Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
з будинок Хохми/в Паспортний стіл Республіки
В залу увійшла людина було видно неозброєним оком що вона була дуже чимось стурбована.
-Доброго дня,- сказала людина.
-Доброго дня,- відповів протокольний дроїд,-
Ви збираєтесь отримати паспорт громадянина Республіки?-
ТакЯкий дивний дроїд шкода, що я загубив свій фломастер, а то б написав щось смішне на його спині.-
Будь- ласка заповніть цю анкету і запишіть на цей голодиск свою біографію,- сказав дроїд
|--------------|
|Ім"я: Хохма___|
|Раса: Людина__|
|Стать: Чоловік|
|Вік: 21_______|
|--------------|Ех, а тепер треба записати свою біографію,- подумав Хохма.
-
Ну я починаю. Десять років пройшло з того моменту коли нашу планету було знищено. Я ріс звичайним хлопчиком на планеті Кштаар.Тут Хохма тяжко зітхнув, було видно, що він згадав щось дуже погане.
-Коли мені виповнилося 11 років мій батько трагічно загинув захищаючи нашу сім'ю від дроїдів... Смерть батька відбулась при мені, я не міг нічого вдіяти. Ця подія шокувала мене і вона зневірила мене в справедливість і доброту.Хохма сумно посміхнувся.
-Армія дроїдів вторглась на нашу планету несподівано, ніхто не був підготовлений. Наша планета хоч і мала достатньо підготовлену армію не витримала - її було знищено...Знову пауза.
-За декілька хвилин перед знищенням три кораблі встигли вилетіти з планети. На одному з цих кораблів була наша сім'я: я, мати і дідусь. По дорозі один з кораблів був знищений. Але решта змогла долетіти до Корусанти. Врятували нас
республіканські розвідники в цей час вони були на нашій планеті. Вони врятували стільки людей скільки змогли поміститись на кораблях. Вони відкрили мені очі що не всі істоти у цьому світі є безсердечні і злі. Мені сподобались республіканці що вони жертвуючи собою врятували нас хоча вони могли спокійно покинути нас без втрат на самому початку вторгнення залишаючи нас помирати. Вперше у своєму житті я захотів стати кимось, а саме - республіканцем. Своє навчання я продовжив на Корусанті. Навчання я закінчив у чотирнадцять років. Потім я за чотири роки навчався володіти глефою. І ще три роки я самовдосконавлювався, виховував себе. І нарешті коли я відчув що готовий, я прийшов сюди. Тепер я стою перед вами і всім серцем хочу стати республіканцем.Охх як я втомився, думаю, що тут можно трішечки посидіти на цьому м"якенькому кріслі. i |
| Сповіщення: Голосование членов приемной комиссии: Bumble-Bee - 3a Destroer - Gaydamaka - За Leksa - Nikooz - За Vovcheg - За Gothmog - За
Yanek Kos - Проти |
Haydamaka
8.7.2009, 19:12
Настирливий))
В Республіці є і Армія, і Орден, і Сенат, і рольові фічі, і ще багато чого. Єдине чого бракує - це активності серед адекватних республіканців. Коли ти станеш республіканцем, чим би ти хотів у клані займатися? (маються на увазі конкретні дії, а не "йти до Армії, стати Сенатором" тощо)
Хохма задумався:
- А справді, що я тут робитиму ну поступлю в Армію, а далі...
- Хм... Напевно я буду навчатись робити скіни, голоаватари, сабери. Братиму участь в усіх рольових завданнях.
- Ну, чи майже в всіх.
- Буду допомагати менш досвідченим.
- Дізнаюсь що таке Сенат- він почервонів.
- Чи сам щось рольове придумаю, побуду в барі П'яний Джедай, Печерах і т.д. і т.п.
Хохма місце!
Хохма сів в крісло.
Haydamaka
8.7.2009, 21:29
Добре, ЗА
За наполеглевість кандидата, за те що спостерігав на ФФА, і за прагнення його робити в Республіці щось корисне
І я б сказав ЗА, як би невідомий сенатор мені дав повноваження.
