Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Мене звати Aramor.Я народився на планеті Дантуін.Мій батько був джедаєм.Крім батька в мене нікого не було.Одного разу мій тато відправився на місію на планету Татуін,і зник.У дома мене нічого не тримало,і я пішов.Коли я пішов із дому у долинах Дантуїну я знайшов світовий меч.Моєю цілю було поїхати з планети.У мене друзів небуло.Коли я пічав підходити до порту щоб поїхати з планети мої плани зірвали Контрабандисти.Вони забрали всі мої гроші і втекли в ту мить я загубив надію про політ на іншу планету.Але тут за наими побіг якийсь чоловік він дістав світовий меч, Контрабандисти розвернулись побачили його все кинули та й втікли.Той чоловік відав мої гроші,і сказав:"Ось твої гроші будь обережнішй бо тут може кожен в тебе забрати ці гроші."Потім він спитав:"Ти йдеш до порту?"Я відповів так і ми двоє пішли.У порту нас зустріли якісь мужики й повили нас(Куди ми саме незнали).Коли вони нас привели там сидів один й с тіх які в мене забрали гроші.Контрабандист підставив до голови тому чоловіку бластер і сказав:"Хлопці, це джедай!".Я здивованно подивився на нього.На наншій планеті нелюбили джедаїв.Контробандист вже хотів стріляти, але джедай і толкнув його.На нього накинулись інші контрабандисти, але він відбився мечем.Ми з ним тікали він посадив мене на корабель який йшов на Корусант, а сам відбивався далі.
Я хочу поступити до Республіки тому що я хочу вести мир усій галактиці і щоб більше ніколи не було воїн!