Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Laks
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Laks
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Мене звати Laks.Народився я на Альдарані.Торгівельна нація.Мої батько та мати
торговці-фермери.Жили ми неподалік міста , біля лісу на нашій фермі у маленькому
селищі.На той час це була нейтральна планета(не належала ні до Республіки ні до Імперії),
і не брала участі в Галактичній війні.Але згодом нас та нашу планету жорстоко завоювала Армія Імперії.Ми жили у неволі, нас не годували , ми тяжко працювали та на той час мені було лише 15 років.Але згодом як я дізнався декілька Джедаів та Клонів заснували таємну базу на планеті та збиралися звільнити її.Але Імперія значно перевищувала їх у чисельності,але на допомогу прийшли Джедаї ,як мені розповідали один Джедай
вартий-100 дроїдам.Це була тяжка операція але нащястя Імперія зрозуміла,шо не зможе потистояти могутнім воїнам Джедаям і змусила була відступити.Так ми і наша планета опинилася в Республіці яка згодом захищала нас від ворогів.
Проживши декілька років з Конституцією та Правами Республіки я зрозумів що це мое покликання.І я вирішив вступити у ряди Республіки!!!
Причина:Мене запросили,в Республіці в мене є друзі та знайомі та я і сам хочу в Республіку бо тут гарний колектив та адекватні люди.
P.S. Це друга заявка бо іншу закрили через Р\О.
Ever
Приветствую вас кандидат. handshake.gif
Расскажи мне о своих друзьях в республике.
Laks
Мої друзі це:Ozzi,Hot вони обидва мене запросили ще Dead Walker,Bumble-Bee.
Gerontos
да помню була така планета. ми тоді легко здобули перемогу)
доречі які основні права має громадянен Республіки?
Laks
Кожен республіканець – це обличчя усієї Республіки. І своїми діями кожному громадянину під силу зміцнити авторитет всієї держави, як і послабити його.

1. Кожен Республіканець має право на вільний розвиток своєї особистості, право на свободу думки та слова.
2. Кожен Республіканець має право захищати свою свободу, безпеку та інтереси.
3. Кожен Республіканець зобов'язаний виконувати усі рішення Сенату.

На мою думку ці правила має громадянин Республіки.
Bumble-Bee
Мой голос ЗА! ad.gif
Причины упомянуты гораааааздо ниже....а именно в предыдущей завке! laugh.gif

!
Попередження:
Аргументируй. Прошлая заявка закрыта и рассматриваем мы эту.
P.S. В след. раз дам Р\О. © Nikooz

OMG...... blink.gif blush2.gif
Выполнил мой квест (спас жизнь Республиканцам) + приятная и адекватная личность! © Bumble-Bee

P.S. Благодарю! ad.gif

И я благодарю!) © Nikooz
Gerontos
а такі права як право на життя, на свободу?
Laks
Як я вже написав в пункті :
2.Кожен Республіканець має право захищати свою свободу, безпеку та інтереси.
Я вважаю,що кожен Республіканець має право на вільне життя.
Бо Республіка це :
1. Республіка – демократична держава. Громадяни Республіки - представники Світлої сторони Сили.

2.Найвищою цінністю є життя, здоров'я, безпека, честь, недоторканність та свобода усіх громадян.

На мою думку ці закони,які наведені в Конституції Республіки свідчять про вільне та демократичне життя у Республіці.
Gerontos
ось це я хотів і почути а не те що в попередньому пості у тебе
James Bond
Привет!!!

Покажи мне меч:Йоды,Обивана,Квайгона,Анакина,Мэйса Винду.
-Blendo
Думаю, клиент, так сказать, созрел laugh.gif
Хорошо ведет себя на серверах,вполне приличная личность(сор за идиотский каламбур), неплохой боец, мозг в голове вроде бы на месте.По сим причинам я голосую Против За
Laks
James Bond.
Я знайшов.А як вставляти?

- Мэйс Винду
- Йода
- Анакин
- Оби ван
James Bond
Человек адекватен,хорошо владеет сайбером,и с ним интересно играть.
Я думаю он достоин Республики.Так что мой голос ЗА!

