Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
я народився на планеті Rock де створіння були дуже схожі до людей. ми не знали що таке крадіжка чи вбивство до одного випадку. на нас напали імперійці, які безжально вбили моїх батьків а мене забрали на перевиховання, на безжальну машину вбивства.
я був ще дитиною коли імперійці щоб створити свою армію, робили бої на яких із 100 чоловік повинен був вижити тільки 1 найсильніший. коли прийшла моя черга йти і битись, я змовився з своїми друзями- противниками (ті що попали зі мною в полон) про те, що ми не будем битись...
ми вийшли на арену і простояли протягом кількох хвилин аж поки люди зла не почали погрожувати нам розправою. ми стояли. за кілька секунд нас обкружило кілька сотень людей з армії які тільки й чекали сигналу про напад. ось він і прозвучав. битва продовжувалась кілька годин, знищили ми сотні ворогів, аж тепер останій з нас впав. всіх нас зібрали як сміття і викинули з космічного корабля у відкритий космос, не замітивши що дехто був ще живим.
впали ми на раніше невідому мною планету де нас знайшов джедай і витягнув 2х живих: мене та ще одного, який через кілька хвилин помер. цей джедай врятував моє життя і я завжди буду в нього в боргу.
я звертаюсь до вас, бо хочу вступити до республіки в якій я навчуся всього протилежного чого мене намагались навчити в імперії, тоді я зможу захистити себе, свою родину та ближніх від зла.
P/S
менула заявка в вступ була закрита в звязку з тим ,що мусив лягати в лікарню на операцію.