Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Hohma
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Hohma
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

з будинок Хохми/в Паспортний стіл Республіки

В залу увійшла людина було видно неозброєним оком що вона була дуже чимось стурбована.
-Доброго дня,- сказала людина.
-Доброго дня,- відповів протокольний дроїд,- Ви збираєтесь отримати паспорт громадянина Республіки?
-Так
Який дивний дроїд шкода, що я загубив свій фломастер, а то б написав щось смішне на його спині.
-Будь- ласка заповніть цю анкету і запишіть на цей голодиск свою біографію,- сказав дроїд
|--------------|
|Ім"я: Хохма___|
|Раса: Людина__|
|Стать: Чоловік|
|Вік: 21_______|
|--------------|

Ех, а тепер треба записати свою біографію,- подумав Хохма.
-Ну я починаю. Десять років пройшло з того моменту коли нашу планету було знищено. Я ріс звичайним хлопчиком на планеті Кштаар.
Тут Хохма тяжко зітхнув, було видно, що він згадав щось дуже погане.
-Коли мені виповнилося 11 років мій батько трагічно загинув захищаючи нашу сім'ю від дроїдів... Смерть батька відбулась при мені, я не міг нічого вдіяти. Ця подія шокувала мене і вона зневірила мене в справедливість і доброту.
Хохма сумно посміхнувся.
-Армія дроїдів вторглась на нашу планету несподівано, ніхто не був підготовлений. Наша планета хоч і мала достатньо підготовлену армію не витримала - її було знищено...
Знову пауза.
-За декілька хвилин перед знищенням три кораблі встигли вилетіти з планети. На одному з цих кораблів була наша сім'я: я, мати і дідусь. По дорозі один з кораблів був знищений. Але решта змогла долетіти до Корусанти. Врятували нас
республіканські розвідники в цей час вони були на нашій планеті. Вони врятували стільки людей скільки змогли поміститись на кораблях. Вони відкрили мені очі що не всі істоти у цьому світі є безсердечні і злі. Мені сподобались республіканці що вони жертвуючи собою врятували нас хоча вони могли спокійно покинути нас без втрат на самому початку вторгнення залишаючи нас помирати. Вперше у своєму житті я захотів стати кимось, а саме - республіканцем. Своє навчання я продовжив на Корусанті. Навчання я закінчив у чотирнадцять років. Потім я за чотири роки навчався володіти глефою. І ще три роки я самовдосконавлювався, виховував себе. І нарешті коли я відчув що готовий, я прийшов сюди. Тепер я стою перед вами і всім серцем хочу стати республіканцем.

Охх як я втомився, думаю, що тут можно трішечки посидіти на цьому м"якенькому кріслі.

i
Сповіщення:
Голосование членов приемной комиссии:
Bumble-Bee - 3a
Destroer -
Gaydamaka - За
Leksa -
Nikooz - За
Vovcheg - За
Gothmog - За
Yanek Kos - Проти
Haydamaka
Настирливий))
В Республіці є і Армія, і Орден, і Сенат, і рольові фічі, і ще багато чого. Єдине чого бракує - це активності серед адекватних республіканців. Коли ти станеш республіканцем, чим би ти хотів у клані займатися? (маються на увазі конкретні дії, а не "йти до Армії, стати Сенатором" тощо)
Hohma
Хохма задумався:
- А справді, що я тут робитиму ну поступлю в Армію, а далі...
- Хм... Напевно я буду навчатись робити скіни, голоаватари, сабери. Братиму участь в усіх рольових завданнях.
- Ну, чи майже в всіх.
- Буду допомагати менш досвідченим.
- Дізнаюсь що таке Сенат- він почервонів.
- Чи сам щось рольове придумаю, побуду в барі П'яний Джедай, Печерах і т.д. і т.п.
Хохма місце!
Хохма сів в крісло.
Haydamaka
Добре, ЗА
За наполеглевість кандидата, за те що спостерігав на ФФА, і за прагнення його робити в Республіці щось корисне
Chensky
І я б сказав ЗА, як би невідомий сенатор мені дав повноваження.

