Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Мене звати Laks.Народився я на Альдарані.Торгівельна нація.Мої батько та мати
торговці-фермери.Жили ми неподалік міста , біля лісу на нашій фермі у маленькому
селищі.На той час це була нейтральна планета(не належала ні до Республіки ні до Імперії),
і не брала участі в Галактичній війні.Але згодом нас та нашу планету жорстоко завоювала Армія Імперії.Ми жили у неволі, нас не годували , ми тяжко працювали та на той час мені було лише 15 років.Але згодом як я дізнався декілька Джедаів та Клонів заснували таємну базу на планеті та збиралися звільнити її.Але Імперія значно перевищувала їх у чисельності,але на допомогу прийшли Джедаї ,як мені розповідали один Джедай
вартий-100 дроїдам.Це була тяжка операція але нащястя Імперія зрозуміла,шо не зможе потистояти могутнім воїнам Джедаям і змусила була відступити.Так ми і наша планета опинилася в Республіці яка згодом захищала нас від ворогів.
Проживши декілька років з Конституцією та Правами Республіки я зрозумів що це мое покликання.І я вирішив вступити у ряди Республіки!!!
Причина:Мене запросили,в Республіці в мене є друзі та знайомі та я і сам хочу в Республіку бо тут гарний колектив та адекватні люди.
P.S. Це друга заявка бо іншу закрили через Р\О.