Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Boot
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Boot
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Я народився на Набу,вже після вилокої колонізації і закріплення людей на ній.В городе Пік Діджа в горах Галло.Мій батько був членом землеробської общини Керена, чиї рясні урожаї забезпечували доходами аристократію, що зароджувалася.Матір вмерла при пологах.Я допомагав йому по господарству вдома а після роботи ми з ним сідали і він мене навчав грамоті та життєвим цінностям.Через часті злочині що поширювались в ще новії та не до кінця сформованій колонії я надивився на насильство та честолюбивство людей.Через тільки подій в такому юному віці(16 років) я визначив для себе принципи свого життя, поклявся собі:
- не вбивати без потребності
- не гніватися
- захищати слабших
Щоб внести мир в Галактику,отримати спокій душі та лишити слід в історії.
Погане володіння зброєю, я компинсував розумом та логікою.Тепер я бажаю вступити в Академію Джедаїв щоб могти захистити своїх рідних.

Головні причини:
-Ціль Республіки мир а Галактеці(моя теж)
-Можливість в ступити до Ордену Джедаїв
Nikooz
Эх... Не верю я, что с чистыми намериниями ты идешь...
Что ты знаешь о Нашей Галактике ?
-Boot
Можна конкретніше що сам тебе цікавить?
Nikooz
Все что ты знаешь... Кланы, игроки... Ничего конкретного
Chensky
- не гніватися
- захищати слабших

Я гніваюся, а зачасту на слабших мені всеодно.

Що з цього приводу можеш сказати?
Khan Jsi
-Ціль Республіки мир а Галактеці
Скажи мне а империя хочет мира в галактике или нет?

Ченя ты злой laugh.gif
-Boot
для Nikooz:
Республіка - ціль мир та рівноправя людей та інших рас.
Імперія - не стільки поганий чи злий клан, це альтернатива республіці.В них інші методи для досягнення мира в Галактеці(Для більшості соціально не прийнятні)
Outcаst - "вигнанці". Клан проводить агресивну політику щодо захоплення інших планет.
Order of Anfor - союзний для Республіки клан, у якому багато вихідців з Ордену Джедаїв.
Star Anarchy -вони допомагають кому хочуть, самі вибирають для себе нагороду, будь то матеріальна цінність або просте спасибі. Вони не терплють образи у бік їхніх друзів і соклановців, за що суворо карають. Їхнею метою є - дати зрозуміти імперії, республіці і іншим організаціям, що їх форма влади не може протистояти анархії.
Star Group - клан непоганий, всі гравці клану - товариші по зброї; взаїмодопомога і взаємоповажає повинні стати основним принципом для кожного гравця
Fallen -відповідають свої назві.Занепалі — люди, які покинули різні фракції, утворивши своє царство — Утопію.Вважають помсту їхнєм боргом.

P.S:Знання випливають з досвіду гри та прочитання їх кодексів

Гравці:
Багато зустрічав на просторах кс сервера
Зокрема мені хотілось виокремити таких людей як
-Umka- прікольний, адекватний чувак, красиво бється
-Anf^Konstantin^Twilight-цікава особа, проста у спілкування, надає допомогу гостям

для:Chensky
Так підтримуватим слабших, вони зачасту приносять більше проблем але можуть спасти тебе, прикрити спину.До того ж любе життя безцінне.

Гнів-це ще не злочин.Інколи він не обхідний, він розряджає зло накопичене в тобі(Та не треба зганяти гнів на людях). Але ти повинен вміти приручити гнів свій, особливо зі ситхом в бою.Отже виносновок такий, якщо контролюєш ти гнів свій то в тому шо гніватися не має нічо поганого.

для:Khan Jsi
Як я вище вказав, Імперія теж добивається миру але іншими методами(Для більшості соціально не прийнятні). Вони підступні, для них мета виправдовує методи.Імперія не сповідує рівноправництво, на що і вказує назва.

P.S:Постарався донести свої думки до вас
Khan Jsi
Как ты понимаешь термин демократия?
1) Что хочу то и делаю
2) Делаю то,что не запрещено
3) Делаю то,что не мешает другому
4) Делаю то,что сказали сделать
5) Ничего не делаю (А зачем вообще что то делать)
-Boot
2) Делаю то,что не запрещено
3) Делаю то,что не мешает другому

Якщо являюсь членом ордену джедаїв чи в армії то

4) Делаю то,что сказали сделать старші рангом якщо це звізсно не суперечитеме кодексу джедаїв та республіки
Khan Jsi
Определись с ответом, ты не в ордене и не в армии (где ты видел в армии демократию?оО) выбери лишь 1 пункт.
-Boot
3) Делаю то,что не мешает другом
Nikooz
Ты издеваешься ? (Х_х)

Outcаst - "вигнанці". Клан проводить агресивну політику щодо захоплення інших планет.
Order of Anfor - союзний для Республіки клан, у якому багато вихідців з Ордену Джедаїв.

