Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Chensky
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Chensky
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Привіт
Я повертаюся не по "святій ностальгії", не у пошуках пригод, а до збереження того, що я колись називав Республікою.

Слідкував я збоку за вами. Лолів тут наплодилося, жах!
Моя історія: довга та нудна.. невдалий боєць, невдалий сенатор, знову невдалий боєць. Цікаво? в ПП.

Причину я назвав... буду працювати.

i
Сповіщення:
Голосування членів приймальної комісії:
Yanek Kos - 3a
Destroer - За
Bumble-Bee -
Leksa -
Vovcheg - 3a
Gaydamaka - За
Nikooz - За
Haydamaka
(Chensky @ 25.6.2009, 17:09) *
невдалий боєць, невдалий сенатор, знову невдалий боєць

Ще забув додати "талановитий лолік" _a1.gif
ЗА. Бо хороший, перевірений чувак, на якого завжди можна покластися. Любить іноді пофлудити, але на те ми методи знайдемо boxing.gif whistling.gif

п.с. мені тут підказують, що я лол, що типу я не знаю правил, що запитати щось треба і т.д. Насправді я все це знаю) І свідомо нічого не запитую. Бо толку?)
Chensky
Моя історія, давно..

Для тих, кому цікаво. Можливо у якомусь вигляді і зразок, для тих, хто невпевненний. Я також колись сумнівався і чогось там боявся. Зараз - це просто моментні емоції.
Vovcheg
Шось я пропустив, якщо вихід з Республіки Chensky не замітив.)
Ну так як Хоча б одне запитання від члена комісії є обовязковим!
Шо сталось?
Chensky
Випив Яду.
Набридли деякі лоліки.. яких я навіть.. хм.. респубілканцями не вважаю. Та і дещо мені особисто не подобається, але змінювати не буду це _a1.gif Пристосуюсь.

Докладніше розповісти не можу, вибач blush2.gif
Yanek
Ну что тут сказать, когда последний раз ты нас покинул, то думал, что буду голосовать Против твоего возвращения, потом ЗА, потом снова Против, ну и так далее... Но решил сделать иначе, да и правило теперь такое есть - обязательно дать, хотя бы одно задание кандидату. А так как ты кандидат, то вот:
Какая погода у тебя на планете сейчас? biggrin.gif Что ты можешь сказать по поводу темы - Реформы в Республики?
Vovcheg
тобто ти не хочеш змінювати світ, а лише пристосовуватись?
Всі ми в душi лоли. Давайте не будемо шукати толк в нашій діяльності пане магістре) його немає.
Chensky
Імпульсивно. Не точно. На емоціях. Краще б це все в Сенат виклав. (прихований розділ і точніше щодо його слів було б)

Дещо я б виправив і подав у іншому форматі.

Він(ДжедіКіт) протсо трохи імпульсивний хлопець з лольським суржиком часом.

Я світ не згадував. А тільки на одну річ натякнув, під яку я ладен пристосуватись.

Vovcheg, не плутай))
Yanek
А как бы ты поступил, если бы в один прекрастный день, Республику покинули те люди, на которых она держалась?
Chensky
Став би Імператором до тих пір, доки не знайшов би людей, яким можна довіряти. Чому я імператором(канцелером)..? Якщо всі норм підуть... то вибір не широкий..

Забрав би з Армії пару чоловік.. і от знов би все функціонувало. Це не велика і глобальна проблема. Просто це як спроба вбити з середини. А навіщо панікувати? Зробимо щось гірше ніж могло бути при попередній владі і людях.. але зробимо.

Питання провокаційне.
Nikooz
Голосую За.
О Великий Лолка вернулся) Хороший воин, хороший сенатор, хороший человек)) Помог... развитию реп))
Вот тебе задание: когда вступишь - займись своими лольскими делами ))
Vovcheg
Я просто поставив питання. ти будеш змінювати чи пристосовуватись? Наскільки зразумів тільки під одну річ пристосуєшся.
Як ти розумієш прокляття одного древнього народу: "Бодай ви б жили в часи змін"?
Yanek
Ах провокационное?
Тогда держи еще один вопрос:
А почему именно взял бы имперскую форму правления?
Chensky
Оу.. не очікував такі запитання _a1.gif Ок, включаю залишки моСку.

...в часи змін.. <-- найважчі часи через те, що змінюється давно звичне і знайоме. Декому це довподоби, а хтось депресивно переживає(таких більшість) тому цей період такий нестерпний. Лікування одне: Швидкість.

Одразу згадавав період перебудови... О_о

до ГлавКома:

А кому довірити важливі питання, коли нікого немає? І ти знаєш, що норм людей позабирали(вони самі пішли, їх переїхало камазом і т.п.) і довіряти важливе аби-кому... рівноцінно передчасному закриттю розділа Республіка.
А імперська.. бо все у тебе під контролем.. щось не подобається, одразу воно йде Лісом. Для однієї людини з підлеглими яким вона поки не довіряє.. Імперія просто Супер.
Ralf
Шкода, що не можу проголосувати _a1.gif Не добіг вчасно до приймальної комісії. Але хочу сказати, що Chensky з його відкритим, хоч і бурхливим характером, є взірцем республіканця, чесного, безкомпромісного і талановито-лоловитого _a1.gif Його діяльність в Республіці відразу її оживляє і рухає вперед. Привіт, друже)
Yanek
Ну наконец то услышал нормальный ответ)
Голосую За, так как человек много сделал для Республики и при этом не возмущался так, как возникают многие, покидая Республику, обвиняя всех.
Kaine
Привет,Ченя.Присоеденяюсь к словам Ральфа и хочу кое что добавить от себя:ты достоен Республики вполне,имхо если я достоен,(хотя я знаю мне далеко до святости,но все ж мы люди)то ты тем более.Не обращай внимание на "нас",лоликов,(говорю в первую очередь за себя)а живи и будь в клане ради Республики и ради ее интересов.Ну и самое главное-с возвращением,больше не уходи. happy.gif
Vovcheg
мій перший голос, як члена медкомісії - Придатний приймальної комісії ЗА
Chensky
З приймальної комісії хочу почути думки безсовісного Destroer'a.
Та Пчілки, Бамбл-Бі.

Да-да, трансформери рулять _a1.gif

Alexis, я нічого не гарантую, але дякую за підтримку.

Ральф, дякую _a1.gif Ти прям мене тут.. розмалював ))

Destroyer
З приймальної комісії хочу почути думки безсовісного Destroer'a.

Слухай мою думку. Я тобі прям в лоба скажу - голосую За, оскільки ти один з тих не адекватних лолів, які своїм не адекватством користуються адекватно)))(сам не зрозумів, що сказав). А якщо чесно, дуже сумую за тими часами, коли ти був в Республіці. Ти дуже багато зробив для Реп. Я дуже радий, що ти вирішив повернутися.
Chensky
Витяг з моєї репутації:

Kol-yan :

Что ж вы все так волнуетесь?)) С Республикой ничего не будет, она вечна)) Так что можешь не возвращаться)))

Ок, я пішов лісом --> туди
i
Сповіщення:
Лол, ты что с юмором поссорился?)) © Kol-yan

Вибач, але що це значить:

...ти один з тих не адекватних лолів, які своїм не адекватством користуються адекватно...
-Nord
О ченски ты вренуклся....голосую ЗА
так как кандидат достоин быть в рядях республики

i
Сповіщення:
Твое мнение учтено, но лучше ознакомься с тем, что такое "Приемная Комиссия"
Nikooz
Поздравляю, принят.

Надеюсь, правила помнишь ?))
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.