Jedcat
В кiмнатцi показався Джедкет.
Вiтаю кандидате! Я чув що ти мав дiло з клонами. Розкажи про них!
Laks
Вітаю.
Клони...
Армія клонів буда створена Каміноаньськіми клонерами на планеті - Камино.Це були Люди (генетически модифицировани) з прискореним ростом та,які довше старіли.Велика Армія Республіки(ВАР)- була основною военою силою Галактичної Республіки в часи її процвітаня це була найбільша армія,яка коли-небудь існувала.
Клони були надзвичайно мужні,рішучі,сильні духом та фізично.Вони готові були б віддати свое життя за життя іншої людини чи того ж клона,джедая або простого жителя.Вони ризикують життям заради Республіки,йдуть на неможливі вчинки та складні місії.Про них можно розповідати й розповідати і на мою думку це є ідеал та обов*язок кожного Республіканця!.
Jedcat
Що ж, нормально. Але тепер таке завдання: знайди Мiракла, та нехай вiн протестуэ тебе та зв'яжеться зi мною, розкаже як ти йому сподобався.
Jedcat
Отримавши та прослухавши вхiдне повiдомлення на комлiнк, клон звернувся до Лакса:
Щож, Мiраклу ти сподобався. Але я так запросто не вiдстану. Розкажи менi про Анфор та його вiдносини з Республiкою.
Daiver
И мне будет интересен ответ на этот вопрос. А еще я проверю твою смекалку...
Расскажи мне, пожалуйста, на какой планете родился Гайдамака? Кем был его отец? И наконец-то, кем в первую очередь должен быть джедай по рассуждениям Гайдамаки? rolleyes.gif
Можешь его даже процитировать
Hot
Знаю давно кандидата адекватен, хорош в бою, вседа готов прийти на помощь.Я ЗА. thumbup1.gif
Laks
Вітаю.
Daiver. handshake.gif
Як мені відомо -
Гайдамаака народився та провів дитинство на планеті Дандуін.
Його батько був істориком та шукачем пригод.
(с) Гайдамака -
Джедай першочергово - це миротворець, що несе справедливість та порозуміння людям.Тому джедаїв часто запрошуть бути суддями у розв"язанні суперечок.Найперше правило кодексу джедаїв стверджує: намає емоцій - але є спокій. Якщо джедай керується не силою, а емоціями, це може призвести до падіння на темний бік.

Взагаліто мені подобаеться Гайдамака,як людина і чемний гравець.Жодного разу не бачив жодного порушення,негативу чи образ в бік кожної люлини.Саме він є одним з найадекватнвших людей на Порталі вцілому.
Це є приклад того самого воїна Джедая по правдивим словай його самого і мені буде велика честь стати однокланівцем цієї людини.

P.S. я знайшов цю інформацію у його заявці у Орден Джедаїв.

Над квестом Джедкета працюю. unsure.gif
Daiver
Молодец. Потому как некоторые люди не смогли бы сделать этого. Эту информацию ты мог узнать лишь от него, или из его заявки, ну а процитировать, естественно только из заявки _a1.gif
Я доволен этим результатом. ЗА
Laks
Вітаю.
Jedcat. handshake.gif
Мені відомо,шо у Ордена Анфор з Республікою союз на данний момент. _a1.gif
От,шо я знайшов про Анфор :
1.На чолі Ордену стоять три верховних магістри. Вони керують і слідкують за життям клану, діями його членів, впорядковують і розвивають устрій клану.

2.Рада трьох магістрів вирішує складні питання і відіграє вирішальну роль у прийнятті нових учасників. Тим не менш, наказ одного із трьох є не менш важливим. Це є найвища посада клану, тому накази та рішення кожного із них є важливими для всього клана вцілому. При отриманні вищих рангів магістри призначають випробування для тієї чи іншої людини (при отриманні вищих рангів важливим є не тільки володіння сабером.

Це правила Учасників Ордену:
1.Воїн клану повинен бути взірцем у поведінці, в розмові, в діях.
2.Воїн клану повинен бути взірцем дисципліни.
3.Воїн клану повинен прагнути самовдосконалення - фізичного, морального, духовного.

P.S. це я знайшов у кодексі ордена.
Jedcat
Союз... А на яких умовах та чому вiн пiдписаний? I що спiльного та рiзного в iдеологiях Анфору та Республiки?
Laks
Jedcat
Мені відомо,що в ті часи підписання договору про союз :
Події розвивались надто стрімко і мандолорці почали атакувати не тільки джедаїв, а й громадян Республіки.

Офіційно це виглядало так:
(с)Sandman :
У рамках нашого союзу, Орден Анфор протистоятиме атакам та агресії спрямованих проти Республіки. У замін ми просимо памятати таку фразу "Скажи мені хто твій друг і я скажу тобі, хто ТИ" і розуміти - будь-які дії, що зашкодять вашій репутації, зашкодять і нашій. Ми вступили у цей союз, тому-що вважаємо Джедаїв чесними та справедливими воїнами і сподіваємось, що ви нас не розчаруєте

Також було укладено Угоду про Оборонний Союз (де було 5 статей),де відписалися Сенатор Республіки та усі Магістри Ордену Анфор.

Я розповім не тільки про ідеаологію. thumbup1.gif
Спільне в iдеологiях Анфору та Республiки:
1.Це те,що ці два клани схожі своїми правилами(конститція) та Кодексом.
2.Усі члени цих кланів несуть добро,спокій та мир у Галактику
(не даремно вони вклали союз)
3.Усі члени клану(ордену)в першу чергу повинні бути прикладом для інших, давати поради та допомагати співклановцям.

