Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Ivan Drago
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Ivan Drago
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Мене звуть Ivan Drago. Моя історія протікала наступним чином:
Я народився на Корусанті в сім’ї торговця та державного службовця.
Мати була державним службовцем, працювала в сенаті помічником сенатора. Вона приділяла мені увагу особливо у отриманні дипломатичної освіти, оволодінні світським етикетом, гарним манерам, ввічливості, чесності, доброзичливості. Саме їй я зобов1язаний тим, що з мене вийшла інтелігентна людина.
Батько був торговцем, який торгував медичним спорядженням (мед паки, антидоти, стимулятори), а також мав вдома майстерню, в якій виготовляв специфічні товари, над виготовленням яких він витрачав чимало вільного часу. Коли я його розпитував з приводу цих речей, то він як правило переходив на іншу тему. Проте батько приділяв чимало часу на моє виховання та розвиток. Коли я трохи підріс і почав цікавитись холодною зброєю, то батько виготовив мені меч, але мені увесь час мріялося мати 2 мечі і батько виготовив ще один меч. Саме він навчав мене основам поводження із двома мечами, і казав, що це дуже не простий шлях, але мені це дуже подобалось і наполегливо більшу половину свого вільного часу замість кантини та пазааку присвячував на тренування і підвищення майстерності. Також батько навчив як ефективно лікувати себе при отриманні поранень і як допомагати пораненим.
Коли я став повнолітнім, батько подарував мені дуальні світлові мечі , які він виготовив власноруч. В той же день я знову розпитав щодо тих специфічних товарів ,які він виготовляє в майстерні і він розповів, що він виготовляє ексклюзивні вдосконалення для світлових мечів на замовлення Ордену Джедаїв.
І ось одного дня підходячи до доків, де батько утримував свою партію медичного спорядження, я побачив як на мого батька напав Ситх і смертельно поранив його зненацьким ударом червоного світлового меча. Коли батько падав на землю, він встиг відібрати якийсь предмет з його тіла. За секунду Ситх зник серед товпи в доках. Я кинувся до батька на допомогу, але було пізно, оскільки рана була складною і глибокою. Помираючи він сказав: «… знайди його і поверни те, що має належати світлій стороні…».
Я пообіцяв батьку, що виконаю його просьбу.
Основні причини, чому саме хочу перебувати в Республіці:
1) Демократія, як повага до особистості, як добросовісне партнерство;
2) Світла сторона, як Божа Благодать, джерело істинної сили, як відчуття відповідальності за свої вчинки;
3) Допомагати тому, хто потребує допомоги;
4) В майбутньому хочу вступити до Ордену Джедаїв, оскільки саме цей орден ,на мою думку, є взірцем ввічливості, поваги, честі, порядності;
5) Спілкування з приємними, інтелігентними людьми.

Haydamaka
blink.gif Я бачив твою заявку в Імперію... Але вона кудись ділася...
Скажи чесно, ти давав її туди?
Ivan Drago
Ні це був не я, це моя перша заявка на цьому форумі.
А до того ж Імперія суперечить моїм внутрішнім принципам, я ніяким чином такого не зміг би вчинити.

Ever
Приветствую вас кандидат. handshake.gif
Ты говоришь, что на совершеннолетие отец подарил тебе световой меч...
Покажи мне его.
Ivan Drago
To Ever
Ось дуальні світлові мечі (2 шт), які подарував мені батько на повноліття:
James Bond
Привет Ivan Dragо.

Поведай мне все,что ты знаешь про Обивана.
И покажи мне меч,которым он убил Дарт Мола.
Ivan Drago
To James Bond
Ось те, що я знаю про Обівана Кенобі:
В своей юности (примерно во время Скрытой угрозы), верный и преданный Оби-Ван Кеноби обладает сдержанным чувством юмора и язвительным умом. Йода говорил, что он чувствует, что независимый рыцарь-джедай Квай-Гон Джинн пренебрегает им; тем не менее, он очень благосклонно о нем отзывается. Сам Джинн хвалил достойные знания и потенциал Кеноби. Как рыцарь-джедай, он был циничен, но мудр не по годам. Его скромность и мягкая манера речи контрастирует с его воинской доблестью. Умелый пилот (который, по иронии судьбы не любит летать), Кеноби может сотворить мир словами, за что во время Клонических войн получил прозвище «Переговорщик». Как и его первый учитель, Оби-Ван интроспективен и немного сдержан.
В классической трилогии он появляется, как добрый и эксцентричный старый отшельник с Юндландской Пустоши, и маг для тех, кто не знаком с путями Силы. Оби-Ван является поистине одним из величайших джедаев, сумевших в реальности воплотить основные добродетели: терпение, добро, мудрость. Нет сомнения в том, что Люк не справился бы с возложенными на него надеждами без советов Оби-Вана. Переход Кеноби в состояние призрака Силы свидетельствует о том, что в своём развитии он достиг высот совершенства. И в конце "Возвращения Джедая" мы видим видение Люку: перед ним предстают три великих джедая: Йода, Оби-Ван и Энакин.

Ось тот світловий меч, яким Обіван вбив Дарта Молла:

!
Попередження:
Копи-Паст запрещен.
Urban
Добрый Вечер,
копипаст ты конечно знаешь...а на что ты пойдешь ради своего государства?
Ivan Drago
To Urban:
Заради Республіки я готовий захищати її від усіх загарбників; допомагати тому, хто звернувся по допомогу; якщо потрібно буде пожертвувати республіканськими кредитами - я віддам все, що в мене є; якщо виникне суперечка - я прикладу зусилля її розв'язати і заспокоїти; якщо потрібно буде лишитися престижного звання щоб допомогти кому-сь, то я зроблю це.
Bumble-Bee
Приветствую тебя кандидат!

Заради Республіки я готовий захищати її від усіх загарбників...

Нууу извини за грубость на словах мы все хороши, а на деле?
Спаси жизнь трем Республиканцам и пусть они тут отпишутся! ad.gif
James Bond
Ну.....
Ответ мне понравился,но я просил своими словами,а не копипастом.
Так что теперь,поведай мне историю жизни Обивана на протяжении от 1до3 эпизода.(Во-первых:своими словами,а во-вторых:история не меньше 200 слов.)

Хорошае наблюдение, я как-то забыл проверить... Но после проверки оказалось, что это таки он) © Nikooz
Nikooz
Нарушение правил раздела. Закрыто.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.