Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я народився на Набу,вже після вилокої колонізації і закріплення людей на ній.В городе Пік Діджа в горах Галло.Мій батько був членом землеробської общини Керена, чиї рясні урожаї забезпечували доходами аристократію, що зароджувалася.Матір вмерла при пологах.Я допомагав йому по господарству вдома а після роботи ми з ним сідали і він мене навчав грамоті та життєвим цінностям.Через часті злочині що поширювались в ще новії та не до кінця сформованій колонії я надивився на насильство та честолюбивство людей.Через тільки подій в такому юному віці(16 років) я визначив для себе принципи свого життя, поклявся собі:
- не вбивати без потребності
- не гніватися
- захищати слабших
Щоб внести мир в Галактику,отримати спокій душі та лишити слід в історії.
Погане володіння зброєю, я компинсував розумом та логікою.Тепер я бажаю вступити в Академію Джедаїв щоб могти захистити своїх рідних.
Головні причини:
-Ціль Республіки мир а Галактеці(моя теж)
-Можливість в ступити до Ордену Джедаїв
Эх... Не верю я, что с чистыми намериниями ты идешь...
Что ты знаешь о Нашей Галактике ?
Можна конкретніше що сам тебе цікавить?
Все что ты знаешь... Кланы, игроки... Ничего конкретного
- не гніватися
- захищати слабших
Я гніваюся, а зачасту на слабших мені всеодно.
Що з цього приводу можеш сказати?
Khan Jsi
26.6.2009, 22:41
-Ціль Республіки мир а Галактеці
Скажи мне а империя хочет мира в галактике или нет?
Ченя ты злой
для Nikooz:
Республіка - ціль мир та рівноправя людей та інших рас.
Імперія - не стільки поганий чи злий клан, це альтернатива республіці.В них інші методи для досягнення мира в Галактеці(Для більшості соціально не прийнятні)
Outcаst - "вигнанці". Клан проводить агресивну політику щодо захоплення інших планет.
Order of Anfor - союзний для Республіки клан, у якому багато вихідців з Ордену Джедаїв.
Star Anarchy -вони допомагають кому хочуть, самі вибирають для себе нагороду, будь то матеріальна цінність або просте спасибі. Вони не терплють образи у бік їхніх друзів і соклановців, за що суворо карають. Їхнею метою є - дати зрозуміти імперії, республіці і іншим організаціям, що їх форма влади не може протистояти анархії.
Star Group - клан непоганий, всі гравці клану - товариші по зброї; взаїмодопомога і взаємоповажає повинні стати основним принципом для кожного гравця
Fallen -відповідають свої назві.Занепалі — люди, які покинули різні фракції, утворивши своє царство — Утопію.Вважають помсту їхнєм боргом.
P.S:Знання випливають з досвіду гри та прочитання їх кодексів
Гравці:
Багато зустрічав на просторах кс сервера
Зокрема мені хотілось виокремити таких людей як
-Umka- прікольний, адекватний чувак, красиво бється
-Anf^Konstantin^Twilight-цікава особа, проста у спілкування, надає допомогу гостям
для:Chensky
Так підтримуватим слабших, вони зачасту приносять більше проблем але можуть спасти тебе, прикрити спину.До того ж любе життя безцінне.
Гнів-це ще не злочин.Інколи він не обхідний, він розряджає зло накопичене в тобі(Та не треба зганяти гнів на людях). Але ти повинен вміти приручити гнів свій, особливо зі ситхом в бою.Отже виносновок такий, якщо контролюєш ти гнів свій то в тому шо гніватися не має нічо поганого.
для:Khan Jsi
Як я вище вказав, Імперія теж добивається миру але іншими методами(Для більшості соціально не прийнятні). Вони підступні, для них мета виправдовує методи.Імперія не сповідує рівноправництво, на що і вказує назва.
P.S:Постарався донести свої думки до вас
Khan Jsi
26.6.2009, 23:32
Как ты понимаешь термин демократия?
1) Что хочу то и делаю
2) Делаю то,что не запрещено
3) Делаю то,что не мешает другому
4) Делаю то,что сказали сделать
5) Ничего не делаю (А зачем вообще что то делать)
2) Делаю то,что не запрещено
3) Делаю то,что не мешает другому
Якщо являюсь членом ордену джедаїв чи в армії то
4) Делаю то,что сказали сделать старші рангом якщо це звізсно не суперечитеме кодексу джедаїв та республіки
Khan Jsi
26.6.2009, 23:41
Определись с ответом, ты не в ордене и не в армии (где ты видел в армии демократию?оО) выбери лишь 1 пункт.
3) Делаю то,что не мешает другом
Ты издеваешься ? (Х_х)
Outcаst - "вигнанці". Клан проводить агресивну політику щодо захоплення інших планет.
