Ivan Drago
26.5.2009, 19:38
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Мене звуть Ivan Drago. Моя історія протікала наступним чином:
Я народився на Корусанті в сім’ї торговця та державного службовця.
Мати була державним службовцем, працювала в сенаті помічником сенатора. Вона приділяла мені увагу особливо у отриманні дипломатичної освіти, оволодінні світським етикетом, гарним манерам, ввічливості, чесності, доброзичливості. Саме їй я зобов1язаний тим, що з мене вийшла інтелігентна людина.
Батько був торговцем, який торгував медичним спорядженням (мед паки, антидоти, стимулятори), а також мав вдома майстерню, в якій виготовляв специфічні товари, над виготовленням яких він витрачав чимало вільного часу. Коли я його розпитував з приводу цих речей, то він як правило переходив на іншу тему. Проте батько приділяв чимало часу на моє виховання та розвиток. Коли я трохи підріс і почав цікавитись холодною зброєю, то батько виготовив мені меч, але мені увесь час мріялося мати 2 мечі і батько виготовив ще один меч. Саме він навчав мене основам поводження із двома мечами, і казав, що це дуже не простий шлях, але мені це дуже подобалось і наполегливо більшу половину свого вільного часу замість кантини та пазааку присвячував на тренування і підвищення майстерності. Також батько навчив як ефективно лікувати себе при отриманні поранень і як допомагати пораненим.
Коли я став повнолітнім, батько подарував мені дуальні світлові мечі , які він виготовив власноруч. В той же день я знову розпитав щодо тих специфічних товарів ,які він виготовляє в майстерні і він розповів, що він виготовляє ексклюзивні вдосконалення для світлових мечів на замовлення Ордену Джедаїв.
І ось одного дня підходячи до доків, де батько утримував свою партію медичного спорядження, я побачив як на мого батька напав Ситх і смертельно поранив його зненацьким ударом червоного світлового меча. Коли батько падав на землю, він встиг відібрати якийсь предмет з його тіла. За секунду Ситх зник серед товпи в доках. Я кинувся до батька на допомогу, але було пізно, оскільки рана була складною і глибокою. Помираючи він сказав: «… знайди його і поверни те, що має належати світлій стороні…».
Я пообіцяв батьку, що виконаю його просьбу.
Основні причини, чому саме хочу перебувати в Республіці:
1) Демократія, як повага до особистості, як добросовісне партнерство;
2) Світла сторона, як Божа Благодать, джерело істинної сили, як відчуття відповідальності за свої вчинки;
3) Допомагати тому, хто потребує допомоги;
4) В майбутньому хочу вступити до Ордену Джедаїв, оскільки саме цей орден ,на мою думку, є взірцем ввічливості, поваги, честі, порядності;
5) Спілкування з приємними, інтелігентними людьми.
Haydamaka
26.5.2009, 19:47

Я бачив твою заявку в Імперію... Але вона кудись ділася...
Скажи чесно, ти давав її туди?
Ivan Drago
26.5.2009, 19:50
Ні це був не я, це моя перша заявка на цьому форумі.
А до того ж Імперія суперечить моїм внутрішнім принципам, я ніяким чином такого не зміг би вчинити.
Приветствую вас кандидат.
Ты говоришь, что на совершеннолетие отец подарил тебе световой меч...
Покажи мне его.
Ivan Drago
26.5.2009, 21:51
To Ever
Ось дуальні світлові мечі (2 шт), які подарував мені батько на повноліття:
James Bond
26.5.2009, 21:57
Привет Ivan Dragо.
Поведай мне все,что ты знаешь про Обивана.
И покажи мне меч,которым он убил Дарт Мола.
Ivan Drago
26.5.2009, 22:17
To James Bond
Ось те, що я знаю про Обівана Кенобі:
В своей юности (примерно во время Скрытой угрозы), верный и преданный Оби-Ван Кеноби обладает сдержанным чувством юмора и язвительным умом. Йода говорил, что он чувствует, что независимый рыцарь-джедай Квай-Гон Джинн пренебрегает им; тем не менее, он очень благосклонно о нем отзывается. Сам Джинн хвалил достойные знания и потенциал Кеноби. Как рыцарь-джедай, он был циничен, но мудр не по годам. Его скромность и мягкая манера речи контрастирует с его воинской доблестью. Умелый пилот (который, по иронии судьбы не любит летать), Кеноби может сотворить мир словами, за что во время Клонических войн получил прозвище «Переговорщик». Как и его первый учитель, Оби-Ван интроспективен и немного сдержан.
В классической трилогии он появляется, как добрый и эксцентричный старый отшельник с Юндландской Пустоши, и маг для тех, кто не знаком с путями Силы. Оби-Ван является поистине одним из величайших джедаев, сумевших в реальности воплотить основные добродетели: терпение, добро, мудрость. Нет сомнения в том, что Люк не справился бы с возложенными на него надеждами без советов Оби-Вана. Переход Кеноби в состояние призрака Силы свидетельствует о том, что в своём развитии он достиг высот совершенства. И в конце "Возвращения Джедая" мы видим видение Люку: перед ним предстают три великих джедая: Йода, Оби-Ван и Энакин.
Ось тот світловий меч, яким Обіван вбив Дарта Молла:
! |
| Попередження: Копи-Паст запрещен. |
Добрый Вечер,
копипаст ты конечно знаешь...а на что ты пойдешь ради своего государства?
Ivan Drago
27.5.2009, 1:00
To Urban:
Заради Республіки я готовий захищати її від усіх загарбників; допомагати тому, хто звернувся по допомогу; якщо потрібно буде пожертвувати республіканськими кредитами - я віддам все, що в мене є; якщо виникне суперечка - я прикладу зусилля її розв'язати і заспокоїти; якщо потрібно буде лишитися престижного звання щоб допомогти кому-сь, то я зроблю це.
Bumble-Bee
27.5.2009, 1:12
Приветствую тебя
кандидат!
Заради Республіки я готовий захищати її від усіх загарбників...
Нууу извини за грубость на словах мы все хороши, а на деле?
Спаси жизнь трем Республиканцам и пусть они тут отпишутся!
James Bond
27.5.2009, 13:52
Ну.....
Ответ мне понравился,но я просил своими словами,а не копипастом.
Так что теперь,поведай мне историю жизни Обивана на протяжении от 1до3 эпизода.(Во-первых:своими словами,а во-вторых:история не меньше 200 слов.)
Хорошае наблюдение, я как-то забыл проверить... Но после проверки оказалось, что это таки он) © Nikooz
Нарушение правил раздела. Закрыто.