Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Alu
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Alu
Я ознайомилася з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я народилась на планеті Nar Shaddaa, мама померла, а батько співпрацював з групою контрабандистів. Я його бачила рідко, оскільки він постійно подорожував, тому мене ще змалечку доглядав старий робот PLS13. Він був трохи заіржавілий та простріляний, часто забував, як мене звуть, та іноді виганяв з хати думаючи, що я не Алу, а місцева злодюжка, та все ж я любила слухати його розповіді про світ, про джедаїв та ситхів, про те, як він боровся з моїм дідом та республіканським військом проти Імперії...
Коли я трохи підросла мені довелось найматись на службу до одного місцевого злодія. Як і батько я стала професійним контрабандистом, а з часом і замісником боса. Під час одного з зібрань нашої групи імперські шатли вислідили нас і напали. Ми програли бій, і мене кинули в карцер. Згодом прилетів старий робот який колись няньчився зі мною і скориставшись моментом поки імперці воювали в черговій битві визволив мене. Тоді я подалась на Корускант.
Я дуже хочу вступити в ряди Республіки, адже я завжди мріяла піти по стопах мого діда і стати таким же ж бійцем, як і він, і я постараюсь довести, що я гідна бути громадянином Республіки. _a1.gif

i
Сповіщення:
Голосование членов приемной комиссии:
Yanek Kos - 3A
Destroer - ЗА
Bumble-Bee -
Leksa -
Vovcheg - 3А
Gaydamaka - ЗА
Nikooz - ЗА
Haydamaka
Пару раз мені доводилося бувати на Нар Шадда - це місце здалося мені малоприємним і дуже небезпечним. Як ти ставишся до свого дому, адже Нар Шадда, як я зрозумів - твоя Батьківщина?
Alu
Нар Шадда це є планета на якій я народилась, я її дуже люблю, адже це мій рідний дім. Ця планета дуже унікальна, бо тільки на ній ви можете знайти найкращих прочищувачів кишень _a1.gif .
Так, Нар Шадда дуже не безпечна планета, адже ніколи не знаєш чого можна чекати від місцевих жителів, хоч на мою думку не існує безпечних планет.
Там доводиться бути дуже пильним, бо легко можна втрапити в якусь халепу.
Nikooz
Почему ты так поменяла свое мнение? Или что повлеяло на него?
Сначала контрабандист, а потом сразу Республика ?
Alu
Я ніколи не хотіла бути контрабандистом, просто доводилось тоді хоч якось заробляти на життя, іншого вибору в мене тоді не було. А власного зорельоту, щоб полетіти на Корускант я на той час не мала.
Nikooz
Какие у тебя планы в Республике? Как ты видишь свое будующее?
Valtar
На датапад Алу прийшло повідмлення:
-Вітаю.Галктиці відомі багато великих жінок.Хто з них є для тебе прикладом?І кого ти вважаєш не гідним своєї слави?
Vovcheg
Як ти гадаєш, чому джедаї повинні відмовитись від емоцій? І чи від всіх?
Alu
Nikooz: Я планую піти в армію Республіки і стати одним із солдатів, щоб захищати ідеали демократії і свободи, а можливо, якщо в мені є сила і вона розкриється, то пізніше спробую вступити в Орден Джедаїв.

Valtar: Особисто для мене є прикладом Бастіла Шан, оскільки вона дуже рішуча й розумна жінка і до того ж сильний воїн. Незважаючи на складну долю, вона змогла зберегти силу духу й внутрішню доброту.
У мене ще немає слави _a1.gif

Vovcheg: Емоції можуть привести джедая до Темного боку сили. Тому спокій і відсутність емоцій - це внутрішня рівновага, потрібна джедаю. Можна не відмовлятися від усіх емоцій, але потрібно їх контролювати.
Vovcheg
А що ти розумієш під контролем емоцій?
Alu
Будь-яка людина не може бути абсолютно беземоційною, але саме від людини і її вміння стримувати себе і контролювати в тих чи інших ситуаціях залежить виплеск чи надмір емоцій, як позитивних, так і негативних.
Vovcheg
добре, тепер скажи мені з якими кланами Республіка перебуває в союзі.
Ти пішла в Республіку тільки через одну причину
(Alu @ 23.6.2009, 15:14) *

завжди мріяла підти по стопам мого діда і стати таким же ж бійцем, як і він
?
Alu
На даний момент Республіка перебуває в союзі з Order of Anfor, колись її союзником ще був Undercovered Brotherhood, але клан припинив своє існування.

