Вітаю вас шановні республіканці. Моя історія почалася трохи більше року тому, коли я вперше прибула на простори Республіки.
З того часу минуло дуже багато часу. Цей невеличкий екскурс в минуле якраз для тих, хто зараз відстоює честь Республіки, але в той же час не встиг застати мене під її прапорами.

За часів мого перебування в Республіці встигла побувати офіційним послом в Імперії під час війни Імперії з Таємним Братством. Не скажу, що переговори були надто вдалими - вирішити питання перемир'я вдалося не дипломатам, а солдатам. Проте це був перший крок до встановлення довготривалих та плідних союзних відносин нині вже з неіснуючим Братством.
В той же час встигла побувати в ролі командира і співзасновника, разом з Нікоозом, скваду джедаїв Last Defence, який і нині досить вдало діє і завдяки впевненому і відповідальному командуванню Ральфа вважається найсильнішим в Республіці.

Деякий час перебувала в Раді Джедаїв та політичній організації "Союз Єднання", який намагався допомогти Раді розробити закони та правила, якими зараз користується Республіка, а також не дати монополізувати владу окремій групі людей.
Встигла провести кілька турнірів з дроїдболу - перший і другий; а також цьогорічний новорічний турнір. Сподіваюся, що тим, хто брав в них участь, сподобалося, і вони отримали від нього масу задоволення.

Ну і дещо про моє темне минуле.

Після того, як я залишила Республіку, я кілька місяців керувала Імперією на посаді Імператриці. Всі знали мене під ім'ям Міракс. Чому я туди взагалі пішла? Відповідь досить проста - я намагалася підняти Імперію на високий рівень гри. На той час вона перебувала в занепаді, тому разом з кількома однодумцями та ентузіастами ми почали відбудовувати колишню могутність Імперії. Дещо встигла, дещо ні. На жаль, напевно я виявилась дуже довірливою і не проявила рішучих та жорстких заходів. Тому і моє подальше перебування в Імперії виявилось неважливим. Гравці Імперії вирішили йти своїм шляхом, принаймні не тим, який пропонувала їм я. Тому я пішла.
Минуло вже кілька місяців.
Деякою мірою відчувається ностальгія за минулими часами, хоча так само, як було колись, напевно вже не буде. Але...
Навряд чи я зараз вже буду грати на серверах УАГу, але принаймні буду намагатися по можливості допомагати Республіці на форумі.