Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Fimon
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Fimon
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Мене звати Fimon!
До 8 років жив я на "Вавилоні 5". Але коли на нього напали якісь торговці точно незнаю, я ледве врятувавшись заховався у них на кораблі. З ними я прилетів на татуин (жахливе рабовласнитське місце). Я встиг на кораблі під час перельоти вкрасти в них декілька речей (одяг и меч) здаеться ці речі біли джедая. Про джедаїв я чув ще на Вавилоні 5 коли мені розповідав мій напів залізний друг! Ось, а на Татуини я почав сам оволодівати мечем.

Чому хочу вступити?
Хочу щось важити в суспільстві. не те що б мені так сильно важлива думка соціуму , просто для мене стати Джедаем це велика честь! І я хочу займати Високе звання рицаря-миротворця (Джедая). Дякую
Chensky
Для здійснення твоїх мрій, прагнень.. потрібно спочатку отримати республіканський паспорт.

Хто твій пів-залізний друг?

Я встиг на кораблі під час перельоти вкрасти в них декілька речей (одяг и меч) здаеться ці речі біли джедая - я розшифрував це послання твоє. Як у работорговців могли опинитися речі Джедая ?
-Fimon
мого залізного друга звати Fumig, він зроблений з не міцного заліза(здаеться навіть з алюмінію). Він кожного вечора розповідав мені різні історію про джедаїв. Все що я пам"ятаю - це те що джедаї завжди перемагали. Вони дотримуваолись кодексу і носили мечі двох кольорів - синій і зелений.
Накораблі я знайшов расивий одяг і зелений меч. От я і подумав що це речсчі джедая. ТОчно сказати що це джедая, я не можу, але якщо це його, то його мабуть вбили , але це не так просто!!! мабуть вони напали всі разом. Їх там було близько 50 чоловік, і у всіх була зброя.... (
Chensky
Зброя?
Яка зброя є найпоширенішою у нашій Галактиці?
-Fimon
наскільки я знаю, а знаю я погано про зброю, це пістолет(DL-44) і автоматичний бластер E-11
Chensky
Куди ти без знань хочеш йти?..

На кораблі я знайшов Красивий одяг і зелений меч
- Зелений? Тю.. а звідки ти знаєш, що він зелений?
-Fimon
ну знаеш... без знань ... я відповівна твое питання !
І тим паче я е прихильник зброї, користуюсь тільки мечем.
Тим більше як я дізнався що він зелений?
Легко. я натиснув червнону кнопку, правда меч взяв неправильно , і ледве себе не зарізав! Я знав що це меч , мені його описував Фумиг !
Haydamaka
(Fimon @ 27.6.2009, 9:28) *
Хочу щось важити в суспільстві. не те що б мені так сильно важлива думка соціуму , просто для мене стати Джедаем це велика честь! І я хочу займати Високе звання рицаря-миротворця (Джедая)

В цих словах немає самої причини. Чому для тебе бути джедаєм - це велика честь?
-Fimon
Нажаль я сьогодні дізнався що відлітаю на іншу плнету (кіпр) тому закривайте тему....... ak.gif
Haydamaka
Закрив
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.