Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Десять років пройшло з того моменту коли нашу планету було знищено. Я ріс звичайним хлопчиком на планеті Кштаар. Коли мені виповнилося 11 років мій батько трагічно загинув захищаючи нашу сім'ю від дроїдів... Смерть батька відбулась при мені, я не міг нічого вдіяти. Ця подія шокувала мене і вона зневірила мене в справедливість і доброту. Армія дроїдів вторглась на нашу планету несподівано, ніхто не був підготовлений. Наша планета хоч і мала достатньо підготовлену армію не витримала - її було знищено... За декілька хвилин перед знищенням три кораблі встигли вилетіти з планети. На одному з цих кораблів була наша сім'я: я, мати і дідусь. По дорозі один з кораблів був знищений. Але решта змогла долетіти до Корусанти. Врятували нас
республіканські розвідники в цей час вони були на нашій планеті. Вони врятували стільки людей скільки змогли поміститись на кораблях. Вони відкрили мені очі що не всі істоти у цьому світі є безсердечні і злі. Мені сподобались республіканці що вони жертвуючи собою врятували нас хоча вони могли спокійно покинути нас без втрат на самому початку вторгнення залишаючи нас помирати. Вперше у своєму житті я захотів стати кимось, а саме - республіканцем. Своє навчання я продовжив на Корусанті. Навчання я закінчив у чотирнадцять років. Потім я за чотири роки навчався володіти глефою. І ще три роки я самовдосконавлювався, виховував себе. І нарешті коли я відчув що готовий я прийшов сюди. Тепер я стою перед вами і всім серцем хочу стати республіканцем.
В кiмнату зайшов клон Джедкет, та поставив велечезне жирнюще ЗА , бо ж з кандидатом здружився, знайшов у ньому справжнього Республiканця, та по минулiй заявцi проявив себе Хохма пречудово.
Bumble-Bee
29.5.2009, 9:42
Приветствую тебя Hohma!
Нам сообщили что база Республики в системе Taspir подверглась отаке Империи! Наши войска не смогли сдержать атаку врага. Отправляйся в систему Taspir и убей десять Имерцев! Трое из них обязательно должны бать убиты с помощью бластера. Но тебе нужно торопиться, так как Имперские войска могу в скором времени покинуть планету. У тебя 2 дня!
James Bond
29.5.2009, 10:39
ЗА!Кандидат мой друг,хороший человек,хороший воин,с ним интересно играть.
Этот человек может поддержать в трудную минуту!!!
Клон нашкрябав дрiбненько запиську, поклав на стiл, аби вона дочекалась приходу Хохми з завдання. В нiй значилося:
Для Хохми. Тiльки :Е Якщо ти це читаэш, значить ти вже повернувся. Я уже ЗА, але завдання по старiй дружбi дам. Менi вiдомо, що якийсь штурмовик незаконно полюэ на вамп, а саме-проходить у лiгво та розстрiлюэ з кулемета. Прослiдкуй за ним, та принеси фотку пiд час розстрiлу.
Пiдiйшовши до Джеймса Бонда, вiн промовив:
Я то тестував кандидата в минулiй заявi, тестував поза заявою, i скрiзь де мiг тестував. А ти навiть жодного питання не задав...
Хохма весь в кровы та грязнюці вбіг до залу Цікаво, а чи не треба занести Вампа в Червону міжгалактичну книгу Кет ось голоскрін
Цiкаво... Вiн стрiляв не з кулемету як завжди, а з якогось невiдомого бластера. Треба доставити цей доказ командуванню.
Вiтаю з успiхом! Тепер ти ще раз довiв що я моду на тебе покластися!
Хм... Мало того что он стрелял из неизвестного оружия, так возле него еще и имперский штормтрупер стоит
Ладно. Не мои проблемы. Это пусть в Армии разбираются.Хохма. Я помню, что ты уже подавал к нам заявку, помню что у меня сложилось вполне позитивное впечатление, если память не подводит... Ну да ладно.
Ответь. В третьем эпизоде ЗВ. В самом конце, когда Мейс Винду заносил свой меч над лежащим и беспомощным Дартом Сидиусом, было ли это нарушением кодекса с его стороны? И, как ты считаешь, правильно ли он поступал и как надлежало сделать?
Daiver він поступив неправильно порушив кодекс і піддався люті. Я б намагався заарештувати. Напевно він неправильно потупав але ж він знав які хитрі ситхи.
Bumble- Bee
Завдання не зміг виконати занадто мало імперців на серверах
Хм... хм... ну что ж...
Тогда ответь мне еще на вопрос, на который не успел мне ответить один кандидат:
Представь себя джедаем. Ты строго следуешь кодексу. Ты не бьешь никого в спину или на земле, или без оружия (Имеется в виду не сервера, а именно жизнь джедая в принципе, хотя...). Ты истинный джедай достойный наследования. И вот однажды у тебя возникает видение, что в Храме на Явине появляется ситх, который ночью убивает 10 учеников и исчезает в ночи.
Ты просыпаешься и готов мчать на Явин, чтобы помочь. Но неожиданно тебе приходит сообщение от Совета джедаев, чтобы ты немедленно летел на Кореллию, так как там мирному населению нужна помощь джедая.
Твои действия?
Хм... Я бы поскорее пустился на помощь на планету Явин. Но может сперва разузнал что именно от меня нужно на планете Корелия(вдруг это тот же ситх или это угрожает жизни миллионам людей) я бы пустился туда где людская втрата была бы меньше, а потом бы занялся оставшимся заданием.
Я ниоткуда это не скопипастил просто автоматом ответил на русском
Скопировал-скопировал! =) Я все знаю xD © Nikooz
У тебя нет времени узнавать что происходит на Корелии. Ты должен либо поступить так как сказал Совет, либо ослушаться его воли.
Итак, твои действия?
Я би пустився за ситхом. Бо він може вбити ще більше учнів.
i |
| Сповіщення:
Товарищи Республиканцы, не забываем про заявку. Тоже самое относится и к кандидату. |
Є одна людина...вона викликає в мене підозри.Ця людина мене дуже підставила.Дізнайся хто це.
Якщо незаєш,питай в пм)
Приветствую.
Hohma.
Вот тебе задание от меня :
На карте Antalus Rift (CTF) принеси флаг врага.(я имею ввиду захвати чужой флаг и принеси к своему и поставь) скрини сюда :
1й скрин.Ты с чужим флагом.
2й скрин.Ты с ставиш етот флаг на свой.
При етом на сервере должно быть минимум 4 игрока с тобой.Желаю удачи.
Я голосую ЗА,так как этот человек хорошо себя показал в придедущей заявке.Нету смысла повторно давать ему квесты.
У кондидата р\о. Закрыто...