Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Guitarman
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Guitarman
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

я народився на планеті Rock де створіння були дуже схожі до людей. ми не знали що таке крадіжка чи вбивство до одного випадку. на нас напали імперійці, які безжально вбили моїх батьків а мене забрали на перевиховання, на безжальну машину вбивства.
я був ще дитиною коли імперійці щоб створити свою армію, робили бої на яких із 100 чоловік повинен був вижити тільки 1 найсильніший. коли прийшла моя черга йти і битись, я змовився з своїми друзями- противниками (ті що попали зі мною в полон) про те, що ми не будем битись...
ми вийшли на арену і простояли протягом кількох хвилин аж поки люди зла не почали погрожувати нам розправою. ми стояли. за кілька секунд нас обкружило кілька сотень людей з армії які тільки й чекали сигналу про напад. ось він і прозвучав. битва продовжувалась кілька годин, знищили ми сотні ворогів, аж тепер останій з нас впав. всіх нас зібрали як сміття і викинули з космічного корабля у відкритий космос, не замітивши що дехто був ще живим.
впали ми на раніше невідому мною планету де нас знайшов джедай і витягнув 2х живих: мене та ще одного, який через кілька хвилин помер. цей джедай врятував моє життя і я завжди буду в нього в боргу.
я звертаюсь до вас, бо хочу вступити до республіки в якій я навчуся всього протилежного чого мене намагались навчити в імперії, тоді я зможу захистити себе, свою родину та ближніх від зла.

P/S
менула заявка в вступ була закрита в звязку з тим ,що мусив лягати в лікарню на операцію.
Extreme
Ну нарешті ти повернувся)Звісно за!
Розумна і цілеспрямована людина.Він підтвердив це у минулій(их) заявці(ках).
Я вже думай що ти не пода заявку)Добре що ти "одужав".
Постав плюсиг ninja.gif rolleyes.gif
Kaine
А меня кандидат наоборот разочаровал.Если ты хотел поступать в Республику,зачем бьеш ее граждан,аж уж подавно солдат?Ладно,проехали,вот мои вопросы-
1)Кто тебя будет учить защищать "себе,свою родину та ближнiх" от зла?
2)Почему ты считаеш имперцев "люди зла"?
Воля подлиза
-Guitarman
привіт Alexis!!!
1) Я думаю знайдуться люди які давно в РЕСПУБЛІЦІ і яким не буде важко позайматися зі мною. (подуелитись, відкрити таємниці бою...)
2) вони ж не приносять людям Добро, а заберають його у них.
мені жаль,що я тебе розчарував, але я переважно граю на холі ( тільки дуелюсь) або ще на к/с серверах...
Kaine
Как это-тайны боя?
Значит они не злые люди,имхо творили б только зло.
К примеру-я дружу с несколькими имперцами и не сказал бы что они зло приносят.
Jedcat
В кiмнату регестрацiй увiйшов клон Джедкет. Привiтавшись handshake.gif вiн почав розмову:
Такс, ось тобi останнi завдання: розкажи повну бiографiю нашого твiлека Волкера. Повну.
Nikooz
i
Сповіщення:
Поднимаем активность в заявке... sleep.gif
-Grand
Здраствуй, Guitarman.

Прочитал придедущую заявку. Вижу, что кандидат старается, видил его в бою, всё вполне хорошо отвечает на вопросы. Голосую ЗА.
Nikooz
Закрыто за неактивность.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.