з: 9.7.2009 .

1)Расскажи о времени, которое у тебя было, что бы ознакомиться с обстановкой в нашей галактике(Сколько играешь и под какими именами мы могли тебя встречать).
2)Расскажи о своих боевых навыках(Оружие, саберы, форс)
Neros
1)Ознайомлювався я через кланові посольства(розділи), там зазвичай находив ставлення того чи іншого клану в Галактеці, також перечитував кодекс та конституції цих кланів.Так пройшло мое знайомство з Галактекою.
Іграю не багато від сили тижні 2. Зазвичай грав в інтернеті на англомовних серверах, час від часу побадав на ваш кс сервер. Сильно часу придумувати ніків не було тож заходив як анонім або писав швидко якісь цифри. Маєже нізким не спілкувався.
2)З зброєї думаю прроблем немаю оскільки люблю ігри жанру екшен.
З сайбером на ви(поки що).Граю сінглом, зазвичай червоним стилем.Проте буває що і жовтим.
Форс.Юзаю світлу сторону. Оскільки дуже подобається, зокрема комбінація швидкість+захист.
Haydamaka
(Neros @ 11.7.2009, 0:16) *
хотів поспостерігати за республіканцями на серверах, чи дійсніть відповідає Конституції Республіки.

Зараз трапляються випадки, коли поведінка республіканців не завжди відповідає принципам Республіки. Як би ти запропонував із цим боротись?
Neros
Спочатку 2-3 попередження, а дальше штрафи 2-3 рази, а дальше виганяти.
Ще залежить як провинився, можна зразу штрафи
Haydamaka
До речі, із штрафами ідея непогана) Добре, із цим розібрались.

На планету Татуїн прибув імперський загін із метою вбивати батьків рабів rolleyes.gif . Там таке часто відбувається) Але зараз ти маєш можливість знешкодити цей загін. За даними розвідки він складається усього з 3х імперців.
(скріни перемог над 3ма імперцями на Татуїні (ФФА))
Khan Jsi
Видел кандидата на серверах... Вызывает подозрения: умеет мониторить сервера, активно пользуется цветами, да и сражается не как 2-х недельный новичек. Следовательно мне кажется, что ты с нами хитришь, ты на УА-ге поболее 2-х недель. Ну да ладно не мне решать, если ты нас обманываешь правда все равно когда-нибудь раскроется, если же ты честен, то всем свойственно ошибаться, и это будет тебе лишь комплиментом.

Держи задание от меня - тебе необходимо при помощи силы "Pull" отобрать оружие у одного игрока из каждого офф клана. Причем оружие должно быть разным.
Kaine
Алексис медленно шел по корридору в паспортный стол Республики.Зашев в комнату,он увидел приемную комисию,которая сидела за длинным столом и еще нескольких человек,стоявших рядом.В центре внимания был Нерос.Алексис поклонился и подошел к столу:
Приветствую вас,соотечественники. happy.gif
Республиканцы поздоровались с солдатом и замолкли,переведя внимание на кандидата и шепотом обсуждая что-то друг с другом.После этого,Ал повернулся к кандидату:
Ну привет,кандидат.Значит,мне не понравилось то,что ты меня убил 2 раза в чате на Павер дуеле и то,что ты пушал и пулал на нем,хоть это и запрещено.Но на пару минут я закрою глаза на эти притензии.Вообщем,мое задание такое:
Мой знакомый с СБР сообщил,что Империя набирает силы,а именно получает все больше и больше людей в свою армию.Но говорят,что они идут не добровольно,а под воздействием какой-то сыворотки.Мы видели ее действие:человек после укола,через 5 минут лишается своего собственного Я и своего мнения,становясь машиной убийцев,не чувствуя боли и жалости и полностью повинуется имперской элите.Значит,тебе нужно поискать в галактике 4 зараженых и обезвредить их,пока они не прибыли в штаб Имперской армии.Т.К. лекарства от сыворотки нет,прийдется применить более трудные меры.Они уже не люди,которые были.Мне жаль,что мы допустили это,но другого выхода у нас нет.Удачи и да прибудет с тобой сила.