Радий бачити тебе "на борту". Підкреслю слова Гайдамаки - наполеглевість.
Hohma
Люди зараз я Їду в Нову Каховку і день- два мене точно не буде. _a2.gif

Вже повернувся. Пишу з комп"ютера брата тому на серверах мене не буде(
Haydamaka
i
Сповіщення:
Республіканці, а особливо члени комісії, не спимо closedeyes.gif
Yanek
А мы не спим, мы отдыхаем _a1.gif

Ну что ж, уже не первый раз ты подаешь в Республику заявку. У меня банальный вопрос - а почему Республика? Ведь в Галактике много государств-кланов.
Hohma
Хохма без вагань відповів
- Та це був перший клан, що я зустрів спочатку, потім я знайшов тут собі друзів з багатьма людьми потоваришував, тут є хороші люди, тут підтримують життя(рольову гру).
- Деякі,- подумав про себе Хохма
- Мені тут просто сподобалось плюс мій характер дуже схожий з Республікою,- Хохма посміхнувся.
Yanek
Характер подобный Республике? Это как? Республика - это клан, в котором множество характеров. Как ты тогда прокомментируешь свои слова?
Kaine
Как и в предыдущих заявках,я на стороне кандидата.Так держать.Авось,это твоя последняя заявка+удачная.
П.С.насчет характеров ты ошибаешся...очень сильно ошибаешся. ad.gif
Hohma
Хохма задумався
- Ну... Як сказати ну я теж чесний і справедливий - Хохма сів в крісло.
- Добрий, товариський і т.д. і т.п.
- Усе
Yanek
А ты уверен в том, что все в Республике честные и справедливые, добрые и дружные?
Hohma
-Інакше я б сюди не йшов,- Хохма почав ходити з кутка в куток
- Хоча я знаю що не всі такі.
Yanek
Может ли Империя и Республика объединиться? Ведь цель у них одна и таже - мир в Галактике. Охарактеризуй Империю одним словом. И обоснуй свой ответ.
Hohma
- Так дійсний у нього надпис під аватарою
- Імперія бувае завжди підступна, любить знущатись над іншими людьми але як звучить приказка: "В семье не без уродов" і в імперії є хороші люди
- Хоч ціль у них і однакова але Реп іде мирним шляхом- тут Хохма задумався
- Незавжди...
- Імп іде шляхом війни.
Набридли питання
Destroyer
Настирливий ти, і це мені подобається))) Ось в рольовій історії ти написав, що спостерігав смерть батька, на грунті цього в твого персонажа не має не яких здвигів.(ти просто так відкрито заявляєш комісії, що тобі надоїли питання)
Yanek
Против. Знаешь, если тебе надоели вопросы, то не нужно открыто заявлять это, ведь ни к чему хорошему это не привело. Может ты и в н-нный раз подаешь заявку, но я в тебе ничего такого не увидел, что могло дать хоть что то Республике.
Hohma
- А що тебе не може роздратувати багато питань, мене може.
- Я і іще в історії немає нічого про мої здвиги окрім зневіри.- Хохма сів в крісло і задумався
Yanek
А, так ты хочешь, чтобы тебя риняли сразу? Ничего не задавая и не спрашивая?
Ganlis
И пробил мой час... Человек хороший, добрый,ля ля ля... мой друг, будет отличным республиканцем я ЗА

i
Сповіщення:
Розумію, тебе довго не було, і оновлені правила розділу ти не прочитав. Але на майбутнє:
Голосування в заявці проводиться тільки членами приймальної комісії
Hohma
-Ні звичайно просто зараз я трішки "туплю", немає часу все обмізкувати,- Сказав Хохма.
Urban
Что именно тебе в себе ненравится?Чтобы ты изменил?
Hohma
Хохма задумався
- А що мені в собі не подобаеться???
- Та начебто все норм.