Это скопировано из заявки Alu

Зокрема мені хотілось виокремити таких людей як
-Umka- прікольний, адекватний чувак, красиво бється
-Anf^Konstantin^Twilight-цікава особа, проста у спілкування, надає допомогу гостям

А этим ты показал, что уже какое-то время на портале. Какой твой прошлый ник(ники)?
Khan Jsi
Это скорее залог идеального социума, а не демократия. Ведь к примеру, ты готовишься к экзамену\контрольной, а соседи на полную слушают тяжелую музыку часов эдак в 9-10. Фактически они ущемляют твои права, но теоретически они имеют на это право и ты не скажешь что живешь в не демократичной стране.
По ответам мне кажется что ты говоришь нам то что мы хотим услышать, то есть пытаешься угодить. Увы нам интереснее читать чьи то идеи, а не шаблонные ответы о светлой стороне. Расскажи нам давно ли ты знаком со вселейной UA-galaxy? Какой у тебя есть боевой опыт, под каким именем и где тебя можно было лицезреть? Да и немного настораживает твоя дата регистрации.
-Boot
Раньше я не регілся, подписувался поразному
-Rorschak
-Петросян
-Boot
-AaylaSecura

По поводу тих двох кланов так я і напісал то что про них побачив прочитав більше саме про них не знаю.Решту сам писав то шо знав

(Khan Jsi @ 27.6.2009, 0:51) *

По ответам мне кажется что ты говоришь нам то что мы хотим услышать, то есть пытаешься угодить. Увы нам интереснее читать чьи то идеи, а не шаблонные ответы о светлой стороне.

Тобто?Я ніби вибрав варіант з твоїх, но це не важливо.
Якби це не були мої переконання то я б напевно в інший клан пішов, а?

Проходив пару раз Джа, останній раз на самій складній сложності
Граю онлайн не дуже давно десь місяць, півтора.
Раніше просто не реєструвався, тепер замітив переваги і вирішив стати складової цього світу.На англійських серверах іграю або на КС
Khan Jsi
-Можливість в ступити до Ордену Джедаїв

Да это возможно только в Республике, но выходит что ты идешь ради приписки?
Как ты собираешься (если собираешься) принимать участие в жизни республики?
Kaine
Салют тебе,кандидат!Вообщем,у меня к тебе несколько вопросов:
1)Сейчас из Республики уходят люди,как ты думаеш почему?
2)Раз уж твой отец был хорошим землеробом,может быть ты знаеш о что-то о Деревьях жизни.(так их называли эвоки)
3)Стоит-ли доверять другу,если ему не доверяют другие люди?
П.С.скажи уж чесно-чей ты БОТ и под каким ником к нам поступал раньше?
Chensky
Відповіді не надихають.
Кандидат чув багато тлумачень різних до одного і того ж... але вибрати, яке тлумачення підходить йому - не може.

Вказувати на пунктуаційні помилки і т.п. не можна.. але все має свою міру!

Раньше я не регілся, подписувался поразному
- круто

Так підтримуватим слабших, вони зачасту приносять більше проблем але можуть спасти тебе, прикрити спину.До того ж любе життя безцінне. - підтримка і захист різні речі. Я б не довір свою спину таким... кхм.. "слабшим"
-Boot
для:Khan Jsi
Не тільки заради прописки.Також маю наміри брати участь в різних івентах зі сторони Республіки, по можливості буду агітувати гвесті та нейтралів вступати в республіку.

для:Alexis
1)Можливо вони розчарувалися в Республіці, можливо їх переманили а можливо вони зрозуміли що в них ініш принципи які відрізняються від принципів Республіки
2)Величезні хвойні дерева, що росли на планеті, називалися евокамі Деревами життя або Деревами духів. Між цими деревами і евокамі існував глибокий релігійний зв'язок. За кожного новонародженого евока село висаджувало нове дерево. Все життя евока було пов'язане з його тотемним деревом. Коли евок вмирав, вважалося, що його душа поселялася в тотемном дереві. Дуже популярними були стрибки з дерева життя: евок забирався за найвище дерево життя і стрибав з найвищої гілки.
3)Якщо він твій друг то значить він чимось заслужив це. А те що інші йому не довіряють, це їхні проблеми можливо вони його ще не пізнали.
Nikooz
А как ты можешь прокоментировать то, что скопировал с другой заявки?
з.ы. копи-паст запрещен.
-Boot
(Nikooz @ 27.6.2009, 14:07) *

А как ты можешь прокоментировать то, что скопировал с другой заявки?
з.ы. копи-паст запрещен.

Як вже вище вказав
По поводу тих двох кланів так я і написав то шо про них побачив, прочитав більше саме про них не знаю.Решту сам писав то шо знав

!
Попередження:
Оверквотинг. 10 дней Read Only.
Nikooz
Закрыто в связи с получением кандидатом р\о.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.