Радий бачити тебе "на борту". Підкреслю слова Гайдамаки - наполеглевість.
Люди зараз я Їду в Нову Каховку і день- два мене точно не буде.

Вже повернувся. Пишу з комп"ютера брата тому на серверах мене не буде(
Haydamaka
11.7.2009, 9:18
i |
| Сповіщення: Республіканці, а особливо члени комісії, не спимо |
А мы не спим, мы отдыхаем
Ну что ж, уже не первый раз ты подаешь в Республику заявку. У меня банальный вопрос - а почему Республика? Ведь в Галактике много государств-кланов.
Хохма без вагань відповів
- Та це був перший клан, що я зустрів спочатку, потім я знайшов тут собі друзів з багатьма людьми потоваришував, тут є хороші люди, тут підтримують життя(рольову гру).
- Деякі,- подумав про себе Хохма
- Мені тут просто сподобалось плюс мій характер дуже схожий з Республікою,- Хохма посміхнувся.
Характер подобный Республике? Это как? Республика - это клан, в котором множество характеров. Как ты тогда прокомментируешь свои слова?
Как и в предыдущих заявках,я на стороне кандидата.Так держать.Авось,это твоя последняя заявка+удачная.
П.С.насчет характеров ты ошибаешся...очень сильно ошибаешся.
Хохма задумався
- Ну... Як сказати ну я теж чесний і справедливий - Хохма сів в крісло.
- Добрий, товариський і т.д. і т.п.
- Усе
А ты уверен в том, что все в Республике честные и справедливые, добрые и дружные?
-Інакше я б сюди не йшов,- Хохма почав ходити з кутка в куток
- Хоча я знаю що не всі такі.
Может ли Империя и Республика объединиться? Ведь цель у них одна и таже - мир в Галактике. Охарактеризуй Империю одним словом. И обоснуй свой ответ.
- Так дійсний у нього надпис під аватарою
- Імперія бувае завжди підступна, любить знущатись над іншими людьми але як звучить приказка: "В семье не без уродов" і в імперії є хороші люди
- Хоч ціль у них і однакова але Реп іде мирним шляхом- тут Хохма задумався
- Незавжди...
- Імп іде шляхом війни.
Набридли питання
Destroyer
13.7.2009, 21:02
Настирливий ти, і це мені подобається))) Ось в рольовій історії ти написав, що спостерігав смерть батька, на грунті цього в твого персонажа не має не яких здвигів.(ти просто так відкрито заявляєш комісії, що тобі надоїли питання)
Против. Знаешь, если тебе надоели вопросы, то не нужно открыто заявлять это, ведь ни к чему хорошему это не привело. Может ты и в н-нный раз подаешь заявку, но я в тебе ничего такого не увидел, что могло дать хоть что то Республике.
- А що тебе не може роздратувати багато питань, мене може.
- Я і іще в історії немає нічого про мої здвиги окрім зневіри.- Хохма сів в крісло і задумався
А, так ты хочешь, чтобы тебя риняли сразу? Ничего не задавая и не спрашивая?
И пробил мой час... Человек хороший, добрый,ля ля ля... мой друг, будет отличным республиканцем я
ЗА i |
| Сповіщення: Розумію, тебе довго не було, і оновлені правила розділу ти не прочитав. Але на майбутнє:
Голосування в заявці проводиться тільки членами приймальної комісії |
-Ні звичайно просто зараз я трішки "туплю", немає часу все обмізкувати,- Сказав Хохма.
Что именно тебе в себе ненравится?Чтобы ты изменил?
Хохма задумався
- А що мені в собі не подобаеться???
- Та начебто все норм.
- Урбан знаеш це треба запитувати у людей, що мене знають.
Люди де ви всі пропали я не можу сам собі питання задавати!
Терпения тебе хватает...