- Урбан знаеш це треба запитувати у людей, що мене знають.
Hohma
Люди де ви всі пропали я не можу сам собі питання задавати! ak.gif
Nikooz
Терпения тебе хватает...
Просмотрев много твоих заявок, решил проголосовать ЗА. Не замечал за тобой ничего плохого:)
Bumble-Bee
Я удивлен количеством твоих заявок! biggrin.gif
В первой я не отписывался. Не успел. _a1.gif
Потом и во второй тоже!
А потом это стало традицией)
Но сейчас я все таки внесу свою лепту в процесс твоего вступления! blush.gif
Почему после стольких неудачных попыток ты опять питаешь надежду на вступление и подаешь заявки?
Hohma
- Бамбл це вже звичка,- сказав Хохма
- Жарт!
- Я просто дуже наполегливий бо цей клан мені дуже подобаеться
Bumble-Bee
megalol.gif thumbup1.gif
Ландо, поднимай активность на серверах и получай от меня ЗА! Т/к я уже очень давно знаком с кандидатом, хороший человек и игрок. Приятен в общении и *дуже наполегливий* laugh.gif
Vovcheg
Я літав на далекі планети і здається багато пропустив за останній місяць. Розкажи які важливі подіїї трапились в галактиці за час моєї відсутності.
Hohma
<<<Початок зв"язку>>>
- Ги Vovcheg, а ти думаєш я знаю, мене самого тут майже не було, я пишу з датапада брата з планети Нова Каховка і це дуже далеко.
- Я теж багато пропустив і майже нічого не знаю.

- Хоча...
Хохма почав пригадувати:
- Янек Кос пішов з Республіки за невідомої мені причини, три рази вийшов "Голос Республіки"- і з нього ти можеж дізнатися про деякі події, Сенат закрив свої засідання, 15го числа була річниця Last Defence.
- Хто обізвав мене Хомою не можу згадати...
Хохма в цей час розбирався з джетпаком, він відрегульовував його і через те що він задумався його рука застрягла всередині джетпака.
- Ой щось я забагато задумався ну я тобі розказав все що я знаю.
Ех жаль немає тут Кета, а то б він допоміг, жаль цей джетпак. Де моя глефа?!
<<<Кінець зв"язку>>>
Chensky
Оживлення заявки кандидата:

-Реаніматорів сюди! Ми його втрачаємо!
-Пульс?

-Слабкий, але є!
-Що з диханням?
-Відмовили легені!
-Швидше в реанімаційну! Переводимо на штучне дихання!
-Ми його втрачаємо! Зупинка серця!
-Розряд!
***пі-іі-іі..***
-Розряд!
***пі-пі-пі-і-пі-..*
-Є пульс!

Hohma, як ти ввжаєш.. що таке заявка на отримання Громадянства?
Hohma
Хохма вийшов із камери заморозки.
- Заявка це перевірка на адекватність, і ще на доброту, обізнаність і т.д і т.п.
Vovcheg
Хочу щоб ти трохи полазив по форуму. Знайди мені тему де обговорювався квест Дан Мора повязаний з датою народження одного гравця в якому була зашифрована адреса сервера.
Leksa
1. Расскажи немногоо цели своей жизни.
2. По твоему цель в жизни и предназначение это одно и то же ?
3. Обьясни почему именно такое твое мнение относительно вопроса 2.
Nikooz
i
Сповіщення:
Кандидат, не забываем про заявку.
Gothmog
Уважаемый Hohma, прочитав твои заявки, я уже знаю, каков будет мой голос, но всё же я обязан задать тебе вопрос:).

