Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Aramor
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Aramor
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Мене звати Aramor.Я народився на планеті Дантуін.Мій батько був джедаєм.Крім батька в мене нікого не було.Одного разу мій тато відправився на місію на планету Татуін,і зник.У дома мене нічого не тримало,і я пішов.Коли я пішов із дому у долинах Дантуїну я знайшов світовий меч.Моєю цілю було поїхати з планети.У мене друзів небуло.Коли я пічав підходити до порту щоб поїхати з планети мої плани зірвали Контрабандисти.Вони забрали всі мої гроші і втекли в ту мить я загубив надію про політ на іншу планету.Але тут за наими побіг якийсь чоловік він дістав світовий меч, Контрабандисти розвернулись побачили його все кинули та й втікли.Той чоловік відав мої гроші,і сказав:"Ось твої гроші будь обережнішй бо тут може кожен в тебе забрати ці гроші."Потім він спитав:"Ти йдеш до порту?"Я відповів так і ми двоє пішли.У порту нас зустріли якісь мужики й повили нас(Куди ми саме незнали).Коли вони нас привели там сидів один й с тіх які в мене забрали гроші.Контрабандист підставив до голови тому чоловіку бластер і сказав:"Хлопці, це джедай!".Я здивованно подивився на нього.На наншій планеті нелюбили джедаїв.Контробандист вже хотів стріляти, але джедай і толкнув його.На нього накинулись інші контрабандисти, але він відбився мечем.Ми з ним тікали він посадив мене на корабель який йшов на Корусант, а сам відбивався далі.
Я хочу поступити до Республіки тому що я хочу вести мир усій галактиці і щоб більше ніколи не було воїн!
Extreme
Ну допустимо ти зробив те,що хотів.Мир по всій галактиці і тд(всяка така лажа).Що тепер буде робити Республіка та її армія?
Aramor
На мою думку в Галактиці ніколи не буде Миру,і Республіці буде що робити але можна надіїтись що мир буде.
Extreme
Тобто твоя ціль-це лише надія?
Aramor
І Надія і мир у всій галактиці в і в тому і в іншому випадку Республіці буде що робити. _a1.gif
Extreme
Республіці буде,але твоя ціль якась прмарна.Я мав на увазі слово "надія" в значенні мрія.Тобто,як такової в тебе немає цілі?
Aramor
В мене є ціль:потрапити до Республіки і допомагати їй.
Extreme
Блін,ти запутуєш і мене і себе.Чим ти зможеш допомагати Республіці??77
Aramor
Зможу допомагати у коштах і якщо комусь потрібна буде допомога ну короч я й сам заплутався...

Закрийте заявку

i
Сповіщення:
Как хочешь
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.