Просмотрев много твоих заявок, решил проголосовать ЗА. Не замечал за тобой ничего плохого:)
Bumble-Bee
23.7.2009, 21:08
Я удивлен количеством твоих заявок!
В первой я не отписывался. Не успел.
Потом и во второй тоже!
А потом это стало традицией)
Но сейчас я все таки внесу свою лепту в процесс твоего вступления!
Почему после стольких неудачных попыток ты опять питаешь надежду на вступление и подаешь заявки?
- Бамбл це вже звичка,- сказав Хохма
- Жарт!
- Я просто дуже наполегливий бо цей клан мені дуже подобаеться
Bumble-Bee
24.7.2009, 14:27
Ландо, поднимай активность на серверах и получай от меня
ЗА! Т/к я уже очень давно знаком с кандидатом, хороший человек и игрок. Приятен в общении и
*дуже наполегливий*
Я літав на далекі планети і здається багато пропустив за останній місяць. Розкажи які важливі подіїї трапились в галактиці за час моєї відсутності.
<<<Початок зв"язку>>>
- Ги Vovcheg, а ти думаєш я знаю, мене самого тут майже не було, я пишу з датапада брата з планети Нова Каховка і це дуже далеко.
- Я теж багато пропустив і майже нічого не знаю.- Хоча...Хохма почав пригадувати:
- Янек Кос пішов з Республіки за невідомої мені причини, три рази вийшов "Голос Республіки"- і з нього ти можеж дізнатися про деякі події, Сенат закрив свої засідання, 15го числа була річниця Last Defence.- Хто обізвав мене Хомою не можу згадати...Хохма в цей час розбирався з джетпаком, він відрегульовував його і через те що він задумався його рука застрягла всередині джетпака.
- Ой щось я забагато задумався ну я тобі розказав все що я знаю.Ех жаль немає тут Кета, а то б він допоміг, жаль цей джетпак. Де моя глефа?!<<<Кінець зв"язку>>>
Оживлення заявки кандидата:
-Реаніматорів сюди! Ми його втрачаємо!
-Пульс?
-Слабкий, але є!
-Що з диханням?
-Відмовили легені!
-Швидше в реанімаційну! Переводимо на штучне дихання!
-Ми його втрачаємо! Зупинка серця!
-Розряд!
***пі-іі-іі..***
-Розряд!
***пі-пі-пі-і-пі-..*
-Є пульс!
Hohma, як ти ввжаєш.. що таке заявка на отримання Громадянства?
Хохма вийшов із камери заморозки.
- Заявка це перевірка на адекватність, і ще на доброту, обізнаність і т.д і т.п.
Хочу щоб ти трохи полазив по форуму. Знайди мені тему де обговорювався квест Дан Мора повязаний з датою народження одного гравця в якому була зашифрована адреса сервера.
1. Расскажи немногоо цели своей жизни.
2. По твоему цель в жизни и предназначение это одно и то же ?
3. Обьясни почему именно такое твое мнение относительно вопроса 2.
i |
| Сповіщення: Кандидат, не забываем про заявку. |
Уважаемый
Hohma, прочитав твои заявки, я уже знаю, каков будет мой голос, но всё же я обязан задать тебе вопрос:).
Ты, наверняка, знаешь о войне SA+FAllen VS Outcast

. Какой из враждующих кланов виновен в этом конфликте? Твоё мнение

.
-Chewbatya
6.8.2009, 14:01
Это уже седьмая заявка к нам и пять месяцев испытаний... Молодец!
Я бы уже сдался...
ех.... Прошу поки-що прикрити заявку бо нема доступу до інтернета
UPD: кандидат вернулся, открыто.
Хохма сидів серед старих запилених книжок.
- Де ж шукати цей квест, шукати в архівах Армії, Джедаїв чи при вступі в Республіку?Зненацька Хохма відчув погляд позаду себе. Хохма вже дістав свій улюблений Е-11 з шокером але знайомий голос сказав:
- Не обертайся.- Що тобі від мене треба? - запитав Хохма.