Ты, наверняка, знаешь о войне SA+FAllen VS Outcast ninja.gif . Какой из враждующих кланов виновен в этом конфликте? Твоё мнение _a1.gif .
-Chewbatya
Это уже седьмая заявка к нам и пять месяцев испытаний... Молодец!
Я бы уже сдался... biggrin.gif
handshake.gif
yes.gif
Hohma
ех.... Прошу поки-що прикрити заявку бо нема доступу до інтернета
Nikooz
UPD: кандидат вернулся, открыто.
Hohma
Хохма сидів серед старих запилених книжок.
- Де ж шукати цей квест, шукати в архівах Армії, Джедаїв чи при вступі в Республіку?
Зненацька Хохма відчув погляд позаду себе. Хохма вже дістав свій улюблений Е-11 з шокером але знайомий голос сказав:
- Не обертайся.
- Що тобі від мене треба? - запитав Хохма.
- Я хочу тобі допомогти, - сказав голос.
- Як?
- Шукай те що ти шукаєш в архівах самої Республіки.
Хохма почув дивний звук і побачив на стіні синє світло, обернувся і встиг відмітити лише край плащу і якийсь портал. За секунду портал вже зник.
- Гм... Хто б це міг бути, але як там не було спасибі йому.
- Так де цей архів?- думав Хохма виходячи з кімнати.
За декілька хвилин...
- Дякую вам! - сказав Хохма
- Нема за що, ось пропуск, - відповів протокольний дроїд.
- Хух, допоміг би тоді мені цей дроїд як би я тоді написав би на його спині пару "веселих" слів, добре що не написав.- думав собі Хохма.
Хохма підійшов до великої двері зліва і справа стояли охоронці.
- Ну і ну!
- Ось пропуск, - сказав Хохма і простягнув мультіпасс одному із охоронців.
- Так, так, так хто тут у нас? - сказав старший охоронець.
- Гм... Хохма Козацький добре здай сюди усе що є при тобі бо мало чого ти утнеш, до того ж ми не хочемо щоб ти гозгромив архів.
Хохма поклав на стіл: глефу, Е-11 з шокером, Джетпак, маленького дроїда- помічника, датапад, мультіпаспорт, картку з 800-ми куагами.
- Так пасспорт і картку можеш собі залишити, а це поки що буде у нас.
- Дякую, - сказав Хохма.
Хохма увійшов до величезної зали по якій туди сюди снували літаючі дроїди.
Ги...- едине що пролунало в той час в голові Хохми.
От щоб тебе іще один дроїд!- Хохма побачив дроїда за столом посеред зали.
- Шановний дроїд не підскажете де я можу взяти голокартку з записом де обговорювався квест Дан Мора повязаний з датою народження одного гравця в якому була зашифрована адреса сервера, - сказав Хохма на одному видиху.
- Звичайно але вам перед цим треба сказати магічне слово.
- ЯКЕ?! - викрикнув Хохма
- Будь- ласка, - відповів дроїд серйозним голосом.
- Хух.. Я ледве не втратив свідомість.
- Шановний дроїд будь- ласка не підскажете де я можу взяти голодиск з записом де обговорювався квест Дан Мора повязаний з датою народження одного гравця в якому була зашифрована адреса сервера.
В цю ж саму мить до протокольного дроїда підлетів іще один дроїд з голодиском.
- Тримайте, - сказав дроїд.
- Ура! - сказав Хохма, вибіг із зали по дорозі ледь не вбивши охоронців і прибіг до паспортного столу.
- Ось Vovcheg тримай голодиск, а мені ще треба побалакати з одним дроїдом і забрати речі,- сказав Хохма і вийшов з зали
Nikooz
i
Сповіщення:
Республиканцы, не забываем про заявку ad.gif
Gothmog
Hohma, я всё ещё жду ответа на свой вопрос _a1.gif
Vovcheg
Хорошо, я ЗА. Упорство и терпеливость хорошие качества.
Hohma
- Ех Gothmog я о війні знаю лише з "Голосу Республіки", - сумно сказав Хохма.
- Але на мою думку в цій війні винен клан Outcast, напевно він робив все щоб розсердити SA. І вже потім довів до кипіння, через це SA об"єдналося з FAllen проти Outcast.
Тут Хохма сів в крісло і став чекати.
- Сподіваюсь що мене за вільнодумство не подкарають, - в тривозі подумав Хохма.
Khan Jsi
Если тебе снова откажут в заявке ты снова подашь?
Hohma
Хохма задумався:
- Що робити вже намагались переманити.
- Так я ще раз подам заявку, а що?- здивовано подивився Хохма на Khan Jsi.
Gothmog
Hohma, ответ принят:). Голосую ЗА, так как кандидадт продемонстрировал верность Республике, которой, увы, может похвастаться далеко не каждый республиканец _a1.gif
Haydamaka
В такому разі вітаю, тебе прийнято)
Ознаомся із >>>цим<<< і тримай паспорт)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.