Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Fimon
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Fimon
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Мене звати Fimon!
Я прибув до Української галактики з далекої планети Амброзия 3.
Мене виховула мати, яка померла коли мені було 10 років. Потім мене забрав торговець запчастинами( подейкують що він колишній джедай.я точно незнаю але в нього буд синій меч!). Він вчив мене володдіти мечем. навіть подарував мені меч зелений кольору! коли мені виповнилося 18 років я шукав місце, де я можу застосувати свої навики. І дізнався що люди які володіють світловим мечем можуть вступити в різні блоки( клани, імперії, Республіки). Окрім меча нічим більше не волоію( не взагалі, просто не дуже добре)
Ось я і вибрав найбільш найближчий для мене варіант

Чому хочу вступити?
Точну причину назвати я не можу, але, я вже воював на циїх землях , люди тут (республиканці) адекватні , добре ставились, навідміну від інших гравців( я не за всіх кажу)! Тим більше крім зеленого саберу в мене нічого немає. Я хочу все ж таки покласти кінець війні між ситхами і республіканцями!
Extreme
Якось банально це все.І авка бойаниста.
Так,ти тут палкою синьою махаєш?Тоді розкажи все що знаеш про кристали,і принеси мені світло-буро-помаранчеві декілька синеньких.
-Fimon
кхм. поправка , я махаю зеленим)
Ralf
(Fimon @ 8.6.2009, 20:27) *

Я хочу все ж таки покласти кінець війні між ситхами і республіканцями!

Давай, закінчуй війну, нащо тоді тобі Республіка?
-Fimon
провокаційне питання)
Що ж, я відповім. Дл того що б покінчити з війноюю треба воювати.
Є гарна приказка -"Один, в поле не воин!".
Тому мені треба було вибрати за кого я маю воювати. Мій вибір сили добра - Республіка
Ralf
Таке нехитре питання - а чому? Ти обрав нас, але це не означає що ми маємо обирати тебе _a1.gif
Extreme
А я знаю другую-"Один в поле не-не-не,Дэвид Блэйн,НЕТ!".Квест делай _a1.gif
-Fimon
А я і не казав Вам мене обирати)
Я всього на всього запропонував Вам мою кандедатуру)
Тому вибір за Вами, обирати чи ні! )
Ralf
Так, але ти мусиш знати куди і чому ти вступаєш. "Вступаю в Республіку, бо хочу закінчити війну" - з таким успіхом ти міг би і в Імперію вступати...
-Fimon
Імперія - це ті хто роблять війну. А раз я хочу покінчити з війною, маю покінчити із ситхами ( нічого особистого , тільки бізнес)

Для Dead Walker
Ось обіцяні для тебе кристали синього кольору, поки що п'ять , в повідомення не влазить більше(

Ralf
1. Імперія не війни хоче а влади. Чи не простіше приєдатися до неї, підкорити усю Галактику. Війна теж закінчится _a1.gif
2. Ну знищиш ти ситхів, і що? Виграєш війну?
-Fimon
Сказати честно? Це філосовське питання, на ньго немає відповіді!) нажаль (тут навідь Вікіпедія не допоможе)))
1. Так хоче влади - шляхом розв'язання вибрали війну!
Війна не закінчиться бо залишаться постанці які будуть намагитися скинути владу!
2. Всіх не переб'еш, але намагатися можна. І війна теж не закінчиться , але намагатися Треба!!
Ralf
1. Завжди десь будуть якісь повстання. У Республіці є повстання, у Імперії є повстання - війни будуть тривати завжди. Подумай добре: чому ти хочеш вступити до Республіки?
2. Ти мене неправильно зрозумів. Уяви що ти знищив усіх ситхів, на твою думку війна закінчится?
-Fimon
1.Я незмінюю звичок з дитинства. Я медитую і додержуюсь кодексу Джедаїв!
Я хочу займати Високе звання рицаря-миротворця (Джедая), хочу щось важити в суспільстві , прагну щось змінити , а мені задають найбанальніше питання! чому? Що я можу відповісти на це питання......
2.Ні, війна не закінчиться, тому що навіть серед Республіканців знайдеться людина , яка захоче більшої влади і перейде на сторону ситхів, тим самим війна продовжиться
Ralf
Ось тобі квест: У мого товариша Zairus'a закінчилися шматки. Нині економічна криза і купувати нові дуже дорого. Але ми знайшли вихід з ситуації! Ми довідались, що на базі Імперії є безкоштовна тканина "на паличці". Принеси її, але будь обережним у тебе можуть з'явитися конкуренти.
-Fimon
Ось тканина для твого друга, буде потрібна ще , говоріть. Але дістати її дійсно важко було)
Ralf
Дякую _a1.gif Непогано відповів на запитання. Володіє мечем на середньому рівні, але хист і бажання навчитися є. Хороша, приємна у спілкуванні людина, одна з тих з ким приємно грати. Голосую ЗА.
-Fimon
Дякую тобі за твій відвертий голос , доречі, граеш дуже добре!

Extreme
оо,синенькі)Файно).
Ну щож,практику зробив.Тепер декілька питань.
1.Скіки буде 2+2?Це чисто на математику.
2.Ти знаєш Джедкета?Розкажи мені про нього,і нехай він почне тут з тобою працювати.
-Fimon
Я напишу тобі приватне повідомлення з відповідью на перше питання.
Джедкет це клон . Більше сказати не можу. Сьогодні він тут має відписатися
-Sound
Мне не очень нравятся твои ответы и история... банальненько... Ты говоришь мы для тебя самый близкий вариант. Почему? Ответ обоснуй.
-Fimon
(Sound @ 9.6.2009, 14:49) *

Мне не очень нравятся твои ответы и история... банальненько... Ты говоришь мы для тебя самый близкий вариант. Почему? Ответ обоснуй.

Мене виховував колишній джедай, в мене тільки зелений меч, я медитую і притримують кодексу джедаїв , і просто принципово терпіти не можу всіх ситхів, і їхню силу, вона нікчемна. Від Вас я хочу щоб Ви навчили мене майстерності джедая! Я володію мечем на рівні набагато нижчим від Вашого . Я просто хочу бути джедаєм. Все
Extreme
(Sound @ 9.6.2009, 15:49) *

банальненько...

плагіат.
Так,людина з зеленим сабером,покажи як ти їм махати вмієш.
Повбивай всяких хуліганів,яккі вважають що зелений-відствій.Тік зі голограмою,де вони це пишуть,і де ти їх вбиваєш.Десь 2-3 людини нормально буде.
-Fimon
(Dead Walker @ 9.6.2009, 16:33) *

плагіат.
Так,людина з зеленим сабером,покажи як ти їм махати вмієш.
Повбивай всяких хуліганів,яккі вважають що зелений-відствій.Тік зі голограмою,де вони це пишуть,і де ти їх вбиваєш.Десь 2-3 людини нормально буде.

А покажи мені будь-ласка люд яка це говорить._a1.gif я ще не бачив

!
Попередження:
Оверквотинг. 10 дней р\о.
Extreme
Знайди їх sleep.gif це твоє завдання)happy.gif
Nikooz
Закрыто в связи с получением кандидатом р\о.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.