- Я хочу тобі допомогти, - сказав голос.
- Як?- Шукай те що ти шукаєш в архівах самої Республіки.Хохма почув дивний звук і побачив на стіні синє світло, обернувся і встиг відмітити лише край плащу і якийсь портал. За секунду портал вже зник.
- Гм... Хто б це міг бути, але як там не було спасибі йому.- Так де цей архів?- думав Хохма виходячи з кімнати.
За декілька хвилин...- Дякую вам! - сказав Хохма
- Нема за що, ось пропуск, - відповів протокольний дроїд.
- Хух, допоміг би тоді мені цей дроїд як би я тоді написав би на його спині пару "веселих" слів, добре що не написав.- думав собі Хохма.
Хохма підійшов до великої двері зліва і справа стояли охоронці.
- Ну і ну!- Ось пропуск, - сказав Хохма і простягнув мультіпасс одному із охоронців.
- Так, так, так хто тут у нас? - сказав старший охоронець.
- Гм... Хохма Козацький добре здай сюди усе що є при тобі бо мало чого ти утнеш, до того ж ми не хочемо щоб ти гозгромив архів.Хохма поклав на стіл: глефу, Е-11 з шокером, Джетпак, маленького дроїда- помічника, датапад, мультіпаспорт, картку з 800-ми куагами.
- Так пасспорт і картку можеш собі залишити, а це поки що буде у нас.- Дякую, - сказав Хохма.
Хохма увійшов до величезної зали по якій туди сюди снували літаючі дроїди.
Ги...- едине що пролунало в той час в голові Хохми.
От щоб тебе іще один дроїд!- Хохма побачив дроїда за столом посеред зали.
- Шановний дроїд не підскажете де я можу взяти голокартку з записом де обговорювався квест Дан Мора повязаний з датою народження одного гравця в якому була зашифрована адреса сервера, - сказав Хохма на одному видиху.
- Звичайно але вам перед цим треба сказати магічне слово.- ЯКЕ?! - викрикнув Хохма
- Будь- ласка, - відповів дроїд серйозним голосом.
- Хух.. Я ледве не втратив свідомість.- Шановний дроїд будь- ласка не підскажете де я можу взяти голодиск з записом де обговорювався квест Дан Мора повязаний з датою народження одного гравця в якому була зашифрована адреса сервера.В цю ж саму мить до протокольного дроїда підлетів іще один дроїд з голодиском.
- Тримайте, - сказав дроїд.
- Ура! - сказав Хохма, вибіг із зали по дорозі ледь не вбивши охоронців і прибіг до паспортного столу.
- Ось Vovcheg тримай голодиск, а мені ще треба побалакати з одним дроїдом і забрати речі,- сказав Хохма і вийшов з зали
i |
| Сповіщення: Республиканцы, не забываем про заявку  |
Hohma, я всё ещё жду ответа на свой вопрос
Хорошо, я ЗА. Упорство и терпеливость хорошие качества.
- Ех Gothmog я о війні знаю лише з "Голосу Республіки", - сумно сказав Хохма.
- Але на мою думку в цій війні винен клан Outcast, напевно він робив все щоб розсердити SA. І вже потім довів до кипіння, через це SA об"єдналося з FAllen проти Outcast.
Тут Хохма сів в крісло і став чекати.
- Сподіваюсь що мене за вільнодумство не подкарають, - в тривозі подумав Хохма.
Khan Jsi
21.8.2009, 14:06
Если тебе снова откажут в заявке ты снова подашь?
Хохма задумався:
- Що робити вже намагались переманити.
- Так я ще раз подам заявку, а що?- здивовано подивився Хохма на Khan Jsi.
Hohma, ответ принят:). Голосую
ЗА, так как кандидадт продемонстрировал верность Республике, которой, увы, может похвастаться далеко не каждый республиканец
Haydamaka
21.8.2009, 21:38
В такому разі вітаю, тебе
прийнято)
Ознаомся із
>>>цим<<< і тримай паспорт)