Взагалі то ні, я пішла в Республіку, адже тут дуже добрі та культурні люди, з якими прємно спілкуватись, а республіканське походження мого діда стало такою собі основою, щоб вступити, і прикладом для наслідування.
Nikooz
Ты уже некоторое время в Нашей Галлактике. Что ты можешь сказать о каждом из офф и не офф(меня интересует Культ Смерти и ЛоД) кланов ?
Alu
Офіційні клани;
Республіка _a1.gif - свобода і демократія.
Імперія - колись сильний клан із залізною дисципліною. Після неодноразової зміни імператора, ослабла і переживає зараз кризу.
Outcаst - "вигнанці". Клан проводить агресивну політику щодо захоплення інших планет.
Order of Anfor - дружній для Республіки клан, у якому багато вихідців з Ордену Джедаїв.
Star Anarchy - клан, у якому зібрані одні з найкращих бійців Галактики. Живе своїм життям, не втручаючись особливо у галактичні справи.
Star Group - клан як клан _a1.gif непоганий і нейтральний до Республіки.
Fallen - створений недавно. Клан у процесі розвитку.
Неофіційні клани:
Deth Cult - перебувають люди, які живуть за своїми законами та ідеологією. Ворог Республіки.
ЛоД - для мене поки що невідомий клан, але з часом розберуся _a1.gif
Vovcheg
Ситуація: Ти прилітаєш на одну з планет, одразу після виходу з корабля тебе атакує джедай зі світловим мечем, ти ухиляєшся від його атаки і питаєш, "що трапилось", він знову тебе атакує, ти ухиляєшся і він підставляється тобі для контрудару. Чи вдариш ти?
Alu
Хм, дивна ситуація _a1.gif Можна припустити, що:
1) джедай з будуна, і не розуміє, що робить; laugh.gif
2) він не розуміє людської мови;
3) я випадково одягнулася як ситх і бігаю з червоним мечем biggrin.gif

А якщо серйозно, бити не буду. Відійду і спробую ще раз з'ясувати, у чому справа.
Vovcheg
Насправді це був не джедай, а лише переодягнений ситх, причому відомий майстер фехтування. Вдруге він вже не підставиться, однак він відкрив своє істинне обличчя. Твої подальші дії?

Чому ти не знешкодила його і чому у відповідь на атаку не атакувала? Хіба власне житя не дорожче за життя божевільного джедая?
Alu
Важко відрізнити ситха, переодягненого джедаєм, бо вони рідко таке використовують. Не зрозуміло, навіщо ситхові, ще й майстрові фехтування, переодягатися джедаєм? Це, мабуть, трохи суперечить натурі ситха. Мої дії: спробую його атакувати, але якщо побачу його перевагу, відступатиму з гідністю (втікатиму поки є сили, а бігаю я швидко) _a1.gif
У відповідь на його атаку я захищалася й пробувала з'ясувати причини такого нападу й "божевілля", сприймаючи нападника за джедая. Звичайно, власне життя дороге, але й позбавляти його іншого, не знаючи до кінця вагомих причин, було б неправильним. Якщо б це було в моїх силах, я спробувала б його "вирубити" (йдеться про джедая), але не вбивати.
-Nord
Приветствую тебя кандидат handshake.gif
Вот чем тебя заинтересовала республика?
Alu
Привіт, Nord _a1.gif Я вже попередньо трохи відповідала на це питання, але скажу ще раз. Республіка мене зацікавила насамперед, тому що мені подобається дружня атмосфера, яка тут є, по-друге, Республіка близька моїм переконанням, по-третє, я спостерігала, як цікаво вона розвивається, а по-четверте - це поклик предків (а саме мого діда) _a1.gif
-Nord
Хорошо
Вот тебе задание...
На базе татуина есть торговец черного рынка Tavion.Он торгует лазерными мечами красными и джедайскими якобы находил.
Уничтож его и покажи его меч) _a1.gif
Alu
Завдання зрозуміле, тільки я вважаю, що Tavion зовсім не заслуговує на смерть. Можливо, краще попросити його показати мечі?
Haydamaka
Досить непогані відповіді та переконання. ЗА
Nikooz
Довольно хорошие ответы, хороший стиль боя. Я За.
Valtar
На датапад Алу прийшло повідомлення:
-Скажи,на якійпланеті народилася Бастіа,тарозкажи мені про її сім"ю,а також скажи якими особливими навичками сили вона була обдарована?
Destroyer
Бачу, задавати тобі питання не має сенсу, тому давай зустрінимось на Холі. Всі деталі в ПМ.
-Nord
Alu.
Принеси скрин его руки с сабером

i
Сповіщення:
Откуда такая жестокость?
Alu
Valtar: Сіроока красуня Бастіла Шан народилась на планеті Талравін в сім'ї звичайного мисливця. Вона була схожою на батька й у неї не склалися стосунки з матір'ю, яку Бастіла звинувачувала в тому, що та змушувала батька брати участь в небезпечних подорожах з метою збагачення. Сім'я постійно кочувала з планети на планету, що теж не подобалося дівчині. Ще в дитинстві в Бастіли з'явилося відчуття Сили, яке вона старанно приховувала. Проте, довідавшись про це, її мати, незважаючи на протест дівчини, віддала її до Ордену. Так почалося її самостійне життя.
Бастіла володіла унікальною навичкою - Бойовою медитацією, яка дозволяла збільшити в багато разів бойову ефективність сили союзників, і зламати бойовий дух ворогів.

