Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Live Walker
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Live Walker
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
На городі бузина,а в Киеві-дядько...(Народна приказка)
Так починається моя історія...Мати знайшла мене в капусті.Одного дня вона побачила безумну жінку ,яка полишила мене на городі.Так почалося моє життя у сім ї веселого фермера та шибайголови Миколи.Життя було гарне та безтурботне.
Батько фермер ростив на своєму городі багато всіляких рослин.Завжди було чим попоїсти.Мати займалася моїм духовним розвитком,тож змалечку в мене з явилися високі моральні принципи ,якими я керуюсь досі.Батьку допомагав по господарству, розвивався фізично.Досі памятаю дитячу пісню:Ми будемо копати картоплю,джакези -наше ремесло.Так складалося моє щасливе дитинство.Проте у віці 16 почався наступ Імперії.Ми були на їх шляху і вимушені були емігрувати до Корсуканту ,де б почалося нове життя.Ви повинні були шукати прихистку в Республіки,і ось наша сім я бажає отримати громадянство Республіки та готова до нових пригод...
Причини щодо вступу:
1)Спільна ідеологія
2)Гарні люди та гравці
3)Я мрію стати мужнім джедаем!
-Chewbatya
Хм, очень весело....
Причини щодо вступу: Спільна ідеологія
А теперь подробнее...
-Live Walker
Я корсистуюся світлою силою.Проявляю повагу до суперника,не використовую підлих прийомів.Підтримую рівність людей.
Extreme
Почну з запитання.
Це жарт? closedeyes.gif
Це прикол,чи ти справді думаєш що я буду голосувати позитивно за людину,яка плагітує мій нік?Оо
З.и. авку постав норм,не соромься.
-Chewbatya
Заявка не соответствует моим представлениям о будущем республиканце... closedeyes.gif
-Live Walker
Вибач,не сприймай як особисте просто я почав грати на юазі відносно нещодавно та не міг знати ніків(ти міг побачити ,що че не плагіат в мене навіть нік в емейлі такий,проте якшо бажаеш я згоден зарегенитися знову і подати нову заявку щоб не суперечити тобі).Аватар мае бути на тему Республіки ,характеризувати людину.Мій аватар показує ,шо я хочу бути республіканцем,що мої наміри світлі та чисті.
Extreme
Гаразд,нік поки-що пробачається.
Кривий надпис "Республіка" на білому фоні,зроблена в пейнті-характерезує тебе?
Блін візьми нормальну аву з клоном,і напиши Лайв Валкер.
Якщо так,то пішли на ктф сервер.
Jedcat
До кiмнатки зайшов клон у нових обладунках. Вiн пiдiйшов до кандидата та привiтавшись сказав:
Як ти говорив, ти оволодiв "свiтлою силою"? До речi, Сила не темна i не свiтла, вона скрiзь i вона одна. Значить, ти вважаэш що ти чутливий до Сили та тебе приймуть? Чи може ти уже чомусь навчився?
Рольову атмосферу пропукав.
-Live Walker
Лайв волкер зацікавлено поглянув на клона.На його рідній планеті йому таких недоводилося зустрічати.Мої сили доволі малі,проте дещо я вже вмію,-відповів я.
Дед волкер пропоную зустрітися на холі.
Extreme
Я не можу на холі,в мене бан(пальнув ракетою biggrin.gif).
Якщо ти пишеш по рольовому,то дотримайся правил.
Чекаю на ктф.
-Live Walker
До кімнати вбіг лайв волкер.Дед волкер,мерщій ми маємо летіти на Планету КТФ імперія намагается вкрасти наші знамена!
Yanek
Против. Не нравится плагиат ника. История вообще ниже тройки по 100-балльной системе. (ИМХО - полный бред)
Причины вступления - аналогично истории, если даже не ниже.
Такую заявку может подать среднестатистический десятилетний геймер, который посмотрел фильм ЗВ и теперь хочет стать крутым дядькой джедаем, какие были в фильме...
Chensky
Проти

Капустяні діти погано кінчають.
Копав городи, їв траву, чи що там? І опача, хочеш стати Джедаєм.

-->лісом

Чим тебе не влаштувала Імперія? У нас мета однакова.
Ну і діти безумних жінок.. мало чим відрізняються від батьків.

ПОРТКОМСТАТ!!!
Nikooz
і ось наша сім я бажає отримати громадянство Республіки та готова до нових пригод...

Тут это... Корускант кагбэ не ризиновый... Ну вобщем, история не удивила, плагиат ника нашего славного Волкера... Ну вобщем я против, согласен с Ченькой и Янеком.

Отказано.

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.