(4 скрина с 4 трупами людей,которые поступают в Империю)
Neros
2Gaydamaka
Прибувши на Татуїн знайшов корабль.Та не було ніяких імперців, я запізнився і мені прийшло вступати в бій з ними в стінах міста.Спершу схопився з імперцем без розпізнавальних знаків, так і не вдалося дізнатися хто це був. Злившись з Силою, легко подолав . Дальше діло пішло ваще оскіль двоє(я так думав),
лишившихся були кадетами імперської армії. Подолавши суперника, був оглушений гранатою та Сила знов мене вберегла. Третій суперник був вмілим воєном, подолавши його я опинився на волосині від смерті .
2Alexis
На цьому мої пригоди на Татуїні не закінчилися коли я вже збирався покидати планету, на мене напав чоловік явно(спочатку) не подаючий знаків імперця. Зясувалося що це був один із 4 заражених.Це стало для мене не сподіванкою і вибило з колії.Та всеж я переміг .Це був Qtif і від нього я дізнався імена ще двох заражених River та Law. Пеошого я зустрів в парку райконів, не знаю що він там робив та це принесло йому місце в імперії. Також це була моя помилка, підсікши його я думав що вбив його . Другого я зустрів на планеті Явін(cft). Цього разу я намагався застусувати дипломатичний талант та схилити на сторону Республіки, у відповідь почув сміх та заклики перейти на темну сторону. Тому вибору в мене не лишалося і я мусив виконавти обовязок і нейтралізувати загрозу .
Пошуки четвертого видуться.
Haydamaka
Завдання виконав добре і вчасно, молодець)
До речі, на останньому скріні видно слова Скідера із СГ: "це казали самі республіканці..."
Не знаєш, що він мав на увазі?
Kaine
Алексис внимательно слушал Нероса,после токо как он закончил и собирался уходить,Ал сказал ему вслед:
-Стой...Хочу тебе сказать радосную новость,что 4 зараженый был обезврежен уже до тебя.Ну чтож с этим заданием ты справился на все 99%.Я довольный твоей роботой и СБР тоже,но у меня бы была к тебе еще 1 прозьба.СБР мне дало задание уничтожить отряд имперцев,которые будут перевозить канистры с этой "дурманящей" дрянью,которой пичкают новичков,но по определенным ЛИЧНЫМ обстоятельствам я должен буду улететь на свою родную планету Чандрилла в день перевозки.Поэтому я прошу тебя заменить меня.Итак,опишу тебе по потробней задание,которое пред топой предстоит:
Тебе нужно будет обезвредить отряд до того,как он доберется до места хранения канистр.В противном случае,к ним прийдет подкрепление и ты не сможеш со всеми справиться.Итак,главное действовать тихо.Я не узнал имен имперцев,но знаю что среди них есть 2 граждан,2 солдат и 1 ситх.(мои данные насчет ситха могут быть не точными)Ты должен выловить их на планете Явин 4 или Татуин(о5 же точных данных нету)и обезвредить.После того,как зделаеш это,отправляйся в знаменитый "Ранкор парк" и найди место хранения канистр.Вродебы это должен быть какойто холодильник.Удачи и... да прибудет с тобой сила.

П.С.5 скринов с убитыми 2 солдатами и 2 гражданами.Если ситха не найдеш,на выбор убийство-солдат или гражданин.
Потом идеш на холи и ищещ место под описание и патронные коробки рядом.Фоткаеш и все.
Leksa
Как ты относишся к темной стороне силы ?
Согласен ли ты с утверждением:
"Даже использование темной силы ради правильной цели, можно назвать правильным" ?
-Tamura
Так все ж таки ти наважився подати заявку до республіки)
Добре)
Оскільки, я був ініціатором його вступу до нас , то я його мучати не буду а просто поки що спостерігаю за його відповідями)

Neros
2Leksa
Темну сторону треба вивчати, но не практикувати.
Вивчати треба для того щоб могти протидіїти їй.

Щодо твердження, то ціль не може випрадати методи якими її досягають.Не потрібно використовувати темну сторону бо зажвди є вихід, крім того темна сторона пожирає своїх власників. Роблячи їх більш самолюблячими, що і призводить їх до переоцінки іхньої сили. А це вже призводить до смерті, тому імперія завжди терпіла крах і буде його терпіти.
2Khan Jsi
Дуже корисне завдання дав ти мені, колекцію зброї зміг я зібрати
Імперія -Katashi, Flechette
Star Group -Skider, E11
Order of Anfor -eXcont, Repeater
Star Anarchy -Umka, Rocket
Outcast -Xitres, Distruptor
Fallen -Justin, Bowcaster
офф:в наявності доказів є демки.
Neros
2Alexis
Жаль не встиг я зупинити їх на Татуїні та Явіні.Коли прибув туди я, знайти не зміг.І прийшлося їх доганяти через галактику. Настигнув їх я на Беспіні, поки четверо з них мене відволіка, 5 полетів в Райкон парк до цінного вантажу.Сиои не стало мені тягатися з такою компанією та всеж нейтралізував(хто зна чи на довго). На жителя я наштоввхнувся спершу, опромінчевий виявилося був та одним з заражених якому вдалося втікти з *Райкон парку*(тепер знаєм що він там робив). Цього разу я не припустився помилки .Військовими опинилися Cadet та Corporal, вдвоє накинулися та і їх зупинити вдалося ,. З четвертим сил не стало тягатися, виявилося що не сітх це був Paparazzi Gr.Admiral,
чудом вдалося вижити зіштовхнувши його на пару рівні нижче тієї будівлі . Навздогін кинувся я за пятим, в парку зустрів його після гранд адмірал нічого протиставити він мені не зміг . Після битви зайшов в середину лабораторії та найшов контейнери і охороняв поки їх не забрали .

офф:якщо шось не так кажи просто на тих планетах імперці вже бояться ходити, а на беспені були всі хто треба, можу перевиконати
-Chewbatya
!
Попередження:
3.3. Заборонено "піднімати" свою тему (тобто посилати своє повідомлення (не відповідь) в створену Вами тему, що залишилася без відповіді) в проміжок менше 24 годин з моменту останньої відповіді в тему.
10 дней на ознакомление с Правилами.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.