Різне в iдеологiях Анфору та Республiки:
1.Управління кланом(орденом)
+ В Республіці Сенат
+ В Ордені Магістри
2.Звання

P.S. я трошки не те написав бо в них майже однакова ідеологыя на мою думку.
Khan Jsi
Если на FFA один из игроков (Guest) которого ты встречаешь отбегает от тебя и выключает меч, как ты поступишь?
Laks
Ну если я етого игрока знаю то я покланяюсь или присяду в знак того,что мы союзники или друзя. rolleyes.gif
А если ето неизвестный мне игрок ну я всеравно покланяюсь или присяду,а он начнет нападать то я тоже включю меч и буду с ним битса.Но ели он покланняетса или присядет в знак того что он хочет быть моим союзником то я не буду его бить в дальнейшем времени на сервере. unsure.gif
Khan Jsi
Ладно источники которые описывали подобную ситуацию не предоставили историю в полном объеме. Вот тебе задание отыщи того игрока на серверах и добейся от него поклона.
Laks
Ну ты ж написал отбегает от тебя и выключает меч а он стоял тем более он не присидал и не кланялся,и тем более я его не знаю и кстати перед етим он на лифте меня отаковал перед етим. ak.gif ak.gif
Laks
Відразу збагнувши свою провину я помчав на FFA і знайшов його,сподіваюся ми залишимись друзями на завжди. ad.gif
Khan Jsi
Что бы я убедился что ты знаешь куда идешь расскажи о структуре республики. (какие подкланы, идеология, требования, система управления, союзы)
Laks
Khan Jsi.
Помоему я уже половину задания сделал.Напишу еше раз: thumbup1.gif
1.Республіка – демократична держава. Громадяни Республіки - представники Світлої сторони Сили.
2.Найвищою цінністю є життя, здоров'я, безпека, честь, недоторканність та свобода усіх громадян.
Подкланы:
1.Орден Джедаїв -
+ Орден Джедаїв покликаний захищати громадян Республіки та підтримувати мир і спокій в Галактиці.
2.Армія Республіки -
+ Армія Республіки – військова організація, яка покликана захищати Республіку та Галактику.Армійці виконують різні місії та захищяють простих жителів.
+ Право на вступ до Армії Республіки має кожен громадянин Республіки.
Управление:
+ Сенат - це найвищий законодавчий та виконавчий орган Республіки, який вирішує загальні питання діяльності Республіки, оборони держави та її позицію у будь-яких галактичних конфліктах , посередництві в суперечках між державами (кланами).
+ Закони та постанови, прийняті Сенатом, обов'язкові для всіх громадян Республіки.
+ Діяльність Сенату повністю керується Законом про Сенат.
+ Також існують і Сенатори.
Союзники и Противники:
Empire - вражда.
Star Group - нейтралитет.
Order of Anfor - Договор о Союзе.
Star Anarchy - нейтралитет.
Mandolorians - Договор о Союзе.
Outсast - нейтралитет.
Идеалогия:
1.Держава Republic це повна протилежнысть Empire.
Громадяни Республіки - представники Світлої сторони Сили.
2.
- Республіканцям заборонено використовувати символіку Темної сторони, зокрема скіни Вейдера, Імператора, Дуку, Мола і т.ін.
- Республіканцям заборонено використовувати червоні та фіолетові мечі.
Требования:
1. Кожен Республіканець має право на вільний розвиток своєї особистості, право на свободу думки та слова.
2. Кожен Республіканець має право захищати свою свободу, безпеку та інтереси.
3. Кожен Республіканець зобов'язаний виконувати усі рішення Сенату.

P.S. Я все це знайшов у Конституції та Правилах Реапубліки.Не вважайте це копіпастом,я просто не розумію ,як про це можна написати своїми словами.

Не копи-паст в данном случае, но можно и своими словами =) © Nikooz
Khan Jsi
За. Мои задания выполнил, знает куда поступает.
Ozzi
Всі його чекали і він прийшов.... blush2.gif Оззі увійшов в кімнату подивився на кандидата.
-І чого вони чекають.
-Як я вже казав, кандидат гіндий бути республіканцем, не раз він мене витягував з різних ситуацій.... Цікавий у розмові... Короче я ЗА.
-Як добре коли скоро відпустка. _a1.gif
Оззі попрямував на вихід.
-Чи я нічого незабув?....
Jedcat
Коли я побачив його, я натягнув робу робочого-мусорщика Геста. Прспостерiгавши за кандидатом, я зрозумiв що вiн просто зобов'язаний бути республiканцем! Я повнiстю ЗА його вступ!
Extreme
Знаю цього чоловічка вже давно,повніст"ю у ньому впевнений.
Риси в нього є,бажання теж.Нерозумію що ще потрібно.
Абсолютне за.
Atlant
Прикольний гравець,норм у спілкувані да і відповіді не погані тому ПРОТИ ЗА
Nikooz
Поздравляю Laks, ты Принят!

>>КлаЦ<<
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.