Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
В залу увійшла людина було видно неозброєним оком що вона була дуже чимось стурбована.
-Доброго вечора... хм..точніше ночі,- сказала людина.
-Доброго вечора,- відповів протокольний дроїд,- Ви збираєтесь отримати паспорт громадянина Республіки?
-Так
-Будьласка заповніть цю анкету і запишіть на цей голодиск свою біографію,- сказав дроїд
Хохма заповнив анкету.
Ех треба розказати свою історію,- подумав Хохма.
-Ну я починаю. Десять років пройшло з того моменту коли нашу планету було знищено. Я ріс звичайним хлопчиком на планеті Кштаар.
Тут Хохма тяжко зітхнув, було видно, що він згадав щось дуже погане.
-Коли мені виповнилося 11 років мій батько трагічно загинув захищаючи нашу сім'ю від дроїдів... Смерть батька відбулась при мені, я не міг нічого вдіяти. Ця подія шокувала мене і вона зневірила мене в справедливість і доброту.
Хохма сумно посміхнувся.
-Армія дроїдів вторглась на нашу планету несподівано, ніхто не був підготовлений. Наша планета хоч і мала достатньо підготовлену армію не витримала - її було знищено...
Знову пауза.
-За декілька хвилин перед знищенням три кораблі встигли вилетіти з планети. На одному з цих кораблів була наша сім'я: я, мати і дідусь. По дорозі один з кораблів був знищений. Але решта змогла долетіти до Корусанти. Врятували нас
республіканські розвідники в цей час вони були на нашій планеті. Вони врятували стільки людей скільки змогли поміститись на кораблях. Вони відкрили мені очі що не всі істоти у цьому світі є безсердечні і злі. Мені сподобались республіканці що вони жертвуючи собою врятували нас хоча вони могли спокійно покинути нас без втрат на самому початку вторгнення залишаючи нас помирати. Вперше у своєму житті я захотів стати кимось, а саме - республіканцем. Своє навчання я продовжив на Корусанті. Навчання я закінчив у чотирнадцять років. Потім я за чотири роки навчався володіти глефою. І ще три роки я самовдосконавлювався, виховував себе. І нарешті коли я відчув що готовий я прийшов сюди. Тепер я стою перед вами і всім серцем хочу стати республіканцем.
Охх як я втомився думаю що тут можно трішечки подрімати на цьому м"якенькому кріслі.
Хохма сів в крісло заплющив очі, як йому здалось заснув