Order of Anfor - союзний для Республіки клан, у якому багато вихідців з Ордену Джедаїв.
Это скопировано из заявки
AluЗокрема мені хотілось виокремити таких людей як
-Umka- прікольний, адекватний чувак, красиво бється
-Anf^Konstantin^Twilight-цікава особа, проста у спілкування, надає допомогу гостям
А этим ты показал, что уже какое-то время на портале. Какой твой прошлый ник(ники)?
Khan Jsi
26.6.2009, 23:51
Это скорее залог идеального социума, а не демократия. Ведь к примеру, ты готовишься к экзамену\контрольной, а соседи на полную слушают тяжелую музыку часов эдак в 9-10. Фактически они ущемляют твои права, но теоретически они имеют на это право и ты не скажешь что живешь в не демократичной стране.
По ответам мне кажется что ты говоришь нам то что мы хотим услышать, то есть пытаешься угодить. Увы нам интереснее читать чьи то идеи, а не шаблонные ответы о светлой стороне. Расскажи нам давно ли ты знаком со вселейной UA-galaxy? Какой у тебя есть боевой опыт, под каким именем и где тебя можно было лицезреть? Да и немного настораживает твоя дата регистрации.
Раньше я не регілся, подписувался поразному
-Rorschak
-Петросян
-Boot
-AaylaSecura
По поводу тих двох кланов так я і напісал то что про них побачив прочитав більше саме про них не знаю.Решту сам писав то шо знав
(Khan Jsi @ 27.6.2009, 0:51)

По ответам мне кажется что ты говоришь нам то что мы хотим услышать, то есть пытаешься угодить. Увы нам интереснее читать чьи то идеи, а не шаблонные ответы о светлой стороне.
Тобто?Я ніби вибрав варіант з твоїх, но це не важливо.
Якби це не були мої переконання то я б напевно в інший клан пішов, а?
Проходив пару раз Джа, останній раз на самій складній сложності
Граю онлайн не дуже давно десь місяць, півтора.
Раніше просто не реєструвався, тепер замітив переваги і вирішив стати складової цього світу.На англійських серверах іграю або на КС
-Можливість в ступити до Ордену Джедаїв
Да это возможно только в Республике, но выходит что ты идешь ради приписки?
Как ты собираешься (если собираешься) принимать участие в жизни республики?
Салют тебе,кандидат!Вообщем,у меня к тебе несколько вопросов:
1)Сейчас из Республики уходят люди,как ты думаеш почему?
2)Раз уж твой отец был хорошим землеробом,может быть ты знаеш о что-то о Деревьях жизни.(так их называли эвоки)
3)Стоит-ли доверять другу,если ему не доверяют другие люди?
П.С.скажи уж чесно-чей ты БОТ и под каким ником к нам поступал раньше?
Відповіді не надихають.
Кандидат чув багато тлумачень різних до одного і того ж... але вибрати, яке тлумачення підходить йому - не може.
Вказувати на пунктуаційні помилки і т.п. не можна.. але все має свою міру!
Раньше я не регілся, подписувался поразному - круто
Так підтримуватим слабших, вони зачасту приносять більше проблем але можуть спасти тебе, прикрити спину.До того ж любе життя безцінне. - підтримка і захист різні речі. Я б не довір свою спину таким... кхм.. "слабшим"
для:Khan Jsi
Не тільки заради прописки.Також маю наміри брати участь в різних івентах зі сторони Республіки, по можливості буду агітувати гвесті та нейтралів вступати в республіку.
для:Alexis
1)Можливо вони розчарувалися в Республіці, можливо їх переманили а можливо вони зрозуміли що в них ініш принципи які відрізняються від принципів Республіки
2)Величезні хвойні дерева, що росли на планеті, називалися евокамі Деревами життя або Деревами духів. Між цими деревами і евокамі існував глибокий релігійний зв'язок. За кожного новонародженого евока село висаджувало нове дерево. Все життя евока було пов'язане з його тотемним деревом. Коли евок вмирав, вважалося, що його душа поселялася в тотемном дереві. Дуже популярними були стрибки з дерева життя: евок забирався за найвище дерево життя і стрибав з найвищої гілки.
3)Якщо він твій друг то значить він чимось заслужив це. А те що інші йому не довіряють, це їхні проблеми можливо вони його ще не пізнали.
А как ты можешь прокоментировать то, что скопировал с другой заявки?
з.ы. копи-паст запрещен.
(Nikooz @ 27.6.2009, 14:07)

А как ты можешь прокоментировать то, что скопировал с другой заявки?
з.ы. копи-паст запрещен.
Як вже вище вказав
По поводу тих двох кланів так я і написав то шо про них побачив, прочитав більше саме про них не знаю.Решту сам писав то шо знав
! |
| Попередження: Оверквотинг. 10 дней Read Only. |
Закрыто в связи с получением кандидатом р\о.