Nord: я можу тобі принести лише скрін цілого Taviona, живого і здорового, з обома руками, ногами і головою, і навіть з мечем у руці, якщо знайду його на серверах _a1.gif
Vovcheg
Я ЗА. Хороші відповіді, норм історія, одразу видно, що хоче потрапити в Республіку. Жаль не можу побачити розхваленого стилю бою.
Destroyer
Голосую За. Людина адекватна, розумна, з нею приємно спілкуватися та грати. Також дуже гарно розбирається в ЗВ та дає гарні відповіді.
Yanek
Так, следить за заявкой все время, ответы понравились - сразу видно, что серьезно относишься к этому делу. Но задам пару теоретических вопросов тебе, так как на практике уже тебя проверил. (понятное дело, что не под своим ником))
Как ты считаешь, почему Империя и Республика никак не могут сделать перемирие и заключить союз, ведь они преследуют одну цель - мир в Галактике.
Alu
Я вважаю, що, по-перше, це супер-держави з різною формою правління: Імперія - це держава з одним правителем - імператором, який вирішує все, а Республіка - демократична. Як говорить практика, такі держави рідко можуть існувати одна біля одної, не вступаючи у будь-які конфілікти. По-друге, у них зовсім різні методи досягнення миру в Галактиці і його підтримки. Імперія розвиває захоплені нею планети й народи після їхнього підкорення, а Республіка завжди прагне захищати інші народи і не хоче над нимим панувати, даючи їм змогу розвиватися самостійно. Тому мир між ними неможливий.
-Nord
Ладно Alu поменяю квест.
Мне нужно добыть яйцо ранкора но я никакн е могу найти...принеси мне яйцо(скрин)
Alu
Після пошуків я з'ясувала, де знаходиться лабораторія, у якій є яйця ранкорів.
-Nord
Спасибо Alu.Так бы не нашел)
Последний квест будет влиять голос.
Расскажи что ты знаешь пр осилу джедаев.Без поисковика.И что связыает мидихлореане с силой
Alu
Джедаї володіють Силою, яка здатна впливати на них та на всіх інших. Відчуття Сили має не кожен, тому не всі можуть стати джедаєм. Силу надають мідіхлоріани, з якими джедаї живуть у симбіозі. Мідіхлоріани - це мікроскопічні форми життя, які є посередниками між джедаями і Силою. Вони дозволяють відчувати Силу і нею керувати. Власне, висока концетрація мідіхлоріанів в організмі дає змогу відчути справжню Силу і стати джедаєм. Споконвіків представники Ордену розшукували тих, хто має високу концентрацію мідіхлоріанів в оргінізмі й брали їх в науку, після чого вони ставали джедаями. yoda.gif _a1.gif

-Nord
Молодец...верю что почти сама овтетила)
Я заТак как кандидат выполнил квесты и ответил на вопрос.
Yanek
Хороший ответ.
Приступим ко второму вопросу. Что ты можешь рассказать о отношениях между кланами - Mandalorians и Neo-Crusaders, Fallen и Outcast?
Alu
Mandalorians і Neo-Crusaders - клани, що вийшли майже з одного джерела, тому що багато колишніх мандалорів є в Neo-Crusaders, наприклад екс-мандалор Jexer, який є рушійною силою нового клану. Зараз ці клани ще не мають форуму, і між їхніми представниками йдуть суперечки, корені який сягають ще в часи внутрішнього конфлікту і переворотів у клані Mandalorians. Дипломатичних стосунків, як таких, немає. Відносини недружелюбні.

Fallen і Outcast - дипломатичних стосунків немає. Є лише звинувачення Outcast'у в плагіаті і гострі відповіді представників Fallen. Відносини недружелюбні.
Yanek
Так, в политике ты тоже хорошо разбираешься)
Ну и думаю, последний мой вопрос.
В Республике сейчас многие новички начинают возмущатся, что им не дают ничего сделать, в то время, как они в действительности реально ничего не делают. Как ты можешь прокомментировать это?
Alu
Я вважаю, що якщо людина хоче щось зробити в Республіці, проявляє фантазію та ініціативу, то не має значення, що вона новачок, її підтримають і дадуть змогу себе реалізувати. Тому що всі зацікавлені в тому, щоб Республіка розвивалася, і взагалі, щоб грати було цікавіше. _a1.gif А якщо людина не хоче цього робити, то нарікати повинна лише на себе.
Yanek
За!
Хорошие ответы на вопросы. Хорошее владение сабером. А также видно, что серьезно относиться к заявке и обдумывает каждый ответ.
Nikooz
Поздравляю Alu, ты принята!

>>КлаЦ<<
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.