-Live Walker
3.6.2009, 9:01
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
На городі бузина,а в Киеві-дядько...(Народна приказка)
Так починається моя історія...Мати знайшла мене в капусті.Одного дня вона побачила безумну жінку ,яка полишила мене на городі.Так почалося моє життя у сім ї веселого фермера та шибайголови Миколи.Життя було гарне та безтурботне.
Батько фермер ростив на своєму городі багато всіляких рослин.Завжди було чим попоїсти.Мати займалася моїм духовним розвитком,тож змалечку в мене з явилися високі моральні принципи ,якими я керуюсь досі.Батьку допомагав по господарству, розвивався фізично.Досі памятаю дитячу пісню:Ми будемо копати картоплю,джакези -наше ремесло.Так складалося моє щасливе дитинство.Проте у віці 16 почався наступ Імперії.Ми були на їх шляху і вимушені були емігрувати до Корсуканту ,де б почалося нове життя.Ви повинні були шукати прихистку в Республіки,і ось наша сім я бажає отримати громадянство Республіки та готова до нових пригод...
Причини щодо вступу:
1)Спільна ідеологія
2)Гарні люди та гравці
3)Я мрію стати мужнім джедаем!
-Chewbatya
3.6.2009, 9:07
Хм, очень весело....
Причини щодо вступу: Спільна ідеологія
А теперь подробнее...
-Live Walker
3.6.2009, 9:25
Я корсистуюся світлою силою.Проявляю повагу до суперника,не використовую підлих прийомів.Підтримую рівність людей.
Почну з запитання.
Це жарт?
Це прикол,чи ти справді думаєш що я буду голосувати позитивно за людину,яка плагітує мій нік?Оо
З.и. авку постав норм,не соромься.
-Chewbatya
3.6.2009, 9:34
Заявка не соответствует моим представлениям о будущем республиканце...
-Live Walker
3.6.2009, 9:37
Вибач,не сприймай як особисте просто я почав грати на юазі відносно нещодавно та не міг знати ніків(ти міг побачити ,що че не плагіат в мене навіть нік в емейлі такий,проте якшо бажаеш я згоден зарегенитися знову і подати нову заявку щоб не суперечити тобі).Аватар мае бути на тему Республіки ,характеризувати людину.Мій аватар показує ,шо я хочу бути республіканцем,що мої наміри світлі та чисті.
Гаразд,нік поки-що пробачається.
Кривий надпис "Республіка" на білому фоні,зроблена в пейнті-характерезує тебе?
Блін візьми нормальну аву з клоном,і напиши Лайв Валкер.
Якщо так,то пішли на ктф сервер.
До кiмнатки зайшов клон у нових обладунках. Вiн пiдiйшов до кандидата та привiтавшись сказав:
Як ти говорив, ти оволодiв "свiтлою силою"? До речi, Сила не темна i не свiтла, вона скрiзь i вона одна. Значить, ти вважаэш що ти чутливий до Сили та тебе приймуть? Чи може ти уже чомусь навчився?
Рольову атмосферу пропукав.
-Live Walker
3.6.2009, 9:57
Лайв волкер зацікавлено поглянув на клона.На його рідній планеті йому таких недоводилося зустрічати.Мої сили доволі малі,проте дещо я вже вмію,-відповів я.
Дед волкер пропоную зустрітися на холі.
Я не можу на холі,в мене бан(пальнув ракетою

).
Якщо ти пишеш по рольовому,то дотримайся правил.
Чекаю на ктф.
-Live Walker
3.6.2009, 10:22
До кімнати вбіг лайв волкер.Дед волкер,мерщій ми маємо летіти на Планету КТФ імперія намагается вкрасти наші знамена!
Против. Не нравится плагиат ника. История вообще ниже тройки по 100-балльной системе. (ИМХО - полный бред)
Причины вступления - аналогично истории, если даже не ниже.
Такую заявку может подать среднестатистический десятилетний геймер, который посмотрел фильм ЗВ и теперь хочет стать крутым дядькой джедаем, какие были в фильме...
ПротиКапустяні діти погано кінчають.
Копав городи, їв траву, чи що там? І опача, хочеш стати Джедаєм.
-->лісом
Чим тебе не влаштувала Імперія? У нас мета однакова.
Ну і діти
безумних жінок.. мало чим відрізняються від батьків.
ПОРТКОМСТАТ!!!
і ось наша сім я бажає отримати громадянство Республіки та готова до нових пригод...
Тут это... Корускант кагбэ не ризиновый... Ну вобщем, история не удивила, плагиат ника нашего славного Волкера... Ну вобщем я
против, согласен с Ченькой и Янеком.
Отказано.